Dissabte, 7 de Desembre de 2019
Sant Ambròs, bisbe i doctor
  • Justícia i Pau, menció honorífica del Premi Voluntariat 2019 per la seva actuació a les presons catalanes
  • Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de la Benaurada Verge Maria
  • 57 persones mortes en el naufragi d'una pastera a Mauritània camí de les Canàries
  • El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
  • La cripta de la Sagrada Família recupera l’orgue
  • Mor fra Josep Massana
  • "Fundem la nostra vida en el Senyor i no en les aparences"
  • Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya
  • Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
  • El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu

Carla Costa presenta un disc per lloar al Senyor

El grup de pregària Bona Nova, amb la Carla Costa (Barcelona, 1963) al capdavant, acaba d'enregistrar el seu primer treball discogràfic. El disc "Vine!" recull algunes de les cançons en català de la Renovació Carismàtica Catòlica en l'Esperit (RCCeE). L'objectiu és l'evangelització i la pregària. Es presentarà el dissabte 23 de novembre, a les 21.00h, a la Pàrroquia de La Bonanova de Barcelona.

Flama.info, 7 novembre 13

La Renovació Carismàtica Catòlica en l'Esperit (RCCeE) no és un moviment, sinó un corrent destinat a cada batejat, i que respecta la vocació individual, el carisma que cada persona ha rebut i es posa al servei de la comunitat o dels altres (visita i pregària per malalts, pregària d'intercessió, acollida, servei a la parròquia, servei a Càritas, visita als presos, música, predicació ...). 

Tal i com explica Carla Costa, membre del grup "Bona Nova" des de ja fa més de 30 anys, el grup de pregària acull totes les persones que hi vulguin assistir, fidelment o esporàdicament, per pregar en comunitat, per lloar al Senyor com a poble que se sent i se sap salvat per l'amor i gratuïtat que Jesús ofereix, que demana comunitàriament l'acció de l'Esperit Sant sobre cadascú de nosaltres.

Costa, que és mestra i mare de dos fills, quan tenia 15 anys va copsar la transformació dels seus pares després de rebre el bateig en l'Esperit Sant, moment en què es prega per aquells que han escoltat el Kerigma i volen tenir l'experiència de Pentecosta. En veure en ells una nova llum als ulls, una joia que no es podia dissimular, va sentir una gran curiositat i va anar, per primera vegada, a un grup de pregària de la Renovació i s'hi ha quedat fins ara.

En els grups de pregària, es troben juntes persones amb anys d'experiència en la pregària i d'altres que tot just descobreixen el poder d'aquesta i l'acció de l'Esperit Sant en elles, en l'Església i en petits detalls del nostre voltant. Amb la pregària, les vides canvien i el Senyor transforma les ments, els ulls s'obren per descobrir-lo cada dia, els cors i les ferides es guareixen davant l'amor i misericòrdia del Senyor. Ella ha experimentat tot això en la seva pròpia vida. L'experiència de l'Esperit Sant i compartir la fe amb altres germans i germanes, setmanalment en pregària, la fa caminar dia a dia i desitja assaborir la Paraula, llegir la Bíblia i dedicar un temps de pregària personal.

És en el grup de pregària on ella manifestà fa un any el desig de compartir els cants que tant els ajuden a pregar. Se sent cridada a compartir-los amb altres persones que com ella, fan un servei a la seva comunitat des de la música. Aquesta crida també respon al desig d'evangelitzar amb aquests cants, ja que són cants amb els que es prega de debó, que et fan sentir que el Senyor és a prop teu.

Unes setmanes més tard, el cantautor i capellà Xavier Morlans la va convidar a interpretar algunes cançons del disc "Veus per a una nova evangelització". I abans de l'estiu, un germà del grup (Ramon Rubinat), que recordava la seva inquietud i també la compartia, li va dir: "Hem de gravar un disc i fer arribar aquestes cançons a molta gent". Dit i fet!

Gravar un disc no és cosa fàcil, però l'entusiasme, el convenciment i la generositat de molts que hi han col·laborat, ha fet possible que el disc "Vine!" s'estigui editant en aquests moments.

Aquestes cançons volen ajudar a obrir de bat a bat els cors dels qui les cantin o escoltin, perquè s'omplin de l'amor de Déu i experimentin el goig immens de la seva presència.

El proper dissabte 23 de novembre, faran la presentació del disc a la Parròquia de La Bonanova. Segons Carla Costa, la Parròquia és el millor lloc on presentar el disc perquè és casa seva, és qui els acull setmanalment per pregar, és on serveix cada diumenge amb els cants la missa de 2/4 de 9 del vespre i és on hi té el seu rector, pastor i amic, que l'ha acompanyat i animat en moments difícils i qui sempre ha facilitat qualsevol cosa que li han demanat.

Carla Costa, tal i com ha manifestat a FLAMA, està molt nerviosa pel concert, perquè soni bé, però el seu gran desig és que soni en el cor dels qui hi vagin. A més a més demana al Senyor que la unció del seu Esperit Sant devalli damunt de tots els qui cantaran perquè poguem expressar i transmetre que Jesús és el Senyor, que ens salva de tantes coses que ens aparten d'Ell, que és tot amor. 


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DISSABTE 7 DE DESEMBRE

VETLLA DE LA IMMACULADA, AMB EL LEMA “ESCOLTEU A MARIA, LA INFLUENCER DE DÉU”. Organitzen: delegacions de joventut de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 21 h

DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

RETRANSMISSIÓ DE LA MISSA. Presideix la celebració: Mn. Carles Cahuana. Intervenció en els cants: Coral de l’Escola Maria Ward, de Badalona (Barcelonès, arxidiòcesi de Barcelona). Director: Toni Balada. Canal: TVE 2. Hora: 10.30 h

DIMARTS 10 DE DESEMBRE

NANOÈXODE. TROBADA SOBRE LA (NANO)CIÈNCIA I L’ART DES DE TEMPS IMMEMORIALS. Organitzen: Espai Nano (Associació Catalana de Comunicació Científica) i Ateneu Universitari Sant Pacià. Hi intervindran: investigadors científics, artistes i teòlegs: Jordi Díaz-Marcos, Víctor F. Puntes, Francisco Valderrama, Laura Lechuga, Pep Gatell, Emili Marlès, Joan Mendoza i Raül Toran. Actuacions musicals basades en nanotecnologia d’Antonie Reserbat-Plantey, Banda xdifference, Eudald Dantí i Josep Lluís Viladot. Lloc: Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, pl. de Sant Just, s/n, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.