Tot a punt per la peregrinació al lloc del martiri dels beats carmelites de Tàrrega

El dilluns 29 juliol, a les 20.00h, tindrà lloc la tradicional romeria per recordarels màrtirs del Convent dels Carmelites de Tàrrega, els quals foren immolats al'indret conegut com el “Clot dels Aubins”, dins del terme municipal deCervera. La peregrinació, que commemorarà el 77è aniversari d’aquell martiri, sortiràde Tàrrega amb la participació de prop d’un centenar de feligresos targarins als que s'afegiran  grups  procedents de la capital de la Segarra i  altres poblacions catalanes.

Josep Castellà per a Flama.info, 11 juliol 13

Un cop al "Clot dels Aubins" es farà una processó amb el res del Sant Rosari cantat, fins arribà al monòlit que perpetua la memòria dels dotze carmelites allí martiritzats durant la guerra civil espanyola. La processó estarà presidirà per la imatge de la Mare de Déu del Carme procedent del Santuari dels Beats Carmelites de Tàrrega. Allí predicarà una breu homilia glosant la figura i el martiri dels Beats, el Provincial dels Carmelites de Catalunya, P. Manel Bonilla, acompanyat d’altres preveres de l'arxiprestat de Tàrrega i Cervera.

Al final, s’entonaran els Goigs dels Beats Màrtirs per acabar la romeria amb la tradicional veneració del seu reliquiari. Cal recordar que els dotze màrtirs de la comunitat carmelita targarina es beatificaren a Roma el 28 d’octubre de 2007, conservant-se les seves relíquies dins una urna de pedra sota l’altar principal del Santuari del Beats Carmelites i de la Mare de Deu del Carme de Tàrrega.


  Imprimir notícia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 18 de juny  

25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE per Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense.

Lloc: Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès (Plaça de Jaume I, S/N)

Hora: 20.30 h

Dissabte, 19 de juny

Dia Universal de la Sardana a Sarrià

Ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona

Lloc: Plaça de Sarrià (Barcelona)

Hora: 11.30 h

Gratuït

Dimarts, 22 de juny

Presentació del llibre Carles de Foucauld i l’espiritualitat del desert, de Josep Lluís Vázquez Borau. Servirà per celebrar la canonització del germà Carles de Foucauld. Hi intervindran diferents persones de la Família Foucauld, el rector del Seminari Conciliar de Barcelona, Mn. Salvador Bacardit, i el bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Xavier Vilanova.

Lloc: Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona, C/ Diputació, 231, a les 19.00 h.

Hora: 19.00 h.

El grup Cor Nou format per l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström fan les Laudes a través del seu Facebook de dilluns a divendres a les 6.35 h del matí i els dissabtes i diumenges a les 9.00 h del matí.


Fundació
Institució Josefa Maresch

Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.