Dimarts, 18 de Juny de 2019
Sant Marc i sant Marcel·lià, màrtirs
  • 19 de juny, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Sexual en els Conflictes 2019
  • La imatge de la Mare de Déu del Remei retorna a la seva ermita
  • Renovats els membres del Patronat de la Sagrada Família
  • El Papa obre el debat per ordenar homes casats
  • Mèxic: L'Episcopat lamenta "amb dolor i tristesa" els assassinats de Leonardo i Norberto
  • Proper llançament del llibre "El Sínode per a l'Amazònia" del cardenal Hummes
  • Mons. Chica Arellano: planificar solucions sostenibles per fer front a la sequera
  • Mèxic serà seu de la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT
  • Colòmbia- El bisbe de Buenaventura: violència a nivells aterridors, la gent té por de denunciar
  • Papa a Frares Menors: prediquin la pau i continguin l'hemorràgia de l'abandonament

Cloenda de la visita pastoral del bisbe de Solsona a l'Arxiprestat de Tàrrega

Aquest diumenge 16 de juny, a la tarda, el bisbe de Solsona, Xavier Novell va cloure la seva visita pastoral a l’arxiprestat de Tàrrega, acompanyat per l'arxiprest Josep Maria Vilaseca i el rector de Verdú, Ramon Roca, i els rectors de les respectives parròquies.

Josep Castellà per a Flama.info, 17 juny 13

Aquest acte de comiat se celebrà en el marc de la Trobada Arxiprestal 2013 realitzada a la vila de Verdú, amb la presència de nombrosos feligresos arribats de les localitats d'Anglesola, Talladell, La Mora, Montornès de Segarra, Mas de Bondia,Vilagrassa,Tàrrega i Verdú.

La jornada s’inicià amb una Eucaristia solemne a la Parroquial de Santa Maria, l'homilia de la qual el bisbe Novell, senyalà entre altres coses, "ha estat una visita cassolana i interpel·ladora, convidant a viure una vida cristiana més intensa i a cultivar la pietat”. Anuncià també que la propera visita la farà a l'arxiprestat de Solsona-Morunys.

Els representants parroquials feren les pregàries i entregaren unes ofrenes de fruits de la terra i ceràmica verdunina. Al final, el bisbe entregà un sobre amb els decrets de la visita pastoral als rectors i representants de les sis comunitats parroquials com a conclusió de la visita feta des del gener passat fins aquest juny. Després del cant dels Goigs de cada comunitat, adreçà unes paraules Mn. Vilaseca com a prova d’agraïment per aquesta visita “feta amb sensibilitat social, diàleg, transparència i paraules d’esperança en temps de crisi”. 

En aquesta jornada, es visità el Santuari i Casa Natal de Sant Pere Claver, el lloc de la qual es projectà un audiovisual sobre la figura i trajectòria del sant, acabant amb una pregària del bisbe Novell i la veneració de la relíquia de l'Esclau dels Negres, del qual es compleix enguany el 125è aniversari de la seva canonització amb diversitat d’actes. Tots els assistents reberen un record del sant, per reunir-se als jardins de la rectoria de Verdú on se celebrà un berenar–sopar de germanor en un ambient enriquidor d’amistat i col·laboració.   


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 19 DE JUNY

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS AL SEMINARI CONCILIAR DE BARCELONA. Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

EUCARISTIA DE CORPUS A TOTS ELS BISBATS I PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horarisAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.