Diumenge, 16 de Febrer de 2020
Sant Onèsim
  • El dengue a les Amèriques marca un nou rècord amb tres milions de casos
  • Mor el professor i dominic Vicent Igual
  • La relació entre l’Església i l’ecologia al nou número d'El Senyal del Bisbat de Girona
  • El Papa rep en audiència el president de la República de Mali
  • Camí del ‘Congreso de Laicos 2020’
  • La Taula del Tercer Sector trasllada al Relator de l’ONU les dificultats en la Renda Garantida
  • El Parlament sirià reconeix i condemna el Genocidi armeni
  • Papa Francesc: tenir en el cor als que ens acompanyen en el camí de la vida
  • Els bisbes catalans parlen de la Jornada Mundial del Malalt i del Congrés de Laics
  • El Vaticà organitza un taller sobre Intel·ligència Artificial

Del 3 al 8 de març visita «ad limina apostolorum» dels bisbes catalans a Roma
GIEC, 17 febrer 14
Els dies 13 i 14 de febrer de 2014 ha tingut lloc la reunió n. 209 de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), a la casa d’exercicis «Sant Ignasi» de Sarrià, a Barcelona. La reunió ha estat presidida per Jaume Pujol Balcells, Arquebisbe de Tarragona i primat, i hi han assistit tots els seus membres. En començar, el Cardenal Lluís Martínez Sistach ha tingut un record i una pregària pel Cardenal Ricard Maria Carles, arquebisbe emèrit de Barcelona, traspassat el 17 de desembre de 2013 i per Pere Tena i Garriga, bisbe auxiliar emèrit de Barcelona, que va morir el 10 de febrer passat.
més informació
El Vaticà organitza un taller sobre Intel·ligència Artificial
14 febrer 20:

Del 26 al 28 de febrer al Vaticà tindrà lloc un taller sobre Intel·ligència Artificial en què participaran entre d'altres el president de Microsoft i el President del Parlament Europeu.


més informació
Els bisbes catalans parlen de la Jornada Mundial del Malalt i del Congrés de Laics
14 febrer 20:

El dia 11 de febrer l’Església va celebrar la XXVIII Jornada Mundial del Malalt, amb el lema «Acompanyar en la soledat», una jornada instituïda pel papa Joan Pau II per a cada 11 de febrer, fent-la coincidir amb la memòria litúrgica de la Mare de Déu de Lourdes, per tal de relacionar la cura que els cristians han de tenir sempre dels malalts amb el santuari francès que cada any acull milers de persones necessitades de salut. En el seu missatge per a la jornada d'enguany, el papa Francesc posa en el centre les paraules de Jesús: “Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, jo us faré reposar” (Mateu 11,28). 


més informació
Camí del ‘Congreso de Laicos 2020’
14 febrer 20:

“Molta il·lusió i molta implicació”. Així descriu la delegada diocesana per a la formació i acompanyament del laïcat de l'Arquebisbat de Barcelona, Anna Almuni, les sensacions que hi ha per part d’aquells diocesans que participaran al ‘Congreso de Laicos 2020’, aquest cap de setmana. Els dies 14, 15 i 16 de febrer tindrà lloc aquesta trobada tan esperada que acollirà prop de 2.000 persones vingudes d’arreu de l'Estat.


més informació
La Taula del Tercer Sector trasllada al Relator de l’ONU les dificultats en la Renda Garantida
14 febrer 20:

La Taula del Tercer Sector ha mantingut una trobada amb el Relator Especial de l’ONU sobre l’extrema pobresa i els drets humans, Philip Alston, que fa una visita d’investigació a l’Estat per avaluar la situació de pobresa. El motiu és que Espanya és la cinquena economia més gran d’Europa però, en canvi, té una xifra de pobresa que és alta (taxa de risc de pobresa 26%).


més informació
El Parlament sirià reconeix i condemna el Genocidi armeni
14 febrer 20:

L'Assemblea del poble sirià, en la sessió d'aquest dijous 13 de febrer, va aprovar per unanimitat una resolució que reconeix com "Genocidi" la tragèdia històrica de les massacres d'armenis perpetrades a la Península d'Anatòlia en els anys 1915-1916. El "Parlament" - informa una declaració emesa pels mitjans oficials sirians -, "reconeix i condemna el genocidi comès contra els armenis per l'estat otomà a principis de segle XX".


més informació
Papa Francesc: tenir en el cor als que ens acompanyen en el camí de la vida
14 febrer 20:

En l'homilia de la missa a la Casa Santa Marta d'aquest divendres 14 de febrer el Papa convida a pensar en qui cada dia ens acompanya en la nostra vida; presències que es converteixen en família i a les que és bo agrair o demanar disculpes per les pròpies faltes.


més informació
El Papa rep en audiència el president de la República de Mali
14 febrer 20:

En el curs de les converses a la Secretaria d'Estat, s'ha tractat la situació humanitària i de seguretat a causa del radicalisme religiós i del terrorisme, la inseguretat alimentària a la regió de Sahel, el fenomen migratori i el manteniment de la pau a l'Àfrica occidental.


més informació
Mor el professor i dominic Vicent Igual
14 febrer 20:

Aquest dijous 13 de febrer ha mort Vicent Igual, religiós dominic i professor a la Facultat de Filosofia de Catalunya, a l'edat de 71 anys després d'una malaltia.


més informació
L’arxiprestat Perifèria de Lleida tria les propostes prioritàries per al Pla de Pastoral
14 febrer 20:

Un petit grup de persones, representants de les parròquies de l’arxiprestat «Perifèria», es van reunir el dissabte 8 de febrer passat per a treballar les qüestions plantejades per la diòcesi de Lleida per tal de col·laborar en l’elaboració del proper Pla de Pastoral diocesà.


més informació
28a Jornada Mundial del Malalt al Bisbat d'Urgell
14 febrer 20:

A tota la Diòcesi d’Urgell van tenir lloc celebracions i actes d’oració i reflexió amb motiu de la 28a Jornada Mundial del Malalt, enguany amb el lema “Acompanyar en la soledat. Veniu a mi tots els cansats i afeixugats...”.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 14 DE FEBRER

CONGRÉS DE LAICS “POBLE DE DÉU EN SORTIDA”. Dies: del 14 al 16. Organitza: Comissió Episcopal d’Apostolat Seglar de la Conferència Episcopal Espanyola. Lloc: Madrid

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL TEMA “ALS 25 ANYS DEL DOCUMENT ‘LA PASTORAL OBRERA DE TOTA L’ESGLÉSIA’”Organitza: Acció Catòlica Obrera. A càrrec de: Pepe Rodado, director del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya. Lloc: Parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 40, Barcelona. Hora: 10 h

DIJOUS, 20 DE FEBRER

DINS DEL CICLE "LITERATURA; ART I CRISTIANISME III" QUE ES REALITZA A POMPEIA, LA SÍLVIA COLL-VINENT PARLARÀ SOBRE L'ESCRIPTOR, DRAMATURG I GUIONISTA GRAHAM GREENE. Lloc: Carrer Riera de Sant Miquel 1, Barcelona bis. Entrada lliure. Hora: 20.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.