• 21 de setembre, Peregrinació Rociera a Montserrat
  • Almacelles recapta 3.900 euros per reparar la teulada de la parròquia
  • Cultura - Redacció, 19 set. 19 Cor Francesc Valls: Missa Benedicta Es Caelorum Regina de Morales
  • Nou Superior de la Província d'Espanya de la Companyia de Maria
  • Talitha Kum: La xarxa de lluita contra el tràfic compleix 10 anys
  • 100 anys de Caravaggio a Montserrat, el llibre que desvetlla tots els detalls de l’obra
  • Itinerari guiat de Catalonia Sacra per conèixer les esglésies de les colònies industrials del Llobregat
  • Noves protestes a Haití a causa de la falta de combustible
  • Europa ha de recordar el seu passat per construir el seu futur
  • El Seminari Major Interdiocesà inicia un nou curs

Del 3 al 8 de març visita «ad limina apostolorum» dels bisbes catalans a Roma
GIEC, 17 febrer 14
Els dies 13 i 14 de febrer de 2014 ha tingut lloc la reunió n. 209 de la Conferència Episcopal Tarraconense (CET), a la casa d’exercicis «Sant Ignasi» de Sarrià, a Barcelona. La reunió ha estat presidida per Jaume Pujol Balcells, Arquebisbe de Tarragona i primat, i hi han assistit tots els seus membres. En començar, el Cardenal Lluís Martínez Sistach ha tingut un record i una pregària pel Cardenal Ricard Maria Carles, arquebisbe emèrit de Barcelona, traspassat el 17 de desembre de 2013 i per Pere Tena i Garriga, bisbe auxiliar emèrit de Barcelona, que va morir el 10 de febrer passat.
més informació
Mares i fills sobreviuen més que mai al part i els primers anys de la infància
20 setembre 19:

Mares i fills sobreviuen més que mai a les vicissituds del part i els primers anys de la infància, segons les últimes dades sobre mortalitat infantil i maternal proporcionats pel Fons de les Nacions Unides per a la Infància i l'Organització Mundial de la Salut i publicats conjuntament aquest dijous 19 de setembre.


més informació
Protegir els oceans: Una nova versió ampliada del Vídeo del Papa de setembre
19 setembre 19:

La Xarxa Mundial de Pregària del Papa acaba de llançar una nova i ampliada versió de El Vídeo del Papa del mes de setembre, codirigida pels realitzadors francesos Yann Arthus-Bertrand i Michael Pitiot.


més informació
Noves protestes a Haití a causa de la falta de combustible
19 setembre 19:

La inestabilitat política i la corrupció, són els pitjors mals en el període actual. Els jesuïtes, en un comunicat afirmen que el 'país està encallat i la gent viu en condicions inhumanes' (SIR).


més informació
El Seminari Major Interdiocesà inicia un nou curs
19 setembre 19:

Del 9 a l’11 de setembre va tenir lloc la Trobada d’inici de Curs dels seminaristes del Seminari Major Interdiocesà (SMI). Cada any visiten una diòcesi diferent, i enguany ha estat la d’Urgell, residint a la Casa de Colònies AINA a Canillo (Principat d’Andorra). Anaven acompanyats pel rector del SMI, Mn. Javier Vilanova; el vicerector, Mn. Gabriel Casanovas i el director espiritual, prevere de l’Arquebisbat de Tarragona, Mn. Jaume Gené.


més informació
Europa ha de recordar el seu passat per construir el seu futur
19 setembre 19:

El Parlament Europeu demana una cultura comuna de memòria històrica que rebutgi els crims dels règims totalitaris. Les conseqüències dels règims totalitaris s'han d'incorporar a plans d'estudi i llibres de text. El 25 de maig, Dia Internacional dels Herois de la Lluita contra el Totalitarisme.


més informació
El Consell General de Germandats i Confraries de Barcelona i la Fundació Andacat organitzen una Peregrinació Rociera a la Mare de Déu de Montserrat
19 setembre 19:

El proper dissabte 21 de setembre el Monestir de Montserrat acollirà per primera vegada als ‘4 sinpecado’ de les germandats, ambaixadores de Catalunya al Rocío i recíprocament. A banda de les germandats citades a continuació, en aquesta celebració també hi assistirà la Germandat matriu d'Almonte, representada pel seu president, el coro rociero, i l’Escola de Tamborileros d'Almonte. L'Eucaristia presidida per l'Arquebisbe de Barcelona, el Cardenal Joan Josep Omella, serà a les 16.00 h.


més informació
El Papa a la Societat de Dret d'Esglésies Orientals: "Que tots siguin un"
19 setembre 19:

El papa Francesc ha rebut a la Societat pel Dret de les Esglésies Orientals, professors i experts que estan a Roma en l'àmbit de la celebració del 50è aniversari de la Societat.


més informació
El religiós escollit millor professor del món obre la sessió del Congrés dels Estats Units amb una pregària
19 setembre 19:

El germà franciscà que va ser reconegut a principis d'aquest any com "el millor mestre del món", Peter Tabichi, va obrir la sessió del Congrés dels Estats Units el 17 de setembre amb la pregària franciscana per la pau.


més informació
Almacelles recapta 3.900 euros per reparar la teulada de la parròquia
19 setembre 19:

La parròquia de la Mare de Déu de la Mercè d'Almacelles va recapta 3.900 euros en un sopar de veïns per reparar l'església. El Sopar de la Teula va tenir lloc al pavelló poliesportiu el 14 de setembre passat. Es van recaptar 3.900 euros que es destinaran íntegrament a les obres de renovació del teulat de l'església.


més informació
Cor Francesc Valls: Missa Benedicta Es Caelorum Regina de Morales
19 setembre 19:

En motiu dels 500 anys del Capítol del Toisó d’Or a la Catedral de Barcelona, el Cor Francesc Valls i la Catedral de Barcelona organitzen un cicle de 3 actes en commemoració de l’esdeveniment.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.