Dijous, 22 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Un incendi destrueix una església històrica nord-americana de més de 120 anys

Una històrica església amb més de 120 anys d'antiguitat va ser destruïda aquest dilluns per un incendi a la Diòcesi d'Austin, Texas (Estats Units), provocant el dolor de la petita comunitat de 244 famílies que acollia. Es tracta de l'església de fusta de la Visitació, que des de finals del segle XIX ha servit als fidels del sud-oest del comtat de Falls, molts d'ells immigrants de la regió alemanya de Westfàlia. Es diu que els seus més de 20 vitralls provenien d'aquesta zona d'Europa.

ACiprensa, 31 juliol 19

En el seu compte de Facebook, la Diòcesi d'Austin va transmetre el dolor del Bisbe local, Mons. Joe S. Vásquez. "M'entristeix la gent de Westfàlia que ha patit aquesta tremenda pèrdua", va expressar el Prelat, que va agrair a "tots els bombers i departaments que van respondre a l'incendi".

La Diòcesi ha indicat que la parròquia va ser fundada el 1893 i que no es van registrar ferits.

Mons. Vásquez va visitar el lloc i, segons la premsa, tot i el dolor es va mostrar optimista en poder reconstruir l'edifici.

"Crec que sí, hem de reconstruir. Amb la gran tradició d'aquest lloc, hi ha molta cosa que no podem abandonar ", va afirmar.

"Aquest és un lloc que significa molt per a la gent. La gent ha portat als seus fills per ser batejats aquí. Es van casar aquí. Van celebrar els sagraments aquí. Van ser enterrats per aquesta església. Hi ha un gran amor i tradició en aquesta església", ha indicat.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.