Dijous, 18 d'Abril de 2019
Sant Apol·loni, màrtir
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

El Papa: "Gràcies per fer periodisme de persones per a les persones"

El Papa ha rebut els membres de l'Institut per a la promoció de les noves generacions de publicistes. Una escola de periodisme alemanya fundada fa 50 anys després del Concili Vaticà II.

Vatican News, 9 novembre 18

Des de llavors, els ha dit el Papa, el vostre Institut forma a periodistes qualificats que obren en la seva professió i com a cristians en la societat. Alemanya pot sentir-se amb sort, ha afirmat, perquè molts dels periodistes ja sigui en els mitjans de comunicació coneguts i els eclesials, pertanyen a aquest Institut.

"Gràcies perquè com a periodistes es dediquen a les persones i diuen injustícia a les injustícies. Gràcies per parlar de les coses belles que potser no hi acaben a la portada dels mitjans, però que posen les persones al centre. Gràcies perquè amb el vostre estil cristià continuen fent un periodisme de persones per a les persones ".

Periodistes cristians que es distingeixen per actitud positiva

Com a periodistes cristians, es distingeixen per la vostra actitud positiva cap a la persona i per la vostra ètica professional. Vostès, ha apuntat, no fan només una feina, sinó que compleixen una tasca i un compromís. No obstant això, ha advertit el Pontífex, és fàcil deixar-se anar per una opinió comuna, per un derrotisme i un pessimisme que paralitza i cega. És pel costum que no afrontem més el mal dit, i permetem que les coses, "vagin com van" o com alguns han decidit que han d'anar.

Per tant, el Papa demana la franquesa que ve de l'Esperit Sant i que ens ajuda a confiar en la veritat de Crist que ens fa lliures. Saltem el mur de la tristesa i de la resignació i ajudem a les persones a obrir els ulls i les orelles però sobretot el cor per ser custodis els uns dels altres i així adonar-se'n de ser fills i filles de l'únic Pare.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.