• “Als catalans la cultura és el que ens ha fet irreductibles”
  • L’Editorial Claret presenta 'Simone Weil Educadora. Tras los ecos de su voz'
  • Guadalupe, beata
  • Nota de la PECI davant les properes eleccions municipals i al Parlament Europeu
  • Comencen les obres de restauració de la coberta de la nau central de l'Església de Sant Bartomeu d'Alpicat
  • Les Escoles Diocesanes de Tarragona celebren la VII Trobada de mestres i professors
  • El Papa explica com aconseguir la pau donada per Jesús
  • Jordi Armadans i la dona a l’Església, a la revista «Salillum» de l’ACO
  • Vincent Lambert: Declaracions del Dicasteri per a Laics, Família i Vida
  • El Papa: "En la pregària hem de demanar pels més vulnerables"

El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019

"Vindrà a veure'ns el 2019", va afirmar aquest dimarts 9 d'octubre, l'arquebisbe de Toamasina, Madagascar, el cardenal Désiré Tsarahazana, en referència al papa Francesc. El purpurat va fer aquest anunci, durant la conferència de premsa, realitzada a l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, per informar sobre el desenvolupament del Sínode.

AICA, 11 octubre 18

El cardenal Tsarahazana va explicar que van ser els membres de la conferència episcopal d'aquest país africà "els primers" a demanar al Sant Pare que els visités. Posteriorment també va arribar la invitació de les autoritats civils durant l'audiència que el pontífex va concedir al juny de 2014 al president de Madagascar, Hery Martial Rajaonarimanampianina.

Així mateix ha manifestat l'arquebisbe de Toamasina el seu desig que la visita del Papa a Madagascar serveixi per "animar-nos a tots", però de forma particular als joves. "Els farà bé escoltar la paraula del Sant Pare per afrontar la vida, que allà és dura", ha comentat, assegurant que si els cristians fossin "coherents" i visquessin "la vida amb la fe", la situació de pobresa i desigualtat de la major illa d'Àfrica podria resoldre.

El mes de maig passat, monsenyor Gilbert Aubry, bisbe de l'illa francesa de Réunion i president de la Conferència Episcopal de l'Oceà Índic, havia avançat en una entrevista a la televisió Antenne Réunion la intenció de Francesc de viatjar a Madagascar, un país que només ha rebut fins al moment la visita d'un Papa: sant Joan Pau II. El 2019 es compliran 30 anys d'aquella visita.

Mentrestant el director de la sala de premsa de la Santa Seu, Greg Burke, no ha volgut confirmar el viatge a Madagascar, però va reconèixer que el Vaticà "està treballant" en aquesta possibilitat.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 22 DE MAIG

CONFERÈNCIA SOBRE “CRISTIANISME I ISLAM”. Organitza: Ateneu Universitari Sant Pacià. A càrrec de: Jacint Duran i Jaume Flaquer, professor de la Facultat de Teologia de Catalunya. Lloc: Ateneu Universitari Sant Pacià, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: de 12.15 a 13.15 h.

DIJOUS, 23 DE MAIG

JORNADA SOBRE ELS DRETS HUMANS. Organitza: Institut Superior de Ciències Religioses de Vic. Lloc: Seminari de Vic, Sala d’actes Torras i Bages, Ronda Camprodon, 2, Vic. Hora: de 18 a 20.45 h.

DIVENDRES, 24 DE MAIG

VETLLA DE PREGÀRIA AMB LA CREU DE MOSSULLloc: església parroquial de Sant Joan Baptista, Tarragona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.