Dilluns, 15 d'Octubre de 2018
Santa Teresa de Jesús, verge i doctora
  • El President de Càritas Espanyola coneix la realitat de Càritas diocesana d’Urgell
  • Les pèrdues econòmiques pels desastres climàtics creixen un 151% en vint anys
  • El papa Francesc recorda el llegat i els dons de sant Joan Pau II
  • Nous nomenaments signats per l'Arquebisbe de Tarragona
  • Els aiguats deixen 10 morts i un desaparegut a Mallorca
  • El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019
  • Els bisbes catalans parlen de la canonització del papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero
  • Coneguem quina és la tasca del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll
  • L’embassament de Riudecanyes i la Sagrada Família, objectius gihadistes
  • "L'avortament no és un dret, és com pagar a un sicari per resoldre un problema"

El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019

"Vindrà a veure'ns el 2019", va afirmar aquest dimarts 9 d'octubre, l'arquebisbe de Toamasina, Madagascar, el cardenal Désiré Tsarahazana, en referència al papa Francesc. El purpurat va fer aquest anunci, durant la conferència de premsa, realitzada a l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, per informar sobre el desenvolupament del Sínode.

AICA, 11 octubre 18

El cardenal Tsarahazana va explicar que van ser els membres de la conferència episcopal d'aquest país africà "els primers" a demanar al Sant Pare que els visités. Posteriorment també va arribar la invitació de les autoritats civils durant l'audiència que el pontífex va concedir al juny de 2014 al president de Madagascar, Hery Martial Rajaonarimanampianina.

Així mateix ha manifestat l'arquebisbe de Toamasina el seu desig que la visita del Papa a Madagascar serveixi per "animar-nos a tots", però de forma particular als joves. "Els farà bé escoltar la paraula del Sant Pare per afrontar la vida, que allà és dura", ha comentat, assegurant que si els cristians fossin "coherents" i visquessin "la vida amb la fe", la situació de pobresa i desigualtat de la major illa d'Àfrica podria resoldre.

El mes de maig passat, monsenyor Gilbert Aubry, bisbe de l'illa francesa de Réunion i president de la Conferència Episcopal de l'Oceà Índic, havia avançat en una entrevista a la televisió Antenne Réunion la intenció de Francesc de viatjar a Madagascar, un país que només ha rebut fins al moment la visita d'un Papa: sant Joan Pau II. El 2019 es compliran 30 anys d'aquella visita.

Mentrestant el director de la sala de premsa de la Santa Seu, Greg Burke, no ha volgut confirmar el viatge a Madagascar, però va reconèixer que el Vaticà "està treballant" en aquesta possibilitat.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMARTS, 16 D'OCTUBRE

FORMACIÓ PER A LES ESCOLES: “EL SÍNODE DELS JOVES. QUÈ ENS POT APORTAR A LES ESCOLES?”. Organitza: delegació de joventut de l’Arquebisbat de Tarragona. A càrrec de: Mons. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona. Lloc: Centre Tarraconense El Seminari, c. de Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: de 18 a 22 h

DIMECRES, 17 D'OCTUBRE

CONFERÈNCIA SOBRE “VIDAL I BARRAQUER, LA FAMÍLIA I EL POBLE”. Conferència inaugural del curs de les Aules de la Gent Gran en conveni amb la Universitat Rovira i Virgili. A càrrec del: Dr. Francesc Vidal-Barraquer Mayol. Lloc: Sala d’actes del Casal Municipal de la Gent Gran, Passeig d’Albert, 13, Cambrils. Hora: 17.30 h

DIVENDRES, 19 D'OCTUBRE

CONCERT BENÈFIC DEL COR CARLIT GOSPEL A SANTA MARIA DEL PI. Els beneficis del concert es destinaran a un projecte de Mans Unides a Etiòpia, que vol millorar les condicions de les mares i els nadons de la regió de Gambo. Lloc: Basílica de Santa Maria del Pi - Plaça del Pi, 7, 08002, Barcelona. Hora: 21.00 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.