Dilluns, 15 d'Octubre de 2018
Santa Teresa de Jesús, verge i doctora
  • El President de Càritas Espanyola coneix la realitat de Càritas diocesana d’Urgell
  • Les pèrdues econòmiques pels desastres climàtics creixen un 151% en vint anys
  • El papa Francesc recorda el llegat i els dons de sant Joan Pau II
  • Nous nomenaments signats per l'Arquebisbe de Tarragona
  • Els aiguats deixen 10 morts i un desaparegut a Mallorca
  • El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019
  • Els bisbes catalans parlen de la canonització del papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero
  • Coneguem quina és la tasca del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll
  • L’embassament de Riudecanyes i la Sagrada Família, objectius gihadistes
  • "L'avortament no és un dret, és com pagar a un sicari per resoldre un problema"

Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració

El president de Càritas Catalunya, Francesc Roig i Alexandre Blasi, president de la Mútua Intercomarcal, van signar a Barcelona un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. També van ser-hi presents per part de Càritas Luis Miguel Luna, secretari de Presidència i comunicació i Josep Llorens, tècnic voluntari. Per part de la Mútua, Enric González, director general, Lluís Sarró, cap de Gabinet de Presidència i Direcció General i Ana Mejía, responsable de relacions externes de la Sucursal de Barcelona.

Càritas Catalunya, 31 juliol 18

L’objectiu d’aquest conveni és, entre d’altres, promoure la sensibilització en matèria de prevenció de riscos laborals i fomentar entre les empreses mutualistes i treballadors protegits el compromís social  mitjançant el programa Empreses amb Cor de Càritas Catalunya.

Aquesta és una de les accions de responsabilitat social de la Mútua Intercomarcal, entitat molt sensible pel que fa a programes sociolaborals d’entitats que tenen com a finalitat atendre i donar suport a les persones més desfavorides. En aquest sentit se sent molt vinculada a la labor que està desenvolupant Càritas Catalunya.

Aquest conveni permetrà que Càritas Catalunya reforci els seus programes sociolaborals en l’àmbit de la prevenció i suport a treballadors i treballadores, sobretot autònoms.

Càritas Catalunya és una institució canònica amb personalitat jurídica pròpia que treballa contra la desigualtat i l’exclusió social dels sectors més vulnerables de la nostra societat. Actua com un pont de solidaritat entre les persones que tenen mitjans materials, culturals, humans i els que en necessiten.

Mútua Intercomarcal és una Entitat Col·laboradora amb la Seguretat Social tenint com objecte social la col·laboració amb les prestacions de Seguretat Social que li encomani la legislació vigent i amb especial incidència en la cobertura integral dels riscos professionals, prestació de cessament d’activitat i prestació de contingències comunes dels treballadors afiliats al règim especial de treballadors autònoms.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 12 D'OCTUBRE

65a JORNADA GENERAL DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL LEMA “ANEU PER TOT ARREU I DONEU FRUIT”. Lloc: col·legi Salesians Sant Joan Bosco, Pg. Vall d’Hebron, 258, Barcelona. Hora: 9.30 h

DISSABTE, 13 D'OCTUBRE

OBRA DE TEATRE “POBRECITO FRANCISCO DE ASÍS”. Obra de teatre sobre Sant Francesc d'Assís, adreçada a tos els públics, amb dos actors, un com a Francesc i l’altre que arriba a donar cos a 12 personatges. És un obra interactiva, dinàmica, i contundent en el seu missatge, narrat en llenguatge actual. Lloc: Caputxins d’Igualada, c. Caputxins, 66, Igualada. Hora: de 17.30 a 19.30 h

DIUMENGE, 14 D'OCTUBRE

CANONITZACIÓ DE PAU VI, ÒSCAR ROMERO I ALTRES BEATS. Lloc: Plaça de Sant Pere, Ciutat del Vaticà. Hora: 10.15 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.