Dissabte, 16 de Febrer de 2019
Sant Onèsim
  • Si no es prenen mesures 150 milions de nenes seran casades abans del 2030
  • Més de 200 cristians a la presó acusats per la llei de blasfèmia al Pakistan
  • El Papa demana als pobles originaris "transmetre'ns la seva saviesa ancestral de diàleg amb la terra"
  • Augmenten en 1,5% les visites a la Catedral de Girona durant l’any 2018
  • Els bisbes catalans parlen sobre diversos temes d'actualitat
  • Una marxa cap a la frontera per la pau entre l'Índia i el Pakistan
  • Neuròlegs del Trueta troben una nova malaltia genètica
  • Papa Francesc: "La litúrgia és un tresor que no pot reduir-se a gustos o corrents"
  • Vèncer la batalla contra la fam és possible: "No és un eslògan"
  • Mèxic: 152 sacerdots retirats del ministeri per pederàstia, en els últims 9 anys

Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració

El president de Càritas Catalunya, Francesc Roig i Alexandre Blasi, president de la Mútua Intercomarcal, van signar a Barcelona un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. També van ser-hi presents per part de Càritas Luis Miguel Luna, secretari de Presidència i comunicació i Josep Llorens, tècnic voluntari. Per part de la Mútua, Enric González, director general, Lluís Sarró, cap de Gabinet de Presidència i Direcció General i Ana Mejía, responsable de relacions externes de la Sucursal de Barcelona.

Càritas Catalunya, 31 juliol 18

L’objectiu d’aquest conveni és, entre d’altres, promoure la sensibilització en matèria de prevenció de riscos laborals i fomentar entre les empreses mutualistes i treballadors protegits el compromís social  mitjançant el programa Empreses amb Cor de Càritas Catalunya.

Aquesta és una de les accions de responsabilitat social de la Mútua Intercomarcal, entitat molt sensible pel que fa a programes sociolaborals d’entitats que tenen com a finalitat atendre i donar suport a les persones més desfavorides. En aquest sentit se sent molt vinculada a la labor que està desenvolupant Càritas Catalunya.

Aquest conveni permetrà que Càritas Catalunya reforci els seus programes sociolaborals en l’àmbit de la prevenció i suport a treballadors i treballadores, sobretot autònoms.

Càritas Catalunya és una institució canònica amb personalitat jurídica pròpia que treballa contra la desigualtat i l’exclusió social dels sectors més vulnerables de la nostra societat. Actua com un pont de solidaritat entre les persones que tenen mitjans materials, culturals, humans i els que en necessiten.

Mútua Intercomarcal és una Entitat Col·laboradora amb la Seguretat Social tenint com objecte social la col·laboració amb les prestacions de Seguretat Social que li encomani la legislació vigent i amb especial incidència en la cobertura integral dels riscos professionals, prestació de cessament d’activitat i prestació de contingències comunes dels treballadors afiliats al règim especial de treballadors autònoms.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 15 DE FEBRER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DOCAT. QUÈ CAL FER? LA DOCTRINA SOCIAL DE L’ESGLÉSIAHi intervindran: Cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona; Mn. Josep Mateu, coordinador del Secretariat Interdiocesà de Joventut; Sr. Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau de Barcelona i Màxim Muñoz, representant d’Editorial Claret. Lloc: Sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret, c. Roger de Llúria, 5, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 16 DE FEBRER

II APLEC DE MESTRES I PROFESSORS CRISTIANS AMB EL LEMA “SOM TESTIMONIS!”. Organitzen: delegacions d’Ensenyament de les diòcesis amb seu de Catalunya i Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Lloc: Centre Tarraconense El Seminari, c. de Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: de 9.30 a 17 h

DIJOUS, 21 DE FEBRER

JORNADA D'ESTUDI MORIR DIGNAMENT EN EL SEGLE XXI. METES ACONSEGUIDES I REPTES PENDENTS. Organitza: Metges Cristians de Catalunya. Lloc: Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona). Hora: De 9.45 h a 14.30 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.