Dimarts, 21 d'Agost de 2018
  • Coneguem quina és la tasca del sacerdot Miquel Pedrós
  • L'ONU rep 70 noves denúncies d'explotació i abús sexual en tres mesos
  • Jornades de Cultura Humanista a Montserrat
  • El Papa accepta la renúncia de l'Arquebisbe australià condemnat per encobrir abusos
  • Hondures: Al Seminari Major existeix un ambient que segueix la moral i les normes de l'Església
  • El Papa als teòlegs: Remoure els murs de la divisió i construir ponts de fraternitat
  • Arrels Sant Ignasi necessita 1.000 litres d’oli aquest estiu
  • Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració
  • FLAMA US DESITJA UNES BONES VACANCES: MÉS INFORMACIÓ EL PROPER 3 DE SETEMBRE
  • Caritat del papa Francesc cap als refugiats iemenites a Corea

Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració

El president de Càritas Catalunya, Francesc Roig i Alexandre Blasi, president de la Mútua Intercomarcal, van signar a Barcelona un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. També van ser-hi presents per part de Càritas Luis Miguel Luna, secretari de Presidència i comunicació i Josep Llorens, tècnic voluntari. Per part de la Mútua, Enric González, director general, Lluís Sarró, cap de Gabinet de Presidència i Direcció General i Ana Mejía, responsable de relacions externes de la Sucursal de Barcelona.

Càritas Catalunya, 31 juliol 18

L’objectiu d’aquest conveni és, entre d’altres, promoure la sensibilització en matèria de prevenció de riscos laborals i fomentar entre les empreses mutualistes i treballadors protegits el compromís social  mitjançant el programa Empreses amb Cor de Càritas Catalunya.

Aquesta és una de les accions de responsabilitat social de la Mútua Intercomarcal, entitat molt sensible pel que fa a programes sociolaborals d’entitats que tenen com a finalitat atendre i donar suport a les persones més desfavorides. En aquest sentit se sent molt vinculada a la labor que està desenvolupant Càritas Catalunya.

Aquest conveni permetrà que Càritas Catalunya reforci els seus programes sociolaborals en l’àmbit de la prevenció i suport a treballadors i treballadores, sobretot autònoms.

Càritas Catalunya és una institució canònica amb personalitat jurídica pròpia que treballa contra la desigualtat i l’exclusió social dels sectors més vulnerables de la nostra societat. Actua com un pont de solidaritat entre les persones que tenen mitjans materials, culturals, humans i els que en necessiten.

Mútua Intercomarcal és una Entitat Col·laboradora amb la Seguretat Social tenint com objecte social la col·laboració amb les prestacions de Seguretat Social que li encomani la legislació vigent i amb especial incidència en la cobertura integral dels riscos professionals, prestació de cessament d’activitat i prestació de contingències comunes dels treballadors afiliats al règim especial de treballadors autònoms.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 1 d'agost

VUIT DIES D’EXERCICIS ESPIRITUALS. Dies: de l’1 al 10. A càrrec de: Josep M. Rambla, jesuïta. Lloc: Cova de Sant Ignasi, Manresa. Més informació: tel. 938 720 422

Divendres, 3

REPRESENTACIÓ DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL. Dies: del 3 al 7. Lloc: Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell. Hora: 22.30 h

Diumenge, 5

Exercicis espirituals. Organitza: Caputxins de Catalunya. Dies: del 5 a l’11. A càrrec de: fra Josep Manuel Vallejo. Lloc: Sant Martí del Montnegre. Més informació: tel. 934 161 812.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.