• Costa Rica: Després de 10 dies de vaga i violència, la primera reunió entre el govern i els sindicats
  • El Suprem espanyol estableix que un tocament no consentit és abús sexual
  • El papa Francesc demana preservar el tresor de la llibertat
  • 980è aniversari de la dedicació de la catedral de Girona
  • Reunió dels Bisbes i el Consell Assessor de Rectors a la CEE
  • La meitat dels 1.300 milions de pobres al món són infants
  • La Sagrada Família mostra l’interior de la torre de Jesucrist a les seves Portes Obertes
  • Els bisbes catalans parlen dels 800 anys de l'Orde de la Mercè
  • Nomenament de tres canonges del Capítol de la Catedral de Tarragona
  • "Un cristià sempre ha de ser conscient que és pecador"

Pau, Sant'Egidio: 1000 joves europeus a Roma

"Una amistat global per viure junts en pau". Aquesta és la proposta que faran els més de 1000 Joves per la Pau europeus que del 13 al 15 de juliol seran a Roma per participar en la trobada titulada "A global friendship to live together in peace". En un temps en què sovint es torna a parlar de conflictes, portes tancades i divisions entre països, Roma acollirà una gran manifestació per la unitat, impulsada per aquest moviment associat a la Comunitat de Sant'Egidio i que cada dia treballa a les perifèries amb els infants  ue tenen problemes, amb els sense sostre, amb els ancians sols per difondre una cultura de la solidaritat i de la integració.

Sant'Egidio, 12 juliol 18

Després de les trobades de l'any passat a Barcelona -pocs dies després del greu atemptat de les Rambla- i d'Auschwitz, enguany encara hi haurà més participants, amb delegacions que vénen també d'Amèrica, d'Àsia i d'Àfrica.

El programa preveu assemblees, festes, visites a la ciutat, moments de compartir i l'espectacle final "Judici Universal. Miquel Àngel i els secrets de la Capella Sixtina", a l'Auditori de la Conciliazione, visites als "llocs de la solidaritat" de la Comunitat de Sant'Egidio, en el seu cinquantè aniversari.

El diumenge al matí tots els participants, estudiants universitaris i de secundària, aniran al lloc de record de la massacre de les Fosses Ardeatines per recordar l'horror de la II Guerra Mundial. Serà un gran moment de reflexió i de propostes per a una Europa capaç de construir unitat i pau mirant al futur, no murs i divisions que ens retornen al passat.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 21 DE SETEMBRE

CONCERT INAUGURAL DEL NOU ORGUE DE LA MERCÈ. A càrrec de: Thomas Ospital, organista cotitular de Saint Eustache (París) i organista resident de la Maison de Radio France. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 20 h 

DILLUNS, 24 DE SETEMBRE

MISSA SOLEMNE EN LA FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE LA MERCÈ, PRESIDIDA PEL CARDENAL JOAN JOSEP OMELLA, ARQUEBISBE DE BARCELONA. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 10.30 h

DIMECRES, 26 DE SETEMBRE

INAUGURACIÓ OFICIAL DEL CURS 2018-2019 DE L’ATENEU UNIVERSITARI SANT PACIÀ (FACULTAT DE TEOLOGIA DE CATALUNYA, FACULTAT DE FILOSOFIA DE CATALUNYA, FACULTAT ANTONI GAUDÍ, INSTITUT SUPERIOR DE LITÚRGIA DE BARCELONA I INSTITUT DE TEOLOGIA FONAMENTAL). Lliçó inaugural sobre “Escletxes en el jo impermeable a Déu. La proposta cristiana en un món secular”, a càrrec del Dr. Xavier Morlans. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 11.15 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.