• Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
  • Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
  • Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
  • Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
  • Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
  • Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
  • Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
  • Perú: Església inicia campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
  • Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
  • El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país

Pau, Sant'Egidio: 1000 joves europeus a Roma

"Una amistat global per viure junts en pau". Aquesta és la proposta que faran els més de 1000 Joves per la Pau europeus que del 13 al 15 de juliol seran a Roma per participar en la trobada titulada "A global friendship to live together in peace". En un temps en què sovint es torna a parlar de conflictes, portes tancades i divisions entre països, Roma acollirà una gran manifestació per la unitat, impulsada per aquest moviment associat a la Comunitat de Sant'Egidio i que cada dia treballa a les perifèries amb els infants  ue tenen problemes, amb els sense sostre, amb els ancians sols per difondre una cultura de la solidaritat i de la integració.

Sant'Egidio, 12 juliol 18

Després de les trobades de l'any passat a Barcelona -pocs dies després del greu atemptat de les Rambla- i d'Auschwitz, enguany encara hi haurà més participants, amb delegacions que vénen també d'Amèrica, d'Àsia i d'Àfrica.

El programa preveu assemblees, festes, visites a la ciutat, moments de compartir i l'espectacle final "Judici Universal. Miquel Àngel i els secrets de la Capella Sixtina", a l'Auditori de la Conciliazione, visites als "llocs de la solidaritat" de la Comunitat de Sant'Egidio, en el seu cinquantè aniversari.

El diumenge al matí tots els participants, estudiants universitaris i de secundària, aniran al lloc de record de la massacre de les Fosses Ardeatines per recordar l'horror de la II Guerra Mundial. Serà un gran moment de reflexió i de propostes per a una Europa capaç de construir unitat i pau mirant al futur, no murs i divisions que ens retornen al passat.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 18

CENTENARI DE L’ORGUE DE LA PARRÒQUIA DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. CONCERT AMB EL TÍTOL “CENTENARI D’ORGUE I TROMPETA”. A càrrec d’: Esther Ciudad (orgue) i Alfonso González (trompeta). Lloc: Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres. Hora: 21.30 h

Dissabte, 21

VISITA AMB EL TEMA “POBLET, PANTEÓ REIAL”. Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet. Hora: 11.30 h

 Dilluns, 23

CURS INTENSIU D’ICONOGRAFIA BIZANTINA. Dies: del 23 al 29. A càrrec de: Neculai Saftiu. Lloc: l’Albà (a prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391; a/e: nicu.i.saftiu@gmail.com
Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.