Dissabte, 16 de Febrer de 2019
Sant Onèsim
  • Si no es prenen mesures 150 milions de nenes seran casades abans del 2030
  • Més de 200 cristians a la presó acusats per la llei de blasfèmia al Pakistan
  • El Papa demana als pobles originaris "transmetre'ns la seva saviesa ancestral de diàleg amb la terra"
  • Augmenten en 1,5% les visites a la Catedral de Girona durant l’any 2018
  • Els bisbes catalans parlen sobre diversos temes d'actualitat
  • Una marxa cap a la frontera per la pau entre l'Índia i el Pakistan
  • Neuròlegs del Trueta troben una nova malaltia genètica
  • Papa Francesc: "La litúrgia és un tresor que no pot reduir-se a gustos o corrents"
  • Vèncer la batalla contra la fam és possible: "No és un eslògan"
  • Mèxic: 152 sacerdots retirats del ministeri per pederàstia, en els últims 9 anys

Pau, Sant'Egidio: 1000 joves europeus a Roma

"Una amistat global per viure junts en pau". Aquesta és la proposta que faran els més de 1000 Joves per la Pau europeus que del 13 al 15 de juliol seran a Roma per participar en la trobada titulada "A global friendship to live together in peace". En un temps en què sovint es torna a parlar de conflictes, portes tancades i divisions entre països, Roma acollirà una gran manifestació per la unitat, impulsada per aquest moviment associat a la Comunitat de Sant'Egidio i que cada dia treballa a les perifèries amb els infants  ue tenen problemes, amb els sense sostre, amb els ancians sols per difondre una cultura de la solidaritat i de la integració.

Sant'Egidio, 12 juliol 18

Després de les trobades de l'any passat a Barcelona -pocs dies després del greu atemptat de les Rambla- i d'Auschwitz, enguany encara hi haurà més participants, amb delegacions que vénen també d'Amèrica, d'Àsia i d'Àfrica.

El programa preveu assemblees, festes, visites a la ciutat, moments de compartir i l'espectacle final "Judici Universal. Miquel Àngel i els secrets de la Capella Sixtina", a l'Auditori de la Conciliazione, visites als "llocs de la solidaritat" de la Comunitat de Sant'Egidio, en el seu cinquantè aniversari.

El diumenge al matí tots els participants, estudiants universitaris i de secundària, aniran al lloc de record de la massacre de les Fosses Ardeatines per recordar l'horror de la II Guerra Mundial. Serà un gran moment de reflexió i de propostes per a una Europa capaç de construir unitat i pau mirant al futur, no murs i divisions que ens retornen al passat.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 15 DE FEBRER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DOCAT. QUÈ CAL FER? LA DOCTRINA SOCIAL DE L’ESGLÉSIAHi intervindran: Cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona; Mn. Josep Mateu, coordinador del Secretariat Interdiocesà de Joventut; Sr. Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau de Barcelona i Màxim Muñoz, representant d’Editorial Claret. Lloc: Sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret, c. Roger de Llúria, 5, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 16 DE FEBRER

II APLEC DE MESTRES I PROFESSORS CRISTIANS AMB EL LEMA “SOM TESTIMONIS!”. Organitzen: delegacions d’Ensenyament de les diòcesis amb seu de Catalunya i Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Lloc: Centre Tarraconense El Seminari, c. de Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: de 9.30 a 17 h

DIJOUS, 21 DE FEBRER

JORNADA D'ESTUDI MORIR DIGNAMENT EN EL SEGLE XXI. METES ACONSEGUIDES I REPTES PENDENTS. Organitza: Metges Cristians de Catalunya. Lloc: Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona). Hora: De 9.45 h a 14.30 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.