Dimarts, 21 d'Agost de 2018
  • Coneguem quina és la tasca del sacerdot Miquel Pedrós
  • L'ONU rep 70 noves denúncies d'explotació i abús sexual en tres mesos
  • Jornades de Cultura Humanista a Montserrat
  • El Papa accepta la renúncia de l'Arquebisbe australià condemnat per encobrir abusos
  • Hondures: Al Seminari Major existeix un ambient que segueix la moral i les normes de l'Església
  • El Papa als teòlegs: Remoure els murs de la divisió i construir ponts de fraternitat
  • Arrels Sant Ignasi necessita 1.000 litres d’oli aquest estiu
  • Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració
  • FLAMA US DESITJA UNES BONES VACANCES: MÉS INFORMACIÓ EL PROPER 3 DE SETEMBRE
  • Caritat del papa Francesc cap als refugiats iemenites a Corea

El papa Francesc, dolgut per la violència a Terra Santa: "Que Déu tingui pietat de nosaltres"

El papa Francesc va reconèixer sentir-se preocupat i dolgut per l'empitjorament de la violència a Terra Santa i a l'Orient Mitjà.

ACIprensa, 16 maig 18

En finalitzar l'Audiència General d'aquest dimecres 15 de maig, el Sant Pare va pronunciar un missatge en què ha assenyalat que està molt preocupat i dolgut per l'empitjorament de les tensions a Terra Santa i a l'Orient Mitjà, i per l'espiral de violència que ens allunya cada vegada més del camí de la pau, del diàleg i de les negociacions.

"Expresso el meu gran dolor pels morts i pels ferits, i em mantinc proper amb la pregària i l'afecte a tots aquells que pateixen. Repeteixo que l'ús de la violència mai portarà a la pau. La guerra crida a la guerra, la violència crida a la violència".

Així mateix, va convidar "a totes les parts involucrades i la comunitat internacional a renovar el seu compromís perquè prevalguin el diàleg, la justícia i la pau".

Després resar un Avemaria el Papa va exclamar: "Déu tingui pietat de nosaltres".

El Sant Pare es va solidaritzar així amb els morts i els ferits en els violents xocs produïts aquesta setmana a la franja de Gaza, Palestina, entre manifestants palestins i soldats israelians.

Recordem que aquest dilluns 14 de maig, almenys 60 palestins van perdre la vida i altres 2000 van resultar ferits després que l'exèrcit israelià obrís foc contra manifestants que protestaven de forma violenta pel trasllat de l'ambaixada dels Estats Units des de Tel Aviv fins a Jerusalem.

Aquest fet, que els palestins consideren ofensiu, ja que reclamen Jerusalem com a capital del futur Estat palestí, es va produir, a més, coincidint amb les celebracions del 70è aniversari de la creació de l'Estat d'Israel.

Encara que Israel va traslladar totes les seves institucions polítiques a la ciutat de Jerusalem en l'any 1967, en què s'annexiona la ciutat fins llavors sota sobirania jordana, la comunitat internacional només reconeix Tel Aviv com la seva capital. De fet, fins al trasllat de l'ambaixada dels Estats Units a Jerusalem, totes les ambaixades internacionals es trobaven a Tel AIV.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 1 d'agost

VUIT DIES D’EXERCICIS ESPIRITUALS. Dies: de l’1 al 10. A càrrec de: Josep M. Rambla, jesuïta. Lloc: Cova de Sant Ignasi, Manresa. Més informació: tel. 938 720 422

Divendres, 3

REPRESENTACIÓ DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL. Dies: del 3 al 7. Lloc: Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell. Hora: 22.30 h

Diumenge, 5

Exercicis espirituals. Organitza: Caputxins de Catalunya. Dies: del 5 a l’11. A càrrec de: fra Josep Manuel Vallejo. Lloc: Sant Martí del Montnegre. Més informació: tel. 934 161 812.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.