• El Papa envia una donació per als damnificats a Guatemala
  • El papa Francesc viatja a Ginebra com a "pelegrí ecumènic"
  • 50 anys de residència sacerdotal a Barcelona
  • El papa Francesc contra la política Trump: "És immoral separar els fills dels pares"
  • Torra i Torrent assisteixen a una pregària interreligiosa en suport als presos polítics
  • CaixaProinfància ha atès a les comarques de Barcelona més de 85.000 menors en situació pobresa durant els 10 anys
  • Campanya dels Jesuïtes a favor dels refugiats: atenen 14.500 nens i nenes en els seus països
  • La Generalitat, exemple de bones pràctiques en integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual
  • Presenten l'instrument de treball per al Sínode dels Joves
  • Les restes de Joan XXIII tornen al Vaticà després de la seva peregrinació

El tenor Mark Padmore i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana actuen junts al cicle Palau Grans Veus

Aquest dimecres, 14 de març (Sala de Concerts, 20.30 h), el tenor Mark Padmore actuarà amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana en un concert corresponent al cicle Palau Grans Veus. Els intèrprets estaran acompanyats pel reconegut pianista Julius Drake, en la que serà la primera col·laboració entre el reconegut tenor i el Cor. Padmore, un dels liederistes més estimats a Barcelona, torna en aquesta ocasió amb un dels seus repertoris favorits, Britten i Schubert.

Palau de la Música Catalana, 14 març 18

La primera part del concert estarà dedicada a Franz Schubert amb un recull d’obres que són un resum del talent i l’evolució del compositor vienès. La segona part estarà centrada en la figura de Benjamin Britten, un dels compositors anglesos més rellevants del segle XX, de qui s’oferirà el cicle Winter words, amb poemes de Thomas Hardy, estrenat amb la veu de Peter Pears i Britten al piano l’any 1953, i The ballad of Little Musgrave and Lady Barnard, una peça carregada d’expressivitat.

Aquest concert mostra l’estreta col·laboració entre Padmore i el Palau i estreny els lligams entre el cantant i la institució, després de cloure el maig del 2017 el projecte de llarg recorregut iniciat la temporada 2014-15. Un projecte dedicat als cicles de lieder Die schöne Müllerin, Schwanengesang i Winterreise de Schubert, oferts en temporades consecutives i protagonitzats amb gran èxit pel cantant anglès acompanyat pel pianista Paul Lewis. Va ser una iniciativa més d’acord amb l’objectiu del Palau de la Música Catalana d’oferir un discurs artístic propi amb els millors intèrprets internacionals.

Els èxits més recents de Mark Padmore inclouen personatges com el capità Vere de Billy Budd de Britten o Peter Quint de The turn of the screw del mateix Britten, motiu pel qual aquest repertori al Palau de la Música Catalana dedicat al compositor britànic revesteix també un interès especial. El tenor és estret col·laborador de grans directors, com Rattle, Gardiner, Christie o Herreweghe. El 2016 va ser escollit vocalista de l’any per la revista «Musical America» i dos anys abans distingit com a doctor honoris causa per la Universitat de Kent. És director artístic del Festival de Música d’Estiu de St. Endellion, a Cornualla.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 22

MISSA DE FINAL DE CURS DEL SEMINARI DIOCESÀ DE TERRASSA, PRESIDIDA PER MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: Seminari diocesà de Terrassa, Valldoreix. Hora: 13 h

 Dissabte, 23

CONFERÈNCIA SOBRE “L’ORATORI DE SANT FELIP NERI” I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE RESIDÈNCIA SACERDOTAL SANT JOSEP ORIOLConferència a càrrec de: Josep de C. Laplana, director del Museu de Montserrat i membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. Presentació del llibre a càrrec del: Dr. Josep M. Martí Bonet. Lloc: Sala de la Mare de Déu de la Mercè, sobre el claustre de la Catedral de Barcelona. Hora: a les 10.30 h, conferència; a les 11.30 h, presentació del llibre.

 Dilluns, 25

TROBADA DIOCESANA D’ESCOLANS DE L’ARXIDIÒCESI DE TARRAGONA AMB EL LEMA “CALEU LES XARXES”. Organitza: Secretariat diocesà de vocacions de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Riudecols. Hora: de 10 a 17 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.