• El Papa envia una donació per als damnificats a Guatemala
  • El papa Francesc viatja a Ginebra com a "pelegrí ecumènic"
  • 50 anys de residència sacerdotal a Barcelona
  • El papa Francesc contra la política Trump: "És immoral separar els fills dels pares"
  • Torra i Torrent assisteixen a una pregària interreligiosa en suport als presos polítics
  • CaixaProinfància ha atès a les comarques de Barcelona més de 85.000 menors en situació pobresa durant els 10 anys
  • Campanya dels Jesuïtes a favor dels refugiats: atenen 14.500 nens i nenes en els seus països
  • La Generalitat, exemple de bones pràctiques en integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual
  • Presenten l'instrument de treball per al Sínode dels Joves
  • Les restes de Joan XXIII tornen al Vaticà després de la seva peregrinació

Cloenda del Cafè Familiar a la Parròquia de Tàrrega

El diumenge 11 de març passat es va concloure amb la Missa de la Comunitat celebrada a la Parroquial de Sta. Maria de l’Alba de Tàrrega, el Cafè Familiar. Una Eucaristia presidida pel rector Josep Maria Vilaseca, acompanyat del diaca Joan Novell, amb la presència dels infants que fan la catequesi acompanyats dels seus pares i la feligresia targarina.

Josep Castellà per a Flama.info/Foto: Salvador Cos, 14 març 18

El Cafè Familiar és una nova proposta iniciada el curs passat com a segona via a la catequesi tradicional, el qual inclou trobades el diumenge amb pares i fills cada quinze dies. Els infants en arribar es separen dels pares per rebre la catequesi.

Els pares s'acullen en una sala, tot formant tres grups. Es comença compartint l’esmorzar, de manera que van fent amistat entre ells. A cada taula hi ha dues persones de l’equip, el qual està format per pares i mares de família.

Després es fa una xerrada tractant temes que porten a reflexionar sobre “Quin és el sentit de la vida”, “Busques la felicitat?”, “És possible perdonar?”, “Com curar les ferides de la vida”... on el contingut final és trobar en Jesucrist el veritable sentit de tot. Així s’intenta apropar els pares a l'inici de la fe cristiana. En acabar es comparteixen en grup les preguntes sobre el tema tractat on ells expressen lliurament la seva opinió. Seguidament tots ells s’apleguen a la missa major de les dotze.

L’equip valora molt positivament aquesta proposta ja que és una gran oportunitat de conèixer els pares als quals se’ls ofereix en el seu moment assistir al Curs Alpha. En aquest sentit hi ha alguns pares del Cafè Familiar que aquest any ja estan participant als sopars Alpha.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 22

MISSA DE FINAL DE CURS DEL SEMINARI DIOCESÀ DE TERRASSA, PRESIDIDA PER MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: Seminari diocesà de Terrassa, Valldoreix. Hora: 13 h

 Dissabte, 23

CONFERÈNCIA SOBRE “L’ORATORI DE SANT FELIP NERI” I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE RESIDÈNCIA SACERDOTAL SANT JOSEP ORIOLConferència a càrrec de: Josep de C. Laplana, director del Museu de Montserrat i membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. Presentació del llibre a càrrec del: Dr. Josep M. Martí Bonet. Lloc: Sala de la Mare de Déu de la Mercè, sobre el claustre de la Catedral de Barcelona. Hora: a les 10.30 h, conferència; a les 11.30 h, presentació del llibre.

 Dilluns, 25

TROBADA DIOCESANA D’ESCOLANS DE L’ARXIDIÒCESI DE TARRAGONA AMB EL LEMA “CALEU LES XARXES”. Organitza: Secretariat diocesà de vocacions de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Riudecols. Hora: de 10 a 17 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.