Dimarts, 21 d'Agost de 2018
  • Coneguem quina és la tasca del sacerdot Miquel Pedrós
  • L'ONU rep 70 noves denúncies d'explotació i abús sexual en tres mesos
  • Jornades de Cultura Humanista a Montserrat
  • El Papa accepta la renúncia de l'Arquebisbe australià condemnat per encobrir abusos
  • Hondures: Al Seminari Major existeix un ambient que segueix la moral i les normes de l'Església
  • El Papa als teòlegs: Remoure els murs de la divisió i construir ponts de fraternitat
  • Arrels Sant Ignasi necessita 1.000 litres d’oli aquest estiu
  • Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració
  • FLAMA US DESITJA UNES BONES VACANCES: MÉS INFORMACIÓ EL PROPER 3 DE SETEMBRE
  • Caritat del papa Francesc cap als refugiats iemenites a Corea

El Campello acull una nova trobada de directors de la Inspectoria Maria Auxiliadora

Durant els dies 8 i 9 de febrer, en la casa salesiana del Campello, es va dur a terme la segona reunió del curs 2017/18 en una trobada que reuneix als directors salesians i laics de les diferents presències i als membres del Consell Inspectorial.

Salesians, 13 febrer 18

La trobada va començar durant la tarda del dijous amb un temps d'oració i diàleg sobre l'atenció i la cura dels germans majors. L'endemà, l'ex inspector Cristóbal López, va presidir les laudes i l'Eucaristia, li va acompanyar en la concelebració tot el consell inspectorial i el conseller regional per a la Regió Mediterrània, Stefano Martoglio. En la seva homilia, molt sentida, Cristóbal va donar gràcies a Déu per tots els germans de la inspectoria i va recordar a Sor Eusebia Palomino, en el dia de la seva festa.

A continuació, el conseller regional, va presentar la consulta per al nomenament del següent inspector, a la qual va seguir un entranyable comiat per part dels germans al que fins ara ha sigut el seu inspector i qui prendrà possessió del càrrec d'arquebisbe de Rabat el proper 10 de març.

A partir de les 12 hores va començar un diàleg obert sobre la realitat inspectorial: aspectes positius, necessitats, reptes, descripció del perfil que hauria de tenir el nou inspector, etc. Van seguir unes informacions sobre diferents cursos formatius oferts per la inspectoria.

Entre altres informacions, els directors van tractar temes de l'actualitat del Postnoviciat, Escoles, Plataformes Socials i Economia, a més d'algunes concrecions sobre el Projecte Inspectorial de Formació.

Els dies previs, 7 i 8 de febrer, es va reunir en la mateixa casa salesiana, el nou consell inspectorial, comptant amb la participació de l'ex inspector Cristóbal López, qui va aprofitar per acomiadar-se.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 1 d'agost

VUIT DIES D’EXERCICIS ESPIRITUALS. Dies: de l’1 al 10. A càrrec de: Josep M. Rambla, jesuïta. Lloc: Cova de Sant Ignasi, Manresa. Més informació: tel. 938 720 422

Divendres, 3

REPRESENTACIÓ DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL. Dies: del 3 al 7. Lloc: Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell. Hora: 22.30 h

Diumenge, 5

Exercicis espirituals. Organitza: Caputxins de Catalunya. Dies: del 5 a l’11. A càrrec de: fra Josep Manuel Vallejo. Lloc: Sant Martí del Montnegre. Més informació: tel. 934 161 812.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.