Dimarts, 21 d'Agost de 2018
  • Coneguem quina és la tasca del sacerdot Miquel Pedrós
  • L'ONU rep 70 noves denúncies d'explotació i abús sexual en tres mesos
  • Jornades de Cultura Humanista a Montserrat
  • El Papa accepta la renúncia de l'Arquebisbe australià condemnat per encobrir abusos
  • Hondures: Al Seminari Major existeix un ambient que segueix la moral i les normes de l'Església
  • El Papa als teòlegs: Remoure els murs de la divisió i construir ponts de fraternitat
  • Arrels Sant Ignasi necessita 1.000 litres d’oli aquest estiu
  • Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració
  • FLAMA US DESITJA UNES BONES VACANCES: MÉS INFORMACIÓ EL PROPER 3 DE SETEMBRE
  • Caritat del papa Francesc cap als refugiats iemenites a Corea

Jornada del Malalt i celebració de la festa de la Mare de Déu de Lourdes

Un any més, la celebració de la Jornada del Malalt, amb motiu de la festa de la Mare de Déu de Lourdes, s’ ha celebrat el diumenge dia 11 de febrer a moltes parròquies de la diòcesi d'Urgell. Com cada any, una representació de la Junta de l'Hospitalitat diocesana de la Mare de Déu de Lourdes s'ha fet present a les celebracions, a Lourdes, amb motiu dels 160 anys de les aparicions de la Mare de Déu a Sta. Bernadeta.

Bisbat d'Urgell, 13 febrer 18

A la parròquia de St. Ot de la Seu d’ Urgell, ja el divendres dia 9, a la residència de l’ hospital de la ciutat, es va fer aquesta bonica celebració anticipada i preparada per la Gna. Visitació Lorenzo, Delegada diocesana de la pastoral de la salut. En aquesta celebració que fou presidida per Mn. Manuel Pal, capellà de l’ hospital i concelebrada per Mn. Ignasi Navarri, Rector de la parròquia, s’ administrà el sagrament de la unció dels malalts a una cinquantena llarga de malalts.

El diumenge dia 11 a l'església de Santa Magdalena, presidida per Mn. Ignasi Navarri, Rector de la parròquia i Consiliari de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes i concelebrada per Mn. Xavier Parés, és va fer la ja tradicional celebració parroquial de la festa, organitzada conjuntament pels membres de l’ Hospitalitat parroquial de la Mare de Déu de Lourdes i pels membres de l’ equip parroquial de la pastoral de la salut.

Mn. Ignasi en la seva homilia, a partir dels textos de la litúrgia del diumenge VIè durant l’ any, va reflexionar sobre la gran predilecció de Jesús pels malalts i el gran signe de credibilitat que l’ Església ofereix a la societat i al món quan està al costat dels malalts. El Santuari de Lourdes, sota la mirada maternal de la Mare de Déu és una escola de tendresa i d'entrega als malalts. “Quan estava malalt em vau visitar”, ens diu Jesús. I Maria a Lourdes ens recorda i aquest és el lema pastoral d'enguany del Santuari: “Feu tot el que Ell us digui”.

Durant la celebració Mn. Navarri i Mn Parés van administrar el Sagrament de la Unció dels Malalts i, en acabar, es va fer una petita processó per dins de l'Església, cantant l’ Ave de Lourdes i venerant la medalla de Mare de Déu de Lourdes.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 1 d'agost

VUIT DIES D’EXERCICIS ESPIRITUALS. Dies: de l’1 al 10. A càrrec de: Josep M. Rambla, jesuïta. Lloc: Cova de Sant Ignasi, Manresa. Més informació: tel. 938 720 422

Divendres, 3

REPRESENTACIÓ DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL. Dies: del 3 al 7. Lloc: Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell. Hora: 22.30 h

Diumenge, 5

Exercicis espirituals. Organitza: Caputxins de Catalunya. Dies: del 5 a l’11. A càrrec de: fra Josep Manuel Vallejo. Lloc: Sant Martí del Montnegre. Més informació: tel. 934 161 812.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.