Dimarts, 21 d'Agost de 2018
  • Coneguem quina és la tasca del sacerdot Miquel Pedrós
  • L'ONU rep 70 noves denúncies d'explotació i abús sexual en tres mesos
  • Jornades de Cultura Humanista a Montserrat
  • El Papa accepta la renúncia de l'Arquebisbe australià condemnat per encobrir abusos
  • Hondures: Al Seminari Major existeix un ambient que segueix la moral i les normes de l'Església
  • El Papa als teòlegs: Remoure els murs de la divisió i construir ponts de fraternitat
  • Arrels Sant Ignasi necessita 1.000 litres d’oli aquest estiu
  • Càritas Catalunya i Mútua Intercomarcal signen un conveni de col·laboració
  • FLAMA US DESITJA UNES BONES VACANCES: MÉS INFORMACIÓ EL PROPER 3 DE SETEMBRE
  • Caritat del papa Francesc cap als refugiats iemenites a Corea

Un nen demana en la seva Primera Comunió donatius per una Casa d'Acollida i rep 7.000 euros

En Rubén té 9 anys i viu a la Pobla de Vallbona (València). En comptes de regals per a la seva Primera Comunió, va demanar donatius per ajudar a un projecte de Mans Unides a l'Índia per millorar una casa que acull actualment 60 nenes d'entre 4 i 18 anys a l'Índia, a la ciutat de Guwahati. Ha obtingut 7.000 euros, segons informa Religión Confidencial.

Redacció, 13 febrer 18

Aquest "regal" ho va demanar el nen en una carta als seus familiars i amics demanant-los aquesta col·laboració solidària, amb l'ajuda de la seva mare. A la carta explicava per què no volia regals i, en canvi, preferia donatius per a la gent que necessita els diners per viure.

"Gràcies a Déu tinc tot el necessari, així és que he pensat que si volíeu fer-me un regal per aquest dia, podeu donar-li molt més fruit, fent una donació anònima per un projecte de Mans Unides en el qual estic col·laborant", va escriure el nen.

La mare va enviar per WhatsApp a tots els convidats la carta manuscrita d'en Rubén i el tríptic de Mans Unides amb el projecte que havia triat, juntament amb les dades del dia i l'hora de la celebració i el posterior convit.

La mare ha explicat que aquesta iniciativa del seu fill l'ha agafat "prestada" d'alguns dels seus cosins, que al seu dia van donar els regals de la Primera Comunió.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 1 d'agost

VUIT DIES D’EXERCICIS ESPIRITUALS. Dies: de l’1 al 10. A càrrec de: Josep M. Rambla, jesuïta. Lloc: Cova de Sant Ignasi, Manresa. Més informació: tel. 938 720 422

Divendres, 3

REPRESENTACIÓ DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL. Dies: del 3 al 7. Lloc: Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell. Hora: 22.30 h

Diumenge, 5

Exercicis espirituals. Organitza: Caputxins de Catalunya. Dies: del 5 a l’11. A càrrec de: fra Josep Manuel Vallejo. Lloc: Sant Martí del Montnegre. Més informació: tel. 934 161 812.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.