• El Papa envia una donació per als damnificats a Guatemala
  • El papa Francesc viatja a Ginebra com a "pelegrí ecumènic"
  • 50 anys de residència sacerdotal a Barcelona
  • El papa Francesc contra la política Trump: "És immoral separar els fills dels pares"
  • Torra i Torrent assisteixen a una pregària interreligiosa en suport als presos polítics
  • CaixaProinfància ha atès a les comarques de Barcelona més de 85.000 menors en situació pobresa durant els 10 anys
  • Campanya dels Jesuïtes a favor dels refugiats: atenen 14.500 nens i nenes en els seus països
  • La Generalitat, exemple de bones pràctiques en integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual
  • Presenten l'instrument de treball per al Sínode dels Joves
  • Les restes de Joan XXIII tornen al Vaticà després de la seva peregrinació

Papa Francesc: "Si la pregària no es fa amb valentia no és cristiana"

A la Missa matinal celebrada a la Casa Santa Marta del Vaticà, el papa Francesc ha parlat aquest divendres de la importància de pregar bé i ha subratllat que "si l'oració no és valenta no és cristiana".

ACIprensa, 12 gener 18

El papa Francesc ha recordat els relats evangèlics de la curació d'un leprós i d'un paralític en què tots dos resen amb valentia. "Sempre, quan ens acostem al Senyor per demanar alguna cosa, s'ha de partir de la fe i fer-ho en la fe: 'Jo tinc fe en que tu pots sanar-me, jo crec que tu pots fer això'", va dir en l'homilia.

El Papa ha demanat llavors no resar com "lloros" i sense "interès" en el que es demana, sinó demanar al Senyor que "ens ajudi en la nostra poca fe" perquè "la voluntat fa trobar una solució" i fa "anar més enllà de les dificultats".

"Valentia per acostar-se al Senyor quan hi ha problemes. Moltes vegades es requereix paciència i saber esperar els temps, però no defallir, anar sempre endavant. Però si amb fe m'acosto al Senyor i dic: 'Si tu vols, pots donar-me aquesta gràcia', i després com potser aquesta gràcia no ha arribat m'oblido...".

El papa Francesc va posar d'exemple a la mare de Sant Agustí, Santa Mònica, que "va plorar tant" per la conversió del seu fill. Va tenir "valentia per desafiar al Senyor", per "posar-se en joc".

 "La pregària cristiana neix de la fe en Jesús i va sempre amb la fe més enllà de les dificultats. Una frase per portar-la avui en el nostre cor que ens ajudarà és la del nostre pare Abraham, al qual li va ser promesa l'herència, és a dir, tenir un fill als 100 anys".

"Diu l'apòstol Pau: 'Creieu' i amb això va ser justificat. La fe 'es va posar en camí': fe i fer tot per arribar a aquesta gràcia que estic demanant. El Senyor ens ha dit: 'Demaneu, i Déu us donarà'. Prenguem aquesta Paraula i tinguem confiança, però sempre amb fe, i posant-la en joc", ha dit el Papa.

"Aquest és el coratge que té la ració cristiana. Si una oració no és valenta no és cristiana", ha repetit de nou.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 22

MISSA DE FINAL DE CURS DEL SEMINARI DIOCESÀ DE TERRASSA, PRESIDIDA PER MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: Seminari diocesà de Terrassa, Valldoreix. Hora: 13 h

 Dissabte, 23

CONFERÈNCIA SOBRE “L’ORATORI DE SANT FELIP NERI” I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE RESIDÈNCIA SACERDOTAL SANT JOSEP ORIOLConferència a càrrec de: Josep de C. Laplana, director del Museu de Montserrat i membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. Presentació del llibre a càrrec del: Dr. Josep M. Martí Bonet. Lloc: Sala de la Mare de Déu de la Mercè, sobre el claustre de la Catedral de Barcelona. Hora: a les 10.30 h, conferència; a les 11.30 h, presentació del llibre.

 Dilluns, 25

TROBADA DIOCESANA D’ESCOLANS DE L’ARXIDIÒCESI DE TARRAGONA AMB EL LEMA “CALEU LES XARXES”. Organitza: Secretariat diocesà de vocacions de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Riudecols. Hora: de 10 a 17 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.