• El Papa envia una donació per als damnificats a Guatemala
  • El papa Francesc viatja a Ginebra com a "pelegrí ecumènic"
  • 50 anys de residència sacerdotal a Barcelona
  • El papa Francesc contra la política Trump: "És immoral separar els fills dels pares"
  • Torra i Torrent assisteixen a una pregària interreligiosa en suport als presos polítics
  • CaixaProinfància ha atès a les comarques de Barcelona més de 85.000 menors en situació pobresa durant els 10 anys
  • Campanya dels Jesuïtes a favor dels refugiats: atenen 14.500 nens i nenes en els seus països
  • La Generalitat, exemple de bones pràctiques en integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual
  • Presenten l'instrument de treball per al Sínode dels Joves
  • Les restes de Joan XXIII tornen al Vaticà després de la seva peregrinació

Bisbes dels Estats Units destinen més de 3 milions de dòlars per projectes a Amèrica Llatina

Els bisbes catòlics dels Estats Units destinaran al voltant de 3,2 milions de dòlars per finançar 183 projectes pastorals i solidaris a Amèrica Llatina i el Carib.

ACIprensa, 7 desembre 17

En un comunicat difós aquesta setmana, la Conferència de Bisbes Catòlics dels Estats Units (USCCB) va assenyalar que el Subcomitè per a l'Església a Amèrica Llatina "va atorgar gairebé 3,2 milions de dòlars en subvencions per 183 projectes pastorals a la regió per 2018 ".

Aquests projectes, van indicar els bisbes, busquen "enfortir i donar suport al treball pastoral de l'Església a Amèrica Llatina i el Carib".

Mons. Eusebi Elizondo, Bisbe Auxiliar de Seattle i President del Subcomitè per a l'església a Amèrica Llatina, va destacar que "cada any la generositat dels catòlics als Estats Units és transformada en programes que nodreixen la fe dels nostres germans i germanes en Amèrica Llatina i el Carib".

"Aquesta generositat sosté la fe de moltes persones marginades i vulnerables, com els migrants i víctimes de desastres naturals".

Entre els projectes figuren tres a Haití, que busquen ajudar els esforços de l'Església Catòlica per la reconstrucció al país, després del pas de l'huracà Matthew el 2016, i del devastador terratrèmol de 2010.

També es finançaran projectes d'assistència a migrants en països com Equador i Xile, ja que "la inestabilitat en algunes zones d'Amèrica Llatina ha resultat en un major nombre de migrants dins de la regió provinents de països com Veneçuela, Colòmbia i Haití".
Altres projectes subvencionats per l'episcopat nord-americà inclouen la formació en seminaris i en comunitats religioses, sosteniment de ministeris sacerdotals i entrenament de lideratge per a laics.

Les donacions, va explicar la USCCB, es financen amb la Col·lecta anual per a l'Església a Amèrica Llatina, que es realitza el quart diumenge de gener de cada any, en moltes diòcesis d'Estats Units.

Per saber més sobre el treball que realitza la USCCB a Amèrica Llatina i els molts projectes que finança, es pot clicar AQUÍ.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 22

MISSA DE FINAL DE CURS DEL SEMINARI DIOCESÀ DE TERRASSA, PRESIDIDA PER MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: Seminari diocesà de Terrassa, Valldoreix. Hora: 13 h

 Dissabte, 23

CONFERÈNCIA SOBRE “L’ORATORI DE SANT FELIP NERI” I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE RESIDÈNCIA SACERDOTAL SANT JOSEP ORIOLConferència a càrrec de: Josep de C. Laplana, director del Museu de Montserrat i membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. Presentació del llibre a càrrec del: Dr. Josep M. Martí Bonet. Lloc: Sala de la Mare de Déu de la Mercè, sobre el claustre de la Catedral de Barcelona. Hora: a les 10.30 h, conferència; a les 11.30 h, presentació del llibre.

 Dilluns, 25

TROBADA DIOCESANA D’ESCOLANS DE L’ARXIDIÒCESI DE TARRAGONA AMB EL LEMA “CALEU LES XARXES”. Organitza: Secretariat diocesà de vocacions de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Riudecols. Hora: de 10 a 17 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.