• El Papa envia una donació per als damnificats a Guatemala
  • El papa Francesc viatja a Ginebra com a "pelegrí ecumènic"
  • 50 anys de residència sacerdotal a Barcelona
  • El papa Francesc contra la política Trump: "És immoral separar els fills dels pares"
  • Torra i Torrent assisteixen a una pregària interreligiosa en suport als presos polítics
  • CaixaProinfància ha atès a les comarques de Barcelona més de 85.000 menors en situació pobresa durant els 10 anys
  • Campanya dels Jesuïtes a favor dels refugiats: atenen 14.500 nens i nenes en els seus països
  • La Generalitat, exemple de bones pràctiques en integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual
  • Presenten l'instrument de treball per al Sínode dels Joves
  • Les restes de Joan XXIII tornen al Vaticà després de la seva peregrinació

La Parròquia de la Puríssima de Sabadell celebra 150 anys

Divendres van començar els actes de celebració del 150è aniversari de la parròquia de la Puríssima Concepció de Sabadell. Fins el 8 de desembre de 2018 tenen programades conferències, concerts, misses polifòniques, pregàries a l’estil Taizé, un concurs de fotografia… També han fet un DVD i un llibret sobre la història de la parròquia, a més de nous cantorals i nous goigs amb música de Bernat Vivancos. I per a les festes de Nadal, un pessebre monumental a l’entrada de l’església realitzat per Marcel·lí Pol. Mn. Joan Nadal és el rector de la parròquia.

Arquebisbat de Barcelona/Òscar Bardají, 7 desembre 17

Què representa la parròquia de la Puríssima per a Sabadell?

És un punt de referència per a la ciutat. Va néixer en un moment fort de creixement de a la indústria tèxtil. Va marcar des de l’inici un nou estil, amb una pastoral més oberta i social: escola nocturna per a noies, teatre, esport, sardanes…

Com ha evolucionat la parròquia de la Puríssima?

Evidentment, els temps han canviat des dels nostres orígens; però, tot i així, sortosament la nostra comunitat parroquial és una comunitat dinàmica que compta amb un suport important de voluntaris i això permet realitzar força activitats obertes als feligresos, al barri i a la ciutat.

Com s’adapten a les noves necessitats de la societat i dels fidels?

Hem d’estar atents als signes dels temps i mirar de mantenir sempre viva la convivència i la bona harmonia malgrat les adversitats socials, religioses… Hem d’emprar les noves tecnologies com a mitjà per informar i fer present el missatge de Déu a més persones. I també crear espai per a la formació religiosa i l’aprofundiment de la fe a persones adultes que volen tornar a creure.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 22

MISSA DE FINAL DE CURS DEL SEMINARI DIOCESÀ DE TERRASSA, PRESIDIDA PER MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: Seminari diocesà de Terrassa, Valldoreix. Hora: 13 h

 Dissabte, 23

CONFERÈNCIA SOBRE “L’ORATORI DE SANT FELIP NERI” I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE RESIDÈNCIA SACERDOTAL SANT JOSEP ORIOLConferència a càrrec de: Josep de C. Laplana, director del Museu de Montserrat i membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. Presentació del llibre a càrrec del: Dr. Josep M. Martí Bonet. Lloc: Sala de la Mare de Déu de la Mercè, sobre el claustre de la Catedral de Barcelona. Hora: a les 10.30 h, conferència; a les 11.30 h, presentació del llibre.

 Dilluns, 25

TROBADA DIOCESANA D’ESCOLANS DE L’ARXIDIÒCESI DE TARRAGONA AMB EL LEMA “CALEU LES XARXES”. Organitza: Secretariat diocesà de vocacions de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Riudecols. Hora: de 10 a 17 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.