• El Papa envia una donació per als damnificats a Guatemala
  • El papa Francesc viatja a Ginebra com a "pelegrí ecumènic"
  • 50 anys de residència sacerdotal a Barcelona
  • El papa Francesc contra la política Trump: "És immoral separar els fills dels pares"
  • Torra i Torrent assisteixen a una pregària interreligiosa en suport als presos polítics
  • CaixaProinfància ha atès a les comarques de Barcelona més de 85.000 menors en situació pobresa durant els 10 anys
  • Campanya dels Jesuïtes a favor dels refugiats: atenen 14.500 nens i nenes en els seus països
  • La Generalitat, exemple de bones pràctiques en integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual
  • Presenten l'instrument de treball per al Sínode dels Joves
  • Les restes de Joan XXIII tornen al Vaticà després de la seva peregrinació

Trobada de pares de preveres, diaques, seminaristes i laiques amb missió pastoral amb l'Arquebisbe de Tarragona

El dissabte dia 2 de desembre passat es va celebrar la tradicional trobada que aplega cada any, prop del Nadal, els pares i mares de preveres, diaques, seminaristes i laiques en missió pastoral amb l'Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol.

Arquebisbat de Tarragona, 7 desembre 17

Aquest any l’equip del Museu Bíblic Tarraconense els va rebre a la sala d’actes on es va projectar l’audiovisual de «Anno Domini», la recreació del primer Nadal de la història representat el passat mes de desembre al Passeig Arqueològic de Tarragona. Seguidament van visitar les recents excavacions arqueològiques realitzades al pati de la Casa dels Concilis i també l’exposició «De Tarragona a Tournai: l’arqueologia de les primeres Catedrals d’Europa» recentment inaugurada.

Del Museu Bíblic van dirigir-se a la capella major del Seminari on van celebrar l’eucaristia presidida pel Sr. Arquebisbe en el primer diumenge d’Advent. «Aquesta és una ocasió magnífica per a trobar-nos i agrair-vos la generositat d’acollir un regal tan gran com és la vocació d’un fill al presbiterat o diaconat», va dir en la seva homilia dirigint-se als pares tot demanant-los que preguessin pels seus fills i per les vocacions. Finalment va tenir un record per tots els pares i mares dels preveres, diaques, seminaristes i laiques amb missió pastoral de l’arxidiòcesi, molts dels quals ja són al Cel intercedint per tots ells.

La jornada es va cloure al Centre Tarraconense El Seminari amb el dinar de germanor.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 22

MISSA DE FINAL DE CURS DEL SEMINARI DIOCESÀ DE TERRASSA, PRESIDIDA PER MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: Seminari diocesà de Terrassa, Valldoreix. Hora: 13 h

 Dissabte, 23

CONFERÈNCIA SOBRE “L’ORATORI DE SANT FELIP NERI” I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE RESIDÈNCIA SACERDOTAL SANT JOSEP ORIOLConferència a càrrec de: Josep de C. Laplana, director del Museu de Montserrat i membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. Presentació del llibre a càrrec del: Dr. Josep M. Martí Bonet. Lloc: Sala de la Mare de Déu de la Mercè, sobre el claustre de la Catedral de Barcelona. Hora: a les 10.30 h, conferència; a les 11.30 h, presentació del llibre.

 Dilluns, 25

TROBADA DIOCESANA D’ESCOLANS DE L’ARXIDIÒCESI DE TARRAGONA AMB EL LEMA “CALEU LES XARXES”. Organitza: Secretariat diocesà de vocacions de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Riudecols. Hora: de 10 a 17 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.