• El Papa envia una donació per als damnificats a Guatemala
  • El papa Francesc viatja a Ginebra com a "pelegrí ecumènic"
  • 50 anys de residència sacerdotal a Barcelona
  • El papa Francesc contra la política Trump: "És immoral separar els fills dels pares"
  • Torra i Torrent assisteixen a una pregària interreligiosa en suport als presos polítics
  • CaixaProinfància ha atès a les comarques de Barcelona més de 85.000 menors en situació pobresa durant els 10 anys
  • Campanya dels Jesuïtes a favor dels refugiats: atenen 14.500 nens i nenes en els seus països
  • La Generalitat, exemple de bones pràctiques en integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual
  • Presenten l'instrument de treball per al Sínode dels Joves
  • Les restes de Joan XXIII tornen al Vaticà després de la seva peregrinació

L'editorial San Pablo presenta a Madrid: "Cartas a Francisco"

El saló d'actes del Col·legi Major Chaminade acollirà el proper dimecres, 22 de novembre, a les 19.30 hores, la presentació del llibre Cartas a Francisco, editat per San Pablo. El llibre és una obra coral en què 20 personalitats ofereixen la seva visió de l'Església i del pontificat del papa Francesc.

Redacció, 14 novembre 17

Deu dels seus autors Intervindran en la presentació: el cardenal Carlos Amigo Vallejo, arquebisbe emèrit de Sevilla; Isabel Cuenca, secretària general nacional de Justícia i Pau; Sebastián Mora, secretari general de Càritas Espanyola; Carmen Pellicer Iborra, directora de la Fundació Trilema; Pedro Zamora, degà de la Facultat Teologia SEUT; Isabel Gómez Acebo, teòloga; Pedro Miguel Lamet, jesuïta, periodista i escriptor; Pepa Torres, teòloga i educadora social; Luis Fernando Vílchez, doctor en Filosofia, exdegà de la Facultat d'Educació de la Universitat Complutense de Madrid, i Mari Patxi Ayerra, agent de pastoral. L'acte serà moderat per la directora editorial San Pablo, Maria Ángeles López Romero.

Homes i dones vinculats d'una manera o altra a l'Església -laics i religiosos, joves i no tan joves, educadors, periodistes, teòlegs, responsables de diverses institucions socials, culturals o religioses-, des dels seus diferents perspectives i experiències vitals i professionals, s'han dirigit a aquest llibre al papa Francisco a través del clàssic gènere epistolar per expressar-li els seus motius d'agraïment, els seus temors, dubtes, desitjos, esperances i somnis. Reunides en aquest llibre, aquestes vint cartes ofereixen una rica visió dels desafiaments als quals s'enfronta l'Església i de les fortaleses i debilitats amb què els afronta, amb el Papa al capdavant.

Participen en l'obra, a més dels deu ja esmentats, els següents autors: José Antonio Pagola, teòleg; Francesc Torralba, consultor del Consell Pontifici de la Cultura de la Santa Seu; Juan Arias, periodista; Fernando Vidal, director de l'Institut Universitari de la Família; Luis González-Carvajal, teòleg; Miriam Díez Bosch, directora de l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura de la Universitat Ramon Llull; Carmen Bernabé, teòloga; Antonio Ávila Blanco, director de l'Institut Superior de Pastoral, Estibaliz Fraca, presidenta de la Joventut Obrera Cristiana, i el Pare Ángel García, fundador i president de Missatgers de la Pau.

 


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Divendres, 22

MISSA DE FINAL DE CURS DEL SEMINARI DIOCESÀ DE TERRASSA, PRESIDIDA PER MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: Seminari diocesà de Terrassa, Valldoreix. Hora: 13 h

 Dissabte, 23

CONFERÈNCIA SOBRE “L’ORATORI DE SANT FELIP NERI” I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE RESIDÈNCIA SACERDOTAL SANT JOSEP ORIOLConferència a càrrec de: Josep de C. Laplana, director del Museu de Montserrat i membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. Presentació del llibre a càrrec del: Dr. Josep M. Martí Bonet. Lloc: Sala de la Mare de Déu de la Mercè, sobre el claustre de la Catedral de Barcelona. Hora: a les 10.30 h, conferència; a les 11.30 h, presentació del llibre.

 Dilluns, 25

TROBADA DIOCESANA D’ESCOLANS DE L’ARXIDIÒCESI DE TARRAGONA AMB EL LEMA “CALEU LES XARXES”. Organitza: Secretariat diocesà de vocacions de l’arquebisbat de Tarragona. Lloc: Riudecols. Hora: de 10 a 17 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.