• Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
  • Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
  • Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
  • Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
  • Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
  • Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
  • Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
  • Perú: Església inicia campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
  • Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
  • El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país

El Papa convida a resar el Rosari per la pau al món

"Amb la mirada dirigida a la Mare del Senyor i Reina de les Missions, convido tothom, especialment en aquest mes d'octubre, a resar el Sant Rosari per les intencions de la pau al món", va dir el papa Francesc en concloure l'Audiència General del dimecres 11 d'octubre passat, unint-se d'aquesta manera a la clausura del centenari de les aparicions de Fàtima que tindrà lloc aquest 13 d'octubre.

AICA, 13 octubre 17

"Que les oracions remoguin els ànims més remoguts perquè desterrin dels seus cors, de les seves paraules i dels seus gestos la violència, i construeixin comunitats no violentes que cuiden la casa comuna. Res és impossible si ens dirigim a Déu en la pregària. Tots podem ser artesans de pau", va dir el Papa.

El papa Francesc va visitar la petita ciutat portuguesa al mes de maig amb motiu d'aquest aniversari i per canonitzar Francisco i Jacinta Martos, dos dels pastorets que van veure la Verge.

Així mateix, en la seva salutació als pelegrins de llengua portuguesa Francesc va recordar la celebració del jubileu pels 300 anys de la Mare de Déu d'Aparecida, patrona del Brasil, la festa de la qual se celebrà aquest 12 d'octubre.

"La meva salutació s'estén a tots els pelegrins del Brasil i altres països de parla portuguesa, en particular als diversos grups de sacerdots, religiosos i fidels brasilers residents a Roma, vinguts a aquesta audiència per compartir l'alegria del jubileu dels 300 anys de la nostra Senyora d'Aparecida, la festa de la qual se celebrà el 12 d'octubre", va dir el Sant Pare.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 18

CENTENARI DE L’ORGUE DE LA PARRÒQUIA DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. CONCERT AMB EL TÍTOL “CENTENARI D’ORGUE I TROMPETA”. A càrrec d’: Esther Ciudad (orgue) i Alfonso González (trompeta). Lloc: Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres. Hora: 21.30 h

Dissabte, 21

VISITA AMB EL TEMA “POBLET, PANTEÓ REIAL”. Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet. Hora: 11.30 h

 Dilluns, 23

CURS INTENSIU D’ICONOGRAFIA BIZANTINA. Dies: del 23 al 29. A càrrec de: Neculai Saftiu. Lloc: l’Albà (a prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391; a/e: nicu.i.saftiu@gmail.com
Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.