• Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
  • Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
  • Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
  • Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
  • Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
  • Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
  • Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
  • Perú: Església inicia campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
  • Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
  • El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país

Al setembre, el Papa llançarà una nova campanya solidària amb immigrants i refugiats

El 27 de setembre d'enguany el papa Francesc llançarà la campanya Compartir el viatge, organitzada per Càritas Internacional amb la intenció d'aconseguir una trobada amb els migrants i itinerants.

Zenit 2, 28 juliol 17

Així ho indica el diari vaticà L'Osservatore Romano, que destaca les paraules del cardenal Luis Antonio Tagle, arquebisbe de Manila (Filipines) i president de Càritas Internacional, en presentar la iniciativa en una carta adreçada a les organitzacions benèfiques catòliques, parroquials, diocesanes o nacionals: "A través de la cultura de la trobada trobarem el camí de la pau".

L'objectiu de la campanya, escriu el cardenal, és promoure la cultura de la trobada a les comunitats afectades pels grans desplaçaments dels últims anys, al país de sortida, d'arribada i de trànsit.

"Compartir el viatge" és mirar el drama dels immigrants amb "ulls nous i un cor obert", diu, i és "dissipar la por" cap a les persones i ajudar-los a "veure per què altres van abandonar les seves cases en aquest moment de la història".

El cardenal parla als membres de les 165 organitzacions de Càritas al món, i els demana "unir les mans i els cors" per formar una "cadena humana d'amor i misericòrdia," a la llum de l'encíclica del papa Francesc Laudato Si'.

Per concloure, el cardenal Tagle ha posat èmfasi que "compartir el viatge" dels migrants també significa aprofundir en "el coneixement de la Bíblia que Déu és un convidat" i que "és el Crist a qui vam rebre quan vam obrir el nostre cor als migrants i refugiats.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 18

CENTENARI DE L’ORGUE DE LA PARRÒQUIA DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. CONCERT AMB EL TÍTOL “CENTENARI D’ORGUE I TROMPETA”. A càrrec d’: Esther Ciudad (orgue) i Alfonso González (trompeta). Lloc: Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres. Hora: 21.30 h

Dissabte, 21

VISITA AMB EL TEMA “POBLET, PANTEÓ REIAL”. Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet. Hora: 11.30 h

 Dilluns, 23

CURS INTENSIU D’ICONOGRAFIA BIZANTINA. Dies: del 23 al 29. A càrrec de: Neculai Saftiu. Lloc: l’Albà (a prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391; a/e: nicu.i.saftiu@gmail.com
Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.