• Bisbes d'Estats Units destinen 1'4 milions de dòlars per l'Església a l'Àfrica
  • Sor Lucía Caram rebrà la Creu de Sant Jordi 2018
  • Oberta la participació al Premi de Periodisme Solidari "Memorial Joan Gomis 2018"
  • Misses en anglès, una proposta d’estiu per a feligresos i turistes de parla anglesa
  • Bèrgam, el bressol de Sant Joan XXIII
  • Una religiosa Missionera de la Caritat confessa haver venut nadons a l'Índia
  • Sud-àfrica reinventa el llegat de Nelson Mandela
  • Perú: Església inicia campanya als Andes contra el fred i distribueix 1000 mantes
  • Papa: "Que l'esport afavoreixi la cultura de la trobada"
  • El Nunci apostòlic a Nicaragua demanar una "treva" per aturar la violència a aquest país

Cardenal Cipriani: "El viatge del Papa al Perú marcarà un abans i un després"

L'arquebisbe de Lima, el cardenal Juan Luis Cipriani, va assegurar que "hi ha una alegria molt gran en la gent" pel viatge del papa Francesc al Perú, perquè "el poble peruà és molt proper al Papa, així sempre ho ha estat". El viatge es realitzarà del 18 al 21 de gener de 2018 i inclou les ciutats de Lima, Trujillo i Puerto Maldonado.

Redacció, 28 juliol 17

"El Papa el primer que ha demanat expressament ha estat que l'acompanyem amb la pregària, per això establirem un pla espiritual amb accions setmana a setmana", ha manifestat en declaracions al portal Vatican Insider.

El prelat de Lima ha destacat que la joventut serà l'ànima de la visita apostòlica, de manera que hi participarà un equip de voluntaris de 20.000 joves.

El cardenal Cipriani ha assenyalat també "que faré l'impossible perquè recorri un poble jove, encara que segurament diran que no. No perquè no vulgui, hem de ser respectuosos, el Papa té una edat i farà una calor infernal en aquesta època".

"Es pensa en un acte amb monges de clausura, una reunió amb els bisbes i un pas per la catedral on hi ha les relíquies dels sants peruans. Saludarà la joventut a la plaça d'Armes i hi haurà una missa multitudinària de fi de visita, que segurament convocarà més de dos milions de persones", ha sostingut.

L'arquebisbe ha estimat que "la visita marcarà un abans i un després" i ha proposat com a fil conductor del viatge apostòlic del Papa al Perú: "Units per l'esperança. Units perquè afrontem un moment, a tots els nivells, de crispació permanent".


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dimecres, 18

CENTENARI DE L’ORGUE DE LA PARRÒQUIA DE SANT ANDREU DE LLAVANERES. CONCERT AMB EL TÍTOL “CENTENARI D’ORGUE I TROMPETA”. A càrrec d’: Esther Ciudad (orgue) i Alfonso González (trompeta). Lloc: Parròquia de Sant Andreu de Llavaneres. Hora: 21.30 h

Dissabte, 21

VISITA AMB EL TEMA “POBLET, PANTEÓ REIAL”. Lloc: Monestir de Santa Maria de Poblet. Hora: 11.30 h

 Dilluns, 23

CURS INTENSIU D’ICONOGRAFIA BIZANTINA. Dies: del 23 al 29. A càrrec de: Neculai Saftiu. Lloc: l’Albà (a prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391; a/e: nicu.i.saftiu@gmail.com
Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.