Divendres, 6 de Maig de 2016
Evodi, màrtir

Sant Oleguer, bisbe i sant Crodegang, bisbe

Sant Oleguer, bisbe. Va ser prevere de la catedral de Barcelona, canonge agustinià de Sant Adrià de Besòs, abat de Sant Ruf d’Avinyó, bisbe de Barcelona i, simultàniament, arquebisbe de la Tarragona reconquerida als sarraïns. Aconsellà els comtes de Barcelona. Morí l’any 1137.

Sant Crodegang, bisbe. Pastor de l’església de Metz, fou un dels primers a adoptar la litúrgia romana i a difondre-la per les Gàl·lies. Donà als canonges una regla de vida comuna. Fou sepultat, en morir l’any 766, al monestir de Gorze, que havia fundat.


Opcions:

Agenda

Divendres, 6

Sopar-col·loqui amb el tema "El fenomen humà en la cosmologia actual: de l’evolució de la matèria a l’experiència del crist còsmic". Organitza: Justícia i Pau de Tarragona. A càrrec del: Dr. David Jou, catedràtic de Física. 20.30 h., Restaurant M.R., c. Francolí, 59, Torreforta

Dissabte, 7

Concert dels Petits Cantors d’Andorra. 21 h., Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell

Diumenge, 8

Jornada nacional del moviment de cristians de pobles i comarques de Catalunya, amb el tema "Arrelats per ser i per créixer: la família i el poble". De 9.30 a 18.30 h., Les Obagues-EcoCentre, Partida Secanet, s/n, JunedaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.