Dimarts, 31 de Maig de 2016
La Visitació de la Mare de Déu

Sant Oleguer, bisbe i sant Crodegang, bisbe

Sant Oleguer, bisbe. Va ser prevere de la catedral de Barcelona, canonge agustinià de Sant Adrià de Besòs, abat de Sant Ruf d’Avinyó, bisbe de Barcelona i, simultàniament, arquebisbe de la Tarragona reconquerida als sarraïns. Aconsellà els comtes de Barcelona. Morí l’any 1137.

Sant Crodegang, bisbe. Pastor de l’església de Metz, fou un dels primers a adoptar la litúrgia romana i a difondre-la per les Gàl·lies. Donà als canonges una regla de vida comuna. Fou sepultat, en morir l’any 766, al monestir de Gorze, que havia fundat.


Opcions:

Agenda

Dimecres, 1

Jubileu dels preveres amb motiu de l’Any de la Misericòrdia (de l’1 al 3 de juny). 9 h., Ciutat del Vaticà

Dijous, 2

Presentació de l’informe "Nedant a mar obert". Acte presentat per Neus Bonet, degana del Col·legi de Periodistes. 19 h., Casal del Metge, Via Laietana, 31, Barcelona

Divendres, 3

Vetlla de pregària i acció de gràcies per a joves. Organitza: Delegació de Joventut de l’Arquebisbat de Tarragona. 21 h., Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia, ReusAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.