BENVINGUT A L’RSS DE FLAMA

El portal FLAMA publica en format RSS els titulars de les notícies, el bloc de FLAMA i l’agenda. Amb aquesta eina, podreu seguir de forma automàtica les últimes notícies actualitzades amb enllaços directes al contingut complet.

Instruccions d’ús:

  1. Seleccioneu el canal RSS del seu interès (de les notícies, el blog o l’agenda)
  2. Al pop-up que apareixerà, seleccioneu l’agregador habitual o per a altres lectors no llistats, copieu l’adreça URL i afegiu-la al programa client RSS.

Avís: per seleccionar més d’un RSS del lloc web Flama, podeu repetir aquestes instruccions.

Agenda

Divendres, 22

Concert d’orgue dins del XXXVI cicle "Els orgues de Catalunya". A càrrec de: Miquel González. 20 h, Castelló d’Empúries

Dissabte, 23

Conferència sobre "El monestir de Sant Miquel de Fluvià, una joia del romànic". A càrrec de: Joaquim Tremoleda. 20 h, sala d’exposicions de l’Abadia de Sant Miquel de Fluvià

Diumenge, 24

Concert d’orgue. Organitza: Associació Catalana de l’Orgue. A càrrec de: Joan Castillo. 18.30 h, Parròquia de Santa Maria, MontblancAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.