BENVINGUT A L’RSS DE FLAMA

El portal FLAMA publica en format RSS els titulars de les notícies, el bloc de FLAMA i l’agenda. Amb aquesta eina, podreu seguir de forma automàtica les últimes notícies actualitzades amb enllaços directes al contingut complet.

Instruccions d’ús:

  1. Seleccioneu el canal RSS del seu interès (de les notícies, el blog o l’agenda)
  2. Al pop-up que apareixerà, seleccioneu l’agregador habitual o per a altres lectors no llistats, copieu l’adreça URL i afegiu-la al programa client RSS.

Avís: per seleccionar més d’un RSS del lloc web Flama, podeu repetir aquestes instruccions.

Agenda

Dimecres, 29

Taula rodona amb persones que han conviscut amb Pere Casaldàliga. 19 h., Centre Cultural de Terrassa

Dijous, 30

Concert. A càrrec del: Cor dels Petits Cantors del Principat d’Andorra. 21 h., Església de Sant Esteve, Andorra la Vella

Divendres, 1

Concert solidari a benefici de Càritas diocesana de Tarragona. S’interpretaran obres de Txaikovsky i Beethoven. A càrrec de: l’orquestra Oxford Millennium. Director: David O’Neill. 20 h., Catedral de TarragonaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.