Divendres, 29 d'Abril de 2016
Caterina de Sena, verge i doctora

BENVINGUT A L’RSS DE FLAMA

El portal FLAMA publica en format RSS els titulars de les notícies, el bloc de FLAMA i l’agenda. Amb aquesta eina, podreu seguir de forma automàtica les últimes notícies actualitzades amb enllaços directes al contingut complet.

Instruccions d’ús:

  1. Seleccioneu el canal RSS del seu interès (de les notícies, el blog o l’agenda)
  2. Al pop-up que apareixerà, seleccioneu l’agregador habitual o per a altres lectors no llistats, copieu l’adreça URL i afegiu-la al programa client RSS.

Avís: per seleccionar més d’un RSS del lloc web Flama, podeu repetir aquestes instruccions.

Agenda

Dissabte, 30

XXII Cicle de Música per la Solidaritat. Concert n. 3 amb Genís Mayola i el Quartet Ítaca, que interpretaran obres de diferents autors. Aportació solidària: 6 euros. Organitza: Associació per l’Altre Cor Cremat de Barcelona-Ajut al 4t Món. 19 h., A la Capella de la Presentació-Palau de Bellafila (c/ Bellafila 4, rere l’Ajuntament-Pl. Sant Jaume)

Diumenge, 1

Festivitat de Sant Josep Obrer. Eucaristia pels malalts. 12 h., Santuari de Sant Josep de la Muntanya (av. Sant Josep de la Muntanya 25)

Dilluns, 2

Conferència sobre "El sínode de la família". A càrrec de: Mons. Joan Enric Vives, arquebisbe d’Urgell. 18 h., Escola Catequètica, Ribes de FreserAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.