Divendres, 27 de Març de 2015
Rupert, bisbe
  • Bellpuig celebrarà la Magna Processó Penitencial dels Dolors
  • Lluís Martínez Sistach vol que el seu successor al capdavant de l'Arquebisbat de Barcelona sigui català
  • Jordi Savall, estrella del Festival de Música Religiosa de Vic 2015
  • IV Congrés Litúrgic de Montserrat
  • Lluís Magriñà, nou director de la Cova Sant Ignasi de Manresa


Qui som?

Flama.info va a càrrec de la Subfederació dels Equips de Pastoral de la Política i de la Comunicació de la Federació de Cristians de Catalunya, impulsats aquells pel bisbe Joan Carrera l'any 1995 amb la voluntat de contribuir a l'aplicació del Concili Tarraconense. Per a la seva tasca diària Flama.info compta amb importants ajudes i col•laboracions personals i d’entitats d’àmbit religiós.

Flama.info està al servei de l’Església catalana i de Catalunya, i informa sobre els esdeveniments importants que es donen tant a nivell de magisteri doctrinal com en la més petita de les comunitats de fe. Ho fa remarcant les dimensions positives de l’acció eclesial i social, sense caure en el recurs fàcil de la crítica sistemàtica o de l’adulació.


Agustí Gallart i Teixidó
Direcció

Gerard Carrión Puig
Cap de redacció
Agenda

Dijous, 26

19.00 h., “El valor de la Paraula”. Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona.

Divendres, 27

20.30 h., Si Teresa de Jesús volviera hoy... Col·legi Santa Teresa de Ganduxer, Barcelona.

Dissabte, 28

22.00 h., Pàgines de Passió a Albinyana. Església parroquial de Sant Bartomeu d’Albinyana.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.