Dilluns, 24 de Novembre de 2014
Andreu Dung-Lac, prevere, i companys màrtirs


Qui som?

Flama.info va a càrrec de la Subfederació dels Equips de Pastoral de la Política i de la Comunicació de la Federació de Cristians de Catalunya, impulsats aquells pel bisbe Joan Carrera l'any 1995 amb la voluntat de contribuir a l'aplicació del Concili Tarraconense. Per a la seva tasca diària Flama.info compta amb importants ajudes i col•laboracions personals i d’entitats d’àmbit religiós.

Flama.info està al servei de l’Església catalana i de Catalunya, i informa sobre els esdeveniments importants que es donen tant a nivell de magisteri doctrinal com en la més petita de les comunitats de fe. Ho fa remarcant les dimensions positives de l’acció eclesial i social, sense caure en el recurs fàcil de la crítica sistemàtica o de l’adulació.


Agustí Gallart i Teixidó
Direcció

Gerard Carrión Puig
Cap de redacció
Agenda

Dilluns, 24

 

Congrés internacional de pastoral de les grans ciutats. Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona.

 

Dimarts, 25

 

18.30 h., ‘Art i espiritualitat en la gènesi de l’Europa cristiana’. Conferència impartida per Jesus Oliver-Bonjoch. Carrer de Villarroel 81, Barcelona.


Dimecres, 26

 

8.30 h., “August i les Províncies Occidentals. 2.000 aniversari de la mort d’August”. Palau de Congressos de Tarragona.

  1. Doctrina social de l'Església i l'impuls del papa Francesc
  2. Història de Catalunya
(+)

Patrocinat per Fundació Dr. Albert Bonet
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.