Dissabte, 29 d'Abril de 2017
Santa Caterina de Sena, verge i doctora

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa canonitzarà el fundador de les Calassàncies
28 abr. 17:

El papa Francesc canonitzarà el 15 d'octubre el beat espanyol Faustino Míguez, fundador de l'Institut Calassanç Filles de la Divina Pastora, en una cerimònia que se celebrarà a la basílica de Sant Pere.


més informació
125 anys educant amb valors humans i cristians al barri barceloní de Sants
28 abr. 17:

Aquest curs 2016-2017 l’escola Josep Tous celebra 125 anys de la seva fundació al barri de Sants de Barcelona. Al llarg d’aquest curs escolar s’han portat a terme diverses activitats per compartir i reviure fets, experiències, històries, il·lusions i projectes. El dissabte 22 d’abril es va celebrar una Eucaristia d’acció de gràcies. L'acte va comptar amb la presència de l'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, que va celebrar l'Eucaristia amb vuit preveres concelebrants. En la celebració hi van tenir una participació activa els infants de l’escola, pares, professors, exalumnes i personal d’administració i serveis, amb diversos simbolismes. La participació va ser nombrosa i variada, amb la presència de persones de la comunitat educativa de l’escola, professors actuals i antics, exalumnes i persones afins a l’escola.


més informació
Egipte: "A la missa del Papa hi vindran també molts musulmans"
27 abr. 17:

L'espera ansiosa de la imminent arribada del papa Francesc a Egipte afecta "no només els cristians, sinó tot el país", assegura a l'agència Fides el bisbe copte catòlic emèrit de Guizeh, monsenyor Anba Antonios Aziz Mina, que també ha assenyalat que els preparatius de la visita s'estan donant "segons el que s'havia planejat".


més informació
Mans Unides alerta que els impactes mediambientals es converteixen en fam i pobresa per a les persones més vulnerables
21 abr. 17:

Amb motiu del Dia Internacional de la Mare Terra, Mans Unides denuncia que el sistema alimentari actual és socialment i mediambientalment insostenible i que són les persones més vulnerables del planeta les que en pateixen més les conseqüències, per tant és necessari donar suport i respectar els sabers tradicionals indígenes i incloure'ls en els processos de desenvolupament. Per això els projectes de desenvolupament que Mans Unides promou es realitzen sempre a petició de les organitzacions locals i en coherència amb la realitat que es viu a cada lloc. L'ONG destina un gran nombre de projectes al suport a les poblacions indígenes, sobretot a Llatinoamericà, i al seu costat es treballa de manera respectuosa a la cosmovisió indígena i salvaguardant els valors i els sabers tradicionals d'aquesta població.


més informació
Nova exposició d'Ajuda a l'Església Necessitada: "La Bellesa del Martiri"
20 abr. 17:

Aquest divendres 21 d'abril, Ajuda a l'Església Necessitada inaugura una nova exposició sota el títol "La Bellesa del Martiri". S'hi pretén mostrar, a través de les vides de cristians contemporanis, les raons per les quals, davant la persecució, es pot arribar a afirmar la fe en Jesucrist encara que costi la vida.


més informació
Es compleixen 30 anys de la JMJ Buenos Aires, la primera fora de Roma
12 abr. 17:

Aquest dimarts 11 d'abril s'han commemorat 30 anys de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) celebrada a la capital argentina, la primera JMJ realitzada fora de Roma. Va ser també la primera i única vegada que un Papa va celebrar el Diumenge de Rams fora de Roma. Davant d'una multitud estimada en un milió de persones, el papa Joan Pau II avui sant va presidir la celebració a l'avinguda 9 de Julio de la ciutat de Buenos Aires, davant de l'Obelisc.


més informació
Gairebé dos mesos després del segrest d'una religiosa a Mali, els bisbes llancen noves iniciatives per al seu alliberament
28 mar. 17:

Els bisbes de Mali han posat en marxa una iniciativa per aconseguir l'alliberament de la germana Cecília Narváez Argoti, la religiosa colombiana de la Congregació de les Germanes Franciscanes de Maria Immaculada segrestada el 7 de febrer a Karangasso, al sud de Mali (Àfrica).


més informació
L'audàcia d'evangelitzar
23 mar. 17:

El cap de setmana passat van celebrar, a la Universitat de la Mística d'Àvila, la 8a edició de la càtedra Francesc Palau. Hi van assistir un centenar de persones.


més informació
ACO: "Si els cristians som al carrer, també hem de ser a les xarxes socials"
21 mar. 17:

Les xarxes són quelcom més que un fet virtual, són un lloc on milions de persones es troben per compartir i on també l’Evangeli pot tenir un espai. Aquesta va ser una de les conclusions que es van destil·lar en la II Jornada de comunicació ACO que es va fer el 18 de març passat i que portava per títol "Comunicar l’esperit de l’Evangeli a través d’internet".


més informació
La Missa de TVE bat rècords d'audiència dues setmanes seguides
21 mar. 17:

L'emissió de la Missa ha arribat dos diumenges seguits als millors índexs d'audiència de la seva història, i el diumenge 19 de març va arribar a gairebé un milió d'espectadors.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 28

Celebració de l’1 de maig a l’Arxidiòcesi de Barcelona, amb el lema "No qualsevol treball sinó un treball decent". Organitza: delegació de Pastoral Obrera de l’Arquebisbat de Barcelona. Hi intervindran: Albert Recio, professor d’Economia aplicada, i Toni Parrilla, professor del Centre Cruïlla. 19 h., parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 29, Barcelona

Dissabte, 29

20è Sopar Solidari a benefici de l’ONG Proactiva Open Arms, amb el lema "Ajudem a salvar vides humanes". 20 h., Parròquia de Sant Bernat Calbó, Reus. Més informació: tel. 977 756 415

Diumenge, 30

Conferència Pasqual. A càrrec del: fra Octavi Vilà, pare abat del Monestir de Santa Maria de Poblet. 19 h., Església del Monestir de Sant Josep i Santa Anna, germanes carmelites descalces, c. del Carme, 2, TarragonaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.