Diumenge, 20 d'Agost de 2017

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Joan Pau II: "El que més em va impressionar del pare Cardijn va ser el seu gran amor pels treballadors i per les seves famílies"
27 jul. 17:

El 24 de juliol de 1967, fa exactament 50 anys, va morir a Lovaina (Bèlgica) el cardenal José Cardijn, envoltat de gran afecte i admiració tant dins com fora de l'Església catòlica. La seva mort es va produir exactament quatre mesos després que el beat papa Pau VI publiqués l'encíclica Populorum progressio, un document considerat la pedra angular de la Doctrina Social de l'Església. Cardijn va ser, per a tots, el sacerdot valent i visionari que va fundar la Joventut Obrera Catòlica (JOC), i el dia de la seva mort es va resar per ell i per la seva obra en molts llocs del món, sobretot a l'Amèrica Llatina i en moltes nacions d'Europa.


més informació
Inici del projecte d'una Universitat Salesiana a Lubumbashi, República Democràtica del Congo
20 jul. 17:

Els Salesians de Don Bosco a la Inspectoria de l'Àfrica Central (AFC) es projecten cap al futur. Amb la col·locació de la primera pedra de les noves instal·lacions de l'Escola Superior d'Administració Econòmica i Política (EcoPo), el dia 27 de juny passat, es va llançar oficialment a Lubumbashi, a la República Democràtica del Congo, el projecte de construcció d'una Universitat Salesiana.més informació
Arriba a València des del Brasil una nova comunitat per servir els pobres del carrer
13 jul. 17:

Quatre religiosos de la comunitat Missió Eucarística Veu dels Pobres obren la seva primera casa a València per atendre els pobres del carrer. És la primera casa que obren fora del Brasil -on va ser fundada el 1994, a Sao Paulo, per dos laics casats- i es denominarà Beat Óscar Romero, en referència a l'arquebisbe salvadorenc assassinat per la defensa de la fe i dels pobres el 1980 i beatificat el 2015.


més informació
Obres Missionals Pontifícies impulsa "Gesto", la seva revista per als infants, i nomena una nova directora
12 jul. 17:

El director estatal d'Obres Missionals Pontifícies, Anastasio Gil, va nomenar el mes d'abril passat nova directora de Gesto, la revista missionera per als infants. Es tracta de Miryam García Ovejero, professional de la publicitat. Un dels seus últims treballs ha estat a la revista Misión.


més informació
Ajuda a l'Església Necessitada ultima un "pla Marshall" per a la reconstrucció de la Plana de Nínive, a l'Iraq
12 jul. 17:

Un total de 13.000 cases cristianes de 9 ciutats de la plana de Nínive, a l'Iraq, danyades o totalment destrossades pels terroristes del Daesh durant els últims tres anys seran reconstruïdes gràcies a una gran campanya que la fundació de la Santa Seu Ajuda a l'Església Necessitada-ACN (Aid to the Church in Need) ultima per als propers mesos.


més informació
Els bisbes demanen l'alliberament de la missionera segrestada a Mali
5 jul. 17:

Després de l'aparició del vídeo, rebut pel Ministeri de Relacions Exteriors de Colòmbia, en el qual apareix la religiosa colombiana Gloria Cecilia Narváez, segrestada per Al-Qaida a Mali el 7 de febrer passat, el president de la Conferència Episcopal de Colòmbia, Luis Augusto Castro Quiroga, va manifestar la seva alegria per saber que la religiosa segueix viva i va assenyalar que l'Església colombiana elevarà una petició a les organitzacions internacionals per aconseguir el seu alliberament al més aviat possible, segons assenyala l'agència AICA.


més informació
Presentació del documental "Xifré, de professió missioner"
29 jun. 17:

El dimecres 5 de juliol s'estrena el documental Xifré, de professió missioner. El documental és un perfil biogràfic sobre el tercer superior general dels claretians, Josep Xifré (Vic, 1817-Cervera, 1899), amb motiu del bicentenari del seu naixement. El pare Xifre és el gran arquitecte dels claretians i qui va fer créixer la congregació per Europa, l'Àfrica i Amèrica. La presentació tindrà lloc a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret a les 19.00 h. Entrada lliure.


més informació
Ajuda a l'Església Necessitada: "Els ingressos per donatius pugen un 6,5% el 2016"
23 jun. 17:

Els ingressos per donatius rebuts per la fundació Ajuda a l'Església Necessitada (ACN Espanya) han pujat un 6,5% el 2016, segons les dades econòmiques presentades aquesta setmana en roda de premsa a Madrid.


més informació
"Cal prendre consciència que aquí som uns privilegiats"
7 jun. 17:

El germà Antonio Domínguez va néixer a Pumarejo de Tera, un poble de la província de Zamora, el 24 de gener de 1945. Als 12 anys va agafar un tren camí de Mollerussa per iniciar la seva formació. Estudià Magisteri i la llicenciatura en Filosofia i Lletres (especialitat Geografia i Història) a la Universitat de Barcelona. Als 25 anys va proclamar la seva voluntat de ser germà de La Salle. Ha desenvolupat la seva tasca a les comunitats d’Oliana, Manresa, Cambrils, Tarragona, Bonanova i, finalment, Montcada i Reixac. Aquí fa 30 anys que hi viu. Ha impartit classes d’anglès, geografia i religió, entre d’altres tasques. És molt estimat pels alumnes que l’anomenen, afectuosament, brother.


més informació
"El gran aprenentatge del viatge a Hondures és aprendre a tenir confiança en els altres"
6 jun. 17:

Aprendre a tenir confiança en els altres, a revisar-se de nou i obrir la ment a altres visions del món ha estat el gran ensenyament que ha rebut la Blanca Serres Marco (Tarragona, 1985) d’Hondures. Va realitzar la primera experiència missionera durant un mes, l’estiu del 2011, i després durant el període d’un any, 2014-2015. Les seves experiències viscudes amb molta intensitat queden reflectides en el llibre que ha escrit, Què dirien els teus ulls?. Els beneficis de la publicació aniran destinats a sostenir els projectes de la Diòcesi de Trujillo, a Hondures. La Blanca Serres explica les seves experiències per a l’agència cristiana de notícies Flama.info.més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dissabte, 29

Concert a benefici de Càritas parroquial de Berga. A càrrec de: La Melanza Ensemble. 19 h., església de Sant Joan, Berga

Diumenge, 30

Recital per a violoncel, guitarra i cant en el marc dels 50 anys de la fundació del monestir de Solius. A càrrec de: Els Dos Lets, Raúl Hernández "Ralet" (guitarra i veu) i Joan Palet (violoncel). 19.30 h., Església del Monestir de Solius

Dilluns, 31

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia (Dies: del 31 de juliol al 5 d’agost). A càrrec de: Marc Díaz.  Montserrat. Més informació: tel. 938 777 766; a/e: trobadescant@abadiamontserrat.net; www.trobadesanimadorsdecant.caAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.