Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019
23 oct. 17:

Per a l'octubre de 2019, el papa Francesc ha anunciat un Mes Missioner Extraordinari per despertar el compromís de la missió ad gentes i transformar en mode missioner la pastoral ordinària, escapant del cansament, el formalisme i l'autopreservació. La proposta i les motivacions del Pontífex estan contingudes en una carta que va dirigir al cardenal Fernando Filoni, prefecte de la Congregació per a la evangelització dels pobles, difosa per l'Oficina de premsa de la Santa Seu.


més informació
OMP: el Domund 2016 recapta 87 milions d'euros i finança uns 4.000 projectes missioners
20 oct. 17:

Amb motiu de la Jornada Mundial de les Missions, més coneguda com a Domund, que se celebra a tot el món aquest diumenge 22 d'octubre sota el lema "Sigues valent, la missió t'espera", Obres Missionals Pontifícies (OMP) ha donat a conèixer les dades de la recaptació de l'any passat.


més informació
Vídeo: coneguem quina és la tasca del missioner escolapi Miquel Betsbesé al Senegal
20 oct. 17:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura en el qual el missioner escolapi Miquel Betsbesé parla de la seva experiència a Casamance (Senegal).


més informació
Entre nosaltres, qui és missioner?
18 oct. 17:

Us adjuntem un escrit del bisbe auxiliar de Barcelona i bisbe electe de Mallorca, Sebastià Taltavull, en què fa especial atenció a la diada del Domund que se celebrarà el proper cap de setmana.


més informació
"Sigues valent. La missió t'espera", lema del Domund d'enguany
17 oct. 17:

El diumenge 22 d'octubre se celebra la Jornada Mundial de les Missions, el DOMUND, amb el lema "Sigues valent, la missió t'espera". A la Diòcesi de Lleida hi ha una trentena de missioners repartits pel món que estan desenvolupant la seva missió.


més informació
Celebració de la Setmana Missionera Hospitalària
16 oct. 17:

Des d'aquest dilluns 16 d'octubre i fins diumenge 22, totes les comunitats de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús celebren la Setmana Missionera Hospitalària.


més informació
L'ONG dels jesuïtes Entreculturas llança la campanya Legados Solidarios. La educación deja huella, tu vida también
5 oct. 17:

Al món, 264 milions de nens, nenes i joves no reben educació. Des d'Entreculturas cada dia són testimonis de l'empremta inesborrable que significa rebre o no rebre una educació de qualitat. L'educació és l'eina més poderosa per combatre la desigualtat, capaç de transformar vides i de generar oportunitats de futur.


més informació
Vídeo: coneguem quina és la tasca de la missionera carmelita vedruna Maria Dolors Anglarill
29 set. 17:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura en el qual la missionera carmelita vedruna Maria Dolors Anglarill parla de la seva experiència a l'Havana (Cuba).


més informació
Vídeo: coneguem quina és la tasca de la Missionera carmelita vedruna Elena Amorós
22 set. 17:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura en el qual la missionera carmelita vedruna Elena Amorós parla de la seva experiència a Lima (Perú).


més informació
Joan Pau II: "El que més em va impressionar del pare Cardijn va ser el seu gran amor pels treballadors i per les seves famílies"
27 jul. 17:

El 24 de juliol de 1967, fa exactament 50 anys, va morir a Lovaina (Bèlgica) el cardenal José Cardijn, envoltat de gran afecte i admiració tant dins com fora de l'Església catòlica. La seva mort es va produir exactament quatre mesos després que el beat papa Pau VI publiqués l'encíclica Populorum progressio, un document considerat la pedra angular de la Doctrina Social de l'Església. Cardijn va ser, per a tots, el sacerdot valent i visionari que va fundar la Joventut Obrera Catòlica (JOC), i el dia de la seva mort es va resar per ell i per la seva obra en molts llocs del món, sobretot a l'Amèrica Llatina i en moltes nacions d'Europa.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.