Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


ACO: "Si els cristians som al carrer, també hem de ser a les xarxes socials"
21 mar. 17:

Les xarxes són quelcom més que un fet virtual, són un lloc on milions de persones es troben per compartir i on també l’Evangeli pot tenir un espai. Aquesta va ser una de les conclusions que es van destil·lar en la II Jornada de comunicació ACO que es va fer el 18 de març passat i que portava per títol "Comunicar l’esperit de l’Evangeli a través d’internet".


més informació
La Missa de TVE bat rècords d'audiència dues setmanes seguides
21 mar. 17:

L'emissió de la Missa ha arribat dos diumenges seguits als millors índexs d'audiència de la seva història, i el diumenge 19 de març va arribar a gairebé un milió d'espectadors.


més informació
Déu, el mal i el meu càncer
13 mar. 17:

A la Sala Casaldàliga de la Llibreria Claret es presentà ja fa unes setmanes el darrer llibre de Lluís Busquets i Grabulosa, Déu, el mal i el meu càncer. Van intervenir en la presentació Marcel·lí López, director de l’editorial Claret, que agraí la confiança de l’autor i la presència del públic i dels presentadors. Aquests van ser el pare Rodolf Puigdollers, escolapi, i el professor d’història Jaume Botey, president de Cristianisme al Segle XXI. Flama.info, pel seu interès, us ofereix la crònica que féu de l'acte l'Associació Cristianisme al Segle XXI.


més informació
 Acaba la trobada dels directors nacionals de les Obres Missionals Pontifícies d'Europa
13 mar. 17:

Del 5 al 10 de març s'ha celebrat a Bucarest la trobada continental dels directors nacionals de les Obres Missionals Pontifícies (OMP) d'Europa. En representació dels secretariats generals de les OMP, hi ha estat present el pare Fabrizio Meroni, secretari general de la Pontifícia Unió Missional (PUM).


més informació
Campanya internacional de suport a l'alberg Sant Joan de Déu de Quito (Equador)
9 mar. 17:

Amb motiu de la festivitat de Sant Joan de Déu, aquest dimecres 8 de març, l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu posa en marxa la campanya anual que es fa als centres i comunitats de l'Orde de tot el món.


més informació
"La comunicació de les bones causes" aglutina un centenar de comunicadors de les presències salesianes de l'Estat
15 feb. 17:

Amb el Messi de la comunicació, tal com presentava el company de la delegació de comunicació Inspectorial Carlos Martín a Juan della Torre, CEO i fundador de La Machi - Comunicació de les Bones Causes, l'èxit de participació en aquesta III Jornada de Comunicació estava assegurat.


més informació
Una reunió a Kenya estudia eliminar l'estigma del VIH a través de l'amor i el diàleg
14 feb. 17:

Més de 120 líders religiosos i espirituals, treballadors sanitaris i joves es van reunir els dies 7 i 8 de febrer per centrar-se en intensificar la lluita contra l'estigmatització en el marc de la resposta al VIH a Kenya. A ells es van unir, en un esdeveniment que va tenir lloc a Nairobi, representants del Govern de Kenya, organitzacions de la societat civil, xarxes de persones que viuen amb el VIH i associats per al desenvolupament.


més informació
18 morts a causa d'un atac a un poble de la República Centreafricana
8 feb. 17:

Durant la matinada del 2 de febrer grups rebels van assassinar 18 pobladors i van deixar un gran nombre de ferits en la missió de l'Orde dels Germans Menors Caputxins de Bocaranga, al nord-oest de la República Centreafricana.


més informació
Alarma per la fuga de capellans i monges: 2.300 menys a l'any
3 feb. 17:

Cada dia la fidelitat a la vida consagrada es troba davant de les dures proves dels desafiaments del món. Per superar-la calen una vocació sòlida i una formació constant. Ho va explicar l'arquebisbe José Rodríguez Carballo, secretari de la Congregació per als Instituts de Vida Consagrada i les Societats de Vida Apostòlica, després de la plenària del dicasteri, en què es va discutir sobre l'alarma davant l'autèntica "hemorràgia" que s'està verificant entre els capellans i les monges que va denunciar el Papa.


més informació
Animació missionera, ministeri eclesial
2 feb. 17:

Les delegacions diocesanes de Missions de Catalunya i Andorra s'han reunit els dies 30 i 31 de gener a Reus, a la Comunitat de les Missioneres Claretianes.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimecres, 22

Conferència sobre "La petjada de Torras i Bages a la Catalunya contemporània". Organitzen: Fundació privada Mútua Catalana i Centre Tarraconense El Seminari. A càrrec de: Joan Soler, historiador. 20 h., Centre Tarraconense El Seminari, Tarragona

Dijous, 23

"L’Església, comunió de germans que s’estimen", a propòsit del Pla Pastoral Diocesà. A càrrec de Mn. Josep Torrente, delegat d’Evangelització i Apostolat Seglar del bisbat de Sant Feliu, rector del Prat de Llobregat. De 21 a 22.30 h. Sales de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei

Divendres, 24

Projecció del documental Petjades (50 anys de vida de mn. Frigola a l’àfrica), de Vicenç Tomàs. Organitzen: DNíger.cat i parròquies de Figueres. 20 h; tot seguit, conversa amb Mn. Frigola i altres persones que participen en el documental. Sala del teatre de La Catequística, FigueresAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.