• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

_NEWSARCHIVE

_FILLDATA

_BUSCADOR

_DATE  _DATEFROM  _DATEFORMAT   _DATETO  _DATEFORMAT

_WORDS 

_SECTION 


La "revolució" de la Infància Missionera: 175 anys de "nens que ajuden els nens"
22 . 18:

"Amb la Santa Infància va néixer un nou estil de missió que se centra en la gràcia del baptisme, de la qual brolla el caràcter missioner de tot cristià i també reconeix el dret de l'infant a rebre-ho i el deure de donar-lo. Per primera vegada en l'Església, els infants s'han convertit en subjectes actius de l'evangelització, protagonistes de la pastoral, en la seva senzillesa i humilitat. Són ja 175 anys els que compleix aquesta Obra, també dita de la Infància Missionera, que té per missió salvar nens gràcies als nens". Amb aquestes paraules, la germana Roberta Tremarelli, secretària general de l'Obra Pontifícia de la Infància Missionera, explica a Fides la peculiaritat i novetat que presenta aquest treball en el camp de l'animació missionera i la pastoral de nens amb motiu del 175è aniversari de la fundació.


_SEE_MORE
Els jesuïtes presenten la proposta "Camins d'Hospitalitat"
22 . 18:

La campanya Hospitalitat que impulsa el sector social dels jesuïtes llança aquest any la proposta "camins d'hospitalitat", amb el desig de "caminar amb les persones que es veuen forçades a abandonar casa seva" i com a expressió del "compromís a acollir en la nostra societat i a treballar per la seva plena integració social, laboral i educativa".


_SEE_MORE
Vídeo: coneguem quina és la tasca del missioner sacerdot jesuïta Albert Jou
18 . 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del missioner sacerdot jesuïta Albert Jou on parla de la seva experiència a Mumbai (Índia).


_SEE_MORE
Vídeo: coneguem quina és la tasca del missioner sacerdot jesuïta Josep Gramunt de Moragas
11 . 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del missioner sacerdot jesuïta Josep Gramunt de Moragas on parla de la seva experiència a La Paz (Bolívia).


_SEE_MORE
Índia: "Ser persones de Càritas vol dir ser persones de la Bona Nova"
10 . 18:

"Càritas és l'alegria del servei, Càritas és un servei d'alegria. Càritas Índia és l'organisme de tota l'església catòlica per expressar concretament la nostra caritat. I com que la Deus Caritas Est de Benet XVI, ser persones de Càritas vol dir ser persones de la Bona Nova, persones que comuniquen l'amor de Déu": ho ha dit el president de Càritas, el bisbe Lumen Monteiro, en una recent celebració a Nova Delhi, en la qual l'organisme catòlic ha presentat la seva nova leadership, en presència de Mons. Theodore Mascarenhas, Secretari general de la Conferència episcopal índia (CBCI).


_SEE_MORE
Un Barnabita a Kabul: "Aquests atacs són crims contra la humanitat"
10 . 18:

"Estem commocionats, però estem bé, gràcies a Déu. Encara que l'últim atemptat va tenir lloc als voltants de l'Ambaixada, a l'estar dins de la mateixa, no he patit cap conseqüència. No obstant això, les germanes estan molt més exposades, perquè viuen en barris populars i sense cap tipus de protecció. És cert que són aquí per fer el bé i la població les vol, però el problema és que podrien convertir-se en blanc d'un atac en qualsevol moment". És el testimoni enviat des de Kabul a l'Agència Fides pel pare Giovanni Scalese, missioner Barnabita, titular de la Missio sui iuris de l'Afganistan, després del doble atemptat suïcida que, el dilluns 30 d'abril, va causar la mort a més de 25 persones, inclosos nou periodistes, a més de provocar també un gran nombre de ferits. El ISIS s'ha atribuït la responsabilitat dels atacs.


_SEE_MORE
Turkmenistan: La comunitat catòlica en camí entre baptismes i catecumenat
4 . 18:

"Es poden encendre milers d'espelmes amb una de sola. Això ens inspira: resem perquè la nostra espelma no s'apagui. Som una Església petita, però donem gràcies a Déu perquè tenim l'oportunitat d'evangelitzar en aquest país de l'Àsia Central, anunciant que Jesucrist Ressuscitat és el salvador de la humanitat. La presència aquí ens ofereix una oportunitat única per donar testimoni de la fe". Aquestes són les paraules que el p. Andrzej Madej, sacerdot polonès dels Oblats de Maria Immaculada (OMI) i superior de la Missio sui iuris de Turkmenistan, envia a l'Agència Fides anunciant els baptismes celebrats en la seva comunitat.


_SEE_MORE
Vídeo: coneguem quina és la tasca del missioner sacerdot jesuïta Jordi Gisbert
27 . 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del missioner sacerdot jesuïta Jordi Gisbert on parla de la seva experiència a Delhi (Índia).


_SEE_MORE
Vídeo: coneguem quina és la tasca del missioner sacerdot franciscà Josep Grau
26 . 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del missioner sacerdot franciscà Josep Grau on parla de la seva experiència a Río Cuarto (Argentina).


_SEE_MORE
Vídeo: coneguem quina és la tasca del missioner sacerdot escolapi Carles Gil
20 . 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del missioner sacerdot escolapi Carles Gil on parla de la seva experiència a Dakar (Senegal).


_SEE_MORE
_PAGE   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.