Diumenge, 25 de Juny de 2017
Sant Guillem de Vercel·li, abat

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Ajuda a l'Església Necessitada: "Els ingressos per donatius pugen un 6,5% el 2016"
23 jun. 17:

Els ingressos per donatius rebuts per la fundació Ajuda a l'Església Necessitada (ACN Espanya) han pujat un 6,5% el 2016, segons les dades econòmiques presentades aquesta setmana en roda de premsa a Madrid.


més informació
"Cal prendre consciència que aquí som uns privilegiats"
7 jun. 17:

El germà Antonio Domínguez va néixer a Pumarejo de Tera, un poble de la província de Zamora, el 24 de gener de 1945. Als 12 anys va agafar un tren camí de Mollerussa per iniciar la seva formació. Estudià Magisteri i la llicenciatura en Filosofia i Lletres (especialitat Geografia i Història) a la Universitat de Barcelona. Als 25 anys va proclamar la seva voluntat de ser germà de La Salle. Ha desenvolupat la seva tasca a les comunitats d’Oliana, Manresa, Cambrils, Tarragona, Bonanova i, finalment, Montcada i Reixac. Aquí fa 30 anys que hi viu. Ha impartit classes d’anglès, geografia i religió, entre d’altres tasques. És molt estimat pels alumnes que l’anomenen, afectuosament, brother.


més informació
"El gran aprenentatge del viatge a Hondures és aprendre a tenir confiança en els altres"
6 jun. 17:

Aprendre a tenir confiança en els altres, a revisar-se de nou i obrir la ment a altres visions del món ha estat el gran ensenyament que ha rebut la Blanca Serres Marco (Tarragona, 1985) d’Hondures. Va realitzar la primera experiència missionera durant un mes, l’estiu del 2011, i després durant el període d’un any, 2014-2015. Les seves experiències viscudes amb molta intensitat queden reflectides en el llibre que ha escrit, Què dirien els teus ulls?. Els beneficis de la publicació aniran destinats a sostenir els projectes de la Diòcesi de Trujillo, a Hondures. La Blanca Serres explica les seves experiències per a l’agència cristiana de notícies Flama.info.més informació
Els salesians celebren 125 anys de la seva arribada a Girona
16 mai. 17:

El 14 de maig la comunitat salesiana celebrà el 125è aniversari de la seva arribada a Girona. Tingué lloc una Eucaristia, s’instal·là una placa, s’inaugurà una exposició fotogràfica i es féu un dinar.

 


més informació
La dimensió missionera de la crida cristiana
9 mai. 17:

Aquest diumenge 7 de maig l'Església ha celebrat la Jornada missionera de Vocacions Natives i la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions. El lema d'enguany ha estat "Impulsats per l'Esperit: sóc aquí, envieu-me", que ens convida a descobrir la dimensió missionera de tota vocació cristiana. Inspirat en el missatge del papa Francesc per a la jornada, mostra dues dimensions de la vocació: l'origen de la vocació és en l'Esperit Sant, que mou el jove a dir "sí", i la crida a la vida consagrada o al sacerdoci implica una resposta de confiança, que deixa de banda la tranquil·litat d'una vida benestant per sortir a l'encontre de l'altre.


més informació
Impulsats per l’Esperit: "Sóc aquí, envieu-me"
5 mai. 17:

Des de fa 54 anys el quart diumenge de Pasqua, aquest proper 7 de maig, diumenge del Bon Pastor, s’ha dedicat de manera especial a la Jornada Mundial per les Vocacions. I ara a aquesta intenció se li suma la Jornada missionera per les Vocacions Natives, amb el lema "Impulsats per l’Esperit: 'Sóc aquí, envieu-me'". La mirada occidental segmenta la realitat amb la pretensió d’entendre-la. Des de la frontera, des d’allà on l’Esperit de Pentecosta bufa per tal d’arribar a tota raça, llengua i nació, se’ns manifesta el sentit veritable d’aquestes jornades.


més informació
El Papa canonitzarà el fundador de les Calassàncies
28 abr. 17:

El papa Francesc canonitzarà el 15 d'octubre el beat espanyol Faustino Míguez, fundador de l'Institut Calassanç Filles de la Divina Pastora, en una cerimònia que se celebrarà a la basílica de Sant Pere.


més informació
125 anys educant amb valors humans i cristians al barri barceloní de Sants
28 abr. 17:

Aquest curs 2016-2017 l’escola Josep Tous celebra 125 anys de la seva fundació al barri de Sants de Barcelona. Al llarg d’aquest curs escolar s’han portat a terme diverses activitats per compartir i reviure fets, experiències, històries, il·lusions i projectes. El dissabte 22 d’abril es va celebrar una Eucaristia d’acció de gràcies. L'acte va comptar amb la presència de l'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, que va celebrar l'Eucaristia amb vuit preveres concelebrants. En la celebració hi van tenir una participació activa els infants de l’escola, pares, professors, exalumnes i personal d’administració i serveis, amb diversos simbolismes. La participació va ser nombrosa i variada, amb la presència de persones de la comunitat educativa de l’escola, professors actuals i antics, exalumnes i persones afins a l’escola.


més informació
Egipte: "A la missa del Papa hi vindran també molts musulmans"
27 abr. 17:

L'espera ansiosa de la imminent arribada del papa Francesc a Egipte afecta "no només els cristians, sinó tot el país", assegura a l'agència Fides el bisbe copte catòlic emèrit de Guizeh, monsenyor Anba Antonios Aziz Mina, que també ha assenyalat que els preparatius de la visita s'estan donant "segons el que s'havia planejat".


més informació
Mans Unides alerta que els impactes mediambientals es converteixen en fam i pobresa per a les persones més vulnerables
21 abr. 17:

Amb motiu del Dia Internacional de la Mare Terra, Mans Unides denuncia que el sistema alimentari actual és socialment i mediambientalment insostenible i que són les persones més vulnerables del planeta les que en pateixen més les conseqüències, per tant és necessari donar suport i respectar els sabers tradicionals indígenes i incloure'ls en els processos de desenvolupament. Per això els projectes de desenvolupament que Mans Unides promou es realitzen sempre a petició de les organitzacions locals i en coherència amb la realitat que es viu a cada lloc. L'ONG destina un gran nombre de projectes al suport a les poblacions indígenes, sobretot a Llatinoamericà, i al seu costat es treballa de manera respectuosa a la cosmovisió indígena i salvaguardant els valors i els sabers tradicionals d'aquesta població.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 23

Convivència per a conèixer la vida contemplativa (Dies: del 23 al 25). De les 17 h de divendres 23 fins a les 16 h de diumenge 25. Monestir Mare de Déu de les Neus, Pujada Santa Clara, s/n, Tortosa. Més informació: tel. 977 441 622; a/e: clarisastortosa@yahoo.es

Dissabte, 24

Festival internacional d’orgue. Actuació de Loreto Aramendi. 21 h., basílica de Santa Maria de Montserrat

Diumenge, 25

Concert, a benefici de la restauració de la capella del Santíssim de l’església parroquial de Sant Jaume Apòstol de Riudoms. A càrrec del: Cor DaCapo. 19.30 h., Parròquia de Sant Jaume Apòstol, Riudoms. Més informació i reserva d’entrades: tel. 629 068 552Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.