Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Comença el capítol Interprovincial de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu sobre el seu futur a Espanya
16 gen. 18:

Aquest dilluns 15 de gener va tenir lloc a El Escorial l'obertura i constitució del Capítol Interprovincial de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu (OHSJD) sota el lema "El futur de l'Hospitalitat a Espanya", que se celebrarà fins al 25 de gener. Prèviament, ha tingut lloc la constitució dels Capítols Provincials de les tres Províncies de l'OHSJD a Espanya: Castella, Bètica i Aragó.


més informació
L'Arquebisbe d'Urgell viatja en suport als cristians de Terra Santa, en representació de la Conferència Episcopal Espanyola, del 13 al 18 de gener
12 gen. 18:

La Coordinadora de les Conferències Episcopals en suport de l'Església a Terra Santa, reunió anual de Bisbes europeus, nord-americans i sud-africans que des de la dècada dels 90 va iniciar un pelegrinatge anual a les diverses comunitats cristianes presents a Terra Santa, s’iniciarà el dissabte dia 13 de gener a Jerusalem i es prolongarà fins el dijous dia 18. Hi participarà Mons. Joan-Enric Vives, Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, en representació de la Conferència Episcopal Espanyola. Aquesta Assemblea Internacional de Bisbes reunirà a representants de 12 Conferències episcopals i les sessions de treball tindràn lloc a Jerusalem, Betlem, Emaús i Gaza.


més informació
Vídeo: coneguem quina és la tasca del missioner salesià Lluís Carol
5 gen. 18:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del missioner salesià Lluís Carol on parla de la seva experiència a Santa Cruz (Bolívia).


més informació
Joves de l'Esplai Sant Ignasi de Lleida participen a la trobada de joves cristians a Suïssa
2 gen. 18:

Joves de quart d'ESO de l'esplai Sant Ignasi de Lleida han participat aquest mes de desembre en una trobada de joves cristians a Suïssa.


més informació
Els Missioners assassinats durant l'any 2017
2 gen. 18:

L'any 2017 han estat assassinats a tot el món 23 missioners: 13 sacerdots, 1 religiós, 1 religiosa, 8 laics. Segons la divisió continental, per vuitè any consecutiu, el nombre més alt s'ha registrat a Amèrica, on han estat assassinats 11 missioners (8 sacerdots, 1 religiós, 2 laics); al costat del que se situa també l'Àfrica, on han estat assassinats 10 missioners (4 sacerdots, 1 religiosa, 5 laics); a Àsia han estat assassinats dos missioners (1 sacerdot, 1 laic). Des del 2000 al 2016, segons les dades recollides per l'Agència Fides, han estat assassinats en el món 424 missioners, dels quals 5 bisbes.


més informació
Vídeo: coneguem quina és la tasca del missioner mercedari Ponç Capell
28 des. 17:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura del missioner mercedari Ponç Capell on parla de la seva experiència a Caracas (Veneçuela).


més informació
Ja està disponible el nou disc de 'Cor Nou': "Celebrem amb Jesús"
15 des. 17:

Cor Nou (Anna Ludevid & Immanuel Elgström) després d’un primer disc per infants “Cantem amb Jesús!” ara ens presenten el seu nou treball musical: ""CELEBREM AMB JESÚS". Aquest nou CD neix amb el desig de donar suport a la necessitat de tenir materials musicals pels infants i famílies, per escoltar tant a casa com a l'escola, a catequesi i a les celebracions de la comunitat cristiana.


més informació
Vídeo: coneguem quina és la tasca de la missionera dominica de l’Anunciata Maria Teresa Calzada
14 des. 17:

Us oferim un vídeo elaborat per l'Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura de la missionera dominica de l’Anunciata Maria Teresa Calzada on parla de la seva experiència a Añatuya (Argentina).


més informació
Els cristians de l'Iraq demanen reconstruir les seves 13.000 cases destrossades per Daesh
13 des. 17:

Un total de 13.088 cases de famílies cristianes estan pendents de ser restaurades en 9 ciutats de la Plana de Nínive a l'Iraq, després de la caiguda definitiva de Daesh al país. "Volem tornar. És la nostra terra, les nostres cases, la nostra història i està la nostra Església", ha declarat el pare Naim Shoshandy, sacerdot de Qaraqosh (Iraq).


més informació
Fundació Bona Llum Oftalmedic celebra els seus 20 anys "repartint mirades", en una Gala Solidària a Mallorca
7 des. 17:

La Fundació Bona Llum Oftalmedic, fundada pel Dr. Luis Salvà Ladaria, va celebrar el seu 20è aniversari en una Gala Solidària que va tenir lloc a s'Aljub d'Es Baluard divendres passat. L'acte va reunir més de 150 persones i va recaptar més de 4.500 euros en benefici de l'escola "El Milagro", situada a Trujillo, Perú, i regentada per les Franciscanes Filles de la Misericòrdia. 


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.