Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Primeres jornades de "les basíliques històriques de Barcelona"
24 oct. 17:

 

Les Basíliques Històriques de Barcelona són un patrimoni encara en gran part desconegut que forma part del patrimoni cultural de l'Arquebisbat de Barcelona de gran riquesa i interès.


més informació
Agenda
23 oct. 17:

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.


més informació
Catalonia Sacra proposa un itinerari per descobrir el romànic de la Riera Salada
20 oct. 17:

Catalonia Sacra proposa, per al dissabte 28 d’octubre, un itinerari matinal per descobrir elements d’alt valor cultural i patrimonial de l’Església però molt poc coneguts pel gran públic: les esglésies romàniques de la Ribera Salada. Al llarg d’aquest petit riu, afluent del Segre, s’hi troben un seguit d’interessants esglésies romàniques, algunes de les quals enfilades en petits turonets, com ara Sant Serni de la Salsa, Sant Julià de Ceuró, Sant Joan de Castellar o el Santuari de la Mare de Déu de Massarrúbies.


més informació
Philippe Herreweghe dirigirà les "Vespres" de Monteverdi al Palau de la Música Catalana
20 oct. 17:

El proper dilluns, 23 d’octubre, Philippe Herreweghe dirigirà al Palau de la Música Catalana (Sala de Concerts, 20.30 h) les Vespro della Beata Vergine de Claudio Monteverdi, considerada una de les primeres obres majúscules de la història de la música. Al capdavant del Collegium Vocale Gent, el director flamenc se suma a la commemoració del 450è aniversari del naixement del compositor de Cremona dirigint "una de les obres que més estimo" i que planteja "alguns dels màxims reptes de la interpretació musical". Herreweghe, que va ser un dels pioners a aplicar els criteris històrics a la música vocal, posseeix un estil dinàmic, autèntic i expressiu per a la música barroca, aspectes que el fan mereixedor de grans elogis de la crítica.


més informació
Catalonia Sacra inicia a la Vall de Boí la 6a edició del seu curs de formació
17 oct. 17:

Darrers dies per inscriure's a la sisena edició del curs de formació de Catalonia Sacra. Aquesta edició consta de quatre sessions itinerants repartides per diferents punts del territori. Les sessions d'enguany tindran lloc a Erill la Vall (Vall de Boí) (20 i 21 d'octubre de 2017), a la basílica de Santa Maria de Mataró (15 de desembre de 2017), a l'Abadia de Montserrat (26 de gener de 2018) i al monestir de Sant Joan de les Abadesses (2 de març de 2018).


més informació
Dertosa Sacra aprofundeix en el retaule major de la catedral de Tortosa
16 oct. 17:

Dertosa Sacra, denominació que té Catalonia Sacra al Bisbat de Tortosa, proposa per al dissabte 21 d'octubre endinsar-se a conèixer el retaule major de la catedral de Tortosa. L’historiador Joan Hilari Muñoz, un dels principals especialistes sobre la seu tortosina, pronunciarà una conferència davant de l’obra que servirà per explicar i valorar aquesta joia artística del patrimoni de l’Església construïda a mitjan segle XIV.


més informació
"El monestir interior" es presentarà a la III Jornada sobre Monasticisme Medieval
13 oct. 17:

El llibre El monestir interior, la cura del qual va anar a càrrec de les catedràtiques Victoria Cirlot i Blanca Garí, serà presentat a l'inici de la III Jornada d'Estudis sobre Espiritualitat i Monasticisme a l'Edat Mitjana, amb el nom de Cura sui, que enguany tractarà sobre "Paisatges místics". Serà el dimecres 18 d'octubre a les 9.30 h al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona). Ignasi Moreta, editor de Fragmenta, i Anna Castellano, directora i conservadora en cap del Monestir, el presentaran amb presència de les autores esmentades.


més informació
Visita guiada de Catalonia Sacra al claustre de la Seu Vella de Lleida
13 oct. 17:

Catalonia Sacra, iniciativa dels deu bisbats amb seu a Catalunya que vol donar a conèixer el patrimoni artístic de l’Església, organitza per a aquest dissabte, 14 d’octubre, una visita guiada al claustre de la Seu Vella de Lleida. La Dra. Montserrat Macià, actual directora de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), serà l’encarregada de guiar aquesta visita per aquest espectacular claustre, que és considerat un dels més grans de l’arquitectura gòtica europea. La visita, proposada pel Bisbat de Lleida, començarà a les 12 del migdia i és gratuïta. El nombre de places és limitat.


més informació
Catalonia Sacra explica les talles gòtiques de les esglésies dels Prats de Rei
13 oct. 17:

En la seva tasca de divulgar i posar en valor el patrimoni cultural de l’Església, Catalonia Sacra organitza, el dissabte 14 d’octubre, una activitat que vol donar a conèixer les dues marededéus gòtiques dels Prats de Rei (Anoia).


més informació
Arriba el primer concert de Worship.cat!
13 oct. 17:

El grup de música de lloança en català, Worship.cat, actua per primera vegada en directe el proper dissabte 21 d’octubre a les 20.30 h al Teatre de Sarrià (Centre Parroquial de Sarrià).


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.