• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

_NEWSARCHIVE

_FILLDATA

_BUSCADOR

_DATE  _DATEFROM  _DATEFORMAT   _DATETO  _DATEFORMAT

_WORDS 

_SECTION 


La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
24 . 18:

S’inaugura el dissabte 2 de juny a les 18.30 h a la seu de la institució i es podran veure l’endemà (d’11 a 14 h i de 17 a 19h), festivitat de Corpus.


_SEE_MORE
La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
24 . 18:

La Basílica de la Sagrada Família ja ofereix a les persones sordes la possibilitat de visitar el temple amb una audioguia en llengua de signes. Aquest nou recurs està disponible en català, castellà i en llengua de signes internacional per tal de facilitar-ne la comprensió als visitants d’arreu del món, i és l’últim idioma en incorporar-se a les audioguies de Sagrada Família. De fet, aquestes estan disponibles ja en un total de quinze idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, xinès, japonès, portuguès, rus, hongarès, coreà, suec, finès i holandès.


_SEE_MORE
L'Aplec Internacional ha celebrat el seu tret de sortida a Manresa
24 . 18:

Ni els pronòstics adversos ni la pluja amb què finalment es van fer realitat les prediccions han pogut contra el tret de sortida del 31è Aplec Internacional, que es va celebrar a Manresa, dissabte 12 de maig. Aprofitant que ostenta la capitalitat de la cultura catalana, la capital de la comarca del Bages va reunir al llarg de tot el dia a 25 grups i mig miler d'actuants, als quals cal sumar-hi tot el públic que va gaudir de les diferents activitats que l'Associació Adifolk, organitzadors de la trobada havien preparat.


_SEE_MORE
Agenda
24 . 18:

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera encíclica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 h


_SEE_MORE
Un fòrum per compartir polítiques culturals entre Catalunya, Illes Balears i Occitània
23 . 18:

L’Euroregió Pirineus Mediterrània treballa per enfortir els vincles de cooperació entre els territoris de parla catalana i occitana. En aquest marc s'ha celebrat a Pont du Gard, entre el 18 i 20 de maig, el Fòrum Euroregional Cultures vives en diàleg. Organitzat per la Fira Mediterrània de Manresa, el Centre Interrégional de dévelopment de l’occitan i l’entitat Sa Xerxa – Fira de Teatre Infantil, aquestes jornades desitgen millorar el coneixement de les polítiques culturals empreses a les Illes Balears, Catalunya i Occitània.


_SEE_MORE
El Festival Ésdansa proposa un diàleg creatiu entre a dansa i la música
22 . 18:

La dansa d'arrel tradicional, tant nacional com internacional, torna a tenir una cita, i ja en van 36, amb el festival Ésdansa, que se celebrarà entre el 20 i el 26 d'agost a Les Preses (La Garrotxa). En aquesta ocasió el focus del festival es posa en el diàleg entre els llenguatges artístics de la dansa i la música com a treball creatiu.


_SEE_MORE
El Festival de Música Antiga de Poblet recordarà el monjo Mateu Fletxa el Vell
18 . 18:

La sisena edició del Festival de Música Antiga del monestir de Poblet, que se celebrarà del 10 al 12 d'agost sota la batuta del mestre igualadí Jordi Savall, recordarà el monjo i compositor renaixentista Mateu Fletxa el Vell, que va morir al monestir el 1553. Ho farà amb un concert d'homenatge, l'últim dia del certamen, a l'Antic Dormitori dels Monjos, on es diu que va morir, i que donarà veu al seu gènere musical Ensalades.


_SEE_MORE
L’associacionisme nord-català, en lluita permanent per protegir la llengua i la cultura
18 . 18:

Un 80% dels nord-catalans voldrien que els seus fills poguessin aprendre catala? a l’escola, però la realitat és molt diferent. Només el 7% dels alumnes fan l’ensenyament en català o en català i francès, i només el 20% tenen la nostra llengua com a aprenentatge opcional. És a dir, que el sistema educatiu no respon a la voluntat dels ciutadans ni de bon tros, i fins i tot, posa en perill la supervivència de la llengua i la cultura catalanes a la Catalunya Nord.


_SEE_MORE
Passat i present dels goigs en una jornada d'estudi al Monestir de les Avellanes
17 . 18:

Ós de Balaguer és un municipi que voreja aproximadament els mil habitants. Malgrat no ser gaires veïns, durant els darrers mesos està acollint jornades inèdites sobre aspectes de la cultura popular que no havien merescut suficient atenció. Així, el 30 d’abril va acollir el I Simposi sobre campanes, campaners i campaners, durant la qual es va donar a conèixer la situació actual dels tocs de campana, que tan importants havien estat per a la població medieval. Encara amb la ressaca d’aquest esdeveniment, hem conegut que el 9 de juny se celebrarà la I Jornada d’estudi sobre els goigs al Monestir de les Avellanes.


_SEE_MORE
La Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona celebra el Dia Internacional dels Museus
17 . 18:

El dissabte 19 de maig arriba la Nit dels Museus. La Xarxa de Museus Locals de la corporació inclou 67 museus i equipaments culturals de 52 municipis de la demarcació.


_SEE_MORE
_PAGE   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.