Diumenge, 25 de Juny de 2017
Sant Guillem de Vercel·li, abat

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El bisbe Joseph Absi és el nou patriarca de l'Església grecomelquita
22 jun. 17:

El bisbe Joseph Absi, vicari patriarcal de l'Arxieparquia de Damasc, Síria, és el nou patriarca de l'Església grecomelquita. L'elecció ha tingut lloc aquest dimecres 21 de juny en el context del Sínode extraordinari en curs a Aley, a uns 17 quilòmetres al sud-est de Beirut, Líban, que va ser convocat després de la renúncia de Gregori III Lahham.


més informació
Pentecosta és un moment per pregar per la unitat i la pau justa
8 jun. 17:

Desde Terra Santa, el secretari general del Consell Mundial d'Esglésies (CME) ha recordat als cristians de tot el món que la comunió i la unitat que van experimentar aquella vegada en la Pentecosta els deixebles de Jesús en pregar junts durant un moment de por a Jerusalem "va marcar un nou començament" per a la missió de l'Església.


més informació
El diàleg en la reunió històrica de Bossey se centra en una "major unitat en Crist"
7 jun. 17:

En el camí per superar les divisions internes que separen els cristians, els principals dirigents del Consell Mundial d'Esglésies (CME), la Fraternitat Pentecostal Mundial (FPM) i l'Aliança Evangèlica Mundial (AEM) i els responsables del Vaticà per a la promoció de la unitat cristiana s'han reunit per primera vegada en una trobada històrica de dos dies en la qual han facilitat el seu suport al Fòrum Cristià Mundial (FCM). La reunió va ser organitzada conjuntament pel CME i el FCM.


més informació
El papa Francesc escriu al Patriarca copte i li transmet el seu desig d'avançar en la unitat
11 mai. 17:

En una carta adreçada al Patriarca de l'Església Copta Ortodoxa, Tawadros II, el papa Francesc ha ressaltat les bones relacions entre les dues esglésies i ha expressat el seu desig de seguir avançant cap a la celebració comuna de la Missa.


més informació
El Grup Mixt de Treball entre l'Església Catòlica Romana i el Consell Mundial d'Esglésies segueix ocupant-se de la construcció de la pau i la migració
11 mai. 17:

"Quin paper tenen les esglésies en la construcció de la pau? De quina manera estan participant en realitat? Quins són els desafiaments ecumènics, i sobretot, quines són les oportunitats ecumèniques que sorgeixen dels esforços conjunts encaminats a consolidar la pau?". Aquestes van ser algunes de les preguntes sobre la taula quan l'executiva del Grup Mixt de Treball (GMT) entre l'Església Catòlica Romana i el Consell Mundial d'Esglésies (CME) es va reunir a Dublín (Irlanda) del 24 al 26 d'abril.


més informació
El Consell Mundial d'Esglésies convoca el Dia internacional de pregària per posar fi a la fam
9 mai. 17:

En aquest moment en què més persones fan front a la fam que en qualsevol altre moment de la història moderna, i en resposta a la crisi de la fam, el Consell Mundial d'Esglésies (CME), juntament amb la Conferència d'Esglésies de Tota l'Àfrica (AACC) i una àmplia gamma d'associats i xarxes religioses, convoca un dia internacional de pregària per posar fi a la fam el 21 de maig de 2017.


més informació
El Patriarca Ecumènic parla del paper de la religió en la pau mundial
4 mai. 17:

La protecció de la llibertat i la dignitat humanes que ofereixen les comunitats religioses és una contribució fonamental a la consolidació de la pau, ha declarat el patriarca ecumènic Bartomeu I en la seva intervenció durant la Conferència Internacional de la Pau d'Al-Azhar, celebrada els dies 27 i 28 d'abril a Egipte.


més informació
La Declaració conjunta, un pas molt important, més enllà de les crítiques
3 mai. 17:

La Declaració conjunta, signada el divendres 28 d'abril al Caire pel papa Francesc i pel patriarca copte ortodox Tawadros, està provocant diverses reaccions dins de l'Església copta ortodoxa.


més informació
El Patriarca Ecumènic visita el Consell Mundial d'Esglésies
27 abr. 17:

El patriarca ecumènic Bartomeu I va pronunciar una al·locució pública al Centre Ecumènic de Ginebra el 24 d'abril com a part de la seva visita oficial a Suïssa amb motiu del 25è aniversari de la seva entronització com a Patriarca Ecumènic i el 50è aniversari del Centre ortodox del Patriarcat Ecumènic a Chambésy.


més informació
La Sagrada Família acull el llirament del premi Convivència i Diàleg interreligiós
26 abr. 17:

El dimarts 25 d’abril a les 19.00 h, al Claustre de Montserrat de la Sagrada Família, el Grup de Treball Estable de les Religions (GTER), entitat que representa oficialment les diferents confessions religioses presents a Catalunya, ha celebrat la quarta edició del Premi en Convivència i Diàleg Interreligiós. Enguany el premiat ha estat el crític d'art i historiador Daniel Giralt-Miracle.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  >>  
Agenda

Divendres, 23

Convivència per a conèixer la vida contemplativa (Dies: del 23 al 25). De les 17 h de divendres 23 fins a les 16 h de diumenge 25. Monestir Mare de Déu de les Neus, Pujada Santa Clara, s/n, Tortosa. Més informació: tel. 977 441 622; a/e: clarisastortosa@yahoo.es

Dissabte, 24

Festival internacional d’orgue. Actuació de Loreto Aramendi. 21 h., basílica de Santa Maria de Montserrat

Diumenge, 25

Concert, a benefici de la restauració de la capella del Santíssim de l’església parroquial de Sant Jaume Apòstol de Riudoms. A càrrec del: Cor DaCapo. 19.30 h., Parròquia de Sant Jaume Apòstol, Riudoms. Més informació i reserva d’entrades: tel. 629 068 552Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.