Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Presentació de "Visions del Cristianisme Oriental" de Sebastià Janeras a la Llibreria Claret
18 gen. 18:

Del 18 al 25 de gener arreu del món se celebra la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians. És una iniciativa conjunta de les diverses Esglésies cristianes (catòlics, ortodoxos, protestants...) que se celebra cada any i que promou actes i pregàries conjuntes entre les diverses comunitats cristianes per afavorir la unitat i el diàleg ecumènic. Entre els diversos actes que se celebren a Catalunya, el dimarts 23 de gener l’Editorial Claret presenta el llibre de Sebastià Janeras “Visions del Cristianisme oriental” a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret (Roger de Llúria, 5. Barcelona), a les 19.00 h.


més informació
La propera trobada europea de Taizé serà a Madrid
2 gen. 18:

Del 28 de desembre del 2017 a l'1 de gener del 2018, la ciutat de Basilea ha acollit per primera vegada la trobada europea de joves, animat per la comunitat de Taizé. Després de Riga, València, Praga, Roma, París, Berlín i altres tantes ciutats, és Basilea la qual ha estat elegida aquest any. Aquesta trobada és el fruit de la col·laboració entre Taizé i les Esglésies d'acollida, les autoritats civils i les autoritats locals. És la primera vegada que una trobada de Taizé té lloc en tres països alhora: Suïssa, França i Alemanya.


més informació
Gairebé 20.000 joves en la nova trobada de la Comunitat de Taizé
29 des. 17:

Des d'aquest 28 de desembre, i fins l'1 de gener de 2018 se celebra la 40è Trobada de joves que, organitzada per la Comunitat de Taizé, es porta a terme en forma simultània a tres ciutats: Basilea (Suïssa), Lörrach (Alemanya) i Sant-Louis (França).


més informació
La moderadora del Consell Mundial d'Esglésies rep un doctorat honoris causa per una universitat de Noruega
22 des. 17:

La Dra. Agnes Abuom, moderadora del Consell Mundial d'Esglésies (CME), ha estat investida doctora honoris causa per la Universitat Especialitzada VID, una de les principals universitats privades de Noruega.


més informació
CME: "El reconeixement de Jerusalem com a capital israeliana és una amenaça per la pau i representa un risc d'augment dels conflictes"
19 des. 17:

Els cristians de tot el món volen fer saber que creuen que la decisió del president dels Estats Units, Donald Trump, de reconèixer Jerusalem com a capital de l'Estat d'Israel és un cop dur per als esforços per una pau justa i sostenible a Terra Santa, i hi ha el risc que provoqui més conflictes a la regió.


més informació
L'Església Copta alarmada per la qüestió de Jerusalem
13 des. 17:

Un trasllat des de Tel Aviv a Jerusalem de l'ambaixada dels Estats Units a Israel portaria "conseqüències negatives" no només a la sempre fràgil estabilitat de l'Orient Mitjà sinó a la del món sencer. És la veu d'alarma llançada per l'Església copta ortodoxa a través d'un comunicat que es va anticipar a la crida, en to de preocupació, expressat pel papa Francesc al final de l'audiència general de dimecres de la setmana passada.


més informació
Conclouen els actes que commemoren la Reforma Luterana
4 des. 17:

Aquest dilluns 4 de desembre, al matí, la Comunitat Evangèlica de Llengua Alemanya a Barcelona, l’Institut d’Estudis Catalans i l’Arquebisbat de Barcelona han posat punt final al conjunt d’actes que han commemorat, durant el 2016 i el 2017 a Barcelona, els 500 anys d’ençà que el Dr. Martin Luther va fixar a la porta de l’església del castell de Wittenberg les seves famoses 95 Tesis.


més informació
500 anys de les famoses 95 tesis de Martin Luther
3 nov. 17:

La Comunitat Evangèlica de parla Alemanya i la delegació d'Ecumenisme de l'Arquebisbat de Barcelona han organitzat una vetlla pregària en commemoració a la Reforma Luterana.


més informació
El Consell Mundial d'Esglésies crea un mapa digital per als Compromisos de les esglésies amb la infantesa
31 oct. 17:

El Consell Mundial d'Esglésies (CME) va establir aquesta plataforma per facilitar el treball en xarxa i la col·laboració entre esglésies i associats a la implementació dels Compromisos de les esglésies amb la infantesa.


més informació
Vetlla de pregària luterana-catòlica a Barcelona en commemoració dels 500 anys de la Reforma Luterana
30 oct. 17:

El 31 d’octubre de 1517 Martí Luter, professor de Teologia a la Universitat de Wittenberg, va clavar a la porta de l’església del palau d’aquella ciutat les seves 95 tesis contra la "venda de les indulgències". Aquest fet es considera l’inici de la Reforma Luterana i de tot el que va significar al món protestant, a l’Església catòlica i a la cultura europea. Aquest any es compleixen els 500 anys d’aquest fet cabdal per al protestantisme.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>  
Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.