Diumenge, 20 d'Agost de 2017

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Dra. Kimberly M. Lymore: "L'Església té una responsabilitat enorme en l'apoderament de les dones"
28 jul. 17:

Les històries mai explicades i el potencial ignorat de les dones afrodescendents van ser el tema central d'un seminari organitzat a principis d'aquest mes per la Xarxa Ecumènica Panafricana per l'Empoderament de les Dones (PAWEEN) –un projecte del Departament d'Educació Teològica Ecumènica del Consell Mundial d'Esglésies (CME)– a l'Institut Ecumènic de Bossey del CME. A continuació publiquem l'entrevista que li ha fet el Consell Mundial d'Esglésies a la Dra. Kimberly M. Lymore.


més informació
Les dones panafricanes connectaran pel desenvolupament sostenible
7 jul. 17:

Les dones d'ascendència africana han fet importants contribucions al moviment ecumènic i al desenvolupament sostenible de les seves societats. No obstant això, sovint no expliquen les seves històries ni es desenvolupa el seu potencial.


més informació
El bisbe Joseph Absi és el nou patriarca de l'Església grecomelquita
22 jun. 17:

El bisbe Joseph Absi, vicari patriarcal de l'Arxieparquia de Damasc, Síria, és el nou patriarca de l'Església grecomelquita. L'elecció ha tingut lloc aquest dimecres 21 de juny en el context del Sínode extraordinari en curs a Aley, a uns 17 quilòmetres al sud-est de Beirut, Líban, que va ser convocat després de la renúncia de Gregori III Lahham.


més informació
Pentecosta és un moment per pregar per la unitat i la pau justa
8 jun. 17:

Desde Terra Santa, el secretari general del Consell Mundial d'Esglésies (CME) ha recordat als cristians de tot el món que la comunió i la unitat que van experimentar aquella vegada en la Pentecosta els deixebles de Jesús en pregar junts durant un moment de por a Jerusalem "va marcar un nou començament" per a la missió de l'Església.


més informació
El diàleg en la reunió històrica de Bossey se centra en una "major unitat en Crist"
7 jun. 17:

En el camí per superar les divisions internes que separen els cristians, els principals dirigents del Consell Mundial d'Esglésies (CME), la Fraternitat Pentecostal Mundial (FPM) i l'Aliança Evangèlica Mundial (AEM) i els responsables del Vaticà per a la promoció de la unitat cristiana s'han reunit per primera vegada en una trobada històrica de dos dies en la qual han facilitat el seu suport al Fòrum Cristià Mundial (FCM). La reunió va ser organitzada conjuntament pel CME i el FCM.


més informació
El papa Francesc escriu al Patriarca copte i li transmet el seu desig d'avançar en la unitat
11 mai. 17:

En una carta adreçada al Patriarca de l'Església Copta Ortodoxa, Tawadros II, el papa Francesc ha ressaltat les bones relacions entre les dues esglésies i ha expressat el seu desig de seguir avançant cap a la celebració comuna de la Missa.


més informació
El Grup Mixt de Treball entre l'Església Catòlica Romana i el Consell Mundial d'Esglésies segueix ocupant-se de la construcció de la pau i la migració
11 mai. 17:

"Quin paper tenen les esglésies en la construcció de la pau? De quina manera estan participant en realitat? Quins són els desafiaments ecumènics, i sobretot, quines són les oportunitats ecumèniques que sorgeixen dels esforços conjunts encaminats a consolidar la pau?". Aquestes van ser algunes de les preguntes sobre la taula quan l'executiva del Grup Mixt de Treball (GMT) entre l'Església Catòlica Romana i el Consell Mundial d'Esglésies (CME) es va reunir a Dublín (Irlanda) del 24 al 26 d'abril.


més informació
El Consell Mundial d'Esglésies convoca el Dia internacional de pregària per posar fi a la fam
9 mai. 17:

En aquest moment en què més persones fan front a la fam que en qualsevol altre moment de la història moderna, i en resposta a la crisi de la fam, el Consell Mundial d'Esglésies (CME), juntament amb la Conferència d'Esglésies de Tota l'Àfrica (AACC) i una àmplia gamma d'associats i xarxes religioses, convoca un dia internacional de pregària per posar fi a la fam el 21 de maig de 2017.


més informació
El Patriarca Ecumènic parla del paper de la religió en la pau mundial
4 mai. 17:

La protecció de la llibertat i la dignitat humanes que ofereixen les comunitats religioses és una contribució fonamental a la consolidació de la pau, ha declarat el patriarca ecumènic Bartomeu I en la seva intervenció durant la Conferència Internacional de la Pau d'Al-Azhar, celebrada els dies 27 i 28 d'abril a Egipte.


més informació
La Declaració conjunta, un pas molt important, més enllà de les crítiques
3 mai. 17:

La Declaració conjunta, signada el divendres 28 d'abril al Caire pel papa Francesc i pel patriarca copte ortodox Tawadros, està provocant diverses reaccions dins de l'Església copta ortodoxa.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10  >>  
Agenda

Dissabte, 29

Concert a benefici de Càritas parroquial de Berga. A càrrec de: La Melanza Ensemble. 19 h., església de Sant Joan, Berga

Diumenge, 30

Recital per a violoncel, guitarra i cant en el marc dels 50 anys de la fundació del monestir de Solius. A càrrec de: Els Dos Lets, Raúl Hernández "Ralet" (guitarra i veu) i Joan Palet (violoncel). 19.30 h., Església del Monestir de Solius

Dilluns, 31

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia (Dies: del 31 de juliol al 5 d’agost). A càrrec de: Marc Díaz.  Montserrat. Més informació: tel. 938 777 766; a/e: trobadescant@abadiamontserrat.net; www.trobadesanimadorsdecant.caAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.