• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

_NEWSARCHIVE

_FILLDATA

_BUSCADOR

_DATE  _DATEFROM  _DATEFORMAT   _DATETO  _DATEFORMAT

_WORDS 

_SECTION 


Es reuneix el Comitè Central del Consell Mundial d'Esglésies
24 . 18:

El Comitè Central del Consell Mundial d'Esglésies (CME) es reunirà del 15 al 21 de juny per tercera vegada des que va ser escollit a la X Assemblea del CME celebrada a Busan (República de Corea) el 2013. La reunió tindrà lloc al Centre Ecumènic de Ginebra i a l'Institut Ecumènic de Bossey (Suïssa).


_SEE_MORE
Mn. Lluís Bonet serà guardonat amb la medalla al mèrit ecumènic
7 . 18:

Aquest guardó reconeix el treball fet en anys passats i difícils, en favor d’unes relacions respectuoses entre diferents confessions religioses. En el cas concret de Mn. Bonet se li reconeix la destacada tasca desenvolupada al barri de Ca n’Anglada com a rector de la parròquia catòlica de Sant Cristòfor i veïna de l’Església evangèlica Bethel. També les seves responsabilitats com a Vicari episcopal de Zona.


_SEE_MORE
Servera: “Els nens d'avui en dia conviuen en la diversitat i veuen que no se li ha de tenir por”
4 . 18:

Laia Servera (Barcelona, 1980), llicenciada en comunicació audiovisual per la Universitat Ramon Llull, treballa a l’informatiu infantil Info K de Televisió de Catalunya des dels inicis del programa, l’any 2001. Ara que també n’és la presentadora, parlem amb ella sobre la informació del fenomen religiós i què cal tenir en compte quan es dirigeix a nens i nenes.


_SEE_MORE
Comença la conferència missionera a Tanzània amb un profund esperit d'intercanvi
14 . 18:

La tan esperada Conferència sobre Missió Mundial i Evangelització es va inaugurar el 8 de març a Arusha (Tanzània), al ritme de percussions africanes, amb gairebé mil participants, narració de contes i un esperit d'intercanvi que van preparar el terreny per a la resta de la setmana.


_SEE_MORE
S'inaugura el GETI 2018 amb la participació de joves teòlegs de tot el món
8 . 18:

Més de cent estudiants de teologia de tot el món reunits a Makumira, prop d'Arusha (Tanzània), van celebrar el 5 de març passat la inauguració de l'Institut Teològic Ecumènic Mundial (GETI) 2018, un esdeveniment organitzat pel Consell Mundial d'Esglésies (CME).


_SEE_MORE
La pregària feta cançó
14 . 18:

Catòlics i evangèlics units, un any més, amb motiu de la pregària ecumènica per la unitat dels cristians que enguany presentava un canvi d’escenari, el terrat de l’hotel Oriente de Barcelona. Joves de diferents confessions aplegats a l’establiment situat a les Rambles amb un objectiu molt clar: pregar tots units compartint cants de lloança.


_SEE_MORE
Presentació de "Visions del Cristianisme Oriental" de Sebastià Janeras a la Llibreria Claret
18 . 18:

Del 18 al 25 de gener arreu del món se celebra la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians. És una iniciativa conjunta de les diverses Esglésies cristianes (catòlics, ortodoxos, protestants...) que se celebra cada any i que promou actes i pregàries conjuntes entre les diverses comunitats cristianes per afavorir la unitat i el diàleg ecumènic. Entre els diversos actes que se celebren a Catalunya, el dimarts 23 de gener l’Editorial Claret presenta el llibre de Sebastià Janeras “Visions del Cristianisme oriental” a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret (Roger de Llúria, 5. Barcelona), a les 19.00 h.


_SEE_MORE
La propera trobada europea de Taizé serà a Madrid
2 . 18:

Del 28 de desembre del 2017 a l'1 de gener del 2018, la ciutat de Basilea ha acollit per primera vegada la trobada europea de joves, animat per la comunitat de Taizé. Després de Riga, València, Praga, Roma, París, Berlín i altres tantes ciutats, és Basilea la qual ha estat elegida aquest any. Aquesta trobada és el fruit de la col·laboració entre Taizé i les Esglésies d'acollida, les autoritats civils i les autoritats locals. És la primera vegada que una trobada de Taizé té lloc en tres països alhora: Suïssa, França i Alemanya.


_SEE_MORE
Gairebé 20.000 joves en la nova trobada de la Comunitat de Taizé
29 . 17:

Des d'aquest 28 de desembre, i fins l'1 de gener de 2018 se celebra la 40è Trobada de joves que, organitzada per la Comunitat de Taizé, es porta a terme en forma simultània a tres ciutats: Basilea (Suïssa), Lörrach (Alemanya) i Sant-Louis (França).


_SEE_MORE
La moderadora del Consell Mundial d'Esglésies rep un doctorat honoris causa per una universitat de Noruega
22 . 17:

La Dra. Agnes Abuom, moderadora del Consell Mundial d'Esglésies (CME), ha estat investida doctora honoris causa per la Universitat Especialitzada VID, una de les principals universitats privades de Noruega.


_SEE_MORE
_PAGE   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.