Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Una reunió a Kenya se centra en incloure les persones amb discapacitat en el desenvolupament
20 oct. 17:

Cinquanta dirigents i professionals del desenvolupament en el marc de les esglésies, així com organitzacions de persones amb discapacitat de Kenya, Tanzània i Uganda, es van reunir a Nairobi (Kenya) del 9 al 13 d'octubre per compartir les seves experiències sobre la inclusió de la discapacitat en els programes de desenvolupament de les esglésies i per examinar estratègies que garanteixin la inclusió de les persones amb discapacitat en l'aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).


més informació
En aquest any de crisi alimentària, el Consell Mundial d'Esglésies convida a una Setmana d'Acció de les Esglésies pels Aliments
11 oct. 17:

Del 15 al 22 d'octubre de 2017 l'Aliança Ecumènica d'Acció Mundial del Consell Mundial d'Esglésies (CME-AEAM) convida les esglésies de tot el món a tornar a participar en la Setmana d'Acció de les Esglésies pels Aliments, una oportunitat per pregar, reflexionar i actuar junts en favor de la justícia alimentària a tot el planeta.


més informació
Un fòrum ecumènic defineix una estratègia per a la diaconia
6 oct. 17:

El Fòrum Estratègic Ecumènic sobre Diaconia i Desenvolupament Sostenible s'ha reunit aquesta setmana, amb la participació de 130 pensadors de tot el món que han acordat buscar una visió comuna per a les esglésies i enfortir la seva capacitat de col·laboració.


més informació
L'Església ortodoxa tewahedo d'Eritrea acull una delegació del Consell Mundial d'Esglésies
5 oct. 17:

Una delegació del Consell Mundial d'Esglésies (CME) va concloure una visita de solidaritat a l'Església ortodoxa tewahedo d'Eritrea, una de les esglésies més antigues de l'Àfrica, l'origen de la qual es remunta a l'any 329.


més informació
Consell Mundial d'Esglésies: els motors del moviment ecumènic
21 set. 17:

Uns quaranta professionals encarregats de les relacions ecumèniques en diferents esglésies membres de l'Àfrica, Àsia, el Carib, Europa, l'Orient Mitjà i l'Amèrica del Nord i del Sud estan reunits a Ginebra (Suïssa). La seva reunió de quatre dies els ofereix l'oportunitat d'aprendre els uns dels altres i de conèixer els diferents programes del Consell Mundial d'Esglésies (CME).


més informació
Es vol debilitar la presència cristiana a Terra Santa
20 set. 17:

Segons els patriarques i caps de les esglésies cristianes de Jerusalem, s'està duent a terme "un intent sistemàtic per minar la integritat de la Ciutat Santa" i "per afeblir la presència cristiana a Terra Santa". Aquest projecte es manifesta clarament en les "recents violacions de l'status quo dels Sants Llocs, i també per un projecte de llei signat per uns quaranta membres del Parlament israelià que "limitaria els drets de les esglésies sobre les seves propietats".


més informació
Macri cita el Papa a la celebració musical pels 500 anys de la Reforma protestant
6 set. 17:

El president de l'Argentina Mauricio Macri va citar el papa Francesc en un breu discurs abans de la celebració musical pels 500 anys de la Reforma protestant que es va realitzar el 4 de setembre al Teatre Colon de Buenos Aires, organitzada per la Taula de Federacions i Associacions Evangèliques.


més informació
Nous passos en el diàleg teològic entre catòlics i ortodoxos
5 set. 17:

Del 5 al 9 de setembre se celebra a Leros, Grècia, una nova reunió del Comitè de Coordinació de la Comissió Mixta Internacional per al diàleg teològic entre l'Església catòlica i l'Església ortodoxa. La reunió l'organitza el metropolita ortodox Paisios (Aravantinos) de Kalymnos, del Patriarcat Ecumènic de Constantinoble.


més informació
Dra. Kimberly M. Lymore: "L'Església té una responsabilitat enorme en l'apoderament de les dones"
28 jul. 17:

Les històries mai explicades i el potencial ignorat de les dones afrodescendents van ser el tema central d'un seminari organitzat a principis d'aquest mes per la Xarxa Ecumènica Panafricana per l'Empoderament de les Dones (PAWEEN) –un projecte del Departament d'Educació Teològica Ecumènica del Consell Mundial d'Esglésies (CME)– a l'Institut Ecumènic de Bossey del CME. A continuació publiquem l'entrevista que li ha fet el Consell Mundial d'Esglésies a la Dra. Kimberly M. Lymore.


més informació
Les dones panafricanes connectaran pel desenvolupament sostenible
7 jul. 17:

Les dones d'ascendència africana han fet importants contribucions al moviment ecumènic i al desenvolupament sostenible de les seves societats. No obstant això, sovint no expliquen les seves històries ni es desenvolupa el seu potencial.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11  >>  
Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.