Dissabte, 29 d'Abril de 2017
Santa Caterina de Sena, verge i doctora

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Patriarca Ecumènic visita el Consell Mundial d'Esglésies
27 abr. 17:

El patriarca ecumènic Bartomeu I va pronunciar una al·locució pública al Centre Ecumènic de Ginebra el 24 d'abril com a part de la seva visita oficial a Suïssa amb motiu del 25è aniversari de la seva entronització com a Patriarca Ecumènic i el 50è aniversari del Centre ortodox del Patriarcat Ecumènic a Chambésy.


més informació
La Sagrada Família acull el llirament del premi Convivència i Diàleg interreligiós
26 abr. 17:

El dimarts 25 d’abril a les 19.00 h, al Claustre de Montserrat de la Sagrada Família, el Grup de Treball Estable de les Religions (GTER), entitat que representa oficialment les diferents confessions religioses presents a Catalunya, ha celebrat la quarta edició del Premi en Convivència i Diàleg Interreligiós. Enguany el premiat ha estat el crític d'art i historiador Daniel Giralt-Miracle.


més informació
El patriarca Bartomeu serà a Taizé el dimarts 25 d'abril
24 mar. 17:

Pocs dies després de Pasqua, la Comunitat de Taizé acollirà una visita especial: per primera vegada, el dimarts 25 d'abril, el patriarca Bartomeu de Constantinoble serà a Taizé. 


més informació
"Què podem aportar com a comunitat mundial d'esglésies?"
9 mar. 17:

El Consell Mundial d'Esglésies (CME) ha celebrat aquesta setmana una reunió de planificació de quatre dies, durant la qual els membres del personal han reflexionat sobre el seu treball en els nombrosos contextos moderns del món actual i han considerat el seu paper en el futur.


més informació
El secretari general del Consell Mundial d'Esglésies parla sobre religió i discriminació
17 feb. 17:

És la religió un factor de discriminació? Existeix la discriminació en el si de les religions, i tenen les religions actituds discriminatòries? El secretari general del Consell Mundial d'Esglésies (CME), Olav Fykse Tveit, ha examinat aquestes qüestions amb la resta d'experts que van participar en una conferència que va tenir lloc en un centre cultural a Trondheim (Noruega) el 14 de febrer.


més informació
El patriarca Matías: "La pau és el missatge de cada dia"
15 feb. 17:

Abune Matías, patriarca de l'Església Ortodoxa Tewahedo d'Etiòpia, va enviar una salutació especial des del Centre Ecumènic de Ginebra el 10 de febrer passat en la qual encomiava l'èxit de la tasca ecumènica mundial alhora que reconeixia les greus crisis que esquincen el món.


més informació
Marta López Ballalta, presidenta de l’Església Evangèlica de Catalunya: "La Reforma Protestant, que un dia ens va separar, avui ens pot unir"
26 gen. 17:

Marta López Ballalta, presidenta de l’Església Evangèlica de Catalunya, ha valorat la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians.


més informació
El secretari general del Consell Mundial d'Esglésies parla de la responsabilitat dels dirigents mundials al Fòrum Econòmic Mundial
20 gen. 17:

Durant la seva participació en el Fòrum Econòmic Mundial a Davos (Suïssa), del 17 al 20 de gener, el secretari general del Consell Mundial d'Esglésies (CME), el Rev. Dr. Olav Fykse Tveit, ha instat els líders del món a retre comptes a la humanitat en nom de la justícia i la pau per a tothom.


més informació
González-Agàpito: "El Luter 'catòlic' pot ser atractiu per a tots els que volem una Església renovada en Jesucrist"
19 gen. 17:

El delegat d’Ecumenisme de l’Arxidiòcesi de Barcelona destaca el bon moment del diàleg ecumènic i la feina feta fins ara.


més informació
L'obra de l'Esperit i del deixeble en la missió cristiana
13 gen. 17:

En l'última edició de la revista internacional sobre missió International Review of Mission, una dotzena d'autors de diferents contextos regionals i confessionals exploren el tema de la propera Conferència Mundial sobre Missió, que tindrà lloc a Arusha (Tanzània) del 8 al 13 de març de 2018.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9  >>  
Agenda

Divendres, 28

Celebració de l’1 de maig a l’Arxidiòcesi de Barcelona, amb el lema "No qualsevol treball sinó un treball decent". Organitza: delegació de Pastoral Obrera de l’Arquebisbat de Barcelona. Hi intervindran: Albert Recio, professor d’Economia aplicada, i Toni Parrilla, professor del Centre Cruïlla. 19 h., parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 29, Barcelona

Dissabte, 29

20è Sopar Solidari a benefici de l’ONG Proactiva Open Arms, amb el lema "Ajudem a salvar vides humanes". 20 h., Parròquia de Sant Bernat Calbó, Reus. Més informació: tel. 977 756 415

Diumenge, 30

Conferència Pasqual. A càrrec del: fra Octavi Vilà, pare abat del Monestir de Santa Maria de Poblet. 19 h., Església del Monestir de Sant Josep i Santa Anna, germanes carmelites descalces, c. del Carme, 2, TarragonaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.