Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


"Què podem aportar com a comunitat mundial d'esglésies?"
9 mar. 17:

El Consell Mundial d'Esglésies (CME) ha celebrat aquesta setmana una reunió de planificació de quatre dies, durant la qual els membres del personal han reflexionat sobre el seu treball en els nombrosos contextos moderns del món actual i han considerat el seu paper en el futur.


més informació
El secretari general del Consell Mundial d'Esglésies parla sobre religió i discriminació
17 feb. 17:

És la religió un factor de discriminació? Existeix la discriminació en el si de les religions, i tenen les religions actituds discriminatòries? El secretari general del Consell Mundial d'Esglésies (CME), Olav Fykse Tveit, ha examinat aquestes qüestions amb la resta d'experts que van participar en una conferència que va tenir lloc en un centre cultural a Trondheim (Noruega) el 14 de febrer.


més informació
El patriarca Matías: "La pau és el missatge de cada dia"
15 feb. 17:

Abune Matías, patriarca de l'Església Ortodoxa Tewahedo d'Etiòpia, va enviar una salutació especial des del Centre Ecumènic de Ginebra el 10 de febrer passat en la qual encomiava l'èxit de la tasca ecumènica mundial alhora que reconeixia les greus crisis que esquincen el món.


més informació
Marta López Ballalta, presidenta de l’Església Evangèlica de Catalunya: "La Reforma Protestant, que un dia ens va separar, avui ens pot unir"
26 gen. 17:

Marta López Ballalta, presidenta de l’Església Evangèlica de Catalunya, ha valorat la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians.


més informació
El secretari general del Consell Mundial d'Esglésies parla de la responsabilitat dels dirigents mundials al Fòrum Econòmic Mundial
20 gen. 17:

Durant la seva participació en el Fòrum Econòmic Mundial a Davos (Suïssa), del 17 al 20 de gener, el secretari general del Consell Mundial d'Esglésies (CME), el Rev. Dr. Olav Fykse Tveit, ha instat els líders del món a retre comptes a la humanitat en nom de la justícia i la pau per a tothom.


més informació
González-Agàpito: "El Luter 'catòlic' pot ser atractiu per a tots els que volem una Església renovada en Jesucrist"
19 gen. 17:

El delegat d’Ecumenisme de l’Arxidiòcesi de Barcelona destaca el bon moment del diàleg ecumènic i la feina feta fins ara.


més informació
L'obra de l'Esperit i del deixeble en la missió cristiana
13 gen. 17:

En l'última edició de la revista internacional sobre missió International Review of Mission, una dotzena d'autors de diferents contextos regionals i confessionals exploren el tema de la propera Conferència Mundial sobre Missió, que tindrà lloc a Arusha (Tanzània) del 8 al 13 de març de 2018.


més informació
Celebració de la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians a la Diòcesi d'Urgell
12 gen. 17:

Del 18 al 25 de gener se celebra a Urgell, com en la resta de diòcesis i sota el lema "Reconciliem-nos. L'amor del Crist ens hi empeny", tot recordant una cita de la segona Carta de Sant Pere als Corintis, la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians. És temps de celebrar pregàries ecumèniques en moltes parròquies del Bisbat d'Urgell. Destaca, pel nombre de persones i confessions participants, la pregària a Santa Maria de Guissona, ja que a la població hi conviuen fins a quatre confessions cristianes.


més informació
"Una experiència impressionant": els joves d'Urgell valoren la Trobada Europea de Taizé
4 gen. 17:

Els nois i noies d’Urgell que han viatjat a la Trobada Europea de Taizé, a Riga, van viure l'1 de gener passat el final d’una experiència que els ha marcat. Després de la pregària final el 31 de desembre a la nit, la meditació per la Pau i alguns moments bonics, com la participació en la trobada del grup d’espanyols, l’experiència del dissabte 31 de desembre va culminar amb el sopar festiu amb les famílies, a les 23.00 h. A deu minuts de les dotze van fer plegats la vetlla de pregària per la pau del món a la parròquia d’acollida, l’Església evangèlica-luterana de la Creu, i després es va iniciar la festa de les Nacions, on cada grup d’origen va expressar amb cants i amb balls la seva identitat cultural. A les tres de la matinada van anar a dormir.


més informació
Els joves TxT canten una nadala en català en la pregària matinal de Taizé a Riga
30 des. 16:

La Trobada Europea de Joves a Riga, cridats per la Comunitat de Taizé, ja ha iniciat les seves activitats. Ha rebut joves de mols països: gran part són de Polònia, uns 4.500, però també n'hi ha molts d'Ucraïna, Alemanya, Lituània, França, Croàcia, Itàlia, Espanya, Eslovènia, Suïssa, Suècia... i alguns vénen de la Diòcesi d'Urgell.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9  >>  
Agenda

Dimecres, 22

Conferència sobre "La petjada de Torras i Bages a la Catalunya contemporània". Organitzen: Fundació privada Mútua Catalana i Centre Tarraconense El Seminari. A càrrec de: Joan Soler, historiador. 20 h., Centre Tarraconense El Seminari, Tarragona

Dijous, 23

"L’Església, comunió de germans que s’estimen", a propòsit del Pla Pastoral Diocesà. A càrrec de Mn. Josep Torrente, delegat d’Evangelització i Apostolat Seglar del bisbat de Sant Feliu, rector del Prat de Llobregat. De 21 a 22.30 h. Sales de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei

Divendres, 24

Projecció del documental Petjades (50 anys de vida de mn. Frigola a l’àfrica), de Vicenç Tomàs. Organitzen: DNíger.cat i parròquies de Figueres. 20 h; tot seguit, conversa amb Mn. Frigola i altres persones que participen en el documental. Sala del teatre de La Catequística, FigueresAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.