Diumenge, 20 d'Agost de 2017

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Un catòlic, un jueu i un musulmà demanen lluitar contra el canvi climàtic
26 jul. 17:

El custodi a Terra Santa, fra Francesco Patton, el jutge o cadí de la Cort musulmana Sharia a Israel, Iyad Zahalka, i el rabí cap del Comitè Jueu Americà, David Rosen, van coincidir a advertir que el canvi climàtic no és resultat d'una crisi natural, sinó humana, i han instat la comunitat internacional a instrumentar polítiques que obliguin a tenir cura del planeta.


més informació
Elexander Samson, president de Society for Christ: "La persecució de cristians al Pakistan és un enfrontament entre humans i no entre religions"
21 jul. 17:

L'Elexander Samson és pakistanès, catòlic i fa 27 anys que viu a Catalunya. Va arribar-hi a la recerca d'una vida millor i –diu– la comunitat cristiana al país va ajudar-lo a trobar-la. És per això que, amb l'objectiu d'acollir (tal com ell mateix va ser-ho) els nouvinguts i ajudar les persones en dificultats al seu país d'origen, el 2002 va fundar l'associació de pakistanesos cristians Society for Christ. Des de l'Agència Cristiana de Notícies Flama hem volgut conèixer la seva tasca, a més de parlar -entre altres coses- sobre la situació dels cristians al Pakistan (on representen un 3% de la població) o el diàleg interreligiós amb l'islam.


més informació
Comença un fòrum interreligiós a Israel
19 jul. 17:

Construir ponts, estimulant l’encontre entre diferents visions per una convivència pacífica, més necessària que mai en aquest clima permanent de por, és l’objectiu del Fòrum Interreligiós que s'inaugura aquest dimecres a Jerusalem.


més informació
Empitjoren la seguretat i els drets humans a la República Democràtica del Congo
13 jul. 17:

L'entorn de seguretat empitjora en certes regions de l'est i l'oest de la República Democràtica del Congo, fet que dóna lloc a violacions greus dels drets humans, segons ha informat al Consell de Seguretat de l'ONU el cap de les Operacions de Pau de Nacions Unides.


més informació
Nous ajuts a la recerca en l’àmbit de la diversitat religiosa
11 jul. 17:

La Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge promou la innovació i la recerca sobre afers religiosos amb la finalitat d’obtenir resultats científics i propostes d’intervenció aplicables en l’àmbit de la diversitat religiosa.


més informació
Un autobús d'imams contra l'extremisme recorre Europa
10 jul. 17:

Més de mig centenar d'imams de tota Europa, quatre dones musulmanes, un escriptor jueu i un grapat de guardaespatlles. Tots conviuran durant una setmana en un autobús que els portarà a mitja dotzena de ciutats europees amb un denominador comú: en totes s'han produït atemptats gihadistes. En tots aquests punts, la "marxa dels musulmans contra el terrorisme" –com es diu la iniciativa que va sortir aquest dissabte des de París i que passarà en els propers dies per Berlín, Brussel·les i ciutats franceses com Niça, Tolosa o París– se celebraran oracions i intercanvis amb personalitats religioses i polítiques locals amb un objectiu constant: reafirmar que l'extremisme no ha de tenir cabuda en l'islam.


més informació
El president del Parlament Europeu, homenatjat a la Gran Sinagoga d'Europa per defensar el diàleg interreligiós
5 jul. 17:

El president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, ha estat homenatjat recentment en una cerimònia celebrada a la Gran Sinagoga d'Europa per la seva tasca en defensa del diàleg interreligiós.


més informació
Vaticà i Al-Azhar: compromís comú per prosseguir el diàleg interreligiós
5 jul. 17:

El 3 de juliol va tenir lloc una trobada entre el Consell Pontifici per al Diàleg Interreligiós (PCDI) i el Centre Al-Azhar per al Diàleg (CAD), a la Nunciatura Apostòlica a Egipte.


més informació
El 68% dels catalans considera molt important conèixer les diferents confessions religioses
3 jul. 17:

El 68,1% dels catalans considera molt important tenir coneixements sobre les diferents confessions religioses, segons es desprèn del Baròmetre sobre la religiositat i sobre la gestió de la seva diversitat 2016, encarregat per la Direcció General d’Afers Religiosos, del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge. Aquest percentatge és un 7% superior a les dades de l’anterior estudi, de l’any 2014. El director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, ha destacat que el Baròmetre "permet fer una anàlisi de l’evolució de les dades de l’estudi en què s’avalua el coneixement de la població catalana i la seva actitud vers la diversitat religiosa".


més informació
Justícia i Pau teixeix xarxes amb les comunitats musulmanes durant el Ramadà
26 jun. 17:

Amb la voluntat d'apropar-se a les comunitats musulmanes presents a Catalunya, diversos membres de Justícia i Pau han compartit l'iftar, l'àpat que trenca el dejuni durant el mes del Ramadà, amb diferents comunitats de persones de religió musulmana.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dissabte, 29

Concert a benefici de Càritas parroquial de Berga. A càrrec de: La Melanza Ensemble. 19 h., església de Sant Joan, Berga

Diumenge, 30

Recital per a violoncel, guitarra i cant en el marc dels 50 anys de la fundació del monestir de Solius. A càrrec de: Els Dos Lets, Raúl Hernández "Ralet" (guitarra i veu) i Joan Palet (violoncel). 19.30 h., Església del Monestir de Solius

Dilluns, 31

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia (Dies: del 31 de juliol al 5 d’agost). A càrrec de: Marc Díaz.  Montserrat. Més informació: tel. 938 777 766; a/e: trobadescant@abadiamontserrat.net; www.trobadesanimadorsdecant.caAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.