• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

_NEWSARCHIVE

_FILLDATA

_BUSCADOR

_DATE  _DATEFROM  _DATEFORMAT   _DATETO  _DATEFORMAT

_WORDS 

_SECTION 


Jerusalem, pau i convivència
17 . 18:

Aquesta setmana des de Rome Reports, ens mostren la convivència que habita a Jerusalem, “la ciutat tres vegades santa”. Una destinació on, sigui l’època que sigui, sempre hi ha una atracció continuada de turistes provinents de tot el món, que la consideren el “bressol espiritual de la seva fe”. Una localitat, on es demostra que la pau és possible, a partir de l‘avinentesa amb el veí.


_SEE_MORE
La població cristiana i musulmana demana pau i justícia a la República Centreafricana
17 . 18:

Mentre continua la violència a la República Centreafricana, particularment a Bangui, el procés de pau s'ha vist interromput inevitablement. La majoria de les persones només aspiren a la justícia i la pau: "La situació és realment complexa - segons apunta un sacerdot local que demana guardar l'anonimat-, les expectatives i necessitats de les persones són enormes.


_SEE_MORE
Algèria, quatre esglésies clausurades en els últims mesos
19 . 18:

Els musulmans que viuen a Europa tenen dret a construir mesquites i a practicar la seva fe en pau, però a Alger els cristians no tenen aquest privilegi. L'Església protestant algeriana diu que la llei sobre la regulació de culte no-musulmà és usada com una espasa de Dàmocles. Els cristians es veuen forçats a llogar locals on poder reunir-se, mentre els propietaris són amenaçats i intimidats per les autoritats.


_SEE_MORE
Cristians i budistes: combatre junts la corrupció
12 . 18:

"Budistes i cristians, arrelats als nostres respectius ensenyaments ètics, hem de col·laborar per prevenir la corrupció eliminant les causes subjacents i, on ja hi hagi arrencar-la d'arrel", és la petició que es llegeix en el missatge enviat pel Pontifici Consell per al Diàleg interreligiós als budistes de tot el món en ocasió de la festivitat del Vesak. El missatge d'aquest any, signat pel president del dicasteri, el cardenal Jean-Louis Tauran, es titula "Cristians i budistes: Prevenir i combatre junts la corrupció".


_SEE_MORE
Documental a Canal Sur sobre una comunitat musulmana que promou la pau
11 . 18:

Canal Sud ha emès un documental sobre la Comunitat musulmana Ahmadía i la història d'aquesta comunitat a Espanya que es remonta a 1947. Aquest documental es va editar amb motiu del Simposi sobre la Pau que va fer la Yamaat Ahmadía de l'Islam Internacional a Londres el 17 de març de 2018. Aquesta comunitat està perseguida pel ISIS i és criticada per altres musulmans. El documental dura menys de 15 minuts.


_SEE_MORE
Líders cristians i musulmans: solidaritat cap a les famílies cristianes expulsades de les seves llars
10 . 18:

La Comissió Nacional per al diàleg interreligiós i l'ecumenisme, de la Conferència Episcopal Catòlica del Pakistan, ha expressat en un comunicat enviat a l'Agència Fides, plena solidaritat amb les famílies cristianes del districte de Narowal, a Punjab, expulsades de les seves propietats i desposseïdes dels seus drets després de l'acció violenta d'algunes personalitats influents musulmanes.


_SEE_MORE
EUA es pregunta: Quants més han de morir?
26 . 18:

Els companys dels estudiants morts a l'escola de Parkland, Florida, el 14 de febrer passat, van complir una part de la seva promesa: organitzar la major marxa de la història en contra de la venda indiscriminada d'armes als Estats Units.


_SEE_MORE
Un 57% dels casos de racisme no es denuncien
22 . 18:

La major part dels casos de racisme que es produeixen a Catalunya, gairebé 6 de cada 10, no es denuncien, segons l’informe anual de SOS Racisme Invisibles. L’estat del racisme a Catalunya, fet públic aquest dimecres 21 de març a Barcelona. L’entitat documenta 213 casos nous de racisme a Catalunya, dels quals 122, (un 57%), no van ser finalment denunciats.


_SEE_MORE
Religions, camí de la pau
14 . 18:

Les diferents religions s’han reunit aquest dimarts 13 de març per celebrar la Setmana Mundial de l’Harmonia Interconfessional, impulsada des de fa sis anys pel Grup de Treball Estable de Religions (GTER). Com cada any, el Parlment de Catalunya ha acollit la jornada, enguany amb el títol “Religions compromeses en la construcció de pau”.


_SEE_MORE
La Setmana Mundial de l’Harmonia Interconfessional al Parlament de Catalunya
12 . 18:

Aquest dimarts, 13 de març a les 18 hores el Grup de Treball Estable de les Religions (GTER) reunirà al Parlament de Catalunya més de noranta persones de totes les religions per celebrar la Setmana Mundial de l’Harmonia Interconfessional promulgada per Nacions Unides, del 1 al 8 de febrer._SEE_MORE
_PAGE   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.