Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Portes obertes als centres de culte de Barcelona en la Nit de les Religions
18 set. 17:

Una visita nocturna guiada a la Sagrada Família o una conversa amb l’imam del Centre Islàmic de Barcelona són dues de les activitats que es podran fer aquesta nit de dissabte en la que ja és la segona edició de la Nit de les Religions. Organitzada per l’Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós (Audir), aquesta jornada té per objectiu promoure un espai de trobada entre la ciutadania i les comunitats religioses de la ciutat tot possibilitant el diàleg i el coneixement de la diversitat.


més informació
La Direcció General d'Afers Religiosos presenta el "Diccionari de les religions per a noies i nois de 10 a 14 anys" en el marc de la Setmana del Llibre en Català
18 set. 17:

La Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge ha presentat aquest dijous 14 de setembre a la tarda, en el marc de la Setmana del Llibre en Català, el Diccionari de les religions per a noies i nois de 10 a 14 anys, que recull una descripció amb llenguatge entenedor dels principals conceptes relacionats amb les religions que tenen més presència a Catalunya, en funció de la incidència social, cultural i històrica. L’acte ha comptat amb la participació dels dos autors, Lourdes Monfort i Ricard Toledo, i de la il·lustradora, Leticia Ruiz, acompanyats de la subdirectora general d’Afers Religiosos, Isabel Escandell, juntament amb la presidenta de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós, Montse Castellà.


més informació
"Camins de Pau": les religions mundials llancen un moviment per prevenir els conflictes
14 set. 17:

Homes de diferents religions, reunits per Sant'Egidio a Osnabrück, Alemanya, han acabat tres dies de trobades i amistat amb una forta crida de pau. Els creients han de ser més audaços per recórrer nous camins. "La globalització ha aconseguit unir economia i mercat, però no els cors: cal viure i construir una unificació espiritual, respectant la diversitat, a través d'un diàleg constant i sense aïllar mai ningú".


més informació
Sant'Egidio organitza la trobada internacional "Camins de Pau"
12 set. 17:

Entre el 10 i el 12 de setembre de 2017 tindrà lloc a les ciutats de Münster i Osnabrück, Alemanya, la Trobada Internacional "CAMINS DE PAU: religions i cultures en diàleg", que reuneix homes i dones de religions i cultures diverses en "l'esperit d'Assís", durant tres dies de diàleg i pregària uns al costat dels altres. Serà el primer gran acte per la pau de 2017, després que, en les últimes setmanes, hem assistit a una recrudescència del terrorisme, amb els atemptats de Catalunya i de Burkina Faso. Hi seran presents, entre altres, la cancellera alemanya Angela Merkel, el gran imam d'Al-Azhar, Al Tayyeb, i el president de Níger, Issoufou, a més d'una àmplia participació popular de tot Europa per dir "no" al terrorisme, a les guerres en nom de la religió i a tots els conflictes. A la jornada inaugural també intervendrà, en representació dels joves de Barcelona, Alba Ruiz de Andrés.


més informació
Un catòlic, un jueu i un musulmà demanen lluitar contra el canvi climàtic
26 jul. 17:

El custodi a Terra Santa, fra Francesco Patton, el jutge o cadí de la Cort musulmana Sharia a Israel, Iyad Zahalka, i el rabí cap del Comitè Jueu Americà, David Rosen, van coincidir a advertir que el canvi climàtic no és resultat d'una crisi natural, sinó humana, i han instat la comunitat internacional a instrumentar polítiques que obliguin a tenir cura del planeta.


més informació
Elexander Samson, president de Society for Christ: "La persecució de cristians al Pakistan és un enfrontament entre humans i no entre religions"
21 jul. 17:

L'Elexander Samson és pakistanès, catòlic i fa 27 anys que viu a Catalunya. Va arribar-hi a la recerca d'una vida millor i –diu– la comunitat cristiana al país va ajudar-lo a trobar-la. És per això que, amb l'objectiu d'acollir (tal com ell mateix va ser-ho) els nouvinguts i ajudar les persones en dificultats al seu país d'origen, el 2002 va fundar l'associació de pakistanesos cristians Society for Christ. Des de l'Agència Cristiana de Notícies Flama hem volgut conèixer la seva tasca, a més de parlar -entre altres coses- sobre la situació dels cristians al Pakistan (on representen un 3% de la població) o el diàleg interreligiós amb l'islam.


més informació
Comença un fòrum interreligiós a Israel
19 jul. 17:

Construir ponts, estimulant l’encontre entre diferents visions per una convivència pacífica, més necessària que mai en aquest clima permanent de por, és l’objectiu del Fòrum Interreligiós que s'inaugura aquest dimecres a Jerusalem.


més informació
Empitjoren la seguretat i els drets humans a la República Democràtica del Congo
13 jul. 17:

L'entorn de seguretat empitjora en certes regions de l'est i l'oest de la República Democràtica del Congo, fet que dóna lloc a violacions greus dels drets humans, segons ha informat al Consell de Seguretat de l'ONU el cap de les Operacions de Pau de Nacions Unides.


més informació
Nous ajuts a la recerca en l’àmbit de la diversitat religiosa
11 jul. 17:

La Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge promou la innovació i la recerca sobre afers religiosos amb la finalitat d’obtenir resultats científics i propostes d’intervenció aplicables en l’àmbit de la diversitat religiosa.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.