Dissabte, 29 d'Abril de 2017
Santa Caterina de Sena, verge i doctora

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Departament de Governació i la Fundació Tarragona 2017 signen un conveni en matèria de diversitat religiosa en el marc dels XVIII Jocs Mediterranis
25 abr. 17:
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, i l’alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, Josep Fèlix Ballesteros, han signat aquest matí un conveni de col·laboració en matèria de diversitat religiosa en el marc dels XVIII Jocs Mediterranis. Atès que és un acte en què participaran milers de persones amb creences i vinculacions religioses diverses, aquest conveni permetrà que la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació assessori el comitè organitzador en aquesta matèria. A l’acte també hi ha participat el director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell.

més informació
Guissona, exemple de bona convivència
19 abr. 17:

Guissona, a la comarca de la Segarra, és el municipi català amb el percentatge més gran de nouvinguts. Gairebé el 50% dels habitants del poble són estrangers i provenen de 47 nacionalitats diferents, sobretot de Romania i Ucraïna, però també del Senegal, Bulgària i el Marroc.


més informació
Campanya de pau conjunta entre cristians i musulmans al Pakistan
12 abr. 17:

Cristians i musulmans al Pakistan volen construir la pau social i religiosa a la nació i, amb això en ment, han posat en marxa una campanya que té com a símbol l'olivera, per indicar el compromís comú: segons la Comissió Nacional per al Diàleg Interreligiós i l'Ecumenisme, a la Conferència Episcopal del Pakistan, presidida per l'arquebisbe Sebastian Francis Shaw, per promoure la pau i l'harmonia s'ha iniciat, en totes les diòcesis del Pakistan, una campanya simbòlica de plantació d'oliveres en escoles, esglésies, mesquites, madrasses, seminaris i institucions cristianes i islàmiques.


més informació
La religió com a font de felicitat
30 mar. 17:

El Grup de Treball Estable de Religions (GTER) celebra la Setmana Mundial de l'Harmonia Interconfesional al Parlament de Catalunya.


més informació
La cienciologia s'assenta a Catalunya amb la compra del castell de Can Gonteres
30 mar. 17:

La propietat ha costat uns 900.000 euros, finançats per unes 300 famílies i empreses de l'Estat. La nova seu podria obrir les portes d'aquí a dos anys.


més informació
"Els musulmans també tenen por de nosaltres"
29 mar. 17:

Jean Jacques Pérennès ha viscut gairebé tota la vida al nord d'Àfrica i al Pròxim Orient. Avui viu a Israel, on dirigeix l'Escola Bíblica i Arqueològica Francesa de Jerusalem. Ha treballat l'entesa interreligiosa i ha apostat per l'educació com a eina per disminuir les tensions religioses al món i per posar fi a la por dels que són diferents, immigrants i refugiats. Ha rebut el VI Memorial Cassià Just, que atorga la Generalitat.


més informació
El Govern lliura el VI Memorial Cassià Just al dominic Jean Jacques Pérennès
22 mar. 17:
El Govern ha lliurat aquest dilluns 20 de març al vespre el guardó Memorial Cassià Just al dominic Jacques Pérennès, director de l’Escola Bíblica i Arqueològica Francesa de Jerusalem, en un acte al Palau de la Generalitat. La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha presidit la sisena edició del lliurament d’aquest reconeixement que atorga la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació. A l’acte també hi ha participat el director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell.

més informació
Àfrica premia un sacerdot i un imam pakistanès per l'harmonia religiosa
21 mar. 17:

És un premi per la forma en què construeixen l'harmonia interreligiosa en el treball diari, una obra que és un exemple per a tot el continent africà. Amb aquestes motivacions, la secció africana de l'organització internacional United Religions Initiative ha guardonat amb el Premi a l'harmonia interreligiosa 2017 el sacerdot dominic James Channan i Abdul Khabir Azad, imam de la mesquita real de Lahore, una de les més grans d'Àsia.


més informació
VI edició del Memorial Cassià Just per a fra Jean Jacques Pérennès, OP
17 mar. 17:

El dilluns 20 de març el dominic Jean Jacques Pérennès rebrà el guardó de la Generalitat de Catalunya que premia la seva trajectòria dedicada a la trobada islamocristiana.


més informació
Se signa al Caire la "Declaració de convivència recíproca islamocristiana"
6 mar. 17:

Més de 600 delegats (polítics, acadèmics, líders religiosos cristians i musulmans...) participants la setmana passada al Caire de la conferència La llibertat i la ciutadania, la diversitat i la integració, van signar la Declaració de convivència recíproca islamocristiana, que condemna l'ús de la violència en nom de la religió i indica com a principi de ciutadania el criteri que s'ha d'aplicar per garantir la convivència pacífica i fructífera entre persones de diferents religions i comunitats religioses.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 28

Celebració de l’1 de maig a l’Arxidiòcesi de Barcelona, amb el lema "No qualsevol treball sinó un treball decent". Organitza: delegació de Pastoral Obrera de l’Arquebisbat de Barcelona. Hi intervindran: Albert Recio, professor d’Economia aplicada, i Toni Parrilla, professor del Centre Cruïlla. 19 h., parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 29, Barcelona

Dissabte, 29

20è Sopar Solidari a benefici de l’ONG Proactiva Open Arms, amb el lema "Ajudem a salvar vides humanes". 20 h., Parròquia de Sant Bernat Calbó, Reus. Més informació: tel. 977 756 415

Diumenge, 30

Conferència Pasqual. A càrrec del: fra Octavi Vilà, pare abat del Monestir de Santa Maria de Poblet. 19 h., Església del Monestir de Sant Josep i Santa Anna, germanes carmelites descalces, c. del Carme, 2, TarragonaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.