Diumenge, 25 de Juny de 2017
Sant Guillem de Vercel·li, abat

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Laurentiu: "Per estimar una persona, l’has de conèixer; per conèixer Déu, has d’estimar-lo"
15 jun. 17:

Laurentiu Rezeanu és el rector de la parròquia de Sant Constantí i Helena, de l’Església ortodoxa romanesa a Figueres. Es va establir fa més de deu anys a l’Alt Empordà, des d’on ha impulsat un agermanament entre les ciutats de Figueres i Craiova. També està promovent la construcció d’un nou temple que reflecteixi l’estil romanès.


més informació
La Direcció General d'Afers Religiosos edita un diccionari de les religions per a noies i nois de 10 a 14 anys
2 jun. 17:
El director general d’Afers Religiosos del Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Enric Vendrell, ha presentat aquest divendres el Diccionari de les religions per a nois i noies de 10 a 14 anys, que ha publicat el Govern i que recull una descripció amb llenguatge entenedor dels principals conceptes relacionats amb les religions que tenen més presència a Catalunya, en funció de la incidència social, cultural i històrica. A l’acte també hi ha participat el director de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós, Francesc Torradeflot; els autors Lourdes Monfort i Ricard Toledo, i la il·lustradora Leticia Ruiz.

més informació
El Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa presenta al president Puigdemont una proposta de regulació del dret de llibertat religiosa per a un nou Estat
1 jun. 17:

El Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa ha presentat aquest dimecres 31 de maig al migdia al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el document El lloc de les tradicions religioses i espirituals en el país que volem. Directrius. L’acte s’ha celebrat al Parlament de Catalunya i també hi han assistit la consellera de Governació, Meritxell Borràs, i el director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell.


més informació
Tallers d'estiu per conèixer la diversitat religiosa
31 mai. 17:

Els contes, la música o la dansa poden esdevenir eines fantàstiques per acostar-nos a la diversitat cultural i religiosa que ens envolta. És la proposta de tallers i activitats que presenta l'Espai Interreligiós de Migra Studium per a aquest estiu i que és oberta a esplais, casals d'estiu, comunitats i a qualsevol grup d'infants, joves o adults.


més informació
Tahir: "El dejuni del ramadà et sensibilitza amb els qui pateixen fam"
30 mai. 17:

Touqeer Tahir Chaudhry, nascut el 1990, és graduat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, director de Màrqueting i vendes a Sitecno i president de la Joventut Multicultural Musulmana.


més informació
La religió com a problema?
29 mai. 17:

Les tres religions monoteistes han sostingut durant segles que són l'única religió veritable i que el seu Déu és unic. Església Plural i Migra Studium organitzen una conferència per parlar de l'acollida als migrants.


més informació
Els principals líders rabínics del món es reuniran a Girona al juny
24 mai. 17:

Girona serà la seu, l'11 de juny, del primer congrés internacional de líders rabínics que es farà a l'Estat espanyol. Segons un representant de la Fundació Jabad Lubavitch, ja està confirmada la presència dels 40 líders rabínics més importants, entre els quals hi ha el líder principal i director general de la fundació, el gran rabí de Nova York, Moshe Kotlarsky.


més informació
El Patriarca de Moscou Kyrill, sobre el papa Francesc: "Amb la nostra trobada vam trencar el silenci sobre els cristians perseguits"
19 mai. 17:

"Fins a la trobada amb el papa Francesc la condició monstruosa dels cristians a l'Orient Mitjà era gairebé invisible. Després la situació va canviar substancialment". Sa Santedat Kyrill, Patriarca de Moscou i de totes les Rússies, parla lentament. Recorda la històrica trobada amb Francesc, que es va verificar a l'aeroport de la capital de Cuba al febrer de 2016. D'altra banda, en aquesta entrevista amb Vatican Insider explica que avui es necessita "narrar l'Església no com un museu d'idees medievals, o com una reserva de fracassats incapaços d'inserir-se en la vida moderna, sinó com a font d'aigua viva".


més informació
Un musulmà, una jueva, una protestant i una catòlica s’asseuen per parlar de convivència al fòrum PuntBCN
16 mai. 17:

La convivència entre les diferents religions és molt complicada. Per això el fòrum de diàleg PuntBCN, que s'ha celebrat aquest cap de setmana, ha organitzat aquest dissabte 12 de maig una taula rodona en la qual s’han assegut un musulmà, una jueva, un protestant i una catòlica per, segons ha descrit Enric Vendrell, director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, parlar "del que tenim en comú els creients i que pot ajudar a la nostra societat".


més informació
Badalona vol fomentar el diàleg interreligiós en català
15 mai. 17:

Fomentar el coneixement mutu i el respecte i facilitar l'acolliment dels nouvinguts i el seu aprenentatge del català. Aquest és el doble objectiu del projecte del Voluntariat per la Llengua en l'àmbit de la diversitat religiosa que s'ha posat en marxa a Badalona, una ciutat que acull un bon nombre de persones de diferents confessions arribades d'arreu del món. La proposta, sorgida des del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Badalona i Sant Adrià i el Grup de Diàleg Interreligiós de Badalona, té el suport de l'Ajuntament i de la Direcció General d'Afers Religiosos (DGAR) de la Generalitat de Catalunya.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 23

Convivència per a conèixer la vida contemplativa (Dies: del 23 al 25). De les 17 h de divendres 23 fins a les 16 h de diumenge 25. Monestir Mare de Déu de les Neus, Pujada Santa Clara, s/n, Tortosa. Més informació: tel. 977 441 622; a/e: clarisastortosa@yahoo.es

Dissabte, 24

Festival internacional d’orgue. Actuació de Loreto Aramendi. 21 h., basílica de Santa Maria de Montserrat

Diumenge, 25

Concert, a benefici de la restauració de la capella del Santíssim de l’església parroquial de Sant Jaume Apòstol de Riudoms. A càrrec del: Cor DaCapo. 19.30 h., Parròquia de Sant Jaume Apòstol, Riudoms. Més informació i reserva d’entrades: tel. 629 068 552Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.