Diumenge, 25 de Juny de 2017
Sant Guillem de Vercel·li, abat

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


L'ONU només rep una quarta part dels fons per a programes humanitaris
26 jun. 17:

Una xifra rècord de 141 milions de persones en 37 països necessita ajuda humanitària. Mentrestant, els plans de resposta de l'ONU destinats a ajudar 101 milions dels més vulnerables han rebut només una quarta part dels fons requerits.


més informació
Sudan del Sud: homicidis, desplaçament massiu i saqueig sistemàtic en la purga de civils de l'Alt Nil duta a terme per les forces governamentals
26 jun. 17:

Desenes de milers de civils de la regió sud-sudanesa de l'Alt Nil es van veure obligats a desplaçar-se quan les forces governamentals van cremar, van bombardejar i van saquejar sistemàticament les seves cases entre gener i maig de 2017; segons ha manifestat  Amnistia Internacional després d'entrevistar desenes de víctimes i testimonis presencials.


més informació
Pocs grups d'ajuda humanitària romanen en zones de conflicte
26 jun. 17:

Molt pocs organismes d'ajuda humanitària aconsegueixen romandre a llarg termini en el terreny lliurant subministraments d'auxili en àrees de conflicte de comunitats vulnerables. Així ho explica l'informe presentat recentment a Ginebra per l'Oficina de Coordinació d'Assumptes Humanitaris de l'ONU (OCHA) i el Consell de Refugiats de Noruega sobre el lliurament d'assistència en escenaris d'alt risc.


més informació
Sudan del Sud: 6 milions de persones pateixen per alimentar-se diàriament
26 jun. 17:

Malgrat un descens del nombre d'afectats per la fam al Sudan del Sud, gràcies a una major resposta humanitària, el nombre de persones que troba dificultats per alimentar-se diàriament ha crescut de 4,9 milions al febrer a 6 milions a l'actualitat. Un comunicat conjunt de diverses agències de l'ONU ha advertit que aquesta xifra és el nivell més alt d'inseguretat alimentària mai patit al país africà.


més informació
Les peticions d'estrangers que busquen refugi a Barcelona es dupliquen
23 jun. 17:

Els refugiats arriben i no arriben. No arriba el gruix dels que esperava Espanya en funció dels acords amb la Unió Europea, però cada dia, d'una manera o altra, en pastera o en avió, víctimes de la violència, de l'homofòbia, de la vulnerabilitat econòmica o membres de la classe mitjana i mitjana-alta als seus països d'origen, arriben estrangers que per algun motiu en fugen. El nombre s'incrementa i els experts auguren que la corba seguirà sent ascendent: diuen que el segle XXI serà el segle dels refugiats. Aquest fet el viu de primera mà el Servei d'Atenció a Immigrants, Emigrants i Refugiats (SAIER) de l'Ajuntament de Barcelona, que de gener a maig del 2017 ha rebut 1.917 peticions d'ajuda d'estrangers que han deixat el seu país.


més informació
68 víctimes del tràfic d'essers humans ateses per SICAR
23 jun. 17:

Proyecto Esperanza (Madrid) i SICAR cat (Catalunya), ambdós d’Adoratrius, han donat resposta el 2016 a 68 persones víctimes de tràfic d’éssers humans amb necessitats de protecció internacional (38 casos nous + 30 casos en seguiment). Aquesta aliança d’#Adoratrius es porta a terme a través del programa d'Atenció Integral a dones víctimes de tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual, que compta amb el finançament del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, en concret de la Subdirecció General d’Integració dels Immigrants, que gestiona el Fons Europeu d'Asil, Migració i integració (FAMI).


més informació
Milers de persones del Sudan del Sud refugiades a Uganda, sense accés a serveis bàsics
22 jun. 17:

Els països rics no compleixen amb l'obligació d'ajudar els milers de persones refugiades que han arribat a Uganda fugint de la mort, les violacions i altres abusos contra els drets humans que es cometen al Sudan del Sud, ha manifestat Amnistia Internacional en un informe aclaparador presentat amb motiu de la cimera de donants d'alt nivell convocada a la capital ugandesa, Kampala.


més informació
El nombre de persones desplaçades a tot el món arriba a un nou rècord
22 jun. 17:

Amb motiu del Dia Mundial dels Refugiats, que se celebra el 20 de juny, l'ACNUR ha revelat que el nombre de persones que s'han vist forçades a desplaçar-se de les seves llars arreu del món va arribar a un nou rècord el 2016. L'informe anual de tendències globals de l'ACNUR indica que, per al final de 2016, un total de 65,6 milions de persones estaven desplaçades, 300.000 més que el 2015. Aquesta xifra inclou les persones refugiades, desplaçades i sol·licitants d'asil.


més informació
Oxfam Intermón denuncia que el Govern espanyol posa moltes traves a l'agrupació familiar de refugiats
22 jun. 17:

Les polítiques migratòries europees estan sent molt dures per a les famílies, a les quals resulta molt complicat reunir-se després d'haver-se vist obligades a fugir dels seus països. L'informe d'Oxfam Intermón sobre reagrupació familiar descriu com els obstacles administratius, la manca d'informació, una definició de familiar molt limitada i les polítiques discriminatòries de l'acord UE-Turquia obliguen les famílies a separar-se.


més informació
La campanya Hospitalidad.es lliura 30.131 signatures per exigir hospitalitat amb les persones migrants i refugiades
22 jun. 17:

Sota el lema "#YoSoyTierraDeAcogida #YoTiendoPuentes", les entitats d'acció social de la Companyia de Jesús a l'Estat espanyol han lliurat 30.131 signatures a la Secretaria General d'Immigració i Emigració.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 23

Convivència per a conèixer la vida contemplativa (Dies: del 23 al 25). De les 17 h de divendres 23 fins a les 16 h de diumenge 25. Monestir Mare de Déu de les Neus, Pujada Santa Clara, s/n, Tortosa. Més informació: tel. 977 441 622; a/e: clarisastortosa@yahoo.es

Dissabte, 24

Festival internacional d’orgue. Actuació de Loreto Aramendi. 21 h., basílica de Santa Maria de Montserrat

Diumenge, 25

Concert, a benefici de la restauració de la capella del Santíssim de l’església parroquial de Sant Jaume Apòstol de Riudoms. A càrrec del: Cor DaCapo. 19.30 h., Parròquia de Sant Jaume Apòstol, Riudoms. Més informació i reserva d’entrades: tel. 629 068 552Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.