Dissabte, 29 d'Abril de 2017
Santa Caterina de Sena, verge i doctora

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Creixen els abusos i la violència contra els menors a Colòmbia
2 mai. 17:

Segons les xifres oficials, a Colòmbia cada 120 minuts es difon una notícia d'abusos sexuals. De cada deu casos, set de les víctimes són nens.


més informació
Un nou estudi sobre l’estat del racisme a Catalunya alerta sobre la seva diversificació i normalització
2 mai. 17:

Un any més –i en van 8!– SOS Racisme Catalunya publica un informe que analitza l'estat del racisme a Catalunya. És un document únic que recull l’estudi dels casos de discriminació racista atesos al Servei d’Atenció i Denúncia per a víctimes de racisme i xenofòbia i l’anàlisi de temes que consideren cabdals per analitzar la situació del racisme al nostre país. Enguany volen destacar la criminalització de la venda ambulant no autoritzada, desmuntar els tòpics de la persona que pateix racisme, la "burodiscriminació" i la situació dels menors: els "mena" i als CIE.


més informació
Justícia i Pau denuncia les violacions de Drets Humans a Cambodja
2 mai. 17:

Des de Justícia i Pau denuncien amb preocupació la situació de violacions de drets humans que s'està vivint a Cambodja i que està afectant particularment els drets de llibertat d'expressió, associació i reunió.


més informació
El conflicte a l'Afganistan deixa més de 2.000 víctimes només en el que va d'any
2 mai. 17:

La Missió d'Assistència de les Nacions Unides a l'Afganistan (UNAMA) ha instat totes les parts en el conflicte a prendre mesures immediates per protegir millor els civils a causa de l'elevat nombre de baixes d'aquesta població.


més informació
"El procés polític de Catalunya és opinable per als cristians"
28 abr. 17:

El paper de l'Església davant el moment polític que viu Catalunya ha estat aquest dimecres 26 d'abril el tema del programa El Mirador de l’Actualitat de Ràdio Estel. Daniel Arasa, president de la Plataforma per la Família Catalunya-ONU; Carles Armengol, president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat; i Antonio Peña, professor de religió, han coincidit en la idea que "el procés polític de Catalunya és opinable per als cristians". 


més informació
16.597 persones van aconseguir una feina el 2016 amb el suport dels projectes d'ocupació i economia solidària de Càritas
28 abr. 17:

L'opció de Càritas Espanyola per la inserció social de les persones més desfavorides a través d'un model d'ocupació basat en l'economia solidària ha tornat a demostrar, un any més, que és un itinerari d'èxit.


més informació
El Parlament de Catalunya condemna el genocidi del poble yazidita i d'altres minories per Estat Islàmic
28 abr. 17:

El Ple ha fet aquest 26 d'abril una declaració institucional de condemna del genocidi del poble yazidita i d'altres minories religioses, com els cristians i els musulmans xiïtes, per part d'Estat Islàmic. L'han signada tots els grups parlamentaris .


més informació
Metges Sense Fronteres: "L'ajuda humanitària no s'ha d'utilitzar amb finalitats polítiques i militars a Mali"
28 abr. 17:

La incursió d'actors militars i polítics en l'àmbit humanitari està posant en risc la provisió d'ajuda humanitària a Mali. Aquesta és la principal conclusió d'un nou informe que publica Metges Sense Fronteres (MSF) en el qual analitza la contínua i perjudicial instrumentalització de l'ajuda humanitària al país africà.


més informació
El musulmà que ha alliberat un milió d'infants esclaus cristians
28 abr. 17:

És impressionant la gran tasca d'Ehsan Ullah Khan, que s'ha passat cinquanta anys alliberant esclaus. La periodista Ima Sanchís de La Vanguardia li ha fet una entrevista.


més informació
100 maneres amb què Trump ha amenaçat els drets humans en els seus primers 100 dies
28 abr. 17:

Quan el govern del president nord-americà Donald Trump compleix 100 dies al capdavant de la Casa Blanca, Amnistia Internacional ha elaborat una llista de 100 maneres amb què el govern de Trump ha provat d'amenaçar els drets humans als Estats Units i al món, en ocasions amb èxit i en ocasions trobant-se amb el bloqueig d'un moviment de resistència poderós i creixent.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 28

Celebració de l’1 de maig a l’Arxidiòcesi de Barcelona, amb el lema "No qualsevol treball sinó un treball decent". Organitza: delegació de Pastoral Obrera de l’Arquebisbat de Barcelona. Hi intervindran: Albert Recio, professor d’Economia aplicada, i Toni Parrilla, professor del Centre Cruïlla. 19 h., parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 29, Barcelona

Dissabte, 29

20è Sopar Solidari a benefici de l’ONG Proactiva Open Arms, amb el lema "Ajudem a salvar vides humanes". 20 h., Parròquia de Sant Bernat Calbó, Reus. Més informació: tel. 977 756 415

Diumenge, 30

Conferència Pasqual. A càrrec del: fra Octavi Vilà, pare abat del Monestir de Santa Maria de Poblet. 19 h., Església del Monestir de Sant Josep i Santa Anna, germanes carmelites descalces, c. del Carme, 2, TarragonaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.