Diumenge, 20 d'Agost de 2017

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Els nens dominicans, privats dels seus drets
4 set. 17:

Gairebé el 13% dels menors d'edat a la República Dominicana es veuen obligats a treballar, al voltant del 15% no assisteix a l'escola i el 28% estan casats o conviuen amb algú. Aquestes xifres alarmants han estat revelades en l'informe En deute amb la infància, presentat recentment al país per l'organització Save the Children.


més informació
En marxa els tallers de suport a la població refugiada i desplaçada gitana i abdal al Kurdistan
28 jul. 17:

93 persones refugiades i desplaçades, membres dels col·lectius gitano dom i abdal del Kurdistan, estan assistint des de la primera quinzena de juny a tallers de salut sexual i reproductiva (per a dones) i teatre psicopedagògic (infantil i juvenil) a les ciutats d’Amed i Gaziantep (Turquia). Els tallers, que continuaran fins al 30 d’agost, formen part d’un projecte coordinat pel CIEMEN i executat amb el suport de quatre organitzacions locals, que també inclou una formació i assessorament sobre drets i una activitat informativa a Catalunya que tindran lloc després de l’aturada estival.


més informació
Els centres penitenciaris de Catalunya comptaran amb un equip permanent de salut mental
28 jul. 17:

Tots els centres penitenciaris de Catalunya comptaran amb un equip permanent de salut mental fruit de l’augment de 6,5 milions fins als 18,5 de la partida pressupostària destinada a tractar aquest tipus de trastorns en presons i centres de justícia juvenil, la qual cosa permetrà la contractació d’un centenar de professionals sanitaris a partir d’octubre.


més informació
Premi Visa d'Or humanitària del CICR per un reportatge sobre desapareguts al conflicte armat del Perú
28 jul. 17:

El jurat de la setena edició del Visa d'Or humanitària del CCCB ha distingit per unanimitat a París el treball d'una jove fotoperiodista, Ángela Ponce Romero. Sota el títol Ayacucho, pres del nom d'una de les principals ciutats del Perú, el reportatge tracta sobre persones desaparegudes i els seus familiars en el marc de la violència armada que va enfrontar les forces governamentals i el grup armat Sendero Luminoso a les dècades dels anys 80 i 90.


més informació
Amnistia Internacional demana aclarir la mort de refugiats sirians sota custòdia militar al Líban
28 jul. 17:

Les autoritats del Líban han de revelar les conclusions de la investigació sobre la mort de quatre refugiats sirians, ha declarat Amnistia Internacional després que el fiscal militar d'aquest país donés a conèixer aquesta setmana que un informe forense havia conclòs que havien mort per "causes naturals". Els homes van morir després de ser detinguts en una incursió militar realitzada contra la localitat d'Arsal el 30 de juny del 2017.


més informació
Ferrovial continua fent fortuna amb la desesperació de les persones refugiades
28 jul. 17:

La multinacional espanyola Ferrovial ha continuat guanyant milions amb els abusos que pateixen les persones refugiades i sol·licitants d'asil a Nauru i l'illa de Manus en la primera meitat del 2017, malgrat els intents de distanciar-se del sistema deliberadament cruel de "tramitació" de sol·licituds de protecció internacional que aplica Austràlia, ha manifestat Amnistia Internacional avui.


més informació
Un de cada dos nens migrants africans arriba a Europa fugint de la violència a Líbia
28 jul. 17:

La majoria dels nens i joves migrants que viatgen a Itàlia per la Mediterrània ho fan fugint de la violència i el tràfic de persones a Líbia, però quan van deixar les seves llars no tenien la intenció de viatjar al continent Europeu, segons ha explicat recentment UNICEF.


més informació
El còlera es propaga al Iemen i infecta 5.000 persones cada dia
28 jul. 17:

El Iemen afronta un greu brot de còlera que fins al moment afecta prop de 370.000 persones i ha causat la mort de més de 1.800 des de finals d'abril fins avui.


més informació
A Mèxic, un de cada quatre pacients de Metges Sense Fronteres ha experimentat violència
28 jul. 17:

Des de febrer de 2017 Metges Sense Fronteres (MSF) ha ampliat les seves activitats a la ciutat de Reynosa, a la frontera nord de Tamaulipas (Mèxic). L'objectiu és proporcionar atenció mèdica, psicològica i social directament a la comunitat en una de les zones més conflictives del país.


més informació
Egipte: l'Església copta posa en marxa una campanya de sensibilització contra la mutilació genital femenina
28 jul. 17:

L'Església copta-ortodoxa s'està preparant per llançar entre els fidels una intensa campanya contra la pràctica de la infibulació i la mutilació genital femenina, que segueix estant molt generalitzada entre els cristians coptes en diverses zones de l'Alt Egipte.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dissabte, 29

Concert a benefici de Càritas parroquial de Berga. A càrrec de: La Melanza Ensemble. 19 h., església de Sant Joan, Berga

Diumenge, 30

Recital per a violoncel, guitarra i cant en el marc dels 50 anys de la fundació del monestir de Solius. A càrrec de: Els Dos Lets, Raúl Hernández "Ralet" (guitarra i veu) i Joan Palet (violoncel). 19.30 h., Església del Monestir de Solius

Dilluns, 31

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia (Dies: del 31 de juliol al 5 d’agost). A càrrec de: Marc Díaz.  Montserrat. Més informació: tel. 938 777 766; a/e: trobadescant@abadiamontserrat.net; www.trobadesanimadorsdecant.caAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.