Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Mons. Ramazzini: "Si el senyor Trump compleix amb el que s'ha anticipat a nivell migratori, pot ser dramàtic per a Guatemala"
23 mar. 17:

El bisbe de la Diòcesi de Huehuetenango (Guatemala), Mons. Alvaro Ramazzini Imeri, ha participat en els últims dies en una taula rodona al Parlament Europeu, que ha iniciat un estudi sobre el comerç i els drets humans a l'Amèrica Llatina promogut per la CIDSE, la xarxa de 17 agències de desenvolupament catòliques d'Europa i l'Amèrica del Nord. 


més informació
Més de 2 milions i mig de menors treballadors al Brasil
23 mar. 17:

Segons una investigació publicada recentment per la Fundació Abrinq, una ONG que promou la defensa dels drets dels infants i adolescents, l'any 2015 al Brasil es van registrar 2.600.000 nens treballadors en el grup d'edat d'entre 5 i 17 anys.


més informació
Mans Unides construirà un centre sanitari per als nens del carrer a Mbuji-Mayi (República Democràtica del Congo), on s'extreuen un terç dels diamants industrials del món
23 mar. 17:

L'ONG Mans Unides construirà un centre sanitari per atendre els nens del carrer al complex salesià Muetu Don Bosco de la ciutat de Mbuji-Mayi, al centre-sud de la República Democràtica del Congo (RDC), on s'extreuen un terç dels diamants industrials del planeta. L'estructura salesiana gestiona una escola d'alfabetització, una escola primària, una de secundària, un centre de formació professional, una parròquia i una casa d'acollida per a nens del carrer que pot acollir 80 menors, tot i que cada dia n'acull uns 400.


més informació
A l'Estat espanyol la violència masclista deixa orfes uns 40 nens l'any
23 mar. 17:

Uns 40 nens queden orfes de mare cada any a Espanya com a conseqüència de la violència masclista. Això són uns 500 menors des de l'aprovació el 2004 de la llei integral de violència de gènere, segons les dades de la Fundació Dones.


més informació
Informe de Desenvolupament Humà 2016: els marginats del planeta no estan inclosos en les prioritats de desenvolupament
23 mar. 17:

Noruega segueix sent el país més desenvolupat del món, i la mitjana de vida a Swazilàndia és de 48,9 anys, 35 menys que a Hong Kong, on viuen els més longeus del planeta. El món ha superat reptes que semblaven intimidatoris fa 25 anys, amb més de 2.000 milions de persones fora de la pobresa, i en canvi gairebé 800 milions subsisteixen avui amb menys de 2 dòlars diaris. Aquestes i altres dades s'inclouen en l'Informe de Desenvolupament Humà 2016, presentat aquesta setmana a Estocolm en una cerimònia que ha comptat amb la participació del primer ministre suec, Stefan Löfven, i de la directora del PNUD, Helen Clark.


més informació
Comitè Internacional de la Creu Roja: "Urgeixen canvis dràstics en la política criminal colombiana"
23 mar. 17:

Durant mesos, quan la pluja queia sobre el pati 9 de la presó de dones El Bon Pastor, a Bogotà, mullava totes les pertinences de les internes, especialment els seus matalassos. Això afectava especialment les que dormen a terra o "la carretera", com elles en diuen. L'any 2016 aquest va ser un dels patis en els quals el CICR va dur projectes d'impermeabilització dels sostres, amb els quals es va millorar la qualitat de vida de les recluses. No obstant això, el pati 9 és només un exemple; en aquest i en altres centres de reclusió hi ha sectors amb problemes de filtracions, higiene i mala qualitat de l'aigua. L'estat dels banys i les dutxes és crític, per l'antiguitat de les instal·lacions i el nombre d'internes.


més informació
Demanen més participació política per a les persones amb Síndrome de Down
23 mar. 17:

Sota el lema "La meva veu, la meva comunitat", ha tingut lloc aquest dimarts el Dia Mundial de la Síndrome de Down. Aquest any, la campanya busca habilitar les persones amb aquesta combinació cromosòmica perquè puguin expressar-se, ser escoltats i influir en la política i l'acció dels governs, perquè es puguin integrar plenament en les comunitats.


més informació
Un any des de l'acord entre la UE i Turquia: passes en una direcció equivocada
22 mar. 17:

Càritas, CONFER, Justícia i Pau i el Sector Social de la Companyia de Jesús denuncien que milers de persones romanen en uns llimbs jurídics i viuen en condicions pèssimes com a hostes temporals a Turquia i en camps a les illes gregues.


més informació
La crisi de refugiats al Sudan del Sud empitjora ràpidament
22 mar. 17:

La crisi de refugiats al Sudan del Sud s'ha convertit en la de més ràpid creixement a escala mundial. Uganda i altres països veïns necessiten ajuda urgent per assistir els sud-sudanesos que arriben, segons ha advertit l'Agència de l'ONU per als Refugiats.


més informació
Somàlia: la sequera resulta catastròfica per a famílies sense aliments
22 mar. 17:

En una barraca aïllada, enmig d'un riu sec, l'Abdullahi Mohamud s'està amb tres dels seus fills menors. La desesperació es reflecteix al seu rostre: ja no tenen aliments. "Aquests nens que veuen aquí no van sopar res ahir a la nit", diu.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimecres, 22

Conferència sobre "La petjada de Torras i Bages a la Catalunya contemporània". Organitzen: Fundació privada Mútua Catalana i Centre Tarraconense El Seminari. A càrrec de: Joan Soler, historiador. 20 h., Centre Tarraconense El Seminari, Tarragona

Dijous, 23

"L’Església, comunió de germans que s’estimen", a propòsit del Pla Pastoral Diocesà. A càrrec de Mn. Josep Torrente, delegat d’Evangelització i Apostolat Seglar del bisbat de Sant Feliu, rector del Prat de Llobregat. De 21 a 22.30 h. Sales de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei

Divendres, 24

Projecció del documental Petjades (50 anys de vida de mn. Frigola a l’àfrica), de Vicenç Tomàs. Organitzen: DNíger.cat i parròquies de Figueres. 20 h; tot seguit, conversa amb Mn. Frigola i altres persones que participen en el documental. Sala del teatre de La Catequística, FigueresAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.