Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Barcelona rescabalarà els funcionaris municipals depurats pel franquisme
18 gen. 18:

És un gest que, com més d’un regidor va recordar en el seu torn d’intervenció, possiblement arriba tard, però s’ha consumat. La comissió de Presidència de l’Ajuntament de Barcelona va aprovar ahir, amb el vot de tots els grups i l’abstenció solitària del PP, una proposició d’ERC per anul·lar tots els expedients de purga que es van obrir contra funcionaris municipals durant el franquisme. Un gest de memòria històrica que anirà acompanyat de la celebració d’un acte públic de rescabalament de la memòria d’aquests treballadors, i que no van ser precisament pocs.


més informació
Més de 500 agents de policia per protegir-lo: un col·legi catòlic de l'Índia salvat
18 gen. 18:

Més de 500 policies vigilen el St. Mary 's College a la ciutat de Vidisha, a Madhya Pradesh, per evitar l'atac dels militants del moviment extremista "Akhil Bharatiya Vidyarthi Parishad" (ABVP), del cos estudiantil del Partit Bharatiya Janata (BJP) , formació política al govern en diversos estats de l'Índia, així com a nivell federal.


més informació
Els detenen perquè tenien els 13 fills lligats i malnodrits, a Califòrnia
17 gen. 18:

Un pare i una mare van ser detinguts ahir a Califòrnia (EUA) i afronten càrrecs per tortura després de descobrir-se que tenien segrestats els seus 13 fills en condicions insalubres, segons van informar ahir mitjans locals. Als fills, d’edats entre els 2 i els 29 anys, els van trobar lligats als llits i amb signes de malnutrició a la casa familiar, segons un comunicat de les autoritats del comtat de Riverside, al sud de Califòrnia. Els pares, David Allen Turpin, de 57 anys, i Louise Anna Turpin, de 49, van ser acusats de tortura i de posar en risc els seus fills, i van ser traslladats al centre de detenció Robert Presley.


més informació
A anys llum de la igualtat
16 gen. 18:

Estem a anys llum d’Alemanya, que acaba d’aprovar una llei que obliga a fer públics els sous dels companys amb una mateixa feina, i encara més d’Islàndia, on les empreses hauran de demostrar que no discriminen laboralment les dones.


més informació
Pla no sexista per convicció
16 gen. 18:

Quan les coses funcionen és quan es fan per convicció. El grup empresarial format pel fabricant de productes de cel·lulosa Papelmatic i Efebé, que dissenya i construeix entorns professionals, no està obligat a tenir un pla d’igualtat perquè no arriba als 250 empleats, però el 2015 va decidir elaborar-lo.


més informació
El Síndic reclama que se simplifiqui el procediment per sol·licitar el nou bo social i se’n concreti l’abast entre la població vulnerable
16 gen. 18:

Aplicar el bo social de manera directa a totes les persones que viuen en habitatges socials, incorporar les famílies monoparentals i les unitats de convivència entre els col·lectius de possibles beneficiaris i suprimir l'obligació de prorratejar el límit de consum d'igual forma entre tots els mesos de l'any. Aquestes són tres de les diverses propostes de millora del bo bo social que el Síndic ha traslladat a més de trenta ens públics de tot l’Estat espanyol. Entre els destinataris, destaquen el Defensor del Poble estatal i els defensors autonòmics, els grups polítics amb representació al Congrés dels Diputats i diversos ministeris i conselleries.


més informació
Una oració per les vides tancades
15 gen. 18:

Gairebé diàriament, inclosos dissabtes i diumenges, alguna persona del grup de voluntaris de la Fundació Migra Studium s’atansa fins a la Zona Franca, creua el control policial per donar resposta a alguna de les 360 peticions de visita que han rebut al darrer any. No poden oferir gran cosa, però si una estona de conversa i acompanyament, davant una situació de gran tensió i desorientació. 


més informació
Una cinquantena de torres i talaies s’encenen a Mallorca pels drets humans i els refugiats
15 gen. 18:

Cinquanta-dues torres i talaies s’han encès aquest dissabte 13 de gener a diversos punts interiors i costaners de Mallorca. Campanars i castells de diversos municipis s’han sumat a la reivindicació ‘en defensa del patrimoni històric i el caràcter universal i inalienable dels drets humans i amb la denúncia del drama que pateixen els refugiats al Mediterrani’, segons que ha explicat el Consell de Mallorca en un comunicat.


més informació
L'ONU confirma els pitjors auguris: ja hi ha refugiats morint de fred a Europa
15 gen. 18:

Els pitjors auguris s'estan complint: ja hi ha immigrants morint de fred a Europa. La crida no és nova, però aquesta vegada té tints dramàtics. L'Agència de Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) fa una crida a governs a "fer més" per ajudar-los, en lloc d'exercir la repressió violenta a les fronteres. La portaveu d'ACNUR Cecile Poully ha detallat que, fins al moment, tenen comptabilitzats 5 morts a causa de les baixes temperatures.


més informació
8 anys després 500.000 nens i nenes haitians no tenen accés a una educació de base
12 gen. 18:

Aquest 12 de gener, es compleixen vuit anys del terratrèmol que va arrasar Haití i va provocar al voltant de 300.000 morts i un nombre similar de ferits. Aproximadament 1,5 milions de persones van perdre la seva llar i altres béns materials. Després d'aquell 12 de gener de 2010, el país es va enfonsar més en la pobresa i la corrupció.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.