• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

_NEWSARCHIVE

_FILLDATA

_BUSCADOR

_DATE  _DATEFROM  _DATEFORMAT   _DATETO  _DATEFORMAT

_WORDS 

_SECTION 


Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
24 . 18:

"La Plataforma d’Entitats Cristianes amb els Immigrants, que aplega més d’una vintena d’organitzacions, ha valorat en les seves darreres reunions el rebuig existent davant la ubicació d’alguns oratoris musulmans.


_SEE_MORE
125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
24 . 18:

Abans del referèndum del proper divendres 25 de maig que podria liberalitzar l'avortament a Irlanda, 125.000 ciutadans addicionals s'han registrat entre els mesos de febrer i principis de maig per participar en la votació.


_SEE_MORE
La corrupció la pateixen els que menys poden permetre-se-la
24 . 18:

Durant una reunió en commemoració del 15è aniversari de l'aprovació de la Convenció de les Nacions Unides contra la Corrupció, el secretari general de les Nacions Unides, António Guterres, va destacar el seu efecte transnacional i la necessitat d'eradicar-la.


_SEE_MORE
El Síndic denuncia que el recurs al Tribunal Constitucional contra la Llei catalana de sanitat atempta contra la salut de tota la societat
24 . 18:

El síndic de greuges, Rafael Ribó, ha demanat a les administracions catalanes i al Parlament de Catalunya que emprenguin els mecanismes legals necessaris perquè es faci efectiu el dret a l’atenció sanitària universal. Paral·lelament, insta el Govern de l’Estat a recuperar el model sanitari d’atenció universal previ al 2012 i a legislar-ne el dret d’acord amb els principis d’igualtat i no-discriminació. També reclama al Govern de l’Estat que deixi els temes sanitaris al marge del conflicte amb Catalunya per evitar-ne la instrumentalització partidista, com ha succeït arran del recurs al Tribunal Constitucional (TC) contra la Llei catalana de sanitat.


_SEE_MORE
Mans Unides reclama un canvi en les polítiques comercials, mediambientals i financeres per lluitar contra la pobresa a l'Àfrica
23 . 18:

El proper 25 de maig se celebra el Dia d'Àfrica, una data que commemora la creació, el 1963, de l'Organització per a la Unitat Africana (OUA) -avui Unió Africana- per tal de promoure la unitat i la solidaritat dels estats africans. Mig segle després d'aquesta històrica jornada, Mans Unides, que dedica gran part dels seus esforços a treballar per combatre les greus mancances que afecten a la major part de la població del continent africà, convida a la reflexió sobre els desafiaments a què s'enfronta Àfrica i sobre el paper que les ONGD i els estats han de tenir per fer front a aquests desafiaments.


_SEE_MORE
Libèria: Johnson-Sirleaf, premiada
23 . 18:

Ellen Johnson-Sirleaf va trencar un gruix sostre de vidre en convertir-se el 2006 en la primera presidenta d'un país africà, Libèria. La política, ja substituïda en la presidència per l'exfutbolista George Weah, ha estat ara reconeguda amb el Premi Mo Ibrahim de Lideratge Africà, que es dirigeix ??a caps d'Estat o de Govern democràtics que hagin deixat el poder en els tres anys previs a la concessió.


_SEE_MORE
Condicionar l'exportació d'armes per protegir els civils en les guerres
23 . 18:

"La manera més eficaç de protegir els civils és la prevenció de conflictes i la seva finalització. Per aquesta raó la prevenció, la resolució i la consolidació de la pau són, i seguiran sent, les principals prioritats de tot el sistema de les Nacions Unides ", ha destacat aquest dimarts 22 de maig António Guterres.


_SEE_MORE
Costa Rica: El bisbe de Limón demana al nou president un comissionat per als pobles indígenes
23 . 18:

"Els nostres indígenes també necessiten un comissionat que advoqui pels seus drets humans! Així, em permeto suggerir-li formalment al President Carlos Alvarado un comissionat per als pobles indígenes del nostre país, que intervingui davant les múltiples i permanents violacions als drets humans fonamentals que pateixen aquests germans de manera sistemàtica i des de fa tants anys", són les paraules de Mons. Javier Román, bisbe de la diòcesi de Limón a Costa Rica, en una carta oberta al nou president del país.


_SEE_MORE
Silvio José Báez, un dels bisbes amenaçats de mort, rep solidaritat i afecte
23 . 18:

L'Església de Nicaragua denuncia amenaces de mort a bisbes i sacerdots amb "atacs del govern" a través de mitjans oficialistes i xarxes socials. Aquesta situació ràpidament va generar repudi.


_SEE_MORE
El 60% dels infants maltractats són agredits per familiars
23 . 18:

La Fundació Anar presentava fa uns dies al Congrés dels diputats espanyols una dada esgarrifosa en relació amb la violència contra els infants: "Un 60,0% dels agressors era algun membre de la família de la víctima: pares o mares biològics, pares polítics, noves parelles de les mares o dels pares o altres familiars".


_SEE_MORE
_PAGE   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.