Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


"Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
23 oct. 17:

L'informe recull casos de violacions de drets que han patit ciutadans i ciutadanes per part d'autoritats i institucions públiques durant el mes de setembre i fins el 7 d'octubre. S'ha presentat recentment a Madrid a representants del Subcomitè de la Prevenció de la Tortura de l'ONU i a diferents grups parlamentaris del Congrés.


més informació
El Síndic exigeix un espai digne i una atenció adequada per als menors migrants no acompanyats a la Ciutat de la Justícia, i un increment de les places de primera acollida
23 oct. 17:

El Síndic de Greuges de Catalunya ha recomanat que s’habiliti definitivament a la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat un nou espai d’espera adequat per a l’atenció dels infants estrangers no acompanyats. També ha suggerit que es revisin alguns aspectes de l’atenció que es dispensa als infants custodiats, per exemple, pel que fa a la qualitat dels àpats, i que s’intensifiquin els esforços per reduir el temps d’estada dels infants en aquestes dependències. Amb aquest objectiu, i coneixedor d’algunes millores implantades recentment, ha demanat que es posin en funcionament places suficients de primera acollida.


més informació
Oxfam Intermón demana un canvi urgent en les devastadores polítiques migratòries de la UE
23 oct. 17:

Les polítiques migratòries de la Unió Europea han tingut un impacte devastador sobre les persones desplaçades, segons denuncia Oxfam. L'organització subratlla, a més, el fracàs del mecanisme de reubicació des d'Itàlia i Grècia. Dos anys després que la UE fixés la seva política migratòria, l'organització demana un enfocament nou que protegeixi les persones i respecti les normes internacionals en matèria de drets humans.


més informació
El Papa a Santa Marta: "Ni trucs ni hipocresies, només la veritat del cor"
20 oct. 17:

Que el Senyor ens doni la gràcia de la "veritat interior". Aquesta és la pregària del Papa a la Missa del matí a la Casa Santa Marta en aturar-se en la lectura de Sant Pau als cristians de Roma, en què exhorta a adherir-se amb un acte de fe a Déu, explicant quin és el "veritable perdó de Déu", aquell –diu Francesc– que és" gratuït ", que ve "de la seva gràcia", "de la seva voluntat", i no el que "pensem que hem aconseguit per la nostres obres".


més informació
Iraq: la dura realitat dels qui tornen a Mossul
19 oct. 17:

Metges Sense Fronteres denuncia que els ciutadans que estan tornant a Mossul i als seus voltants s'han trobat un panorama en el qual les ciutats es troben completament destrossades i en el qual moltes de les cases estan plenes d'explosius, d'elements sense detonar i de bombes trampa.


més informació
Les organitzacions de drets d'infància s'uneixen per instar la Cooperació Espanyola a posar el benestar dels nens i les nenes en el cor de la seva acció
19 oct. 17:

No deixar cap nen i nena enrere. És la consigna sota la qual el Grup d'Infància acaba de llançar el document V Pla Director de la Cooperació Espanyola: Una oportunitat per a milions de nens i nenes. Són una sèrie de recomanacions per garantir que la infància sigui una prioritat del V Pla Director i que aquest contribueixi al compliment dels Drets de l'Infant.


més informació
Els professors de les escoles cristianes, davant les acusacions d'adoctrinament a les aules, afirmen que són la prova d’un absolut desconeixement de la veritable tasca educativa que es du a terme a les escoles
19 oct. 17:

Davant les acusacions d'adoctrinament a les aules expressades per alguns representants polítics, els professors de les escoles cristianes –majoritàries dins el sector concertat– han elaborat el comunicat següent:


més informació
Els atacs a personal civil de l'ONU augmenten el 2016
19 oct. 17:

Si bé els atacs al personal civil de les Nacions Unides van augmentar el 2016, el nombre de víctimes va baixar gràcies a capacitats reforçades en matèria de seguretat, va revelar un nou informe publicat aquest dijous 19 d'octubre.


més informació
Kenya: entre els catòlics predomina la incertesa davant la falta de voluntat dels polítics per resoldre la crisi
19 oct. 17:

"Hi ha moltes coses que van malament en aquest país (Kenya), mentre que els mitjans de comunicació semblen centrar-se únicament en els polítics", diu a l'Agència Fides Rose Achiego, una laica catòlica que treballa en el sector de les comunicacions. "Prenguem per exemple –diu– l'impacte de la vaga d'infermers que han paralitzat les activitats al dispensari d'Uthiru, on els infants estan patint i fins i tot morint a causa de malalties que es poden curar".


més informació
Líbia: l'ACNUR distribueix ajuda humanitària a refugiats alliberats de xarxes de contrabandistes
18 oct. 17:

L'Agència de l'ONU per als Refugiats (ACNUR) ha assistit durant aquesta setmana més de 14.500 migrants i refugiats que han estat capturats amb anterioritat per contrabandistes a la ciutat líbia de Sabratha i els seus voltants.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.