Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El papa Francesc: "La valentia i l'esperança són les dues característiques de l'oració cristiana"
15 mar. 18:

El papa Francesc ha afirmat, durant la Missa celebrada aquest dijous 15 de març a la Casa Santa Marta, al Vaticà, que les dues característiques principals de l'oració cristiana són la valentia i l'esperança.


més informació
Papa Francesc: "El Pare Nostre no és una oració més, és l'oració del Fill de Déu"
14 mar. 18:

El papa Francesc ha afirmat, durant la catequesi pronunciada a l'Audiència General d'aquest dimecres 14 de març, que el Pare Nostre no és una simple oració més, i ha recordat la seva centralitat en la vida cristiana per ser la pregària del Fill de Déu.


més informació
El Papa demana respondre a les migracions a través de la Doctrina Social de l'Església
8 mar. 18:

Durant una reunió amb els membres de la Comissió Catòlica Internacional de Migracions, el papa Francesc va demanar situar la Doctrina Social de l'Església en la posada en marxa de respostes efectives al fenomen migratori.


més informació
Papa Francesc: "Un pot saber-se tots els dogmes, però si no actua com a cristià no serveix"
5 mar. 18:

En la Missa que ha presidit a la Casa Santa Marta al Vaticà, el papa Francesc ha manifestat que la fe "no és un espectacle" com alguns creuen, i ha advertit del perill de saber-se els "dogmes de l'Església" però després no actuar amb "esperit cristià".


més informació
El Papa explica perquè la presentació de les ofrenes en la Missa és tan important
28 feb. 18:

El tema central de la nova catequesi del papa Francesc durant l'Audiència General de dimecres va ser el de la "Presentació dels dons" a la Missa i ha desitjat que aquest moment "pugui il·luminar els nostres dies, les relacions amb els altres, les coses que fem, els patiments que trobem, ajudant-nos a construir la ciutat terrenal a la llum de l'Evangeli".


més informació
Reobren l'església del Sant Sepulcre a Terra Santa
28 feb. 18:

Els líders cristians que comparteixen l'administració de l'església del Sant Sepulcre van anunciar aquest 27 febrer la seva reobertura, després de dos dies de tancament en protesta pels "cobraments escandalosos" de l'alcaldia de Jerusalem i del govern. Catòlics, cristians ortodoxos i armenis comparteixen l'administració de l'església del Sant Sepulcre, entre altres llocs de culte a Terra Santa, en virtut de l'acord conegut com "Status Quo".


més informació
El papa Francesc anima a confessar en Quaresma: Jesús no amenaça, perdona
27 feb. 18:

El papa Francesc ha animat, en l'homilia de la Missa celebrada aquest dimarts 27 de febrer a la Casa Santa Marta, a acudir a la confessió per viure la Quaresma des de la conversió. El Sant Pare ha explicat que l'actitud de Jesús davant els pecats és trucar a la conversió: "No amenaça, sinó que crida amb dolçor, oferint confiança".


més informació
El papa Francesc demana no jutjar els altres: "Déu és l'únic jutge"
26 feb. 18:

El papa Francesc ha recordat que Déu és l'únic jutge i que per tant no correspon a les persones jutjar els altres. Ha insistit que el judici diví és molt diferent de l'humà, i que se sosté sobre pilars de misericòrdia.


més informació
El Papa i la Cúria mediten en el seu recés de Quaresma sobre la paràbola del fill pròdig
22 feb. 18:

En una nova meditació en els Exercicis Espirituals, el papa Francesc, al costat de membres de la cúria, ha reflexionat sobre la popular paràbola del fill pròdig.


més informació
Àngelus: "La Quaresma és temps de penitència, però no és trista"
20 feb. 18:

Temptació, conversió i Bona Notícia, són els tres pilars que el papa Francesc va utilitzar per realitzar una explicació breu a les lectures del dia en la seva reflexió abans del rés de l'Àngelus, aquest diumenge 18 de febrer, des de la finestra del Palau Apostòlic davant els milers de pelegrins congregats a la plaça de Sant Pere.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.