• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

_NEWSARCHIVE

_FILLDATA

_BUSCADOR

_DATE  _DATEFROM  _DATEFORMAT   _DATETO  _DATEFORMAT

_WORDS 

_SECTION 


"La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
24 . 18:

Dedicant la missa matutina a la Casa Santa Marta al "noble poble xinès" que aquest dijous 24 de maig celebra a la Mare de Sheshan, Maria Auxiliadora, el papa Francesc exhorta distanciar-nos de les riqueses que ens sedueixen i ens fan esclaus.


_SEE_MORE
Papa Francesc: "Sense el poder de l'Esperit Sant no podem fer res"
23 . 18:

"Sense el poder de l'Esperit Sant no podem fer res: és l'Esperit el que ens dóna la força per seguir endavant! ", ha exclamat el papa Francesc a la catequesi de l'audiència general, celebrada aquest dimecres 23 de maig. El Sant Pare ha assenyalat que "Com tota la vida de Jesús va ser animada per l'Esperit, així també la vida de l'Església i de cada un dels seus membres està sota la guia del mateix Esperit".


_SEE_MORE
El Papa convida a pregar pels catòlics xinesos
23 . 18:

Després de recordar que el 24 de maig se celebra la festa litúrgica de la Santíssima Mare de Déu, el Sant Pare va demanar que ens unim en pregària "perquè puguem viure la fe amb generositat i serenitat, i perquè sapiguem complir gestos concrets de fraternitat, concòrdia i reconciliació, en plena comunió amb el successor de Pere.


_SEE_MORE
Papa Francesc als bisbes: "No és pecat criticar el Papa"
22 . 18:

"No és pecat criticar aquí al Papa", va assegurar aquest dilluns 21 de maig el Sant Pare davant els bisbes italians durant el discurs d'obertura de l'Assemblea General de la Conferència Episcopal Italiana (CEI).


_SEE_MORE
El Papa adverteix contra els que tracten de convertir el poble en una "massa" manipulable
17 . 18:

El papa Francesc ha advertit contra els "líders" que tracten de manipular als pobles i convertir-los en "poble-massa" mitjançant la construcció d'una "falsa unitat" emprada per a finalitats particulars.


_SEE_MORE
Papa Francesc: "L'educació cristiana és un dret dels infants"
16 . 18:

El papa Francesc ha afirmat aquest dimecres 16 de maig que els escollits de Déu en el baptisme es vesteixen de compassió, bondat, humilitat, mansuetud i paciència durant la seva catequesi en l'audiència general celebrada a la plaça de Sant Pere.


_SEE_MORE
El papa Francesc, dolgut per la violència a Terra Santa: "Que Déu tingui pietat de nosaltres"
16 . 18:

El papa Francesc va reconèixer sentir-se preocupat i dolgut per l'empitjorament de la violència a Terra Santa i a l'Orient Mitjà.


_SEE_MORE
El Papa recorda als bisbes que han de cuidar el ramat i no pas fer carrera eclesiàstica
15 . 18:

El papa Francesc va recordar als bisbes que la seva missió és tenir cura del ramat, el poble de Déu, i no fer carrera eclesiàstica: "sou bisbes per al ramat, per custodiar el ramat, no per escalar en una carrera eclesiàstica". El Sant Pare va fer aquesta afirmació durant l'homilia de la Missa celebrada a Casa Santa Marta aquest dimarts 15 de maig. En aquest sentit, va posar com a exemple a Sant Pau: "El seu gran amor és Jesucrist. El seu segon amor, el ramat".


_SEE_MORE
Papa Francesc: "Fins i tot el que apostata o traeix, Déu el segueix nomenant 'amic' "
14 . 18:

Aquest dilluns 14 de maig, a la Casa Santa Marta, el papa Francesc ha recordat que l'amistat de Déu cap als homes és veritable, i fins i tot quan algun s'allunya o apostata, Ell roman esperant i nomenant-nos "amic".


_SEE_MORE
Papa Francesc: "Els objectius urgents de l'ecumenisme són una major unitat i la recerca de la pau"
11 . 18:

Una de les principals activitats de l'agenda del dia del papa Francesc ha estat una trobada amb Sa Beatitud Rastislav, Metropolita de les Terres Txeques i d'Eslovàquia, i l'Arquebisbe de Prešov, en què ha renovat la crida a la unitat i a la recerca d'una pau comuna.


_SEE_MORE
_PAGE   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.