Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Papa: "L'amor als diners és una idolatria que mata i porta a una cobdícia sense fi"
23 oct. 17:

El papa Francesc ha fet una forta denúncia sobre aquells que viuen només pels diners i per posseir béns, que és una "idolatria que mata" molts infants. Francesc ha al·ludit els temps actuals, en què hi ha "tantes calamitats, tantes injustícies", i ha desitjat que s'apropin a Déu i que "no adorin el déu diners".


més informació
Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
23 oct. 17:

En un videomissatge a un fòrum de joves que se celebra aquests dies al Canadà, el papa Francesc anima a no aixecar murs i a no deixar-se robar l'alegria i l'esperança. "No aixequeu murs de divisió, no aixequeu murs de divisió!", els demana als joves.


més informació
El Papa imparteix una lliçó a un grup d'estudiants d'empresa i finances
20 oct. 17:

El papa Francesc ha rebut al Palau Apostòlic del Vaticà un grup d'estudiants d'empresa i finances de l'Institut des Chartreux de Lió, França, i els ha impartit un ensenyament important per al seu futur professional.


més informació
El Papa convida a fer memòria i a no oblidar la història que Déu fa amb cadascun
19 oct. 17:

Fer memòria per recordar la "gratuïtat" de la salvació és una pràctica que haurien de fer tots els cristians, va assegurar el papa Francesc a la Missa d'aquest dijous 19 d'octubre a Santa Marta.


més informació
Papa Francesc: "Les religions tenen un paper insubstituïble en la construcció de la pau"
18 oct. 17:

En un discurs pronunciat a l'Aula Pau VI del Vaticà davant els delegats del Congrés Mundial de Religions per la Pau, que té lloc a Roma, el papa Francesc va destacar l'important paper que tenen les religions en la construcció de la pau.


més informació
El Papa anima a no témer la mort: "Jesús mantindrà la flama de la nostra fe"
18 oct. 17:

El papa Francesc, en la seva catequesi pronunciada a l'Audiència General celebrada a la plaça de Sant Pere del Vaticà, va animar a tenir esperança davant la mort, a confiar en Jesús, perquè Ell és "la resurrecció i la vida" i mantindrà viva la flama de la fe en els últims moments de vida, "ens prendrà de la mà per dir-nos: 'aixeca't, alça't!'".


més informació
Homilia del Papa a Santa Marta: "La niciesa porta a la corrupció"
18 oct. 17:

No caure en la niciesa que consisteix en la incapacitat d'escoltar la Paraula de Déu i condueix a la corrupció. Ho va demanar el papa Francesc en la seva homilia de la Missa matinal celebrada a la capella de la Casa de Santa Marta el tercer dimarts d'octubre. El Sant Pare va recordar que Jesús va plorar amb nostàlgia pel poble estimat que es va allunyar per niciesa, preferint les aparences, els ídols o les ideologies.


més informació
El Papa als vicentins: "Difoneu per tot el món l'amor de Déu"
17 oct. 17:

"Els desitjo que no s'aturin, sinó que prossegueixin traient cada dia de l'adoració l'amor de Déu i el difonguin per tot el món a través del bon contagi de la caritat, de la disponibilitat, de la concòrdia. Els beneeixo a tots i als pobres que trobin", va dir el dissabte 14 d'octubre passat el papa Francesc a les milers de persones congregades a la plaça de Sant Pere amb motiu del Simposi Internacional de la Família Vicentina pel 400 aniversari del carisma de sant Vicenç de Paül.


més informació
El papa Francesc encoratja a reduir l'exposició a riscos i desastres naturals
13 oct. 17:

En concloure la seva catequesi a l'Audiència General d'aquest dimecres 11 d'octubre, el papa Francesc va fer una crida a reduir l'exposició als riscos i perills naturals. El Sant Pare va fer aquesta crida ja que aquest divendres 13 d'octubre se celebra el Dia Internacional per a la Reducció dels Desastres Naturals.


més informació
Papa Francesc a l'Audiència General: "Els cristians no es rendeixen mai"
11 oct. 17:

Tenir esperança és també una actitud "d'espera vigilant". I sobre aquest tema ha parlat el papa Francesc a la catequesi de l'Audiència General d'aquest dimecres.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.