Diumenge, 25 de Juny de 2017
Sant Guillem de Vercel·li, abat

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El papa Francesc proposa 3 característiques per ser un bon pastor a sacerdots
23 jun. 17:

En l'homilia de la Missa que s'ha celebrat aquest dijous 22 de juny a la Casa Santa Marta del Vaticà, i prenent com a exemple sant Pau, el papa Francesc ha explicat tres característiques que han de tenir els sacerdots per poder ser realment bons pastors.


més informació
Papa Francesc: "Si no és per sempre millor no et casis"
22 jun. 17:

A l'Audiència General d'aquest dimecres 21 de juny, el papa Francesc ha precisat als que volen contraure matrimoni que, si la seva opció no és per sempre, millor no es casin.


més informació
El Papa visita les ciutats italianes de Bozzolo i Barbiana per honrar la memòria de dos sacerdots
21 jun. 17:

Aquest dimarts 20 de juny el papa Francesc ha fet una visita breu a dues ciutats italianes amb la intenció de visitar les tombes de dos emblemàtics sacerdots en procés de beatificació: Primo Mazzolari a Bozzolo, Diòcesi de Cremona, i Lorenzo Milani a Barbiana, Diòcesi de Florència. El Sant Pare va prendre les figures de tots dos sacerdots i els va oferir com a exemple de les virtuts que honren la vida dels sacerdots.


més informació
Papa: "Lluitem contra la corrupció que s'apodera de la societat i de l'Església"
16 jun. 17:

El papa Francesc ha afirmat que la corrupció es troba en l'origen de les principals violacions contra els drets humans i la dignitat de les persones, i ha fet una crida a la unitat per combatre-la, ja que fins i tot s'ha introduït a l'Església en forma de "mundanitat espiritual".


més informació
El papa Francesc: "L'amor és la medicina per canviar el cor d'una persona infeliç"
15 jun. 17:

Davant de milers de pelegrins que han participat de l'audiència general a la plaça de Sant Pere, el papa Francesc ha prosseguit amb la catequesi dedicada al tema de l'esperança cristiana i ha subratllat que aquesta "es fonamenta en el fet que som fills estimats de Déu".


més informació
El Papa exhorta a no romandre inactius davant l'escandalosa propagació de la pobresa
14 jun. 17:

El papa Francesc va exhortar a "no romandre inactius davant l'escandalosa propagació de la pobresa" en el seu missatge per a la primera Jornada Mundial dels Pobres, que se celebrarà el proper 19 de novembre amb el lema "No estimem de paraula sinó amb obres".


més informació
El papa Francesc exhorta els responsables de les nacions a posar fi al comerç d'armes
7 jun. 17:

El Vídeo del Papa, de la Xarxa Mundial de Pregària del Papa, ha presentat la seva edició de juny del 2017, Eliminar el comerç de les armes. El llançament arriba dies després que el papa Francesc rebés el president dels Estats Units, Donald Trump, i li demanés treballar per la pau mundial.


més informació
El Papa diu que "Europa ha de tenir en la família el millor tresor"
2 jun. 17:

El Papa ha elogiat aquest dijous 1 de juny el servei i la missió de la Federació d'Associacions Catòliques de Famílies a Europa, en rebre els seus integrants coincidint amb el 20è aniversari de la seva fundació.


més informació
Pentecosta és l'aniversari de l'Església i ens regala l'esperança!, afirma el Papa
1 jun. 17:

A pocs dies de Pentecosta i en la festa litúrgica de la Visitació de la Mare de Déu, el papa Francesc ha dedicat la seva catequesi a l'Audiència General del dimecres a parlar de l'Esperit Sant que "ens fa abundar en l'esperança" i ha assegurat que Pentecosta "és l'aniversari de l'Església".


més informació
Gènova: el Papa dina amb pobres, refugiats i sense sostre
30 mai. 17:

El papa Francesc ha visitat aquest dissabte 27 de maig la ciutat de Gènova, al nord d'Itàlia. En el seu intens programa el Sant Pare va voler trobar-se amb les diverses realitats que componen el teixit social. Es va reunir amb el món del treball, amb els joves, amb els bisbes i religiosos i també va voler mostrar la seva proximitat amb els pobres, refugiats, sense sostre i detinguts a Gènova en compartir un dinar amb unes 130 persones a la sala del Caminetto del santuari de la Mare de Déu de la Guàrdia, entre els quals: 11 presos de dues presons de Gènova, 5 provinents de la presó de Marassi i 6 detinguts de la presó de Pontedecimo; també van ser convidades persones pobres i sense llar, que són assistides per nombroses associacions eclesials; a més de migrants i sol·licitants d'asil allotjats en les diverses estructures de la Diòcesi.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 23

Convivència per a conèixer la vida contemplativa (Dies: del 23 al 25). De les 17 h de divendres 23 fins a les 16 h de diumenge 25. Monestir Mare de Déu de les Neus, Pujada Santa Clara, s/n, Tortosa. Més informació: tel. 977 441 622; a/e: clarisastortosa@yahoo.es

Dissabte, 24

Festival internacional d’orgue. Actuació de Loreto Aramendi. 21 h., basílica de Santa Maria de Montserrat

Diumenge, 25

Concert, a benefici de la restauració de la capella del Santíssim de l’església parroquial de Sant Jaume Apòstol de Riudoms. A càrrec del: Cor DaCapo. 19.30 h., Parròquia de Sant Jaume Apòstol, Riudoms. Més informació i reserva d’entrades: tel. 629 068 552Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.