Dissabte, 29 d'Abril de 2017
Santa Caterina de Sena, verge i doctora

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa demana a l'Acció Catòlica contagiar amb passió l'alegria de la fe
28 abr. 17:

El papa Francesc ha rebut aquest dijous 27 d'abril a l'Aula Sinodal els participants en el II Congrés Internacional de l'Acció Catòlica, que des d'avui i fins a l'1 de maig es realitza a Roma centrat en el tema "Acció Catòlica és missió amb tots i per a tots".


més informació
Ets calumniat i perseguit per ser cristià? El Papa et diu què has de fer
28 abr. 17:

En una nova Missa a la Casa Santa Marta, el papa Francesc ha ofert aquest dijous 27 d'abril, Festivitat de la Mare de Déu de Montserrat, algunes claus sobre com respondre davant les calúmnies i les persecucions que tots els cristians pateixen en algun moment de la seva vida: sent "testimonis de l'obediència".


més informació
Papa Francesc: "La vida d'un cristià és com una àncora fixa al cel"
27 abr. 17:

Durant la catequesi de l'audiència general de dimecres, el papa Francesc ha comparat l'esperança cristiana amb una àncora fixa al cel: "Només hem d'amarrar el cap i seguir sempre endavant, perquè estem segurs que la nostra vida és com una àncora que és al cel, fixa en el lloc on arribarem".


més informació
P. Cantalamessa: "Jesús va canviar el sentit de la mort"
21 abr. 17:

La celebració de la Passió del Senyor va ser presidida pel Bisbe de Roma a la basílica de Sant Pere. L'homilia la va pronunciar el pare Raniero Cantalamessa, predicador de la Casa Pontifícia, que va assenyalar que "la mort de Jesús va canviar el sentit de la mort". Malgrat les morts registrades cada dia, després de dos mil anys, es continua recordant la de Jesús perquè va canviar el sentit de la mort.


més informació
El cristianisme és vida i alegria perquè Crist ha ressuscitat, diu el papa Francesc
20 abr. 17:

Com no podia ser d'una altra manera, el papa Francesc ha dedicat la catequesi de l'Audiència General a la Pasqua: "Crist Ressuscitat és la nostra esperança" ha estat el tema escollit, amb el qual ha animat a veure Crist Ressuscitat enfront els fracassos de la vida i ha assenyalat que el cristianisme és alegria, sorpresa i vida.


més informació
El papa Francesc fa una crida als cristians a "donar raó de l'esperança que està en nosaltres"
6 abr. 17:

"Si Crist és viu i habita en nosaltres, al nostre cor, llavors hem de deixar que es faci visible, no amagar-lo, i que actuï en nosaltres", va expressar el papa Francesc a la catequesi de l'audiència general del primer dimecres d'abril a la plaça de Sant Pere, centrada en la primera carta de sant Pere.


més informació
El Papa advoca per un "desenvolupament integral" que afavoreix l'home i no contradiu Déu
5 abr. 17:

El papa Francesc ha rebut aquest dimarts 4 d'abril, a l'Aula del Sínode, els participants al congrés amb motiu del 50è aniversari de l'encíclica Populorum progressio, celebrat al Vaticà del 3 al 4 d'abril i promogut pel nou dicasteri per al Servei del Desenvolupament Humà Integral, que presideix el cardenal Peter Turkson.


més informació
La visita del Papa a Egipte tindrà un programa intens i significatiu
4 abr. 17:

Serà una visita breu, de tan sols unes 27 hores, els propers dies 28 i 29 d'abril. El programa oficial, publicat aquest dilluns 3 d'abril, mostra una agenda plena de significat interreligiós i ecumènic, a més d'una ocasió per demostrar la proximitat del Pontífex a la petita comunitat catòlica del país.


més informació
Papa Francesc: "Tots som pecadors i podem caure en la corrupció"
4 abr. 17:

En l'homilia pronunciada a la Missa celebrada aquest dilluns 3 d'abril a la Casa Santa Marta, el papa Francesc ha recordat que "tots som pecadors" i que hem d'evitar caure en la corrupció a la qual porta el pecat.


més informació
El Papa encoratja models de producció que valoren els petits productors
29 mar. 17:

El papa Francesc ha enviat una carta al X Fòrum per al Futur de l'Agricultura, que té lloc aquest dimarts 28 de març a Brussel·les. Ho ha fet a través del cardenal Pietro Parolin, secretari d'Estat. 


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 28

Celebració de l’1 de maig a l’Arxidiòcesi de Barcelona, amb el lema "No qualsevol treball sinó un treball decent". Organitza: delegació de Pastoral Obrera de l’Arquebisbat de Barcelona. Hi intervindran: Albert Recio, professor d’Economia aplicada, i Toni Parrilla, professor del Centre Cruïlla. 19 h., parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 29, Barcelona

Dissabte, 29

20è Sopar Solidari a benefici de l’ONG Proactiva Open Arms, amb el lema "Ajudem a salvar vides humanes". 20 h., Parròquia de Sant Bernat Calbó, Reus. Més informació: tel. 977 756 415

Diumenge, 30

Conferència Pasqual. A càrrec del: fra Octavi Vilà, pare abat del Monestir de Santa Maria de Poblet. 19 h., Església del Monestir de Sant Josep i Santa Anna, germanes carmelites descalces, c. del Carme, 2, TarragonaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.