Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Papa Francesc: "Crist és el germà fort que es preocupa per nosaltres"
23 mar. 17:

El papa Francesc va afirmar que els forts han de protegir els febles seguint l'exemple de Crist, que és "el germà fort que es preocupa per cada un de nosaltres". A la catequesi de l'Audiència General de dimecres, el Sant Pare va continuar desgranant les cartes de Sant Pau, en les quals l'apòstol explica en què consisteix l'esperança cristiana.


més informació
El Papa presenta el Missatge per a la Jornada Mundial de la Joventut 2017 en un vídeo
22 mar. 17:

Aquest 21 de març de 2017 s'ha publicat el Missatge del Sant Pare als joves en preparació de la 32a Jornada Mundial de la Joventut 2017, que se celebrarà a àmbit diocesà el 9 d'abril de 2017, Diumenge de Rams, amb el tema "El Totpoderós obra en mi meravelles" (Lc 1,49).


més informació
Papa Francesc: "La conversió no la dóna una fada amb la seva vareta màgica, sinó fer el bé"
15 mar. 17:

En l'homilia que va oferir durant la Missa a la capella de la Casa Santa Marta aquest dimarts 14 de març, el papa Francesc va convidar a la conversió, és a dir a allunyar-se del mal i a prendre el camí del bé.


més informació
Cristians en una roda de reconeixement: així denuncia el Papa la persecució religiosa
3 mar. 17:

Amb una producció que rememora l'exitosa pel·lícula dels anys 90 Sospitosos habituals,  en El Vídeo del Papa de març Francesc denuncia la persecució contra els cristians en diverses parts del món.


més informació
El Papa demana al clergat romà viure, créixer i perseverar en la fe
3 mar. 17:

El papa Francesc, bisbe de Roma, es va trobar aquest dijous 2 de març al matí a la basílica de Sant Joan del Laterà amb els sacerdots de la seva diòcesi en la tradicional trobada al principi de la Quaresma.


més informació
"La Paraula és un do. L’altre és un do": missatge del papa Francesc per a la Quaresma
2 mar. 17:

El Sant Pare, en el seu missatge per a aquest temps quaresmal, convida a "no acontentar-se amb una vida mediocre, sinó a créixer en l’amistat amb el Senyor".


més informació
Papa Francesc: "La veritable felicitat ve de Déu i no dels diners"
1 mar. 17:

O se serveix Déu o les riqueses, perquè "no es pot servir dos senyors". Aquesta va ser la reflexió del papa Francesc en l'homilia de la casa de Santa Marta a primera hora del matí d'aquest dimarts 28 de febrer en recordar que un dels majors dons de Déu és la felicitat. El Papa va comentar el passatge del jove ric "que volia seguir el Senyor, però al final era tan ric que va triar les riqueses". "Que difícil és que un ric entri al Regne del cel", va afirmar.


més informació
"Posar-se en les sabates de l'altre", demana el Papa en una entrevista
1 mar. 17:

El papa Francesc va concedir una entrevista a la publicació gratuïta mensual Scarp de' tenis, publicada per Càritas a Milà amb motiu de la seva visita el proper 25 de març a aquesta ciutat del nord d'Itàlia, on anirà a algunes de les zones més desfavorides. El Pontífex va assenyalar com n'és de difícil "posar-se en les sabates de l'altre", i va explicar que encara que és una cosa bona i justa donar almoina als pobres, no es pot "llançar-los els diners sense mirar-los als ulls, ja que això no és un gest cristià".


més informació
Alegria per l’amor i la misericòrdia
22 feb. 17:

Entrevista a Francesc Riu, autor dels tres volums del llibre L'alegria de l'amor. Lectura i comentari, sobre l'exhortació del papa Francesc.


més informació
El Papa va exhortar a posar fi a la violència i a no utilitzar els nens com a soldats
21 feb. 17:

"Lamentablement segueixen arribant notícies d'enfrontaments violents i brutals a la regió de Kasai central, de la República Democràtica del Congo. Sento profund dolor per les víctimes, especialment per tants nens arrabassats de les seves famílies i de l'escola per ser usats com a soldats. Aquesta és una tragèdia: nens soldats!", va assenyalar el papa Francesc aquest diumenge 19 de febrer en les paraules que va dirigir als fidels des de la finestra del Palau Apostòlic, després del rés de l'Àngelus.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimecres, 22

Conferència sobre "La petjada de Torras i Bages a la Catalunya contemporània". Organitzen: Fundació privada Mútua Catalana i Centre Tarraconense El Seminari. A càrrec de: Joan Soler, historiador. 20 h., Centre Tarraconense El Seminari, Tarragona

Dijous, 23

"L’Església, comunió de germans que s’estimen", a propòsit del Pla Pastoral Diocesà. A càrrec de Mn. Josep Torrente, delegat d’Evangelització i Apostolat Seglar del bisbat de Sant Feliu, rector del Prat de Llobregat. De 21 a 22.30 h. Sales de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei

Divendres, 24

Projecció del documental Petjades (50 anys de vida de mn. Frigola a l’àfrica), de Vicenç Tomàs. Organitzen: DNíger.cat i parròquies de Figueres. 20 h; tot seguit, conversa amb Mn. Frigola i altres persones que participen en el documental. Sala del teatre de La Catequística, FigueresAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.