Diumenge, 20 d'Agost de 2017

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa expressa preocupació per la violència i les tensions a Jerusalem
24 jul. 17:

El papa Francesc va expressar aquest diumenge 23 de juliol la seva preocupació per les tensions greus i la violència deslligades en aquests dies a Jerusalem, Terra Santa, de manera que va cridar a la moderació i al diàleg.


més informació
El Papa en la Solemnitat de Sant Pere i Sant Pau: "No siguem cristians de saló!"
30 jun. 17:

En la Solemnitat de Sant Pere i Sant Pau, el papa Francesc ha celebrat la Missa a la plaça de Sant Pere acompanyat dels cinc nous cardenals creats el dia anterior al Consistori, i ha demanat no ser "cristians de saló", sinó veritables deixebles de Jesús. Per això va centrar la seva homilia a comentar tres paraules que van viure els dos sants: confessió, persecució i pregària. "De poc serveix conèixer els articles de la fe si no es confessa Jesús com a Senyor de la pròpia vida", va dir al començament.


més informació
El papa Francesc proposa 3 característiques per ser un bon pastor a sacerdots
23 jun. 17:

En l'homilia de la Missa que s'ha celebrat aquest dijous 22 de juny a la Casa Santa Marta del Vaticà, i prenent com a exemple sant Pau, el papa Francesc ha explicat tres característiques que han de tenir els sacerdots per poder ser realment bons pastors.


més informació
Papa Francesc: "Si no és per sempre millor no et casis"
22 jun. 17:

A l'Audiència General d'aquest dimecres 21 de juny, el papa Francesc ha precisat als que volen contraure matrimoni que, si la seva opció no és per sempre, millor no es casin.


més informació
El Papa visita les ciutats italianes de Bozzolo i Barbiana per honrar la memòria de dos sacerdots
21 jun. 17:

Aquest dimarts 20 de juny el papa Francesc ha fet una visita breu a dues ciutats italianes amb la intenció de visitar les tombes de dos emblemàtics sacerdots en procés de beatificació: Primo Mazzolari a Bozzolo, Diòcesi de Cremona, i Lorenzo Milani a Barbiana, Diòcesi de Florència. El Sant Pare va prendre les figures de tots dos sacerdots i els va oferir com a exemple de les virtuts que honren la vida dels sacerdots.


més informació
Papa: "Lluitem contra la corrupció que s'apodera de la societat i de l'Església"
16 jun. 17:

El papa Francesc ha afirmat que la corrupció es troba en l'origen de les principals violacions contra els drets humans i la dignitat de les persones, i ha fet una crida a la unitat per combatre-la, ja que fins i tot s'ha introduït a l'Església en forma de "mundanitat espiritual".


més informació
El papa Francesc: "L'amor és la medicina per canviar el cor d'una persona infeliç"
15 jun. 17:

Davant de milers de pelegrins que han participat de l'audiència general a la plaça de Sant Pere, el papa Francesc ha prosseguit amb la catequesi dedicada al tema de l'esperança cristiana i ha subratllat que aquesta "es fonamenta en el fet que som fills estimats de Déu".


més informació
El Papa exhorta a no romandre inactius davant l'escandalosa propagació de la pobresa
14 jun. 17:

El papa Francesc va exhortar a "no romandre inactius davant l'escandalosa propagació de la pobresa" en el seu missatge per a la primera Jornada Mundial dels Pobres, que se celebrarà el proper 19 de novembre amb el lema "No estimem de paraula sinó amb obres".


més informació
El papa Francesc exhorta els responsables de les nacions a posar fi al comerç d'armes
7 jun. 17:

El Vídeo del Papa, de la Xarxa Mundial de Pregària del Papa, ha presentat la seva edició de juny del 2017, Eliminar el comerç de les armes. El llançament arriba dies després que el papa Francesc rebés el president dels Estats Units, Donald Trump, i li demanés treballar per la pau mundial.


més informació
El Papa diu que "Europa ha de tenir en la família el millor tresor"
2 jun. 17:

El Papa ha elogiat aquest dijous 1 de juny el servei i la missió de la Federació d'Associacions Catòliques de Famílies a Europa, en rebre els seus integrants coincidint amb el 20è aniversari de la seva fundació.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dissabte, 29

Concert a benefici de Càritas parroquial de Berga. A càrrec de: La Melanza Ensemble. 19 h., església de Sant Joan, Berga

Diumenge, 30

Recital per a violoncel, guitarra i cant en el marc dels 50 anys de la fundació del monestir de Solius. A càrrec de: Els Dos Lets, Raúl Hernández "Ralet" (guitarra i veu) i Joan Palet (violoncel). 19.30 h., Església del Monestir de Solius

Dilluns, 31

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia (Dies: del 31 de juliol al 5 d’agost). A càrrec de: Marc Díaz.  Montserrat. Més informació: tel. 938 777 766; a/e: trobadescant@abadiamontserrat.net; www.trobadesanimadorsdecant.caAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.