Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa demana als universitaris: "Il·luminar la cultura actual amb un renovat humanisme"
18 gen. 18:

L'última activitat que el papa Francesc va realitzar el dimecres 17 de gener va ser la visita a la Universitat Catòlica de Santiago, on l'esperaven joves estudiants entusiastes i un grup d'infants, al costat de 1.200 exponents del món acadèmic. El pontífex argentí va destacar amb la seva visita els 130 anys de vida d'aquesta institució, "entrellaçada amb la història de Xile", ha expressat.


més informació
El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
17 gen. 18:

A la multitudinària Missa pel Progrés dels Pobles celebrada a Temuco, sud de Xile, el papa Francesc va exhortar a ser "artesans d'unitat" perquè no guanyi "l'enfrontament, ni la divisió" sobretot en aquestes terres on s'ha accentuat la violència.


més informació
El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
17 gen. 18:

El papa Francesc es va reunir en privat aquest dimarts 16 de gener amb víctimes d'abusos sexuals comesos per sacerdots a Xile, ha informat el director de la Sala de Premsa de la Santa Seu, Greg Burke.


més informació
"És just demanar perdó", expressa el Papa sobre els abusos del clergat
16 gen. 18:

El papa Francesc ha expressat el seu dolor per "el dany irreparable causat a infants per part de ministres de l'Església", i ha assenyalat que "és just demanar perdó", donar suport a les víctimes i insistir perquè aquests fets no es tornin a repetir. Ho va fer en el seu primer discurs a Xile, davant la presidenta Michelle Bachelet i altres autoritats locals des del Palau de la Moneda. Així mateix el pontífex ha demanat als xilens tenir "una opció radical per la vida", exhortació que té lloc a pocs mesos de la despenalització de l'avortament impulsada pel govern xilè.


més informació
El papa Francesc presideix la primera Missa de la seva visita a Xile
16 gen. 18:

Més de 400.000 persones es van congregar aquest dimarts al matí al Parc O'Higgins, de Santiago de Xile, per participar de la primera de les tres misses que el papa Francesc presidirà durant la seva estada en aquest país.


més informació
Papa Francesc: "Només la trobada amb Déu pot donar sentit ple a la vida"
15 gen. 18:

Després de la Missa d'aquest diumenge 14 de gener amb motiu de la Jornada Mundial de l'Emigrant i Refugiat, el papa Francesc va presidir el rés de l'Àngelus i va comentar l'Evangeli del dia en què "es proposa el tema de la manifestació del Senyor".


més informació
Papa Francesc: "Si la pregària no es fa amb valentia no és cristiana"
12 gen. 18:

A la Missa matinal celebrada a la Casa Santa Marta del Vaticà, el papa Francesc ha parlat aquest divendres de la importància de pregar bé i ha subratllat que "si l'oració no és valenta no és cristiana".


més informació
El Papa anima els sacerdots a tenir cura dels moments de silenci durant la Missa
10 gen. 18:

En la seva catequesi d'aquest dimecres 10 de gener durant l'Audiència General celebrada a l'Aula Pau VI del Vaticà, el papa Francesc ha reflexionat sobre la importància del silenci en la litúrgia de la celebració eucarística i ha convidat els sacerdots a tenir cura d'aquests moments: "Recomano vivament als sacerdots que observin aquest moment de silenci, que sense voler-ho podem arriscar-nos a descuidar".


més informació
El Papa assenyala les tres característiques en què se sosté l'autoritat del sacerdot
9 gen. 18:

Aquestes són les tres característiques en què se sosté l'autoritat del sacerdot, segons va explicar el Papa Francesc a la Missa d'aquest dimarts 9 de gener a Casa Santa Marta: emoció, proximitat i coherència.


més informació
El papa Francesc condemna el bullying a les escoles: "És obra de Satanàs"
8 gen. 18:

En la seva homilia de la Missa celebrada a la Casa Santa Marta aquest dilluns 8 de gener, el papa Francesc ha condemnat el maltractament als més dèbils, i especialment la violència a les escoles, l'anomenat bullying.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.