Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Divisions internes a la comunitat armènia després de les interferències polítiques en l'elecció del nou Patriarca
23 mar. 17:

El diputat Garo Paylan, membre armeni del Parlament turc, ha presentat una interpel·lació per escrit al ministre turc d'Interior Süleyman Soylu, per demanar un aclariment pel que fa a les interferències polítiques que estan influint en l'elecció del futur Patriarca armeni de Constantinoble, amb seu a Istanbul. Aquestes interferències, segons l'opinió de molts observadors, es veuen alimentades per les divisions internes entre els membres del mateix Patriarcat.


més informació
El Sant Sepulcre recobra tota la seva esplendor
22 mar. 17:

Les obres de restauració de l'edicle i la cúpula que protegeixen la tomba de Jesucrist s'han acabat a temps i els resultats seran presentats aquest dimecres 22 de març, segons ha confirmat a l'església del Sant Sepulcre de Jerusalem l'encarregada de la restauració, Antonia Moropoulou.


més informació
Inundacions al Perú: els bisbes convoquen una jornada de pregària i solidaritat
21 mar. 17:

"Acompanyant el dolor de milers dels nostres germans que estan patint a causa de les condicions climàtiques adverses en tot el territori nacional, especialment al nord i centre del país, convidem tots els catòlics i persones de bona voluntat a mostrar la seva solidaritat cap al seu patiment". Aquesta ha estat la crida dels bisbes del Perú, que aquest diumenge 19 de març han organitzat una jornada de pregària i solidaritat, assenyalant que "tots som testimonis de la dura realitat que estan vivint milers de peruans que ho han perdut tot a causa de l'emergència greu que viu el país a causa de les inundacions que s'han cobrat milers de vides".


més informació
Les missions jesuítiques uneixen un cop més l'Argentina, el Brasil i el Paraguai
21 mar. 17:

En una trobada bilateral entre els responsables dels governs estatals de Rio Grande do Sul (Brasil) i Misiones (Argentina) s'ha signat un acord per reprendre el camí dels 30 pobles jesuítics de la regió i transformar-lo en un corredor turístic únic al món.


més informació
Jornada de la Joventut Asiàtica 2017: celebrar la diversitat en una societat multicultural
20 mar. 17:

Encoratjar i acompanyar els joves d'Àsia a viure i promoure una "cultura de la solidaritat i de la trobada amb l'altre, en les societats multiculturals i multireligioses d'Àsia", i prendre un coneixement profund de la contribució que cal donar a l'Església i a la societat. Aquesta és la intenció de la setena Jornada de la Joventut Asiàtica (Asian Youth Day), que el 2017 se celebrarà a Yogyakarta, Java central, del 30 de juliol al 9 d'agost. El tema triat per a l'esdeveniment que reunirà més de 3.000 joves catòlics de 29 països asiàtics és "Joventut asiàtica en festa: viure l'Evangeli en una Àsia multicultural".


més informació
Canvis a la Conferència Episcopal Espanyola
17 mar. 17:

Els bisbes reunits en la 109a Assemblea Plenària de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) que s’està celebrant a Madrid del 13 al 17 de març de 2017 han escollit els membres del Comitè Executiu per al trienni 2017-2020, entre els quals Mons. Joan Josep Omella Omella, arquebisbe de Barcelona.


més informació
A punt el segon cicle de xerrades i converses "Dona i religions" a les biblioteques de Barcelona
16 mar. 17:

L'Oficina d’Afers Religiosos i el Consorci de Biblioteques de Barcelona han organitzat conjuntament el segon cicle de xerrades i converses Dona i religions, que continuarà a partir del dilluns 20 de març. A les últimes tres sessions s’explorarà el debat social sobre el paper de les dones en les religions.


més informació
Jaume Vives: "Els cristians perseguits estan fent molt per nosaltres, moren per amor a Crist"
16 mar. 17:

Jaume Vives, impulsor del documental sobre els cristians perseguits Guardianes de la fe, ha estat el convidat de la segona conferència quaresmal organitzada per l’Arxiprestat de Tarragona Centre, aquest dilluns dia 13 de març a la parròquia de Sant Francesc d’Assís de la ciutat.


més informació
La relíquia de sant Joan Pau II peregrinarà a l'Uruguai
15 mar. 17:

A 30 anys de la visita del papa sant Joan Pau II a l'Uruguai, arribarà una relíquia de la seva sang que serà exposada en diverses catedrals del país.


més informació
El cardenal Blázquez és reelegit president de l'episcopat espanyol
15 mar. 17:

L'arquebisbe de Valladolid, el cardenal Ricardo Blázquez Pérez, va ser reelegit aquest dimarts 14 de març president de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) per a un segon trienni consecutiu en la primera votació. La votació va tenir lloc en el segon dia de la 109 Assemblea Plenària, que es reuneix a Madrid durant aquesta setmana. Així mateix, l'arquebisbe de València, el cardenal Antonio Cañizares Llovera, va ser triat vicepresident de la CEE, segons l'Agència AICA.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimecres, 22

Conferència sobre "La petjada de Torras i Bages a la Catalunya contemporània". Organitzen: Fundació privada Mútua Catalana i Centre Tarraconense El Seminari. A càrrec de: Joan Soler, historiador. 20 h., Centre Tarraconense El Seminari, Tarragona

Dijous, 23

"L’Església, comunió de germans que s’estimen", a propòsit del Pla Pastoral Diocesà. A càrrec de Mn. Josep Torrente, delegat d’Evangelització i Apostolat Seglar del bisbat de Sant Feliu, rector del Prat de Llobregat. De 21 a 22.30 h. Sales de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei

Divendres, 24

Projecció del documental Petjades (50 anys de vida de mn. Frigola a l’àfrica), de Vicenç Tomàs. Organitzen: DNíger.cat i parròquies de Figueres. 20 h; tot seguit, conversa amb Mn. Frigola i altres persones que participen en el documental. Sala del teatre de La Catequística, FigueresAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.