Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Esperança per a un futur millor
18 gen. 18:

Seguidament us adjuntem la nota final després de la trobada dels bisbes de la Coordinadora de les Conferències Episcopals per a l'Església a Terra Santa i l'Assemblea de Bisbes Catòlics de Terra Santa amb les comunitats cristianes a Jerusalem, Betlem, Emaús i Gaza i el Patriarcat Llatí que han fet del 13 al 18 de gener.


més informació
El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
17 gen. 18:

En la trobada que va mantenir aquest dimarts 16 de gener a Santiago de Xile amb els bisbes del país, el papa Francesc va dedicar unes paraules al bisbe més ancià del món, que té 102 anys i que viu al país sud-americà.


més informació
Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa
17 gen. 18:

El dimarts dia 16 de gener va continuar la visita de la Coordinadora de les Conferències episcopals per a l'Església a Terra Santa on hi participa Mons. Joan-Enric Vives, Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra. L’objectiu és conèixer el treball educatiu que es realitza amb els joves tant a Palestina com a Israel, en favor del diàleg i la reconciliació.


més informació
L'arquebisbat de Santiago de Xile davant dels atacs incendiaris a esglésies
15 gen. 18:

Davant els atacs amb bombes incendiàries, perpetrats la matinada del divendres 12 de gener en tres esglésies de la capital xilena, a tres dies de l'arribada del papa Francesc, l'arquebisbat de Santiago va emetre un comunicat.


més informació
El Papa a Xile: Creen una aplicació per seguir els cants i lectures a les misses
15 gen. 18:

"Canto Católico", és la primera aplicació (app) cantoral que recull totes les cançons que seran interpretades durant les litúrgies i altres trobades amb el Sant Pare durant la seva visita a Xile.


més informació
Professors de l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona a les Jornades Nacionals de Litúrgia a Mèxic
15 gen. 18:

Tres professors de l’Institut Superior de Litúrgia de Barcelona participen aquest gener a les Jornades Nacionals de Litúrgia que anualment organitza la Societat Mexicana de Liturgistes (SOMELIT) a Mèxic.


més informació
Curs per a formadors de Seminaris a Madrid
12 gen. 18:

Dels dies 2 al 4 de gener de 2018 va tenir lloc a Madrid, a la seu de la Casa Operàries prop de la seu de la Conferència Episcopal Espanyola, un Curs per a formadors de Seminaris, organitzat per la Comissió Episcopal de Seminaris i Universitats. Hi van participar vint formadors, i va ser presidit per l’arquebisbe d’Urgell Mons. Joan-Enric Vives president de la Comissió episcopal.


més informació
L'Ajuntament de Castelló de la Plana rectifica parcialment: treu la mitja lluna però no posa la creu
12 gen. 18:

El col·lectiu Fem Castelló està recollint signatures perquè el consistori posi el símbol cristià en el geoportal municipal.


més informació
Bisbes nord-americans destaquen la importància del cant gregorià
10 gen. 18:

El servei informatiu de la Conferència de Bisbes Catòlics dels Estats Units, "Catholic News Service", ha publicat una sèrie de vídeos en el seu compte oficial de Youtube sobre la història i importància del cant gregorià en la vida de l'Església. La sèrie va ser destacada com "excel·lent i útil" per la plataforma catòlica "New Liturgical Movement".


més informació
El món s'ha oblidat del Congo, només l'Església defensa a la població, assenyala sacerdot
10 gen. 18:

La situació a la República Democràtica del Congo és cada vegada més greu des de l'esclat a l'octubre de 2017 de nombroses protestes antigovernamentals, davant la negativa del president Joseph Kabila a abandonar el poder que exerceix des de l'any 2001 i convocar eleccions com assenyala la Constitució del país.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.