Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Catholic Connect: l'aplicació que connectarà els catòlics de tot el món
23 oct. 17:

Ricardo Orozco, un jove mexicà que resideix a Texas, Estats Units, és qui ha desenvolupat, juntament amb un equip de 15 persones, l'aplicació Catholic Connect, que des de gener de 2018 permetrà als catòlics de tot el món connectar-se amb altres fidels, connectar-se a una comunitat, enfortir la seva fe i compartir diverses experiències.


més informació
Un bisbe de l'Argentina demana "creativitat" per celebrar la Jornada Mundial dels Pobres
20 oct. 17:

El bisbe de la regió argentina de la Rioja, Marcelo Colombo, ha fet una crida a la comunitat diocesana a celebrar la Primera Jornada Mundial dels Pobres, que el papa Francesc va convocar per al 19 de novembre vinent amb el lema "No estimem de paraula, sinó amb obres".


més informació
El papa Francesc nomena un bisbe per als Estats Units
19 oct. 17:

El papa Francesc va nomenar Mons. Joseph M. Siegel bisbe d'Evansville, als Estats Units, que fins ara havia exercit la seva tasca pastoral com a bisbe de la Diòcesi de Joliet, a Illinois.


més informació
Joan-Enric Vives es reuneix amb el copríncep francès al Palau de l'Elisi
19 oct. 17:

El copríncep episcopal i arquebisbe d'Urgell, Mons. Joan-Enric Vives i Sicília, va mantenir el dilluns 16 d'octubre, al migdia, una trobada personal amb el copríncep francès, Emmanuel Macron, al Palau de l'Elisi.


més informació
Alliberen el sacerdot segrestat a Nigèria
18 oct. 17:

El pare Maurizio Pallú, el sacerdot italià segrestat a Nigèria des de dijous passat, va ser alliberat poc abans de la mitjanit de dimarts.


més informació
La basílica del Sagrat Cor de París es tenyeix de vermell en honor a màrtirs cristians
18 oct. 17:

La basílica del Sagrat Cor, un dels llocs més icònics de la ciutat París, es va tenyir de vermell durant 24 hores en honor als màrtirs cristians al món i per demanar respecte a la llibertat religiosa. Aquest homenatge es va realitzar el 12 d'octubre i va ser organitzat per la fundació pontifícia Ajuda a l'Església Necessitada (ACN) a França amb ocasió dels 70 anys de la seva creació.


més informació
Scholas inicia el seu programa Ciutadania a Tarragona centrat en la discriminació, el bullying i la desigualtat de gènere
17 oct. 17:

Scholas Occurrentes, fundació impulsada pel papa Francesc, posa en marxa una nova edició del seu programa Ciutadania. En aquesta ocasió Tarragona ha estat l'escenari escollit i prop de 200 estudiants s'han donat cita al Centre Tarraconense El Seminari.


més informació
El Papa identifica obstacles en la lluita contra la fam i explica com superar-los
16 oct. 17:

En un discurs pronunciat a l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO), el papa Francesc va lamentar els efectes de la inseguretat alimentària entre les poblacions més desfavorides del planeta i va cridar a posar fre a les guerres i a la degradació mediambiental, principals obstacles en la lluita contra la fam.


més informació
Mor el bisbe xinès que va patir 13 anys en camps de treball forçat del règim comunista
16 oct. 17:

L'Oficina de Premsa del Vaticà va informar que el 25 de setembre passat va morir, a causa del càncer i a l'edat de 83 anys, Mons. Matteo Hu Xiande, bisbe de Ningbo, a la província de Zhejiang, a la Xina continental.


més informació
El Papa envia una carta als bisbes de l'Índia i demana evitar tensions per una nova decisió
11 oct. 17:

El papa Francesc ha decidit establir dues noves eparquíes a l'Índia que afecten l'Església siromalabar i hauran de treballar en comunió amb les altres i amb l'Església llatina. Una eparquia és una circumscripció territorial sota l'autoritat d'un bisbe, típica de les esglésies catòliques orientals, així com l'ortodoxa. Equivaldria a una diòcesi a l'Església catòlica llatina.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.