• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

_NEWSARCHIVE

_FILLDATA

_BUSCADOR

_DATE  _DATEFROM  _DATEFORMAT   _DATETO  _DATEFORMAT

_WORDS 

_SECTION 


Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors
24 . 18:

El 22 de maig, el sacerdot argentí Justo José Ilarraz, va ser condemnat pel Tribunal de Justícia d'Entre Ríos (Argentina) a 25 anys de presó domiciliària pel delicte d'abusos sexuals contra adolescents. No obstant això, la condemna per "promoció de la corrupció de menors agreujada i d'abús deshonest agreujat" ocorreguts entre 1984 i 1995 podria ser revertida si la Cort Suprema de Justícia de la Nació admet la prescripció del delicte, plantejada per la defensa del sacerdot. Durant gairebé tres dècades, Ilarraz va ser prefecte de disciplina dels estudiants del Seminari de Paraná, Nuestra Señora del Cenáculo, província d'Entre Rius. Allí hauria abusat d'uns 50 menors d'edat.


_SEE_MORE
Xile: Assalten casa i assassinen la dona del diaca permanent
24 . 18:

La Rectoria per al Clergat de l'Arquebisbat de Santiago va lamentar el violent assalt que va patir la família d'un diaca permanent el 21 de maig, que va ocasionar la mort de l'esposa i va deixar al diaca i el seu fill en estat de salut greu.


_SEE_MORE
L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
24 . 18:

La Conferència Episcopal Peruana (CEP), en la seva tasca de respondre de manera solidària i concreta, enfront de la crisi humanitària que actualment viu el poble germà de Veneçuela, realitzarà el proper diumenge 3 de juny una col·lecta nacional per recol·lectar fons per a aquest fi, a les esglésies i parròquies de tot el país.


_SEE_MORE
‘Junts, X un món millor’, campanya de la Renda per al sosteniment econòmic de l’Església
23 . 18:

Amb el lema "Junts, X per un món millor", el programa per al sosteniment econòmic de l’Església impulsa un any més la Campanya Xtants per a seguir construint un món millor.


_SEE_MORE
L'Església argentina farà el 7 de juny una jornada de dejuni i pregària per la vida
23 . 18:

La Conferència Episcopal Argentina (CEA) ha convocat una Jornada de Dejuni i Pregària per la Vida, per al dijous 7 de juny vinent, davant les futures instàncies legislatives pel debat dels projectes per despenalitzar l'avortament.


_SEE_MORE
Bisbes Catòlics: "Jerusalem també pot ser capital de Palestina"
18 . 18:

L'Assemblea d'Ordinaris Catòlics de Terra Santa, va fer pública el dimarts 15 de maig passat una declaració en la qual, amb relació a la mort de més de 60 palestins a la frontera de Gaza, assenyalen que "aquestes baixes, o la majoria d'elles, podrien haver-se evitat si les forces israelianes haguessin utilitzat eines no letals". Així mateix van fer "una crida a totes les parts involucrades per evitar l'ús de la violència i per trobar formes d'acabar amb el setge imposat a uns dos milions de palestins a la franja de Gaza el més aviat possible".


_SEE_MORE
L'Arquebisbe Jaume Pujol visita la missió diocesana d’«Ekolo ya Bondeko» a la República Democràtica del Congo
18 . 18:

Del 10 al 14 de maig l'Arquebisbe Jaume Pujol, acompanyat d’un grup de persones de l’arxidiòcesi tarragonina, entre elles la delegada diocesana de Missions, Ana González i el cap del Departament de Mitjans de Comunicació, Santi Grimau, han estat en aquest país africà per a conèixer la tasca de la missionera diocesana Isabel Correig, concretament un nou projecte que està impulsant d’atenció sanitària a pacients indigents de l’Hospital Mama-Yemo de Kinshasa.


_SEE_MORE
Dia de la benaurada Verge Maria, Mare de l’Església
17 . 18:

La diòcesi de Barcelona i tota l’Església catòlica arreu del món, celebrarà aquest dilluns 21 de maig la primera celebració en memòria de la benaurada Verge Maria, Mare de l’Església. D’aquesta es compleix la petició que va estipular el Sant Pare. Ho va fer a través d’un Decret de la Congregació per al Culte Diví. Va ser el 3 de març passat, quan el papa Francesc va promulgar-ho des de la Santa Seu. Cada any, el dilluns següent a la Pentecosta, se celebri la festa en commemoració a Maria, la Mare de l’Església. A més ha recalcat que es faci constar en el Calendari Romà General.


_SEE_MORE
Els catòlics de Timor Oriental: "Un nou govern per al desenvolupament econòmic i social"
17 . 18:

La coalició de partits d'oposició, entre els quals es troba el dirigit pel líder històric Xanana Gusmao, va amb avantatge després de les eleccions polítiques celebrades l'11 de maig passat a Timor Oriental. Segons un escrutini gairebé complet, l'Aliança de Canvi per al Progrés (AMP) lidera amb 34 escons al Parlament, que té un total de 65. L'Aliança, una coalició de tres partits, es va presentar contra Fretilin, partit de l'ex Primer Ministre Mari Alkatiri.


_SEE_MORE
Veneçuela i el seu dilema: Votar o no votar en les eleccions del 20 de maig?
17 . 18:

Bona part dels veneçolans viuen en aquest moment un dilema: votar o no votar en les eleccions presidencials del 20 de maig? Aquesta inquietud va començar des que l'oposició aglutinada a la Mesa de la Unitat Democràtica (MUD), frustrada en les seves participacions en els anteriors processos, ha considerat que "el sistema electoral de Veneçuela es va tornar fraudulent" i el govern de Nicolás Maduro va assumir una conducta "antidemocràtica".


_SEE_MORE
_PAGE   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.