Dissabte, 29 d'Abril de 2017
Santa Caterina de Sena, verge i doctora

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


II Congrés Internacional de l'Acció Catòlica a Roma
26 abr. 17:

Del 26 al 30 d'abril tindrà lloc a Roma el II Congrés Internacional de l'Acció Catòlica (AC), sota el lema "Acció Catòlica és missió amb tots i per a tots". Les reunions es duran a terme a l'aula sinodal del Vaticà i culminaran amb una trobada al costat del Sant Pare el diumenge 30. El Congrés reforçarà la proposta actual de l'Acció Catòlica i serà ocasió de celebrar els 150 anys de l'Acció Catòlica italiana i els 25 anys de la creació del FIAC (Fòrum Internacional de l'Acció Catòlica).


més informació
Ha mort el jesuïta Raimon Algueró, amb una llarga trajectòria a l'escola Casp
21 abr. 17:

La matinada del dijous 20 d'abril ha mort a Barcelona el P. Raimon Algueró, jesuïta que ha dedicat pràcticament tota la seva vida a l'educació d'infants i joves a l'escola dels jesuïtes del carrer de Casp de Barcelona, així com a l'acompanyament i a l'atenció a les famílies que al llarg d'aquests anys han passat per l'escola. Amant de la natura, trobà en la muntanya i l'excursionisme un marc extraordinari per a l'educació i la formació de persones.


més informació
Estat espanyol: es detecta un augment de delictes d'odi contra els cristians
21 abr. 17:

El Centre Jurídic Tomás Moro ha llançat l'Observatori contra la Cristofòbia davant "l'augment dels delictes d'odi contra els cristians a l'Estat espanyol".


més informació
El cardenal Tagle convida a "conèixer un immigrant" i a difondre l'esperit de la Pasqua
12 abr. 17:

L'arquebisbe de Manila i president de Càritas Internationalis, el cardenal Luis Antonio Tagle, ha difós un missatge pasqual en el qual suggereix "conèixer un emigrant" i difondre l'esperit de la Pasqua.


més informació
Cardenal Blázquez: "ETA no hauria d'haver existit, el seu desarmament arriba tard"
12 abr. 17:

"ETA mai va haver d'existir, és una injustícia les 900 vides que ha robat", ha afirmat a la premsa el president de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) i arquebisbe de Valladolid, el cardenal Ricardo Blázquez, en demanar a la banda terrorista ETA que es dissolgui com a organització després que aquest cap de setmana hagi escenificat el seu desarmament.


més informació
Franciscà assassinat per uns delinqüents que han robat aliments destinats a discapacitats i gent gran a Veneçuela
12 abr. 17:

El franciscà Diego Begolla, dels Germans Franciscans de la Creu Blanca i responsable de la Casa Llar a La Victoria, a l'estat d'Aragua, a Veneçuela, ha estat trobat mort el dilluns 10 d'abril a primera hora del matí al seu despatx. La notícia ha estat confirmada per la Conferència Episcopal de Veneçuela.


més informació
Sant'Egidio fa memòria dels coptes i de tots els màrtirs cristians
11 abr. 17:

Després dels atemptats que han colpejat aquest diumenge dues esglésies coptes a Egipte, la Comunitat de Sant'Egidio vol pregar pels màrtirs cristians. A Barcelona celebrarà una vetlla de pregària ecumènica avui dimarts, a dos quarts de vuit del vespre, a la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor. Serà presidida per Llorenç Puig, delegat dels Jesuïtes a Catalunya.


més informació
Pérennès: "A més de la violència, també hem d’afrontar desafiaments culturals i intel·lectuals"
11 abr. 17:

Li agrada parlar més d’encontre que de diàleg interreligiós. Diu que de vegades les paraules són sobreres i poden portar-nos a engany, per això anima a tenir imaginació a l’hora de propiciar trobades d’amistat. "Tenim molts reptes mundials que són comuns a totes les religions", manifesta el dominic Jean-Jacques Pérennès (Bretanya francesa, 1949), que des de fa gairebé dos anys és el director de l’Escola Bíblica i Arqueològica Francesa de Jerusalem. En parla en aquesta entrevisa publicada en un butlletí monogràfic de la Direcció General d’Afers Religiosos amb motiu del VI Memorial Cassià Just, que atorga el Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.


més informació
Diumenge de Rams sagnant per als coptes amb un doble atemptat a Egipte
10 abr. 17:

Almenys 45 persones moren en dos atacs en esglésies reivindicats per Estat Islàmic. La minoria cristiana experimenta un augment de la violència gihadista.


més informació
Augmenta el nombre de catòlics a l'Àfrica i Àsia, però disminueixen a Europa
10 abr. 17:

En cinc anys ha augmentat el nombre de catòlics d'Àsia i, principalment, de l'Àfrica, que passa del 15,5 al 17,3% del conjunt mundial. El catolicisme europeu disminueix tant en termes relatius (del 23,8% del 2010 al 22,2% el 2015) com, d'any en any, en termes absoluts (el 2015 els catòlics van ser gairebé 286 milions, poc més de 800 mil respecte al 2010 i 1,3 milions menys respecte al 2014). El continent americà segueix sent el més catòlic, amb el 49% de la població catòlica del planeta. Aquestes són algunes de les dades de l'Annuarium Statisticum Ecclesiae de 2015, publicat aquests dies pel Vaticà.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 28

Celebració de l’1 de maig a l’Arxidiòcesi de Barcelona, amb el lema "No qualsevol treball sinó un treball decent". Organitza: delegació de Pastoral Obrera de l’Arquebisbat de Barcelona. Hi intervindran: Albert Recio, professor d’Economia aplicada, i Toni Parrilla, professor del Centre Cruïlla. 19 h., parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 29, Barcelona

Dissabte, 29

20è Sopar Solidari a benefici de l’ONG Proactiva Open Arms, amb el lema "Ajudem a salvar vides humanes". 20 h., Parròquia de Sant Bernat Calbó, Reus. Més informació: tel. 977 756 415

Diumenge, 30

Conferència Pasqual. A càrrec del: fra Octavi Vilà, pare abat del Monestir de Santa Maria de Poblet. 19 h., Església del Monestir de Sant Josep i Santa Anna, germanes carmelites descalces, c. del Carme, 2, TarragonaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.