Diumenge, 20 d'Agost de 2017

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Homenatge a França al pare Jacques Hamel, assassinat fa un any per gihadistes
27 jul. 17:

L’arquebisbe de Rouen, Mons. Dominique Lebrún, ha presidit una Eucaristia a l’església de Saint-Etienne-du-Rouvray (Normandia) com a homenatge al sacerdot francès Jacques Hamel, assassinat fa un any per dos joves gihadistes mentre celebrava missa. "Recordem un sacerdot que continua vetllant per nosaltres", ha dit el prelat, "l’odi no ha triomfat i no triomfarà".


més informació
L'Església catòlica a Ucraïna viu una primavera
27 jul. 17:

L'Església catòlica a Ucraïna és poc coneguda a Occident. Mentre l'atenció dels mitjans de comunicació es concentra en el conflicte registrat al país i les seves tensions diplomàtiques amb Rússia, Ucraïna exhibeix una particular vitalitat eclesial, tant en l'Església grecocatòlica ucraïnesa com en l'Església catòlica de ritu llatí, totes dues perseguides durant el règim comunista de la Unió Soviètica. En una entrevista amb l'agència catòlica polonesa de notícies KAI, l'arquebisbe de Lviv dels llatins, Mieczyslaw Mokrzycki, va destacar la vitalitat de l'Església local: "L'Església catòlica a Ucraïna encara està experimentant la primavera", ha afirmat.


més informació
L'arquebisbe Eguren crida el Perú a "una reconstrucció" moral davant de desastres i corrupció
27 jul. 17:

L'arquebisbe de Piura i Tumbes, Mons. José Antonio Eguren, va presidir el tedèum en ocasió del 196 aniversari de la independència del Perú i va afirmar que el país necessita "una reconstrucció moral", perquè sense ella la reconstrucció material dels llocs afectats per les pluges, que van deixar milers de damnificats, "serà impossible" o els seus fruits seran escassos.


més informació
El cardenal Pell reitera la seva innocència de càrrecs de pederàstia
26 jul. 17:

El cardenal George Pell, prefecte de la Secretaria d'Economia de la Santa Seu, ha reiterat la seva innocència dels càrrecs de pederàstia que se li imputen en comparèixer aquest dimecres 26 de juliol davant un tribunal a Melbourne, Austràlia. Un dels advocats del prelat, Robert Richter, ha dit que "el cardenal es declara innocent de tots els càrrecs i mantindrà aquesta presumpta innocència", segons informa l'agència AICA.


més informació
Els joves celebren un any de la JMJ de Cracòvia 2016
26 jul. 17:

Ha transcorregut un any des de la Jornada Mundial de la Joventut que es va celebrar a Cracòvia, Polònia, del 25 al 31 de juliol de 2016. Aquest tipus d'aniversaris porten records, anècdotes, imatges i històries que ens fan voler reviure aquells moments viscuts al costat al papa Francesc.


més informació
Ataquen amb explosius la seu de la Conferència Episcopal Mexicana
26 jul. 17:

Uns desconeguts han fet detonar aquest dimarts 25 de juliol un explosiu contra la seu de la Conferència Episcopal Mexicana (CEM), a Ciutat de Mèxic.


més informació
Es presenten les obres de restauració del temple parroquial de Ntra. Sra. de l’Assumpció de Vallibona, a Castelló de la Plana
26 jul. 17:

Les obres realitzades fins ara es donaran a conèixer el proper 13 d’agost, a la mateixa església parroquial, amb motiu de la celebració de la festa de Ntra. Sra. de l’Assumpció, patrona de la localitat. Començarà la jornada a les 11.30 h amb una Missa presidida per Enric Benavent, bisbe de Tortosa. Acte seguit, Arturo Zaragoza, inspector de Patrimoni de la Generalitat Valenciana, explicarà i presentarà la tasca realitzada en l’exposició que s’obrirà al públic.


més informació
Una vintena d’escolapis de tot el món visiten Catalunya amb motiu de la Ruta Calassància
25 jul. 17:

22 joves escolapis provinents de l’Àfrica, el Japó, les Filipines, els Estats Units, Centreamèrica, Mèxic, Itàlia, l'Índia, el Brasil, Bolívia, Indonèsia, Hongria i Eslovàquia visiten Catalunya aprofitant la formació que realitzen del 18 de juliol al 3 d’agost abans de fer la professió solemne.


més informació
Segon dia de peregrinació a Segòvia del Bisbat de Terrassa
25 jul. 17:

Durant el matí els joves han estat a Segòvia. A les 9.30 h Mons. Saiz Meneses ha presidit la Missa a la catedral. Ha predicat Mons. Cristau, bisbe auxiliar, el qual ha recordat la figura de Sant Jaume i ha convidat a viure la vida com a una vocació de servei.


més informació
Celebració del mig segle de Justícia i Pau Europa a Taizé
25 jul. 17:

Enguany Justícia i Pau Europa celebra el seu 50è aniversari, i per commemorar aquesta fita les 31 comissions nacionals es trobaran a Taizé del 22 al 24 de setembre. Aquesta reunió, en forma de seminari internacional, servirà per compartir, dialogar i reflexionar amb els companys de la resta de països. En nom de Justícia i Pau Catalunya hi assistirà una nombrosa representació.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dissabte, 29

Concert a benefici de Càritas parroquial de Berga. A càrrec de: La Melanza Ensemble. 19 h., església de Sant Joan, Berga

Diumenge, 30

Recital per a violoncel, guitarra i cant en el marc dels 50 anys de la fundació del monestir de Solius. A càrrec de: Els Dos Lets, Raúl Hernández "Ralet" (guitarra i veu) i Joan Palet (violoncel). 19.30 h., Església del Monestir de Solius

Dilluns, 31

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia (Dies: del 31 de juliol al 5 d’agost). A càrrec de: Marc Díaz.  Montserrat. Més informació: tel. 938 777 766; a/e: trobadescant@abadiamontserrat.net; www.trobadesanimadorsdecant.caAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.