Diumenge, 20 d'Agost de 2017

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES I RECORDEU-VOS DE PRESERVAR EL MEDI AMBIENT
28 jul. 17:

L'AGÈNCIA CRISTIANA DE NOTÍCIES FLAMA.INFO DESITJA A TOTS ELS LECTORS I SUBSCRIPTORS UNES BONES VACANCES. MANTINGUEM VIVA LA FLAMA DE LA NOSTRA FE BEN ARRELADA A L'ESGLÉSIA I A CATALUNYA. TORNAREM AMB MÉS INFORMACIÓ EL 4 DE SETEMBRE.


més informació
Després de les tensions a l'Esplanada de les Mesquites, Al-Azhar convoca una conferència internacional a Jerusalem
28 jul. 17:

La Universitat d'Al-Azhar, el centre acadèmic i teològic de l'Islam sunnita més important del món, ha anunciat la decisió de voler convocar, per al proper mes de setembre, una conferència internacional sobre Jerusalem, per discutir "amb les institucions i òrgans pertinents" sobre el present i el futur de la Ciutat Santa, a partir de les últimes tensions que s'han viscut al voltant de l'Esplanada de les Mesquites i dels Llocs Sants musulmans. En un comunicat rellançat pels mitjans de comunicació nacionals d'Egipte, Al-Azhar defineix les recents mesures adoptades per les autoritats israelianes com "sense cap fonament en els principis humanitaris o de civilització".


més informació
El president de la Generalitat rep l'equip de Fragmenta Editorial
28 jul. 17:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut aquest dijous al seu despatx del Parlament de Catalunya l'equip de Fragmenta Editorial, encapçalat pels editors Ignasi Moreta i Inês Castel-Branco, amb motiu de la recent commemoració del desè aniversari d'aquest segell. Fragmenta va néixer el maig del 2007 per publicar llibres sobre religions, espiritualitat i pensament des d'una perspectiva aconfessional i independent, i ha publicat des d'aleshores 148 llibres: 82 en català, 54 en castellà i 12 en portuguès.


més informació
Campanya al Caire per explicar la incompatibilitat entre violència i islam
28 jul. 17:

La universitat Al-Azhar d'Egipte, la institució religiosa més important en el món musulmà sunnita, ha decidit instal·lar estands o parades a les estacions de metro del Caire per oferir als viatgers prospectes i fulletons en contra de les idees violentes propagades per l'extremisme islàmic.


més informació
El vincle entre el mètode escolta i l’espiritualitat
24 jul. 17:

L’escoltisme és un moviment educatiu que pretén transformar les persones per poder canviar el món; i aquest acompanyament cal fer-lo en tots els àmbits de la vida, també en l’espiritual.


més informació
"Units i diversos", lema del Fòrum 2017 de Jesuïtes Educació
14 jul. 17:

La xarxa d'escoles Jesuïtes Educació va celebrar el seu tradicional Dia Institucional del Fòrum el dia 7 de juliol als espais de l'escola Jesuïtes Sarrià - Col·legi Sant Ignasi. Aquesta jornada és la cloenda de les jornades de formació que s'han portat a terme per a educadors i educadores de la xarxa, i es converteix també en una celebració compartida del final del curs escolar. 


més informació
L'allau de contenidors cremats esgota existències a Badalona
12 jul. 17:

La crema intencionada de contenidors d’escombraries sembla no tenir fre a Badalona. Segons les dades recollides per la Guàrdia Urbana, des de principis d’any els brètols han calat foc a 185 contenidors, una xifra que, si es manté la tendència, obligarà a tancar l’exercici amb més contenidors cremats que el 2016, en què la xifra final va ser de 279.


més informació
250 educadors de La Salle assisteixen a sessions de formació
10 jul. 17:

La Salle Catalunya ha comptat amb diferents formacions dirigides al professorat i equips directius dels centres. Al Casal Sant Gervasi, 250 educadors i educadores han assistit a les formacions de Pedagogia, enguany dedicades a Educació Infantil, Primària i ESO.


més informació
Vuit municipis reivindiquen la comarca del Montserratí
7 jul. 17:

El Montserratí es reivindica com a comarca. Vuit municipis que ara formen part del Baix Llobregat i l’Anoia han format una plataforma per crear una nova comarca a l’entorn de la muntanya de Montserrat que els permeti tenir una administració "més propera, funcional, sostenible i representativa". Per ara les poblacions impulsores són vuit, però volen aconseguir més adhesions dels municipis veïns, sobretot de l’Anoia i el Bages. Amb els candidats a incorporar-se asseguren que podrien arribar a ser més, una comarca de 150.000 habitants i d’una superfície superior a 400 km².


més informació
Barcelona, en una campanya de l'Organització Meteorològica Mundial contra el canvi climàtic
7 jul. 17:

L'Organització Meteorològica Mundial (OMM) s'ha unit a l'ONG Climate Central per crear una sèrie de vídeos que analitzen els efectes del canvi climàtic sobre les temperatures estivals de diverses ciutats del món per a l'any 2100.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dissabte, 29

Concert a benefici de Càritas parroquial de Berga. A càrrec de: La Melanza Ensemble. 19 h., església de Sant Joan, Berga

Diumenge, 30

Recital per a violoncel, guitarra i cant en el marc dels 50 anys de la fundació del monestir de Solius. A càrrec de: Els Dos Lets, Raúl Hernández "Ralet" (guitarra i veu) i Joan Palet (violoncel). 19.30 h., Església del Monestir de Solius

Dilluns, 31

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia (Dies: del 31 de juliol al 5 d’agost). A càrrec de: Marc Díaz.  Montserrat. Més informació: tel. 938 777 766; a/e: trobadescant@abadiamontserrat.net; www.trobadesanimadorsdecant.caAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.