Diumenge, 25 de Juny de 2017
Sant Guillem de Vercel·li, abat

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La població mundial augmentarà en 1.000 milions per al 2030
26 jun. 17:

La població mundial actual, de 7.600 milions de persones, arribarà als 8.600 milions per a l'any 2030. A més, arribarà a 9.800 milions per al 2050 i als 11.200 per al 2100. Aquestes xifres són estimacions d'un nou informe de Nacions Unides donat a conèixer recentment.


més informació
Gairebé 30 milions de persones són addictes a les drogues
26 jun. 17:

Aproximadament 250 milions de persones, el 5% de la població adulta mundial, va consumir drogues almenys una vegada el 2015. D'aquests consumidors, gairebé 30 milions, o el 0,6%, pateixen trastorns provocats pel seu ús o pateixen de dependència , al punt que requereixen tractament.  Aquestes són dades de l'informe anual de l'Oficina de Nacions Unides contra la Droga i el Delicte (UNODC) publicat recentment.


més informació
El Penedès afronta el debat entre paisatge i economia
21 jun. 17:

El Penedès, gràcies al Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola (CEPvi), ha obert la porta a la reflexió sobre el model i la gestió del paisatge buscant models d’èxit que permetin preservar un actiu intangible que consideren imprescindible per al negoci del vi de qualitat. El sector vitivinícola entén la reactivació econòmica com una "amenaça" per a un paisatge necessari per a l’enoturisme, el que Pere Bonet, president del Consell Regulador del Cava, defineix com "un negoci dins del negoci del vi".


més informació
S'activa un protocol contra les drogues als centres de secundària
20 jun. 17:

El Departament d’Ensenyament i el de Salut han presentat aquest cap de setmana un protocol de prevenció per a la detecció i intervenció de drogues als centres d’educació secundària, que pretén ajudar els instituts a prevenir, detectar i intervenir en situacions relacionades amb les drogues, com ara intoxicacions, consums dins o fora del centre i tinença il·lícita de substàncies estupefaents, entre d’altres. El protocol preveu que els centres que es trobin amb casos greus de tinença, consum o venda de drogues ho comuniquin als serveis territorials del Departament d’Ensenyament o al Consorci d’Educació de Barcelona.


més informació
L'ONU crea una oficina de lluita contra el terrorisme
19 jun. 17:

L'Assemblea General de l'ONU ha adoptat una resolució que estableix la creació d'una Oficina de Lluita contra el terrorisme, proposada pel secretari general i que representa la seva primera gran reforma institucional.


més informació
Barcelona rep l'alerta judicial d'un 15% de desnonaments
16 jun. 17:

Els jutjats de Barcelona van executar un total de 3.957 desnonaments a la ciutat, la majoria d’habitatges. D’aquest total, en 587 casos les persones i famílies afectades van ser assistides pels serveis socials de l’Ajuntament de Barcelona, xifra que representa un centenar més que l’any 2015 però que no arriba al 15% del total.


més informació
El Consell Mundial d'Esglésies encoratja nous esforços pel clima després de la retirada dels Estats Units
15 jun. 17:

Expressant la seva profunda decepció per la retirada dels Estats Units de l'Acord de París de 2015, el Consell Mundial d'Esglésies (CME) ha instat les esglésies a renovar el seu compromís i ha elogiat els governs i comunitats locals per reafirmar els seus compromisos amb el canvi climàtic.


més informació
Maduro escriu al Papa demanant la mediació de l'Església amb l'oposició
14 jun. 17:

El president de Veneçuela, Nicolás Maduro, ha fet arribar aquest dimarts una carta a la Nunciatura Apostòlica a Caracas perquè la lliuri al papa Francesc, demanant una mediació que permeti reprendre el diàleg amb l'oposició.


més informació
Gabriel Gómez reclama conservar la "capella gitana" pel seu pare a la presó Model
14 jun. 17:
Aquest 8 de juny passat , es va tancar la presó Model de Barcelona després de 113 anys. I es van tancar les portes també a moltes històries, moltes vivències, moltes penúries. La presó Model va ser el quadre de l’únic mural que queda de l’artista Helios Gómez, impulsor del cartellisme català, que va estar a la model en diverses ocasions a causa de la seva militància política.

més informació
"El president Tarradellas tenia una gran concepció d’home d’Estat i de servei al país"
12 jun. 17:

Enguany la Generalitat celebra el 40è aniversari del retorn del president Tarradellas a Catalunya, i per fer-ho ha organitzat diversos actes. La persona que coordina la commemoració és Montserrat Catalán (Barcelona, 1950) que és la comissària dels actes. Ha estat directora de l’Arxiu Montserrat Tarradellas i Macià en el període 1988-2016 i secretària personal del president Tarradellas del 1977 al 1988. En l’entrevista realitzada per l’agència cristiana de notícies Flama.info s’han abordat molts aspectes personals i polítics de la figura del president Tarradellas d’una persona que el va conèixer de prop durant el seu retorn de l’exili.       


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 23

Convivència per a conèixer la vida contemplativa (Dies: del 23 al 25). De les 17 h de divendres 23 fins a les 16 h de diumenge 25. Monestir Mare de Déu de les Neus, Pujada Santa Clara, s/n, Tortosa. Més informació: tel. 977 441 622; a/e: clarisastortosa@yahoo.es

Dissabte, 24

Festival internacional d’orgue. Actuació de Loreto Aramendi. 21 h., basílica de Santa Maria de Montserrat

Diumenge, 25

Concert, a benefici de la restauració de la capella del Santíssim de l’església parroquial de Sant Jaume Apòstol de Riudoms. A càrrec del: Cor DaCapo. 19.30 h., Parròquia de Sant Jaume Apòstol, Riudoms. Més informació i reserva d’entrades: tel. 629 068 552Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.