Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Govern multa i atura l'autocar transfòbic d'Hazte Oír
20 mar. 17:

Els Mossos d'Esquadra immobilitzen el vehicle propagandístic en un peatge per evitar que circuli per Catalunya.


més informació
Experts en diferents àmbits debaten a Barcelona sobre intel·ligència artificial i transhumanisme
16 mar. 17:

El matí d'aquest dijous, 16 de març, el Palau Macaya de Barcelona ha acollit la jornada Intel·ligència artificial i transhumanisme: preparant les noves generacions, organitzada per la Fundació Casa de Misericòrdia de Barcelona (FCMB) i amb la col·laboració científica de la Federació Internacional d'Associacions Mèdiques Catòliques (FIAMC). La Jornada ha començat amb una Eucaristia i amb la presentació per part del president de la FCMB, Josep Maria Genescà.


més informació
400 anys de l’Escola Pia: una història de família
14 mar. 17:

Dia 6 de març de 1617. Santa Maria la Major, Roma. El papa Pau V signa un breu que comença amb les paraules Ad ea per quae... Neix, en l'Església, una nova congregació religiosa, anomenada paulina pel papa que l'aprovava i, per a més especificació, dels Pobres de la Mare de Déu de l'Escola Pia. Dia 6 de març de 2017: celebrem els 400 anys d'aquella fita.


més informació
El centre d’estudis Cristianisme i Justícia publica el quadern "Cap a una ecologia integral"
14 mar. 17:

Fa gairebé dos anys, el maig de 2015, es publicava l’encíclica Laudato si', en la qual per primera vegada un papa dedicava un document magisterial tan important com una encíclica a tractar el tema ecològic. El papa Francesc hi planteja una meta ambiciosa: un canvi de l’ésser humà, un canvi profund i integral en la manera de percebre, de veure i d’estar en el món. En definitiva, una conversió ecològica. El centre d’estudis Cristianisme i Justícia acaba de publicar ara el quadern Cap a una ecologia integral, fruit del seminari intern que el centre dedicà el curs passat a aquest tema i del treball dels seus dos autors, els jesuïtes Joan Carrera i Llorenç Puig.


més informació
La justícia europea avala que les empreses prohibeixin el vel a la feina
14 mar. 17:

La justícia europea dóna suport a la prohibició de l'ús del vel islàmic durant l'horari laboral. El Tribunal de Justícia de la UE considera que impedir a la treballadora utilitzar-lo "no constitueix una discriminació directa per motius de religió o conviccions". El dictamen no veu il·legal l'acomiadament de Samira Achbita, una musulmana que va perdre la feina a Bèlgica després d'expressar la seva intenció de portar vel durant la jornada de treball. És la primera vegada que la justícia comunitària aborda un litigi sobre l'ús del vel per part de dones musulmanes, en un dictamen que establirà jurisprudència a favor del veto de l'ús del mocador musulmà a la feina a Europa, on al voltant del 6% de la població és musulmana.


més informació
Temptats de pessimisme estèril
13 mar. 17:

El virus del pessimisme pot infectar el cor més il·lusionat i desfer programes que podrien arribar a fer molt de bé. 


més informació
Una nova etapa de la campanya "Si cuides el planeta, combats la pobresa" convida a apreciar i protegir la diversitat del nostre món
13 mar. 17:

Durant els mesos de març i abril, la campanya "Si cuides el planeta, combats la pobresa" posarà el focus en el punt 4 del seu Decàleg verd, en què es llança una invitació a "apreciar la diversitat del nostre món". En aquesta nova etapa del calendari bimestral de sensibilització, que es prolongarà fins a finals de 2018, les entitats promotores de la campanya –Caritas, CONFER, Justícia i Pau, Mans Unides i REDES (Xarxa d'Entitats per al Desenvolupament Solidari)– exhorten a protegir la diversitat de la Creació davant el perill de perdre-la.


més informació
La Fundació Casa de Misericòrdia de Barcelona organitza una jornada sobre intel·ligència artificial i transhumanisme
10 mar. 17:

Aquest dijous 16 de març, de 9.00 a 14.00 h., se celebrarà una jornada d'estudi sota el títol "Intel·ligència artificial i transhumanisme". L'acte l'organitza la Fundació Casa de Misericòrdia de Barcelona al Palau Macaya (passeig de Sant Joan, 108) amb la col·laboració de la Federació Internacional d'Associacions Mèdiques Catòliques (FIAMC). L'objectiu d'aquesta jornada és –segons la mateixa organització– "ajudar els educadors i els joves a gestionar els reptes immensos que suposaran la convergència de les teconologies emergents, la intel·ligència artificial, la vida sintètica, la millora humana i una possible singularitat tecnològica que –segons la ideologia transhumanista– suposarà un salt disruptiu en el futur de la humanitat".


més informació
Escolapis: 1 de cada 4 famílies ja utilitzen Internet i els dispositius mòbils per educar
9 mar. 17:

L’ús d’Internet, els ordinadors, les tauletes i els telèfons mòbils com a eina educativa per part de les famílies és ja una realitat. Mentre la seva implantació com a instruments pedagògics a les escoles ha avançat significativament (i ha generat força debat sobre els seus avantatges i inconvenients), la seva utilització com a eina educativa familiar també s’ha obert camí.


més informació
"És important ensenyar a atendre senyals que alertin les persones implicades en relacions violentes"
9 mar. 17:

La Fundació Pere Tarrés entrevista Rosa Santibáñez, catedràtica de Pedagogia de la Universitat de Deusto i coordinadora del número 63 del monogràfic d'Educació Social. Revista d'Intervenció Socioeducativa editat per la Facultat Pere Tarrés - URL, que explica com, des del punt de vista de la intervenció socioeducativa, es poden plantejar accions que permetin construir relacions positives i saludables entre nois i noies des de plantejaments preventius. El monogràfic planteja que el sexisme i la violència de gènere no són fatalitats biològiques, sinó productes culturals en els quals es reprodueix un model social ancestral basat en el domini i la submissió.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimecres, 22

Conferència sobre "La petjada de Torras i Bages a la Catalunya contemporània". Organitzen: Fundació privada Mútua Catalana i Centre Tarraconense El Seminari. A càrrec de: Joan Soler, historiador. 20 h., Centre Tarraconense El Seminari, Tarragona

Dijous, 23

"L’Església, comunió de germans que s’estimen", a propòsit del Pla Pastoral Diocesà. A càrrec de Mn. Josep Torrente, delegat d’Evangelització i Apostolat Seglar del bisbat de Sant Feliu, rector del Prat de Llobregat. De 21 a 22.30 h. Sales de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei

Divendres, 24

Projecció del documental Petjades (50 anys de vida de mn. Frigola a l’àfrica), de Vicenç Tomàs. Organitzen: DNíger.cat i parròquies de Figueres. 20 h; tot seguit, conversa amb Mn. Frigola i altres persones que participen en el documental. Sala del teatre de La Catequística, FigueresAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.