Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Conclou a Tarragona la I edició del programa Ciutadania de Scholas amb una invitació inesperada
23 oct. 17:

Després d'una setmana de treball, els participants del programa Ciutadania de Scholas han presentat aquest divendres 20 d'octubre les seves propostes davant les autoritats locals que han presidit aquest acte de cloenda.


més informació
El patriarca caldeu adverteix que les persones són abans que els pous petrolífers
20 oct. 17:

Es necessita cooperació entre els líders iraquians per crear un "front comú" contra el perill de "nous conflictes", perseguint l'objectiu principal de "protegir la gent, fins i tot abans que els pous de petroli", va emfasitzar el patriarca caldeu, Louis Raphael Sako, en una crida a la nació iraquiana lliurada al president de la república, Fuad Masum, i difosa per l'agència Asia News.


més informació
Francesc Torralba: "Els educadors no volem decidir el projecte vital de l’altre sinó acompanyar-lo en el seu procés"
18 oct. 17:

Reflexionar sobre quina és la nostra manera d’apropar-nos a les persones que atenen en els nostres serveis o entitats, com respectem els seus desitjos i de quina manera els facilitem el camí per millorar la seva situació personal és el que els assistents a la conferència del Dr. Francesc Torralba van realitzar el 19 de setembre a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés. Torralba, director de la Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull, va començar explicant com s’està deixant en desús la utilització de la paraula intervenció, que denota assistencialisme i veure la persona des d’una direccionalitat i asimetria. Per al filòsof és millor emprar la paraula acompanyament, que significa compartir el pa i que expressa simetria entre les dues parts, evitant "una actitud patrimonalista i possessiva", ja que "els educadors no volem decidir el projecte vital de l’altre sinó acompanyar-lo en el seu procés".més informació
El Papa demana que les telecomunicacions promocionin la dignitat de cada persona
11 oct. 17:

El papa Francesc va exhortar a "una comunicació constructiva que, rebutjant els prejudicis contra els altres, fomenti una cultura de la trobada que ajudi a mirar la realitat amb autèntica confiança" en un missatge dirigit als participants de la Conferència Mundial de Desenvolupament de les Telecomunicacions (CMDT), que des d'aquest dilluns 9 d'octubre i fins el 20 d'octubre es realitza a Buenos Aires.


més informació
El turisme sostenible com a instrument de desenvolupament
5 oct. 17:

Us adjuntem, pel seu interès, un escrit elaborat per l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, sobre el turisme. 


més informació
La Mare de Déu de la Cinta, imatge del sorteig de la loteria espanyola del 18 de novembre
29 set. 17:

La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta, l’any del 4t Centenari de l’entitat, protagonitza el número de la loteria estatal del proper 18 de novembre. El sorteig d’aquell dissabte posarà a la venda un total de 10 milions de dècims potencials.


més informació
Manifestació a Jerusalem dels ultraortodoxos contra la mili obligatòria
19 set. 17:

Centenars de jueus ultraortodoxos es van manifestar aquest diumenge 17 de setembre al barri de Mea Sharim, el seu feu a Jerusalem, contra la decisió del Tribunal Suprem israelià feta pública dimarts de la setmana passada d’obligar-los a complir el servei militar. La concentració dels ultraconservadors en aquest barri religiós de l’oest de Jerusalem, amb cartells que deien que estaven disposats a morir, si calia, l’havia organitzada el grup de l’ala dura Eda Haredit.


més informació
Davant d'allò que et fa mal o t'ofèn, és millor aguantar o explotar?
15 set. 17:

A continuació publiquem un escrit de Carlos Padilla Esteban aparegut al portal web Aleteia en el qual es qüestiona el següent: "Reprimir el que un sent no és bo: com treure-ho sense causar estralls?".


més informació
Barcelona vol reduir el trànsit un 10% els dies de contaminació
15 set. 17:

El transport públic metropolità es reforçarà en episodis d’alta pol·lució per absorbir una demanda extra d’entre 175.000 i 350.000 usuaris. A la B-23 i la C-31 s’habilitarà un carril reservat al bus per facilitar l’accés a la capital.


més informació
La farmàcia del Vaticà serà renovada
15 set. 17:

Està previst que el laboratori i la perfumeria de la farmàcia del Vaticà siguin ampliats en els propers mesos, segons ha afirmat recentment el seu director, el germà Binish Thomas Mulackal, a L'Osservatore Romano.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.