Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Sant Pare demana al president de Rwanda purificar la memòria del genocidi contra els Tutsi
22 mar. 17:

Francesc va rebre aquest dilluns al Vaticà Paul Kagame, el president de la República de Rwanda, petit país africà situat a la zona dels Grans Llacs i conegut pel genocidi de 1994.


més informació
El papa Francesc rebrà aigua dels sis continents
22 mar. 17:

Amb motiu del Dia Internacional de l'Aigua, que se celebra aquest 22 de març, el papa Francesc rebrà l'artista argentí Carlos Montani, el qual l'obsequiarà amb aigua dels sis continents. Les mostres són part de la col·lecció Aqua Planetae, una obra d'art que preserva aigua d'arreu del món com a llegat de la humanitat per a les generacions futures.


més informació
El Papa demana als joves que tinguin "capacitat de somiar" i recorda les víctimes de Freginals
21 mar. 17:

El Papa ha expressat aquest dilluns el seu desig que Sant Josep doni als joves "la capacitat de somiar, d’arriscar i d’assumir obligacions difícils que hagin vist en els seus somnis".


més informació
El papa Francesc visitarà Egipte el 28 i 29 d'abril
21 mar. 17:

El director de l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, Greg Burke, va confirmar que el papa Francesc viatjarà a Egipte els dies 28 i 29 d'abril, acceptant "la invitació del president de la República, els bisbes de l'Església Catòlica, Sa Santedat el papa Tawadros II i el Gran Imam de la Mesquita d'al-Azhar, xeic Ahmed Mohamed el-Tayyib". Així mateix, Greg Burke va indicar que els detalls del programa de la visita del Sant Pare es publicaran en els propers dies.


més informació
Programa de la visita del Papa a Fàtima
21 mar. 17:

La Sala de Premsa de la Santa Seu va fer públic aquest dilluns 20 de març el programa del viatge que el papa Francesc realitzarà a Fàtima (Portugal) els dies 12 i 13 de maig amb motiu de la commemoració del centenari de les aparicions de la Mare de Déu a la Cova da Iria.


més informació
El cardenal Parolin als periodistes: "Construeixin ponts de diàleg i evitin intolerància i violència"
21 mar. 17:

"Transmetre sempre una informació autèntica, sense manipulacions, promovent el que uneix més que el que divideix". Això va demanar a la premsa aquest dijous el cardenal Pietro Parolin, secretari d'Estat de la Santa Seu, en la inauguració de la nova seu del Consell Nacional de periodistes italians.


més informació
El Papa diu que la Quaresma és "veure Jesús en els qui pateixen"
20 mar. 17:

El Papa ha assegurat aquest diumenge que "el temps de Quaresma és una bona ocasió per acostar-se a Jesús, trobar-lo en la pregària i veure el seu rostre en la cara dels germans que pateixen".


més informació
El Papa presideix una gran festa del perdó al Vaticà
17 mar. 17:

"Vull misericòrdia" és el lema de la Jornada de pregària i confessió emmarcada en la iniciativa "24 hores per al Senyor", organitzada pel Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització. Aquest any 2017 el lema de l’activitat està tret d’un passatge de l'Evangeli de Mateu.


més informació
"Prego pel Líban i m'agradaria visitar el país", diu el Papa al president libanès
17 mar. 17:

"El Líban de la coexistència ocupa un lloc especial en el cor del papa Francesc, que respondrà a la invitació de visitar el país dels cedres", ha escrit en el seu compte de Twitter el president libanès, Michel Aoun, després de l'audiència oficial que ha mantingut aquest dijous 16 de març amb el papa Francesc. El Pontífex va agrair el suport del Líban als refugiats sirians.


més informació
El Papa situa "l'amor de Déu fins i tot en el fracàs"
16 mar. 17:
El Papa ha recordat aquest dimecres que "el gran manament que ens va deixar el Senyor Jesús és el d'estimar Déu amb tot el cor, amb tota l'ànima i amb tota la ment i estimar els altres com a nosaltres mateixos". A partir d’unes paraules que sant Pau dirigeix als romans, quan insta a "estimar amb sinceritat" i alerta davant el risc que la caritat i el nostre amor siguin hipòcrites, el Sant Pare ha relacionat aquest mateix passatge amb "l'alegria de l'esperança amb la qual l’apòstol de la gent anima els cristians", que consisteix, segons Francesc, a "saber que, també en els nostres fracassos, l'amor de Déu no hi manca".

més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimecres, 22

Conferència sobre "La petjada de Torras i Bages a la Catalunya contemporània". Organitzen: Fundació privada Mútua Catalana i Centre Tarraconense El Seminari. A càrrec de: Joan Soler, historiador. 20 h., Centre Tarraconense El Seminari, Tarragona

Dijous, 23

"L’Església, comunió de germans que s’estimen", a propòsit del Pla Pastoral Diocesà. A càrrec de Mn. Josep Torrente, delegat d’Evangelització i Apostolat Seglar del bisbat de Sant Feliu, rector del Prat de Llobregat. De 21 a 22.30 h. Sales de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei

Divendres, 24

Projecció del documental Petjades (50 anys de vida de mn. Frigola a l’àfrica), de Vicenç Tomàs. Organitzen: DNíger.cat i parròquies de Figueres. 20 h; tot seguit, conversa amb Mn. Frigola i altres persones que participen en el documental. Sala del teatre de La Catequística, FigueresAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.