Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
23 oct. 17:

El mateix dia en què el papa Francesc va rebre en audiència al Vaticà Teòfil III, Patriarca grecoortodox de Jerusalem, va mantenir també una breu trobada amb una delegació de la Universitat de Tel Aviv.


més informació
El Papa es mostra trist per la mort tràgica de la periodista Daphne Caruana Galizia
20 oct. 17:

El papa Francesc ha enviat un telegrama de condol per la mort de la periodista Daphne Caruana Galizia, assassinada dilluns passat a Malta, ha informat l'Oficina de Premsa de la Santa Seu aquest divendres 20 d'octubre del 2017.


més informació
El Papa presenta la nova edició del "Catecisme de l'Església Catòlica"
20 oct. 17:

L'Osservatore Romano, el diari del Vaticà, va anunciar la presentació escrita pel papa Francesc per a la nova edició del Catecisme de l'Església Catòlica (Ciutat del Vaticà, Llibreria Editorial Vaticana, Edicions Sant Pau, 2017, 1716 pàgines) publicada amb un nou comentari teològic pastoral i amb el corresponent pròleg escrit per monsenyor Fisichella, arquebisbe president del Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització.


més informació
El Papa torna a demanar la plena comunió dels cristians en reunir-se amb metodistes
19 oct. 17:

El Pontífex ha rebut en audiència una delegació del Consell Metodista Mundial amb motiu del 50è aniversari del diàleg teològic metodista-catòlic.


més informació
El Papa renova el seu alè cap a la presència franciscana a Terra Santa des de fa 800 anys
19 oct. 17:

"Unint-me als meus venerats predecessors, començant amb Climent VI, amb la butlla Gratias agimus, els confio la custòdia dels Sants Llocs. Vull renovar aquest mandat, encoratjant-los a ser testimonis alegres del Ressuscitat a Terra Santa", va escriure el papa Francesc a la carta que va enviar al Custodi de Terra Santa, el pare Francesco Patton, OFM, amb motiu dels 800 anys de presència franciscana en aquesta terra.


més informació
25 anys de relacions diplomàtiques entre el Kazakhstan i la Santa Seu
19 oct. 17:

"Durant un quart de segle el Kazakhstan i el Vaticà han creat les condicions favorables per millorar progressivament el diàleg bilateral, a nivell polític, humanitari i científic. La interacció entre els dos estats enforteix la pau i l'estabilitat, així com el diàleg interreligiós, un tema que ocupa un lloc especial en l'agenda de la cooperació bilateral": això es llegeix en una nota del Ministeri de Relacions Exteriors d'Astana rebuda a l'Agència Fides amb motiu del 25è aniversari de les relacions diplomàtiques entre el Kazakhstan i la Santa Seu, que es compleixen aquest 2017.


més informació
El papa Francesc prega per les víctimes d'incendis forestals a Portugal
19 oct. 17:

El papa Francesc va assegurar la seva proximitat espiritual a les víctimes dels incendis forestals que causen estralls a Portugal des del 15 d'octubre passat. Així ho ha indicat a través d'un missatge enviat a través del secretari d'Estat del Vaticà, el cardenal Pietro Parolin, al president de la Conferència Episcopal Portuguesa i patriarca de Lisboa, el cardenal Manuel Clemente.


més informació
Dolor del Papa per l’atac a Somàlia que ha deixat almenys 315 morts
18 oct. 17:

El papa Francesc ha expressat avui el seu "dolor" per l'atac terrorista de fa uns dies a Mogadiscio, capital de Somàlia, que ha causat almenys 315 víctimes mortals i s'ha convertit en el pitjor atemptat de la història del país.


més informació
Myanmar: budistes i cristians esperen la visita del Papa
18 oct. 17:

Budistes i cristians esperen amb entusiasme la visita del papa Francesc a Myanmar del 27 al 30 de novembre. Des del 12 d'octubre, davant de la catedral de la Immaculada Concepció a Yangon, es veu un gran pòster amb la imatge del papa Francesc que anuncia el viatge i li dona la benvinguda al país.


més informació
24 preveres de les diòcesis amb seu a Catalunya, "Missioners de la Misericòrdia" renovats
18 oct. 17:

El papa Francesc ha renovat el decret pel qual va nomenar els Missioners de la Misericòrdia amb motiu de l’Any Sant de la Misericòrdia. Considerant els fruits espirituals que va comportar aquest ministeri durant l’Any Sant extraordinari, l’ha prolongat fins a nova disposició com a "signe concret que la gràcia del Jubileu segueix essent viva i eficaç, al llarg i ample del món".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.