Diumenge, 20 d'Agost de 2017

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Cardenal Cipriani: "El viatge del Papa al Perú marcarà un abans i un després"
28 jul. 17:

L'arquebisbe de Lima, el cardenal Juan Luis Cipriani, va assegurar que "hi ha una alegria molt gran en la gent" pel viatge del papa Francesc al Perú, perquè "el poble peruà és molt proper al Papa, així sempre ho ha estat". El viatge es realitzarà del 18 al 21 de gener de 2018 i inclou les ciutats de Lima, Trujillo i Puerto Maldonado.


més informació
Al setembre, el Papa llançarà una nova campanya solidària amb immigrants i refugiats
28 jul. 17:

El 27 de setembre d'enguany el papa Francesc llançarà la campanya Compartir el viatge, organitzada per Càritas Internacional amb la intenció d'aconseguir una trobada amb els migrants i itinerants.


més informació
La Santa Seu reitera davant l'ONU que només el diàleg pot portar pau a l'Orient Mitjà
27 jul. 17:

Monsenyor Simón Kassas, encarregat de negocis de la Missió Permanent d'Observació de la Santa Seu a l'ONU, ha reclamat que la comunitat internacional no exclogui de les seves prioritats el procés de pau entre Palestina i Israel en parlar aquest dimarts 25 de juliol davant el Consell de Seguretat de les Nacions Unides, reunit a Nova York. El representant vaticà ha centrat el seu discurs en la situació de l'Orient Mitjà i la qüestió israelianopalestina, i ha ratificat el suport de la Santa Seu a la solució de dos estats a la regió, segons informa l'agència AICA.


més informació
El Papa recorda els avis: "Són importants per comunicar la fe essencial"
26 jul. 17:

"Com d'importants són els avis en la vida de la família, per comunicar el patrimoni d'humanitat i de fe essencial per a tota la societat!", ha escrit el papa Francesc en el seu compte de Twitter @Pontifex_es en el dia de la festa litúrgica de Sant Joaquim i Santa Anna, pares de la Mare de Déu i avis de Jesús.


més informació
Papa Francesc: "S'ha de confiar en l'acció de Déu que fecunda la història"
24 jul. 17:

"Que la Mare de Déu ens ajudi a comprendre en la realitat que ens envolta no només la brutícia del mal, sinó també el bé i el que és bell, per desemmascarar l'obra de Satanàs i, sobretot, per confiar en l'acció de Déu que fecunda la història", ha desitjat el papa Francesc abans de resar l'Àngelus des de la finestra del Palau Apostòlic i davant els fidels presents a la plaça de Sant Pere.


més informació
La Congregació per a la Doctrina de la Fe no té web i la informació està desactualitzada
24 jul. 17:

El Vaticà disposa de més de 75 webs dels diferents organismes vinculats a la Santa Seu. Algunes d'aquestes institucions estan modernitzant la seva informació en línia, però d'altres no disposen del seu propi lloc a internet. Aquest és el cas de la Congregació per a la Doctrina de la Fe.


més informació
El Papa dóna a la FAO 25 mil euros per a llavors
21 jul. 17:

El papa Francesc fa una donació simbòlica de 25.000 euros a la FAO (Food and Agriculture Organization), ens de les Nacions Unides que s'ocupa del desenvolupament agrícola i la consegüent lluita contra la fam i la desnutrició.


més informació
Els peruans esperen que "el Papa els enforteixi", diu l'ambaixadora
20 jul. 17:

Elvira Velásquez Rivas Plata, ambaixadora del Perú davant la Santa Seu, ha dit aquest dimecres que "els peruans han rebut amb gran alegria l'anunci de la visita del Sant Pare al seu país, motiu pel qual estan agraïts a Déu i al Papa per aquest gest de proximitat amb el poble peruà". En unes declaracions a la Ràdio Vaticana en què ha comentat el proper viatge apostòlic de Francesc a aquest país sud-americà del 18 al 21 de gener, la diplomàtica ha transmès els sentiments d'alegria del poble peruà després de la notícia de l'anunci de la visita. Ha dit que els ciutadans "reben el Pontífex amb alegria i surten al seu encontre, per trobar en ell el missatge de Crist per al nostre camí de cada dia".


més informació
El Papa nomena dos nous membres del Tribunal de la Rota Romana
20 jul. 17:

El papa Francesc ha nomenat el prevere Pierangelo Pietracatella cap d'oficina del Tribunal de la Rota Romana, i Hans-Peter Fischer prelat auditor del mateix tribunal d'apel·lació de la Santa Seu.


més informació
La presumpta malversació per l'àtic de Bertone
20 jul. 17:

Aquest dimarts es va tancar al Vaticà la primera audiència a càrrec de Giuseppe Profiti, expresident de la Fundació Bambino Gesù, i el seu tresorer Massimo Spina, acusats de malversació.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dissabte, 29

Concert a benefici de Càritas parroquial de Berga. A càrrec de: La Melanza Ensemble. 19 h., església de Sant Joan, Berga

Diumenge, 30

Recital per a violoncel, guitarra i cant en el marc dels 50 anys de la fundació del monestir de Solius. A càrrec de: Els Dos Lets, Raúl Hernández "Ralet" (guitarra i veu) i Joan Palet (violoncel). 19.30 h., Església del Monestir de Solius

Dilluns, 31

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia (Dies: del 31 de juliol al 5 d’agost). A càrrec de: Marc Díaz.  Montserrat. Més informació: tel. 938 777 766; a/e: trobadescant@abadiamontserrat.net; www.trobadesanimadorsdecant.caAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.