Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


"Què faria Crist en el meu lloc?", la contrasenya que el Papa va revelar als joves
18 gen. 18:

Davant 40.000 joves presents a l'esplanada del Santuari Nacional de Maipú, a Xile, el papa Francesc va manifestar la seva preocupació pels que "es queden sense bateria" i perden "el senyal" amb el món.


més informació
El papa Francesc es reunirà a Perú amb 270 infants que van patir abandó i violència
18 gen. 18:

El proper 19 de gener, el papa Francesc es reunirà a l'alberg "El Principito", a Puerto Maldonado (Perú), amb uns 270 nens i adolescents -alguns dels quals són orfes- i que van patir l'abandonament, l'assetjament i la violència familiar.


més informació
El Vaticà demana diàleg per resoldre el conflicte entre Catalunya i l'Estat
18 gen. 18:

El secretari d’Estat de la Santa Seu, el cardenal Pietro Parolin, ha demanat en una entrevista a Catalunya Cristiana amb motiu del número 2.000, diàleg per resoldre el conflicte entre Catalunya i l'Estat. "El que fa l’Església és recordar uns principis i uns valors i animar les parts perquè continuïn parlant i escoltant-se”, ha indicat.


més informació
El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
17 gen. 18:

A les 7 a.m. el papa Francesc va sortir cap a l'aeroport internacional Arturo Merino Benítez de Santiago de Xile per dirigir-se a la ciutat de Temuco, al sud del país, en el seu tercer dia de visita papal.


més informació
El papa Francesc ja ha arribat a Xile
16 gen. 18:

A les 7:13 p.m. (hora local), d'aquest dilluns 15 de gener va aterrar a l'aeroport internacional Arturo Merino Benítez de Santiago de Xile, l'avió d'Alitalia que va portar des de Roma al papa Francesc, qui realitzarà una visita apostòlica de quatre dies i que a més de la capital, comprendrà les ciutats de Temuco i Iquique.


més informació
El papa Francesc resa davant la tomba de Mons. Alvear, el "Bisbe dels pobres"
16 gen. 18:

Després de deixar l'aeroport internacional Arturo Merino Benítez, el papa Francesc va realitzar la seva primera activitat a Santiago de Xile en visitar la parròquia Sant Luis Bertran, on va resar uns minuts davant de la tomba de Mons. Enrique Alvear Urrutia, l'anomenat "Bisbe dels pobres ", la causa de canonització de la qual està oberta.


més informació
El papa Francesc rebrà al febrer al Vaticà el President de Turquia
16 gen. 18:

La Sala de Premsa de la Santa Seu ha confirmat que el President de Turquia, Tayyip Erdogan, visitarà el papa Francesc el proper dilluns 5 de febrer a la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà.


més informació
El Papa viatja ja rumb a Xile i Perú després d'enlairar-se des de Roma
15 gen. 18:

El papa Francesc està ja volant cap a Xile i Perú després que el seu avió s'enlairés a les 8.35 des de l'aeroport romà de Fiumicino amb destinació a l'aeroport internacional de Santiago de Xile.


més informació
El papa Francesc mostra el seu temor a una guerra nuclear
15 gen. 18:

En resposta a la pregunta d'una periodista que l'acompanya a l'avió que el porta a Xile i Perú, el papa Francesc ha expressat la seva por a una guerra nuclear que podria precipitar de forma inesperada, i ha renovat el seu compromís amb el desarmament nuclear.


més informació
La Santa Seu dona a conèixer més detalls de la visita del Papa a Xile i Perú
12 gen. 18:

El papa Francesc realitzarà del 15 al 21 de gener la seva visita pastoral a Xile i Perú, sent aquest el 22è viatge internacional del Pontífex, amb 33 països en total. En conferència amb els mitjans, el director de l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, Greg Burke, va repassar l'agenda del Papa als dos països i va oferir algunes claus.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.