Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals
16 mar. 18:

El Tribunal Apostòlic de la Congregació per a la Doctrina de la Fe ha declarat culpable, en primera instància, a Mons. Anthony Sablan Apuron, Arquebisbe d'Agaña, Guam (àrea insular d'Estats Units) d'algunes de les acusacions d'abusos sexuals a menors que se li imputaven.


més informació
La Congregació per a la Doctrina de la Fe presenta la carta "Placuit Deo"
15 mar. 18:

La Congregació per a la Doctrina de la Fe ha publicat la carta Placuit Deo, que "vol posar en evidència, en l'empremta de la gran tradició de la fe i amb particular referència a l'ensenyament del papa Francesc, alguns aspectes de la salvació cristiana que avui poden ser difícils de comprendre a causa de les recents transformacions culturals". "La salvació no pot reduir-se simplement a un missatge, a una praxi, o a una gnosi, ni tan sols a un sentiment interior", assenyalava en la presentació el prefecte de la Congregació, Lluís Ladaria.


més informació
Memòria de Maria, Mare de l'Església
15 mar. 18:

La Santa Seu ha comunicat que per decisió del papa Francesc, el dilluns després de Pentacosta és obligatòria la Memòria de Maria, Mare de l'Església.


més informació
El papa Benet XVI: "Hi ha continuïtat entre el meu pontificat i el de Francesc"
13 mar. 18:

El papa emèrit Benet XVI va negar en una carta que el papa Francesc sigui "només un home pràctic, que no té particular formació teològica o filosòfica". Ho va fer en agrair al prefecte de la Secretaria per a la Comunicació, Darío Edoardo Viganò, l'enviament de la col·lecció "La Teologia del papa Francesc", un compendi d'onze llibres escrits per teòlegs de fama internacional, a càrrec de Roberto Repole, president de l'Associació Teològica Italiana.


més informació
El Papa demana una "globalització de la solidaritat" a la Comunitat de Sant Egidi
13 mar. 18:

El papa Francesc ha demanat aquest diumenge 11 de març la instauració d'una "globalització de la solidaritat i de l'esperit" en la seva visita a la Comunitat de Sant Egidi, al barri romà de Trastevere, on aquesta associació catòlica celebra el seu cinquantè aniversari.


més informació
El Vaticà ja veia Catalunya independent l’any 1922
13 mar. 18:

“Els catalanistes volen reivindicar per a Catalunya no sols les autonomies provincials i el lliure ús i el reconeixement de la llengua catalana com a llengua oficial de Catalunya, sinó que sembla que mirin de separar-se completament de la resta d’Espanya. La regió, que té tradició d’independència i que és sens dubte la més rica i productiva d’Espanya, creu que es bastarà a si mateixa i que és superior a l’actual Espanya: i per això no vol conviure-hi més.” No és una frase extreta de cap sumari actual, sinó que és una carta que el nunci del Vaticà a l’Estat espanyol des del 1921 fins al 1936, Federico Tedeschini, va enviar a Roma el 1922, dirigida a l’aleshores secretari d’Estat del Vaticà, Pietro Gasparri. El nunci alarmava Roma enviant-li altres cartes com ara la següent: “Els bisbes de Catalunya i el mateix cardenal arquebisbe de Tarragona, que és tingut per catalanista, estan molt preocupats pel tomb que podrien donar els esdeveniments i no descarten que d’aquí a pocs anys la separació completa de Catalunya respecte a Espanya sigui un fet real.”


més informació
El prior de Taizé visita el papa Francesc
13 mar. 18:

Aquest dilluns 12 de març, el prior de la comunitat de Taizé, el germà Alois, ha estat rebut en audiència privada pel papa Francesc. Com cada any, el germà Alois ha volgut anar a Roma, per informar el Papa de les iniciatives empreses per la comunitat en la seva recerca ecumènica i en l'acollida dels joves. Ha parlat en nom de joves de nombrosos països en agrair-li al Papa per la manera tan pastoral en què viu el seu ministeri de pastor universal.


més informació
El Papa demana als cristians una fe que vagi més enllà dels miracles
12 mar. 18:

El papa Francesc ha assenyalat, durant la Missa celebrada a la Casa Santa Marta aquest dilluns 12 de març, que la fe no ha de sustentar-se únicament en els miracles, sinó que s'ha de fonamentar en el desig de Déu.


més informació
El Papa agraeix a les dones que construeixen una societat més humana
12 mar. 18:

El papa Francesc va apel·lar a les xarxes socials per dedicar-los un missatge a les dones del món, en el marc del Dia Internacional de la Dona que es commemorà el 8 de març passat.


més informació
El Papa visitarà els Països Bàltics al setembre
9 mar. 18:

El director de l'Oficina de Premsa del Vaticà, Greg Burke, ha anunciat aquest divendres 9 de març que el papa Francesc realitzarà un viatge apostòlic als Països Bàltics del 22 al 25 de setembre.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.