Diumenge, 25 de Juny de 2017
Sant Guillem de Vercel·li, abat

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Crida dels bisbes de Colòmbia al diàleg davant la visita del Papa
23 jun. 17:

Els bisbes de Colòmbia han enviat una crida al Govern del seu país i a la comandància de l'Exèrcit d'Alliberament Nacional (ELN) en què insten les parts a arribar a un acord d'alto el foc bilateral davant la ja propera visita del Sant Pare al setembre. Els prelats demanen "la participació de la societat i el final de la confrontació armada que es busca des de la Mesa de Quito".


més informació
Audiència del Papa amb els gestors de les obres d'ajuda a les esglésies orientals
23 jun. 17:

El Papa ha expressat aquest mateix dijous el seu reconeixement, amb elogis, a la feina de la ROACO, l'entitat que reuneix les obres d'ajuda a les esglésies orientals. En una audiència concedida als participants en la Plenària d'aquest organisme, Francesc ha expressat el seu desig que la seva missió "sigui un pont entre Orient i Occident" en temps "de violència insensata" en alguns dels països representats.


més informació
La pau al Sudan del Sud, una prioritat per al papa Francesc
22 jun. 17:

El papa Francesc s'està implicant en la resolució del conflicte al Sudan del Sud, país africà que pateix una guerra civil cruenta des de 2013, i en el desenvolupament i benestar dels seus ciutadans mitjançant el projecte "El Papa pel Sudan del Sud". En una conferència de premsa al Vaticà, el prefecte del Dicasteri per al Servei del Desenvolupament Humà Integral, el cardenal Peter Turkson, ha explicat en què consisteix aquest projecte. Destinaran prop de mig milió de dòlars per millorar la sanitat, l'educació i el treball agrícola, com a gest de solidaritat del papa Francesc amb aquest país africà.


més informació
El papa Francesc nomena Joachim Von Braun president de la Pontifícia Acadèmia de les Ciències
22 jun. 17:

La Santa Seu ha fet públic el nomenament del professor Joachim Von Braun com a president de la Pontifícia Acadèmia de les Ciències. 
El professor Braun, nomenat pel papa Francesc per a aquesta responsabilitat, és professor ordinari d'Economia i Innovació Tecnològica i director del Centre d'Investigació per al Desenvolupament a la Universitat de Bonn, Alemanya.


més informació
Renuncia per sorpresa el revisor dels comptes del Vaticà
22 jun. 17:

El 2015 el seu nomenament va ser presentat com un exemple del nou curs de transparència volgut pel Papa. Però Libero Milone, revisor general del Vaticà, ha durat en el càrrec tot just dos anys dels cinc previstos. Aquest dilluns 19 de juny va presentar la seva dimissió a Francesc. La Santa Seu no va comunicar-ne públicament els motius, només es va limitar a informar que el seu servei va concloure "de comú acord". Entre altres coses, la seva oficina estava treballant en el primer codi anticorrupció per a les licitacions d'obres al Vaticà.


més informació
El Papa demana a Europa que faciliti l'acollida als estrangers
22 jun. 17:

El Papa ha defensat aquest dimecres que els països europeus promoguin marcs legals que facilitin l’acollida als estrangers no comunitaris. Ha estat al final d’una audiència en què ha recordat "la crida de tothom a la santedat", un horitzó que sovint es manifesta també precisament en les polítiques socials. Ha ofert novament un missatge de gran contingut social concretament al final de l’audiència general a la plaça de Sant Pere del Vaticà, on s’ha referit a les Noves normes per a la promoció de la regulació del permís de permanència i de la inclusió social i laboral de ciutadans estrangers no comunitaris, una llei d'iniciativa popular promoguda a Itàlia per una campanya que el Papa ha comentat també amb motiu de la celebració, aquest mateix dimarts, del Dia Mundial dels Refugiats. Francesc ha explicat que, amb motiu d’aquesta jornada, es va reunir dilluns amb una representació de refugiats acollits per parròquies i instituts religiosos de Roma. Ha expressat la seva simpatia per la campanya que reclama una nova llei migratòria.


més informació
Es compleix el 54è aniversari de l'elecció a la Càtedra de Pere del papa Pau VI
22 jun. 17:

Aquest dimecres 21 de juny es compleix el 54è aniversari de l'elecció a la Càtedra de Pere del papa Pau VI. Giovanni Battista Montini va ser l'escollit.


més informació
El papa Francesc visitarà Xile i el Perú
21 jun. 17:

L'Oficina de Premsa de la Santa Seu ha anunciat aquest dilluns 19 de juny que el papa Francesc farà un viatge a Xile del 15 al 18 de gener i al Perú del 18 al 21 de gener de 2018. A Xile el Sant Pare anirà a Santiago, Temuco i Iquique. Al Perú estarà a Lima, Puerto Maldonado i Trujillo. "El programa del viatge es publicarà en el moment oportú", assenyala el comunicat del Vaticà.


més informació
El Papa lamenta la mort del cardenal que va ajudar a reconstruir l'Església a Albània
21 jun. 17:

El papa Francesc ha lamentat la mort del cardenal Ivan Dias, arquebisbe emèrit de Bombai (Índia) i prefecte emèrit de la Congregació per a l'Evangelització dels Pobles, que va ajudar de forma essencial en la reconstrucció de l'Església a Albània després del comunisme. "Profundament entristit en rebre la notícia de la mort del seu estimat germà, ofereixo els meus sincers condols a vostè i la família Dias", afirma el Sant Pare.


més informació
El papa Francesc es troba amb refugiats acollits en parròquies de Roma
20 jun. 17:

La tarda d'aquest dilluns 19 de juny, el papa Francesc s'ha trobat amb alguns refugiats acollits en parròquies de Roma gràcies a l'experiència que ell mateix va promoure el diumenge 6 de setembre de 2015 al rés de l'Àngelus. Aquell dia va demanar que totes les parròquies, comunitats religioses, monestirs i santuaris d'Europa acollissin les famílies de refugiats que arriben al continent en fugir de la persecució religiosa i les guerres dels seus països, entre els quals Síria i l'Iraq.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 23

Convivència per a conèixer la vida contemplativa (Dies: del 23 al 25). De les 17 h de divendres 23 fins a les 16 h de diumenge 25. Monestir Mare de Déu de les Neus, Pujada Santa Clara, s/n, Tortosa. Més informació: tel. 977 441 622; a/e: clarisastortosa@yahoo.es

Dissabte, 24

Festival internacional d’orgue. Actuació de Loreto Aramendi. 21 h., basílica de Santa Maria de Montserrat

Diumenge, 25

Concert, a benefici de la restauració de la capella del Santíssim de l’església parroquial de Sant Jaume Apòstol de Riudoms. A càrrec del: Cor DaCapo. 19.30 h., Parròquia de Sant Jaume Apòstol, Riudoms. Més informació i reserva d’entrades: tel. 629 068 552Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.