• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

_NEWSARCHIVE

_FILLDATA

_BUSCADOR

_DATE  _DATEFROM  _DATEFORMAT   _DATETO  _DATEFORMAT

_WORDS 

_SECTION 


El Banc Vaticà presenta el seu balanç anual 2017
25 . 18:

La Santa Seu va difondre aquest dimarts 22 de maig el balanç anual 2017 de l'Institut per a les Obres de Religió (IOR), també conegut com a Banc Vaticà, en el qual es posa de relleu els esforços per assegurar que totes les inversions es realitzin en coherència amb l'ètica catòlica.


_SEE_MORE
Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
24 . 18:

El papa Francesc va dirigir un discurs als bisbes italians en l'obertura de la LXXI Assemblea General de la Conferència Episcopal Italiana (CEI), que tenen lloc al Vaticà del 21 al 24 de maig amb el tema "Quina presència eclesial en el context comunicatiu actual".


_SEE_MORE
Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
24 . 18:

El proper dilluns 28 de maig donarà inici a Roma l'Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies (OMP).


_SEE_MORE
El papa Francesc rebrà al Vaticà a 5 sacerdots víctimes d'abusos a Xile
23 . 18:

L'Oficina de Premsa de la Santa Seu ha informat per mitjà d'un comunicat de premsa, que el papa Francesc rebrà de l'1 al 5 de juny a 5 sacerdots víctimes "d'abusos de poder, de consciència i sexuals".


_SEE_MORE
El Papa nomena cardenals al balear Ladaria Ferrer i al val·lisoletà Aquilino Bocos
23 . 18:

El papa Francesc ha anunciat que nomenarà cardenals l'arquebisbe mallorquí Lluís Francesc Ladaria, prefecte de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, i al missioner val·lisoletà Aquilino Bocos Merino, no elector en un conclave.


_SEE_MORE
El Papa demana la pau per a Veneçuela i reconciliació per l'Orient Mitjà
22 . 18:

Després de resar el Regina Coeli, el papa Francesc va expressar que Pentecosta "ens porta a Jerusalem amb el cor" i va demanar seguir invocant l'Esperit Sant "per inspirar voluntats i gestos de diàleg i reconciliació a Terra Santa i en tot l'Orient Mitjà".


_SEE_MORE
Jornada de les Missions: El Papa anima els joves a portar l'Evangeli a tothom
22 . 18:

"Pentecosta marca l'origen de la missió universal de l'Església" va dir el papa Francesc aquest diumenge 20 de maig, en anunciar que per aquest motiu es va donar a conèixer el missatge per a la propera Jornada Mundial de les Missions que se celebrarà el 21 d'octubre de 2018. El missatge es titula "al costat dels joves, portem l'Evangeli a tots".


_SEE_MORE
Cor Orans, nova vida als monestirs femenins
22 . 18:

La Santa Seu ha tret un nou document anomenat Cor Orans. Instrucció aplicativa de la Constitució Apostòlica. vultum dei Quaerere sobre la vida contemplativa femenina. El document, que neix de la petició expressa de les religioses contemplatives, està basat en la renovació d’alguns punts de la vida contemplativa als monestirs femenins. Per primera vegada, des d’aquest dicasteri es va fer una enquesta a tots els monestirs del món que preguntava sobre aspectes com la formació, la clausura i l’autonomia.


_SEE_MORE
"Hem aprofundit en la gravetat dels abusos", diu el Papa al tancament de la reunió amb els bisbes xilens
18 . 18:

"Els vull agrair que hagin acollit la invitació perquè, junts, féssim un discerniment franc davant els greus fets que han malmès la comunió eclesial i debilitat el treball de l'Església de Xile en els últims anys", va expressar el Papa Francesc a través d'una carta difosa aquest dijous 17 de maig al tancament de la trobada amb els 34 bisbes de Xile a  l'Auletta de l'Aula Pau VI al Vaticà.


_SEE_MORE
La Santa Seu demana nou impuls a l'Acord de París per combatre el canvi climàtic
18 . 18:

La Santa Seu ha demanat a la comunitat internacional un nou impuls a l'aplicació de les mesures contra el canvi climàtic recollides en l'Acord de París.


_SEE_MORE
_PAGE   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.