Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


"Cuidar el planeta per combatre la pobresa", lema del VIII Campus per la Pau
23 oct. 17:

El Centre de Cultures Transfronterer del Campus de Cappont acollirà del 24 al 26 d’octubre el VIII Campus per la Pau, amb el lema "Si cuides el planeta combats la pobresa". Justícia i Pau i la UdL organitzen aquesta proposta perquè la ciutadania prengui consciència de la importància dels seus actes.


més informació
Les entitats de dones de Catalunya destaquen per una àmplia base social i més compromís de les persones associades
23 oct. 17:

L'Institut Català de les Dones (ICD) i la Fundació Pere Tarrés han presentat aquest dijous 19 d'octubre l’estudi El Panoràmic 2016 de les entitats de dones amb l’objectiu d’aprofundir en el coneixement i visibilitzar la realitat i els reptes de l’ampli i divers teixit de les entitats de dones que treballen en favor de la igualtat efectiva de dones i homes.

 


més informació
És urgent incrementar les activitats mèdiques i millorar l'accés a l'aigua i al sanejament als assentaments de Bangladesh
20 oct. 17:

Metges Sense Fronteres (MSF) ha incrementat les seves operacions per donar resposta a la crisi humanitària que s'està produint al districte de Cox's Bazar, a Bangladesh. Des del 25 d'agost passat, moment en el qual la gent va començar a abandonar les seves cases de manera massiva, ja són més de 582.000 els refugiats rohingya que han creuat la frontera des de l'estat de Rakhine, a Myanmar. I cada setmana segueixen arribant milers de persones més.


més informació
Francina Alsina, nova presidenta de Taula del Tercer Sector
20 oct. 17:

La 43a Assemblea General de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, reunida aquest dimecres 18 d'octubre a la Sala Martí l’Humà del Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona, ha escollit Francina Alsina com a nova presidenta de la institució per als propers 3 anys.


més informació
Les Càritas Diocesanes de Catalunya atenen 360.000 persones en un any, un 4% més que l'any anterior
20 oct. 17:

Les Càritas Diocesanes catalanes van atendre l'any passat 360.604 persones, un 4,7% més que l'any 2015. En aquest periode han augmentat un 11,5% el nombre de projectes. Les famílies amb fills a càrrec són les més afectades, sobretot les monomarentals. Aquestes dades es van fer públiques públiques a la roda de premsa de presentació de la Memòria 2016 de les Càritas Diocesanes amb seu a Catalunya.


més informació
"Esttela": Un nou espai per a la comunió educativa entre Trujillo i les Escoles Diocesanes de Tarragona
19 oct. 17:

La ciutat de Tarragona fa 40 anys que segueix la petjada del tarragoní Lluís Solé Fa, missioner a Hondures i bisbe de la Diòcesi de Trujillo. Mestre de formació, el bisbe Lluís ha expressat sempre la importància cabdal de l'educació per fer un món més just, més valent i més solidari.


més informació
No qualsevol treball, sinó un treball decent
18 oct. 17:

Amb motiu del Dia Mundial del Treball Decent, diverses entitats d’Església s’han concentrat a la plaça de la Catedral per exigir no qualsevol treball, sinó un treball decent. La concentració, que ha aplegat unes 100 persones, ha volgut ser una esmena a la totalitat al discurs oficial dels governants en matèria laboral. Afirmem que l’Església té molt a dir en el món del treball, i per aquest motiu ho hem volgut fer palès per mitjà d’aquest acte simbòlic. Observem amb preocupació com, malgrat tenir un decreixement sostingut de l’atur, hi ha moltes persones vulnerables que encara es troben immerses en la precarietat laboral. Afirmem que treballar no significa sortir de la pobresa, ja que el 2016 un 12% (382.500 persones) de les persones que treballaven a Catalunya no arribaven a final de mes. Aquesta xifra s’ha vist incrementada en un 0,8% (39.000 persones més) en relació amb el 2015 i en un 3,4% en relació amb el 2008.


més informació
Tres dècades contra la fam
18 oct. 17:

El Banc dels Aliments de Barcelona fa 30 anys que intenta evitar el malbaratament del menjar. Els 18 voluntaris del 1988 han augmentat fins a 239, en una estructura que permet atendre 137.156 persones vulnerables a l’any.


més informació
Torreforta impulsa un centre adreçat a persones que estan patint una situació traumàtica
17 oct. 17:

L’acte d’inauguració del Centre d’escolta Sant Josep Obrer de Torreforta (CESJO), que compta amb el suport de Càritas Diocesana de Tarragona (CDT) i els religiosos camils, ha tingut lloc el dilluns dia 16 d’octubre i ha comptat amb l’assistència del P. Robert Pascual, rector de la parròquia de Sant Josep Obrer de Torreforta, la Sra. Teresa Jordan, tècnica de CDT; Mn. Francisco Javier Álvarez, diaca permanent i coordinador del CESJO; el Sr. Francesc Roig, director de CDT; el senyor arquebisbe, Mons. Jaume Pujol, i l’equip de voluntaris del centre.


més informació
Batea rebat a Afers Socials que hi ha suficient demanda per concertar les 30 places que falten a la residència d’avis
16 oct. 17:

L’Ajuntament de Batea, a la Terra Alta, ha rebutjat els arguments pels quals el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha denegat la concertació de les 30 places pendents –la meitat de les disponibles– de la residència d’avis municipal. El Consistori, en un ple extraordinari, la setamana passada va acordar, per unanimitat, reclamar de nou el concert de les places i resoldre "una emergència social de primer ordre a la comarca".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.