Diumenge, 20 d'Agost de 2017

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


"Justícia social", la demanda de les Llars del Seminari de Lleida per acollir persones refugiades
28 jul. 17:

Des de l'Agència Cristiana de Notícies Flama hem entrevistat la directora de les Llars del Seminari de Lleida, Montse Clavería (Barcelona, 1953), per saber una mica més sobre un projecte que ha aconseguit allotjar 21 famílies en risc de marginació social a l'edifici del Seminari de Lleida en desús. 


més informació
Càritas Espanyola destina més de 2 milions d'euros a projectes a països d'Europa, l'Àfrica, Àsia i l'Amèrica Llatina
28 jul. 17:

Càritas Espanyola ha lliurat una partida de 2.218.430 € de fons propis destinats a 29.806 persones en 13 països d'Europa, l'Àfrica, Àsia i l'Amèrica Llatina.


més informació
3r aniversari de la Fundació Jericó, dedicada a les persones sense llar i sense sostre
27 jul. 17:

El dia de Festa la Mare de Déu del Carme de l’any 2014 va néixer la Fundació Jericó, dedicada a l’atenció de les persones sense llar i sense sostre de Lleida. Però l’acció del Centre Solidari Jericó, nascut a la parròquia del Carme de Lleida, ja té més de sis anys de rodatge. El projecte es va iniciar el maig de 2011 amb la inauguració del Centre de Solidaritat Jericó al carrer de General Britos número 16. Al repartiment d’aliments i roba i la borsa de treball s’hi va sumar, el novembre del mateix any, el Centre d’Allotjament Nocturn, als locals parroquials de Sant Joan.


més informació
L’Estiu Solidari de Proide, en marxa
27 jul. 17:

Aquest juliol s'ha posat en marxa un any més l'estiu solidari de Proide. Tres dels set grups de voluntaris d’aquest any ja es troben al seu lloc d’intervenció.


més informació
Nigèria: "No a la llei que permet la pastura en terrenys erms", diu Justícia i Pau
27 jul. 17:

"La violència i la destrucció de les terres agrícoles causada pels pastors nòmades s'han convertit en un problema que no ha de passar per alt, sobretot al Middle Belt", afirma un comunicat enviat a l'Agència Fides per la Comissió Episcopal Justícia i Pau de la Província Eclesiàstica de Benín, al sud Nigèria.


més informació
La Fundació Pere Tarrés beca les colònies i casals d'estiu de 4.500 infants vulnerables
26 jul. 17:

Les colònies socials de Planoles són els primers torns de colònies que la Fundació Pere Tarrés farà durant la darrera setmana de juliol i durant tot el mes d’agost, i estan promogudes pels centres d’esplai i els centres oberts i diaris de la Fundació Pere Tarrés.


més informació
La Fundació Pere Tarrés organitza les primeres colònies per a infants en situació de vulnerabilitat social a Mallorca
26 jul. 17:

Dilluns al matí un grup de 50 infants acompanyats per 6 monitors han marxat una setmana de colònies a la casa Sant Francesc d’Assís (Colònia Sant Jordi - Mallorca). Són les primeres colònies que la Fundació Pere Tarrés organitza conjuntament amb Càritas a l’illa de Mallorca per a infants en situació de vulnerabilitat social.


més informació
Vacances de la gent gran de Càritas a Vic
26 jul. 17:

"No m’ho pensava pas, que m’ho passaria tan bé!". Així resumeix la Montserrat les vacances de la gent gran que han tingut lloc a Vic del 19 al 22 de juliol. És la primera vegada que la Montserrat participa d’aquesta activitat. Ha vingut per acompanyar la seva amiga Pepita, però s’ho està passant tan bé que espera poder repetir l’any que ve.


més informació
Una vintena de joves fan voluntariat internacional amb les ONGD salesianes aquest estiu
25 jul. 17:

L'Omaima, la Lígia i el Jorge emprenien aquest dijous amb Air Arabia l'aventura cap a Tànger, Marroc, on participaran en un camp de treball. En aquest viatge l'Alejandro Navarro, de Jóvenes y Desarrollo, hi va com a acompanyant. Serà una estada de 10 dies a la ciutat amb accions de voluntariat en diferents entitats socials locals, a més de visites a institucions i persones que desenvolupen la seva acció social sobre el terreny.


més informació
Sant Joan de Déu convoca el Primer Congrés de Solidaritat de la província
24 jul. 17:

Del 17 al 19 de novembre de 2017 tindrà lloc el Primer Congrés de Solidaritat de la província Aragó-Sant Rafael de l'Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu al Palau de Congressos de Barcelona (Fira de Montjuïc). Amb el lema "Construint solidaritat", la trobada vol ser un espai de treball i reflexió de la família hospitalària: germans, treballadors, voluntaris i usuaris. La institució porta la solidaritat en el seu ADN i segueix apostant per les persones que es troben en situació vulnerable.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dissabte, 29

Concert a benefici de Càritas parroquial de Berga. A càrrec de: La Melanza Ensemble. 19 h., església de Sant Joan, Berga

Diumenge, 30

Recital per a violoncel, guitarra i cant en el marc dels 50 anys de la fundació del monestir de Solius. A càrrec de: Els Dos Lets, Raúl Hernández "Ralet" (guitarra i veu) i Joan Palet (violoncel). 19.30 h., Església del Monestir de Solius

Dilluns, 31

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia (Dies: del 31 de juliol al 5 d’agost). A càrrec de: Marc Díaz.  Montserrat. Més informació: tel. 938 777 766; a/e: trobadescant@abadiamontserrat.net; www.trobadesanimadorsdecant.caAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.