Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Iraq: Desenes de milers de persones atrapades sota el foc creuat a l'oest de Mossul
23 mar. 17:

L'avanç del front a Mossul està deixant els civils atrapats sota el foc creuat i amb escàs accés a l'atenció mèdica d'emergència. Desenes de milers de persones han fugit, arriscant les seves vides, des que el 19 de febrer es llancés l'ofensiva a la part occidental de la ciutat. Des de llavors, milers de ferits han estat també evacuats de les zones de conflicte en ambulàncies, però els serveis d'emergència ja no donen l'abast.


més informació
Europa, en alerta per la pobresa energètica
22 mar. 17:

El 10% de població de l'Estat no pot mantenir la llar a una temperatura adient.


més informació
Un 20% d'usuaris de serveis socials, amb feina i sou precaris
21 mar. 17:

El 70% de les llars que van buscar ajuda als centres municipals estan en situació de pobresa severa. La renda familiar mitjana és d'11.611 euros, segons una macroenquesta a 12.000 usuaris.


més informació
La Fundació Agrupació i la Fundació Pere Tarrés organitzen una jornada sobre malalties neurodegeneratives: l’Alzheimer i el Parkison
21 mar. 17:

El proper dimecres 22 de març, de 9 a 14 h, tindrà lloc a La Sala de l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona la jornada "Malalties neurodegeneratives: Alzheimer i Parkison", organitzada per la Fundació Agrupació i la Fundació Pere Tarrés amb l’objectiu de reflexionar sobre la incidència de les malalties neurodegeneratives i com aquestes incideixen en la qualitat de vida de les persones afectades.


més informació
Mares coratge contra la cola
20 mar. 17:

Veïnes del barri barceloní de la Ribera s'organitzen per ajudar els nois que viuen al carrer. Els preparen menjar, els deixen pujar a casa a dutxar-se i els renten la roba. Són un referent per als joves, la majoria extutelats. 


més informació
Aturar-se i reparar les ferides
17 mar. 17:

La treballadora social Esther Borrego, especialista en acompanyament de processos de persona, dóna les claus i els límits de la relació d’ajuda en una nova sessió de l’Escola de Formació del Voluntariat.


més informació
"Una gota de llet" per als nens d'Alep
17 mar. 17:

El projecte "Una gota de llet", posat en marxa entre diverses esglésies cristianes des de maig de 2015 a Alep (Síria) amb l'objectiu de proveir mensualment de llet nens menors de 10 anys, es troba en perill. És per això que Ajuda a l'Església Necessitada (AEN Espanya) ajudarà a tirar endavant el projecte durant tot l'any 2017, amb un total de 225.000 euros.


més informació
Dr. Jaume E. Ollé, especialista en malalties infeccioses i epidemiologia: "El més escandalós és que no reaccionem davant les injustícies"
17 mar. 17:

El Dr. Ollé ha dedicat trenta anys de la seva vida a exercir la medicina en països com Haití, Bolívia, Mali o Etiòpia. La convicció que la medicina ha d’arribar a tothom, especialment a indrets on la situació és molt precària, l’ha dut a desenvolupar la professió sota mínims. Bon amic de Nuestros Pequeños Hermanos (NPH), a qui dóna suport a l’hospital St. Damien de Port-au-Prince (Haití), és fundador de l’associació ACTMON. També és autor de Crónicas de un médico en el mundo (Icaria. La mirada esférica).


més informació
La pobresa quadruplica el risc de morir abans dels 65
16 mar. 17:

Un estudi de l'Aquas quantifica com el nivell socioeconòmic afecta la salut. El conseller Comín insisteix que cal un consens per impulsar polítiques que posin fi a les desigualtats socials.


més informació
Càritas Diocesana de Barcelona participa en la campanya "Medicaments solidaris"
16 mar. 17:

Del 4 al 10 de març s’ha dut a terme la 10a campanya de medicaments solidaris promoguda pel Banc Farmacèutic. L’ONG de la farmàcia vol que les persones en risc de pobresa i exclusió social assistides per entitats, com per exemple Càritas o la Creu Roja, puguin accedir als medicaments. En aquesta campanya, els ciutadans han col·laborat comprant més de 20.000 medicaments nous i no subjectes a recepta mèdica. Cada farmàcia disposa d’un llistat on s’indiquen les necessitats anuals d’alguna entitat social i, alhora, cada farmàcia participant fa un donatiu econòmic corresponent al benefici net obtingut en vendre els medicaments.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimecres, 22

Conferència sobre "La petjada de Torras i Bages a la Catalunya contemporània". Organitzen: Fundació privada Mútua Catalana i Centre Tarraconense El Seminari. A càrrec de: Joan Soler, historiador. 20 h., Centre Tarraconense El Seminari, Tarragona

Dijous, 23

"L’Església, comunió de germans que s’estimen", a propòsit del Pla Pastoral Diocesà. A càrrec de Mn. Josep Torrente, delegat d’Evangelització i Apostolat Seglar del bisbat de Sant Feliu, rector del Prat de Llobregat. De 21 a 22.30 h. Sales de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei

Divendres, 24

Projecció del documental Petjades (50 anys de vida de mn. Frigola a l’àfrica), de Vicenç Tomàs. Organitzen: DNíger.cat i parròquies de Figueres. 20 h; tot seguit, conversa amb Mn. Frigola i altres persones que participen en el documental. Sala del teatre de La Catequística, FigueresAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.