Diumenge, 25 de Juny de 2017
Sant Guillem de Vercel·li, abat

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La Fundació Sant Josep Oriol construirà una residència de gent gran al barri de Les Corts amb 140 places
26 jun. 17:

La Fundació Sant Josep Oriol construirà un nou equipament per a gent gran al barri de Les Corts de Barcelona. Aquest nou edifici estarà situat al carrer del Remei cantonada amb el carrer de Galileu i donarà resposta a la gran demanda de places d’atenció integral per a gent gran.


més informació
La Fundació FOESSA constata que el 70% de les llars no estan notant els efectes de la recuperació econòmica
26 jun. 17:

Tres anys després de l'inici del nou cicle econòmic, el 70% de les llars no ha percebut que els efectes de la recuperació econòmica els hagin arribat. En el cas de les llars sota el llindar de la pobresa, només un 9% percep, a hores d'ara, que la recuperació econòmica ha millorat les seves condicions de vida. Aquesta és una de les principals constatacions que la Fundació FOESSA (Foment d'Estudis Socials i de Sociologia Aplicada) posa sobre la taula en l'informe "Anàlisi i Perspectives 2017. Desprotecció social i Estratègies familiars", presentat recentment.


més informació
El drama de fer els 55 sense feina: quan l'atur és crònic
23 jun. 17:

Es parla molt dels 45 anys com un límit d’edat a partir del qual l’atur fa una altra volta de cargol i agreuja el conflicte que viuen les persones amb dificultats per trobar feina. Un estudi de la Fundació Adecco, però, arriba a la conclusió que, una dècada més tard, als 55, la majoria dels afectats per l’atur ja llancen la tovallola pel que fa a les seves possibilitats laborals. A Catalunya 81.500 desocupats més grans de 55 anys estan buscant feina, dels quals, però, més de la meitat, un 55%, no confia a trobar-ne mai més. Un 26% considera que trigarà més d’un any, mentre que tan sols un 19% té esperances de situar-se laboralment en un termini inferior als dotze mesos.


més informació
S'inicia el pacte nacional contra la violència masclista
23 jun. 17:

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, va anunciar fa dos dies al Palau de Pedralbes de Barcelona, durant la 12a reunió de la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència Masclista (CNVM), que s’iniciarà la tramitació d’un pacte nacional contra la violència masclista. La comissió està formada per representants d’una seixantena d’organismes de la Generalitat, institucions, organitzacions socials i professionals.


més informació
Comencen els primers casals d’estiu de la Fundació Pere Tarrés
23 jun. 17:

Aquest dijous 22 de juny han començat els primers casals d’estiu que organitzen els centres d’esplai vinculats a la Fundació Pere Tarrés, concretament el Centre d’Esplai L’Esquirol de Barberà del Vallès i el Centre d’Esplai Flor de Neu de Sant Vicenç dels Horts.


més informació
Santa Coloma de Gramanet demanarà als veïns què volen a Can Zam
23 jun. 17:

Santa Coloma de Gramanet dóna la paraula als veïns per definir els usos de la segona fase de Can Zam. Es tracta d’una extensió de 5,1 hectàrees qualificades com a zona verda des del març passat. Durant l’elaboració del pla d’acció municipal del mandat, l’any passat, els veïns van expressar la seva voluntat de decidir sobre el futur de Can Zam, i ara s’obre el termini per poder-ho fer.


més informació
Sant Cugat del Vallès modifica per tercer cop el pla general per preservar Torre Negra
23 jun. 17:

"És una nova passa per a la defensa de Torre Negra", deia al ple de juny el tinent d’alcalde d’Urbanisme Damià Calvet a l’hora de presentar la proposta d’aprovació inicial de la modificació del Pla General Metropolità (PGM), la tercera que impulsa el Consistori vallesà, per evitar que la constructora Núñez & Navarro, propietària majoritària dels terrenys a tocar de Collserola, desenvolupi un projecte urbanístic i hi construeixi 2.800 pisos. Tots els grups, excepte Ciutadans, que va votar-hi en contra, i el PP, que es va abstenir, van donar el vistiplau al darrer intent de l’executiu santcugatenc de classificar l’àmbit com a sòl no urbanitzable, en aquest cas amb caràcter ordinari.


més informació
Òscar Camps (Proactiva Open Arms) als graduats de la Facultat d’Educació i Treball Social Pere Tarrés: "Cal ser inconformista, desobedient i actuar"
21 jun. 17:

"Cal ser inconformista, desobedient i actuar", va recomanar el fundador i director de l’ONG Proactiva Open Arms i padrí de la promoció 2017, Òscar Camps, en el seu discurs als graduats i graduades en Educació Social, Treball Social, en màsters universitaris i en el Programa Universitari per a Gent Gran.


més informació
Aprovades les noves bases reguladores dels ajuts a projectes de recerca en l’àmbit de la diversitat religiosa
21 jun. 17:

Amb la voluntat de contribuir a la millora del coneixement de la cultura religiosa en la societat catalana i a l’impuls del diàleg interreligiós com a eina per fomentar la convivència i la tolerància, la Direcció General d’Afers Religiosos promou la innovació i la recerca en matèria de diversitat religiosa.


més informació
Can Ruti inicia un projecte destinat a frenar el malbaratament alimentari
21 jun. 17:

L’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ha iniciat un projecte per frenar el malbaratament alimentari a l’equipament. Per fer-ho, ha signat un conveni amb el projecte Pont Alimentari, coordinat per les fundacions Banc de Recursos i Rezero, i amb Arcasa, empresa que s’encarrega del servei de cuina a l’hospital. La destinatària de l’excedent de menjars cuinats a l’hospital és l’entitat social badalonina Amics del Gorg Mar, que atén cada setmana més de sis-centes famílies que necessiten aliments. La iniciativa disposa també de la implicació d’Andròmines, l’entitat social que col·labora en la logística.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 23

Convivència per a conèixer la vida contemplativa (Dies: del 23 al 25). De les 17 h de divendres 23 fins a les 16 h de diumenge 25. Monestir Mare de Déu de les Neus, Pujada Santa Clara, s/n, Tortosa. Més informació: tel. 977 441 622; a/e: clarisastortosa@yahoo.es

Dissabte, 24

Festival internacional d’orgue. Actuació de Loreto Aramendi. 21 h., basílica de Santa Maria de Montserrat

Diumenge, 25

Concert, a benefici de la restauració de la capella del Santíssim de l’església parroquial de Sant Jaume Apòstol de Riudoms. A càrrec del: Cor DaCapo. 19.30 h., Parròquia de Sant Jaume Apòstol, Riudoms. Més informació i reserva d’entrades: tel. 629 068 552Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.