Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
16 mar. 18:

L’any 2017 ha estat un any molt especial per a la Fundació Pere Tarrés, ja que han celebrat el 60è aniversari de l’inici de la seva activitat, que començà amb l’organització de colònies en el marc de Càritas Diocesana de Barcelona. Sis dècades després, el compromís educatiu i social de la Fundació Pere Tarrés continua intacte, especialment en favor dels infants en situació de vulnerabilitat social. Fruit d’aquest compromís, durant el 2017 i gràcies a la campanya solidària Ajuda’ls a créixer, van aconseguir becar a 8.002 nens i nenes per realitzar activitats de lleure que els permetin potenciar la seva personalitat, la socialització i l’adquisició d’aprenentatges bàsics. Aquesta xifra suposa el gairebé el 13% més que l’any anterior, fet que demostra que la recuperació econòmica encara està lluny per aquestes famílies.


més informació
Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
16 mar. 18:

Del 19 al 24 de març tindrà lloc la Setmana Solidària amb la Salut Mental del Gremi de Floristes de Catalunya en benefici de l’Obra Social Sant Joan de Déu. Per cada planta o ram venut a les floristeries, es destinaran 1 € a programes de Salut Mental dels centres de Sant Joan de Déu a Catalunya.


més informació
Pep Guardiola, mecenes d'un hospital oncològic a Manresa
15 mar. 18:

La Unitat de Participació i Mecenatge de la Fundació Althaia celebrarà, el divendres 16 de març a les 11.30 hores, l’acte de presentació de la nova onada de captació de fons per a la construcció del nou Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia de Manresa. L'acte tindrà lloc a la sala d'actes de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.


més informació
El valencià, ara a l’abast de tots els alumnes
15 mar. 18:

El pes del valencià a les aules del País Valencià té dues posicions oposades a l’hemisferi de les Corts Valencianes. Mentre que el Partit Socialista, Compromís i Podem aposten per un model que garanteixi el domini dels dos idiomes oficials al territori al final de l’ensenyament bàsic, el PP i Ciutadans defensen que les famílies tinguin més llibertat per escollir la llengua vehicular d’escolarització dels seus fills.


més informació
"La millor prevenció als riscos d'Internet és una educació crítica"
15 mar. 18:

Metges, professors, periodistes i representants dels cossos de seguretat s'han reunit aquest dimecres 14 de març al Palau Macaya de Barcelona per abordar els reptes i oportunitats que l'era digital planteja per als menors. El director del diari vaticà L'Osservatore Romano, Giovanni Vian, ha tancat la jornada amb una crida a fomentar el pensament crític de nens i joves respecte a les noves tecnologies.


més informació
L'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes ja té les dates dels propers pelegrinatges
14 mar. 18:

“L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes ha celebrat la seva assemblea anual i ha decidit les dates del pelegrinatge número 164è que serà del 28 de juny al 2 de Juliol i del pelegrinatge 165è que serà del 27 de setembre a l’1 d’octubre. En aquests pelegrinatges s'aprèn a ajudar i a compartir experiències i vivències úniques amb persones malaltes i/o discapacitades.


més informació
8 de cada 10 alumnes d’Educació Social i Treball Social tenen feina un any després de finalitzar els estudis
13 mar. 18:

L’Educació Social i el Treball Social són dues professions amb alts nivells d’inserció laboral. Així ho constata el 7è. Estudi sobre la Inserció Laboral que ha realitzat Fundació Pere Tarrés on es recull que el 78% dels alumnes, 8 de cada 10, que van finalitzar els seus estudis a la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés – Universitat Ramon Llull durant el curs 2015-2016 ja s’han incorporat al mercat laboral.


més informació
“Allà on la llei recomana, caldrà que acabi obligant”
12 mar. 18:

Es declara “empordanesa, nascuda a Portbou i resident a Figueres” i té una llarga trajectòria en l’administració, també en l’àmbit local. Entre altres responsabilitats, ha estat regidora a Figueres i ha ocupat la direcció dels serveis territorials de Governació a Girona. Es mostra satisfeta pel “moment dolç” que viu la societat catalana en el tema de la igualtat de gènere i confia que, en paral·lel als clams populars, el govern català pugui continuar treballant-hi un cop superat els entrebancs polítics que pateix actualment.


més informació
La Fundació Pere Tarrés engega una iniciativa per visibilitzar l’expertesa de les dones en temàtiques educatives i d’acció social
8 mar. 18:

La Fundació Pere Tarrés té com a missió la promoció de la persona i treballa en tot allò que contribueixi a la seva plena realització, en la seva dignitat i en totes les seves dimensions. Per tant, el gènere, és també un paràmetre que la Fundació té en consideració. I és que malgrat els importants avenços assolits per les dones durant els darrers anys tant en el tercer sector, com en la vida social, cal recórrer molt camí per arribar a la plena igualtat.


més informació
Mossos i Protecció Civil, premiats per la seva comunicació durant els atemptats
8 mar. 18:

La gestió comunicativa dels tràgics atemptats viscuts a Catalunya l’agost del 2107, liderada pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, ha estat premiada per la Universitat Ramon Llull. Els caps de premsa de les àrees de Mossos i Protecció civil, Patrícia Plaja i Marc Homedes, han guanyat el premi Blanquerna al Millor Comunicador 2017 per la gestió que es va dur a terme durant i després dels atemptats a Barcelona i Cambrils el 17 d’agost.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.