Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Més de 180 famílies es beneficien dels ajuts socials de l’Ajuntament de Deltebre
18 gen. 18:

L’equip de govern de l’Ajuntament de Deltebre ha presentat les dades de valoració de la prestació dels ajuts als tributs socials, dels ajuts d’urgència social i de l’aplicació de la tarifa social de l’aigua que ha atorgat el consistori durant el transcurs de l’any 2017.


més informació
El Rober Parroquial i Municipal de Sant Antoni de Calonge lliura 1.600 euros a la Fundació Vimar
18 gen. 18:

El Rober Parroquial i Municipal de Sant Antoni de Calonge ha complert 25 anys de tasca solidària per la comunitat. Aquest dimarts 16 de gener el Rober va celebrar aquesta efemèride i a l’hora va fer entrega de 1.600 euros a la Fundació Vilagran Maristany (VIMAR), una entitat sense ànim de lucre que treballa donant assistència a persones amb discapacitat psíquica a la Comarca del Baix Empordà. L’import entregat pel Rober correspon als ingressos obtinguts per la venta per un preu simbòlic de la roba que es posa a disposició de les persones necessitades.


més informació
“Hi ha una regressió de drets i el ciutadà respon mobilitzant-se”
18 gen. 18:

Entrevista a Ramon Clariana, president de la Federació d'Associacions de veïns de Terrassa (FAVT). Aquest enginyer tècnic industrial jubilat nascut el 1948 és una institució del moviment veïnal a Terrassa. Hi va entrar fa 29 anys per “defensar-se” de l’urbanisme desenvolupat pels Jocs Olímpics.més informació
Càritas agraeix la tasca de tots aquells agents que han format part del seu compromís vers les persones més vulnerables
16 gen. 18:

Un cop finalitzat l’any 2017, des de Càritas creuen que és el moment de fer un agraïment públic a totes les persones, empreses, escoles i entitats que durant aquest any passat els han donat suport, a les diferents Càritas de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat (Garraf, Alt Penedès i Baix Llobregat). Per aquest motiu han elaborat la següent nota d'agraïment.


més informació
Ciència amb consciència
15 gen. 18:

Moltes campanyes de divulgació científica s’adrecen a estudiants per fomentar vocacions. El programa #BCN-ConCiencia, en canvi, vol fer pujar al carro de la ciència diferents col·lectius que habitualment n’han quedat al marge. Fonamentalment, discapacitats intel·lectuals, immigrants i la tercera edat. “Són col·lectius tradicionalment oblidats per la ciència però que per a nosaltres han estat tota una troballa, perquè tots ells són superagraïts”, explica Juan Gibaja, investigador del Centro Superior de Investigaciones Científicas i director del programa.


més informació
El govern, obligat a finançar les escoles bressol municipals
15 gen. 18:

Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) dona la raó a la trentena de municipis que van denunciar que la Generalitat havia deixat d’atorgar-los subvencions per finançar les escoles bressol a partir de l’any 2012. El TSJC va reconèixer el dret de les ciutats a rebre les subvencions del Departament d’Ensenyament per cobrir els costos de les llars d’infants. I és que tot i que siguin centres de titularitat municipal, la sentència recorda que la llei preveu que sigui la Generalitat qui garanteixi el finançament de les escoles d’infants de 0 a 3 anys.


més informació
Vincle entre pobresa i migració centrarà la trobada entre el president del FIDA i el papa Francesc
11 gen. 18:

El papa Francesc mantindrà una reunió privada amb el president del Fons Internacional de Desenvolupament Agrícola (FIDA), Gilbert F. Houngbo, on discutiran sobre la importància d'invertir en el desenvolupament rural, amb l'objectiu de crear oportunitats per algunes de les persones més pobres del món.


més informació
L’Ajuntament de Barcelona contracta 38 persones amb diversitat funcional per enllestir el diagnòstic sobre l’accessibilitat a la ciutat
11 gen. 18:

L’Ajuntament de Barcelona ha contractat recentment 38 persones amb diversitat funcional per acabar d’enllestir el diagnòstic global sobra l’accessibilitat a la ciutat. Les contractacions, que tindran una durada prevista d’entre sis i vuit mesos, s’han fet a través d’un pla d’ocupació liderat per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i després d’un procés de selecció al qual es van presentar 168 persones. La selecció dels candidats s’ha fet amb la col·laboració de la Xarxa d’Inclusió laboral de Barcelona (XIB), entre persones que estaven inscrites a l’atur i que complien una sèrie de requisits com és el coneixement de la matèria d’accessibilitat.


més informació
Un nou rècord en donació d'òrgans permet superar els 1.100 trasplantaments a Catalunya
11 gen. 18:

L'any 2017 es van fer a Catalunya 1.106 trasplantaments, amb un creixement del 8,8% respecte al 2016. Això situa la taxa d'aquestes intervencions en 146,5 trasplantaments per milió d'habitants, una de les més elevades del món.


més informació
La demarcació de Tarragona supera les 31.000 donacions de sang durant el 2017
11 gen. 18:

La demarcació de Tarragona va superar, durant tot l’any passat, les 31.000 donacions de sang en els punts fixes i mòbils disponibles al territori. Un dels àmbits amb més bons registres és el de la donació de plasma, que el 2017 va créixer en més d’un miler de donants per l’impuls de noves campanyes.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.