• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

_NEWSARCHIVE

_FILLDATA

_BUSCADOR

_DATE  _DATEFROM  _DATEFORMAT   _DATETO  _DATEFORMAT

_WORDS 

_SECTION 


Alumnes de secundària premiats per la seva visió cinematogràfica de les malalties mentals
24 . 18:

Alumnes d’ESO i Batxillerat de centres educatius de la ciutat de Barcelona, Cornellà de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet han rebut aquest dijous 24 de maig els premis atorgats pel Grup Som Via en la primera edició del Concurs de Cinema Ments Despertes. Aquesta convocatòria, a la que es van presentar una vintena de realitzacions de vídeo, té per objectiu sensibilitzar la població escolar a l’entorn de la malaltia mental a través d’una eina educativa i de sensibilització.


_SEE_MORE
Reconstrucció després del terratrèmol: Els programes de Càritas Nepal
23 . 18:

Càritas Nepal ha intensificat els seus esforços per reconstruir les cases i estructures destruïdes pel terratrèmol de 2015. Com recull l'Agència Fides, Càritas ha invertit, en conjunt, més de 36 milions d'euros per ajudar les comunitats locals a reprendre la seva vida i la seva activitat econòmica i social i per curar les ferides provocades pel desastre.


_SEE_MORE
Joves que es formen per ser acompanyants
23 . 18:

El 12 i 13 de maig passat una vintena de joves van realitzar el primer mòdul d'un nou curs de formació en Acompanyament Espiritual al Casal Loiola de Barcelona.


_SEE_MORE
Unicef demana una ajuda universal per fill per combatre la pobresa infantil
22 . 18:

Unicef proposa que s'estableixi una prestació universal per fill a càrrec per combatre la pobresa infantil. En l'informe "No val a badar. L'agenda 2030 en clau d'infància a Catalunya", que s'ha presentat aquest dijous 17 de maig, l'organització recorda que un 25% dels infants catalans viu en risc de pobresa i que les polítiques que s'han fet per solucionar-ho han estat poques i de baixa qualitat.


_SEE_MORE
Alumnes d'ESO i Batxillerat plasmen en curts de cinema la seva visió sobre les malalties mentals
22 . 18:

Alumnes de centres educatius de la ciutat de Barcelona i rodalies han pres part en el primer Concurs de Cinema Ments Despertes convocat pel Grup Som Via amb l’objectiu de sensibilitzar la població escolar a l’entorn de la malaltia mental a través d’una eina educativa i de sensibilització. Aquest dijous vinent,  24 de maig, a les 11 del matí, tindrà lloc el lliurament dels premis a Mediapro (Av. Diagonal, 177. Barcelona) durant un acte conduit per l’actor Francesc Orella, protagonista de la sèrie de TV3 Merlí, on també es projectaran els tres curts guanyadors.


_SEE_MORE
Montserrat acull unes jornades sobre el valor de la transmissió oral de la literatura per a infants i joves i la seva funció cultural i social
22 . 18:

La Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), en col·laboració amb l'Abadia de Montserrat a través de la Fundació Abadia de Montserrat 2025, organitzen els dies 3, 4 i 5 de juliol la 9a Escola d'Estiu sobre Literatura Infantil i Juvenil. S’adreça a persones que, des de l'àmbit de l'ensenyament, la biblioteca infantil, la recerca o la motivació personal, tinguin interès en l'aprofundiment d'aquest tema.


_SEE_MORE
La Fundació Pere Tarrés i l’Ajuntament de Tarragona organitzen la jornada “Maltractament, solitud i gent gran”
22 . 18:

Gairebé un centenar de persones entre tècnics de l’administració, personal sanitari i professionals de l’acció social van assistir a la jornada “maltractament, solitud i gent gran” que van organitzar conjuntament la Fundació Pere Tarrés i l’Ajuntament de Tarragona a l’auditori del Caixa Fòrum de Tarragona.


_SEE_MORE
“El propòsit del projecte Esttela i Aula Compartida és fer xarxa per enriquir-nos uns amb els altres”
18 . 18:

“Coneixes més i millor”  aquest és l’objectiu d’Aula Compartida un projecte entre professors i direccions de les sis escoles diocesanes de Tarragona i dues escoles de la diòcesi de Trujillo (Hondures). A principis d’abril una quarantena de mestres accedien des d’Hondures a un plataforma online que els permetia seguir un dels quatre cursos organitzats pels mestres de les Escoles Diocesanes de Tarragona (EDT).  Els professors de les sis escoles diocesanes (Sant Pau Apòstol i Escola Joan XXIII de Tarragona, Sant Pau de Reus, Sant Rafael de la Selva del Camp, i Tilmar i Col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc) van presentar les novetats del projecte de formació en el marc de la VI Trobada de professors d’escoles diocesanes a finals d’abril.


_SEE_MORE
La 3a edició de Verema Solidària finançarà projectes per pal·liar la soledat de la gent gran al Penedès i la pobresa al Priorat
17 . 18:

Verema Solidària (VS), la iniciativa que uneix territori, vi i responsabilitat social per captar recursos per a entitats que combaten la pobresa i l’exclusió social, ha presentat aquest dimecres 16 de maig la campanya 2018: el celler biodinàmic del Penedès Gramona, Can Ràfols dels Caus -ubicat al Massís del Garraf- i el celler de Porrera Vall Llach s’han compromès enguany amb el projecte de VS a favor de dues entitats socials. La Fundació Amics de la Gent Gran-Garraf i Càritas Parroquial de Falset han estat els projectes seleccionats pel jurat de la tercera edició dels premis VS. Les dues entitats es beneficiaran de la campanya de micromecenatge que s’obrirà el proper 26 de juny, l’objectiu de la qual s’ha fixat en 18.000 euros.


_SEE_MORE
Andy Trias: ‘La paraula “subnormal” no hauria de ser ni als diccionaris’
17 . 18:

En el pròleg del llibre Ignorant la SD –’síndrome de Down’–, la germana d’Andy Trias, la Katy, explica que quan era jove, un estiu, va col·laborar en un centre de discapacitats intel·lectuals. Era el 1979 i l’ambient que hi va trobar era força trist. ‘Vaig arribar a pensar que l’Andy acabaria en un centre com aquell, que no seria mai feliç ni s’enamoraria.’ Afortunadament, la vida dels discapacitats intel·lectuals, amb el pas dels anys, ha millorat molt. A Catalunya, gràcies a la Fundació Catalana de la Síndrome de Down, fundada pel matrimoni Ramon Trias – Montserrat Trueta.


_SEE_MORE
_PAGE   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.