Dissabte, 29 d'Abril de 2017
Santa Caterina de Sena, verge i doctora

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La Fundació Pere Tarrés dóna la volta a l’estiu dels infants en situació de vulnerabilitat social
28 abr. 17:

Entre els anys 2008 i 2015 les famílies més pobres van perdre de mitjana un 21% de la seva renda. En les famílies amb menys recursos econòmics, els diners mensuals disponibles un cop descomptades les despeses d’habitatge ha passat dels 233 € el 2008 als 130 € el 2015. L’any 2015 1 de cada 3 infants es trobaven en situació de risc de pobresa. A l'Estat espanyol la taxa d’abandonament escolar ha augmentat entre el 20% més pobre de la població, passant del 28% el 2005 al 36% el 2015. Aquestes són algunes de les dades de l’informe que ha presentat aquest dimecres 26 d'abril la Fundació Pere Tarrés.


més informació
Acollim o recollim?
27 abr. 17:

La setmana passada va tenir lloc la Jornada d’intervenció psicosocial i comunitària amb persones refugiades. La Jornada va comptar amb la participació d'experts i entitats vinculades a l'assistència d'aquest col·lectiu, així com de persones que han col·laborat de manera voluntària i desinteressada en diferents camps de refugiats.


més informació
El Govern estudia modificar la llei de pobresa energètica
27 abr. 17:

S'analiza posar un termini perquè els serveis socials hagin de respondre a les elèctriques sobre si una família és vulnerable.


més informació
Jornades de Teologia de la Caritat: el cardenal Tagle convida a "anar a la trobada dels pobres per ser part de la seva història i que ells ho siguin de la nostra"
26 abr. 17:

Les XVII Jornades de Teologia de la Caritat organitzades per Càritas Espanyola, que van reunir a Santiago de Compostel·la a més de 350 participants procedents de tot l'Estat espanyol durant tres dies, es van cloure aquest diumenge amb un protagonista d'excepció, el cardenal Luis Antonio Tagle, arquebisbe de Manila i president de Càritas Internationalis. El purpurat, un dels col·laboradors més propers del papa Francesc, va presentar l'última ponència de la trobada, dedicada al tema "El canvi d'actituds que necessitem per avançar en una economia solidària".


més informació
La nova renda garantida es tramitarà a les oficines del SOC
24 abr. 17:

La prestació serà compatible amb feines a temps parcial en el cas de col·lectius vulnerables i de famílies monoparentals. S'estudia que es comenci a posar en marxa a mitjan setembre.


més informació
Les entitats socials apressen a aprovar la renda garantida
24 abr. 17:

La renda garantida de ciutadania (RGC), la prestació al voltant de 664 euros per evitar que ningú estigui per sota del llindar de la pobresa, ha de ser una de les eines de lluita contra l'emergència social. 


més informació
Salari de mil euros en els plans d'ocupació
24 abr. 17:

Les persones que participin en els plans d'ocupació a Badalona rebran un salari mínim de mil euros. Així ho han acordat els sindicats i l'Ajuntament de Badalona. 


més informació
15 milions de la Diputació de Barcelona per a benestar social
24 abr. 17:

La Diputació de Barcelona destina als seus municipis 15 milions d'euros per al programa per a la garantia del benestar social d'aquest 2017.


més informació
"La solució al sensellarisme no és obrir més albergs"
24 abr. 17:

La nit del 17 al 18 de maig tindrà lloc el recompte de persones que dormen al ras a Barcelona, organitzat per la Xarxa d’Atenció a Persones sense Llar (XAPSLL) amb la participació de 1.000 voluntaris. Darrere el recompte hi ha David Vázquez Villamor, educador social format a la Facultat Pere Tarrés - URL i psicopedagog.


més informació
Per Sant Jordi #ReciclaCultura recull fons per formar persones en risc d’exclusió
21 abr. 17:

La Fundació Servei Solidari acaba de posar en marxa una nova edició de #ReciclaCultura. Aquesta iniciativa, que enguany celebra la seva sisena edició, ajuda refugiats, persones en risc d’exclusió o nouvinguts a realitzar cursos de formació bàsica, alfabetitzar-se o a aprendre castellà i català gràcies als diners recollits amb la donació i posterior venda de llibres. En els últims anys ha donat servei a moltes persones que han arribat a Catalunya fugint de conflictes o de situacions econòmiques molt difícils tot oferint l’aprenentatge de la llengua vehicular, el primer pas per a la inclusió social. Durant aquest temps 1.160 persones s’han beneficiat d’aquesta campanya, que enguany es fa amb el lema "El teu llibre pot ser part d’una història".


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 28

Celebració de l’1 de maig a l’Arxidiòcesi de Barcelona, amb el lema "No qualsevol treball sinó un treball decent". Organitza: delegació de Pastoral Obrera de l’Arquebisbat de Barcelona. Hi intervindran: Albert Recio, professor d’Economia aplicada, i Toni Parrilla, professor del Centre Cruïlla. 19 h., parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 29, Barcelona

Dissabte, 29

20è Sopar Solidari a benefici de l’ONG Proactiva Open Arms, amb el lema "Ajudem a salvar vides humanes". 20 h., Parròquia de Sant Bernat Calbó, Reus. Més informació: tel. 977 756 415

Diumenge, 30

Conferència Pasqual. A càrrec del: fra Octavi Vilà, pare abat del Monestir de Santa Maria de Poblet. 19 h., Església del Monestir de Sant Josep i Santa Anna, germanes carmelites descalces, c. del Carme, 2, TarragonaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.