Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Cardenal Martínez Sistach: "La novetat d’'Amoris Laetitia' és aquesta actitud de misericòrdia i l’actitud de conèixer les circumstàncies de cada persona i cada matrimoni"
22 mar. 17:

El cardenal arquebisbe emèrit de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, va tancar el cicle de conferències quaresmals organitzades per la parròquia de Sant Francesc d’Assís de Tarragona aquest dilluns 20 de març. Amb el títol L’alegria de l’amor, un obsequi del papa Francesc a les famílies, el cardenal va parlar de la seva participació en els dos sínodes de bisbes dedicats a la família i al matrimoni, el primer sínode extraordinari celebrat l’any 2014 i el segon sínode ordinari celebrat el 2015. 


més informació
Araguaia organitza la seva trobada anual
22 mar. 17:

Un any més, l'associació Araguaia amb el Bisbe Casaldàliga celebra la seva trobada anual. Tindrà lloc el proprer dia 2 d'abril a l'escola drassanes de Barcelona, sota el títol "Ecologia integral: reconvertir-ho tot".


més informació
Mor Mn. Joan Carreres del Bisbat de Solsona
22 mar. 17:

Aquest dilluns 20 de març al matí ha tingut lloc la Missa exequial per l'ànima de Mn. Joan Carreres i Puig, rector de la parròquia de Sant Pau de Narbona d’Anglesola. L'ha presidida el bisbe de Solsona, Xavier Novell, a la parròquia de Sant Cugat d’Ivorra (La Segarra). D'altra banda, el proper diumenge, dia 26 de març, a la una del migdia tindrà lloc un funeral solemne a l’església de Sant Pau de Narbona d’Anglesola.


més informació
L'arquebisbe de Barcelona, escollit membre del Comitè Executiu de la Conferència Episcopal Espanyola
21 mar. 17:

L'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, el d'Oviedo, Jesús Sanz, i el de Saragossa, Vicente Jiménez Zamora, han estat escollits membres del Comitè Executiu de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) durant la celebració de la 109 Assemblea Plenària de la CEE, que s’ha clausurat aquest divendres 17 de març.


més informació
Prop de 250 joves participen en la Trobada diocesana a Riudoms sota el lema "Sembradors d’esperança"
21 mar. 17:

Els adolescents i joves de l’Arxidiòcesi, convocats per la Delegació diocesana de Pastoral de Joventut, es van aplegar a l’ermita de Sant Antoni de Riudoms per donar el tret de sortida a la trobada que va començar amb l’himne Sembradors d’esperança interpretat per Joan Àguila, cantant del grup Canta la Teva Fe. L’acte de benvinguda va comptar amb els parlaments del senyor arquebisbe, Jaume Pujol; el delegat diocesà de Joventut i rector de la Parròquia de Sant Jaume Apòstol de Riudoms, Josep Mateu, i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Riudoms, Xavier Gallego. Un grup de joves del poble acollidor també els va donar la benvinguda.


més informació
Lleida crea el primer grup d'acompanyament al dol per a nens de 7 a 9 anys
21 mar. 17:

L'associació Grups d'Acompanyament al Dol de Lleida posa en marxa un grup de dol per a nens i nenes de 7 a 9 anys que han perdut un familiar. Ho ha anunciat aquest divendres 17 de març Anna Maria Agustí, responsable de l'entitat en el marc de la inauguració de la desena Jornada d'Acompanyament al Dol i la Malaltia que s'ha celebrat a l'auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida.


més informació
"Ser capellà no és aprovar els estudis i prou"
20 mar. 17:

El Papa substitueix el pla d'estudis del 1970 i insisteix que un capellà ha de ser pastor. Francesc dóna molta importància a la maduresa humana dels seminaristes.


més informació
Josep-Lluís Carod-Rovira: "El protestantisme, com el catolicisme, forma part de la pròpia història i és un error continuar oblidant-lo o menystenint-lo com fins ara".
20 mar. 17:

L’última conferència del cicle de Conferències Familiars organitzada per la parròquia de Sant Joan Baptista de Valls va anar a càrrec de l’exvicepresident de la Generalitat i director de la Càtedra de Diversitat Social de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Josep-Lluís Carod-Rovira, el dijous 16 de març a la sala d’actes de la residència Santa Teresa de Valls. Amb l’evocador títol "Allò que els catòlics han de saber dels protestants", Carod-Rovira va realitzar una mirada retrospectiva i actual de la presència dels protestants en el conjunt dels Països Catalans.


més informació
Experiències sobre el compromís social de la parròquia
20 mar. 17:

La Diòcesi de Lleida va acollir aquest dissabte la Matinal de Laïcat XXI sobre el compromís social de la parròquia. Fou una jornada de les jornades que aquest curs han donat continuïtat al Congrés de Laïcat celebrat a Poblet l’octubre de 2015. La jornada es va celebrar a l‘IREL i Ramon Prat va donar la benvinguda als assistents, que provenien de diverses diòcesis com Tortosa, Barcelona, Sant Feliu, Tarragona  i Lleida. Joan Carles Nicuesa, delegat d’Apostolat Seglar a Lleida i membre de Laïcat XXI, i Encarna Roldan van presentar la jornada.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimecres, 22

Conferència sobre "La petjada de Torras i Bages a la Catalunya contemporània". Organitzen: Fundació privada Mútua Catalana i Centre Tarraconense El Seminari. A càrrec de: Joan Soler, historiador. 20 h., Centre Tarraconense El Seminari, Tarragona

Dijous, 23

"L’Església, comunió de germans que s’estimen", a propòsit del Pla Pastoral Diocesà. A càrrec de Mn. Josep Torrente, delegat d’Evangelització i Apostolat Seglar del bisbat de Sant Feliu, rector del Prat de Llobregat. De 21 a 22.30 h. Sales de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei

Divendres, 24

Projecció del documental Petjades (50 anys de vida de mn. Frigola a l’àfrica), de Vicenç Tomàs. Organitzen: DNíger.cat i parròquies de Figueres. 20 h; tot seguit, conversa amb Mn. Frigola i altres persones que participen en el documental. Sala del teatre de La Catequística, FigueresAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.