Dissabte, 29 d'Abril de 2017
Santa Caterina de Sena, verge i doctora

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


L'arquebisbe de Tarragona demana a la Mare de Déu de Montserrat "que il·lumini la catalana terra en aquests moments de la seva història perquè trobi el camí de l’afirmació nacional"
28 abr. 17:

En la missa conventual de la Solemnitat de la Mare de Déu de Montserrat (celebrada a l’Abadia de Montserrat aquest dijous, dia de la patrona de Catalunya), l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol -que ha presidit la celebració central de la festivitat juntament amb l’abat de Montserrat, Josep Maria Soler- ha demanat a la Mare de Déu de Montserrat "que il·lumini la catalana terra en aquests moments de la seva història perquè trobi el camí de l’afirmació nacional".

 

 


més informació
400 anys del retaule de la Mare de Déu del Roser
28 abr. 17:

El retaule de la Mare de Déu del Roser de l’església de Sant Vicenç de Sarrià és "l’Obra Mestra" de la programació de Catalonia Sacra. Aquest dissabte 29 d'abril, a les 5 de la tarda, es farà una conferència en la qual Gisela Bósom, conservadora d'art i una de les responsables de la restauració, parlarà sobre aquest retaule barroc en què recentment s'han fet actuacions de restauració.


més informació
El dissabte 6 de maig se celebrarà la 29a edició del sopar a favor del Telèfon de l’amistat
27 abr. 17:

El Telèfon de l’amistat és un servei d’atenció i assistència a persones que ho necessiten portat pels Pares Rogacionistes juntament amb l’associació Amics del Loreto. Aquest sopar benèfic, que aquest any arribarà a la 29a edició, tindrà lloc el dissabte dia 6 de maig al Tinglado número 1 del Moll Costa de Tarragona, a les 21.30 h.


més informació
Fundació Escola Cristiana de Catalunya: "Cal fer efectiva la gratuïtat de l’ensenyament"
27 abr. 17:

El butlletí setmanal de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya denuncia la congelació per cinquè any consecutiu del mòdul de despeses de funcionament que rep del Departament d’Ensenyament. Podeu llegir les declaracions de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya íntegrament a continuació.


més informació
"L'IREL és un lloc de creixement personal"
27 abr. 17:

La sala Paolo Freire va acollir el dimarts 25 d'abril la taula rodona "Què és l'IREL?" dins dels actes del 25è aniversari de l'Institut Superior de Recerca i Ciències Religioses de Lleida (IREL). A la taula rodona, moderada per la periodista Joana Sendra, hi van participar Josep Galceran, Mar Pérez, Merche Rodié i Elia Luque.


més informació
La Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida commemora el 70è aniversari de la romeria
26 abr. 17:

La Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de Lleida va celebrar el 20 d’abril passat a l’Acadèmia Mariana un acte commemoratiu del 70è aniversari de la Romeria de Lleida a Montserrat.


més informació
Les músiques del "Llibre Vermell", fetes pregària amb el poble, protagonitzaran part de la Vetlla de Santa Maria de Montserrat
25 abr. 17:

La Vetlla de Santa Maria de Montserrat començarà a les 21.00 h del proper dimecres 26 d’abril. Enguany comptarà amb les músiques del Llibre Vermell de Montserrat, que interpretaran els instrumentistes i els cantaires de les Joventuts Unides de La Sénia, que enguany celebren el 50è aniversari.


més informació
L'arquebisbe Omella presideix la tradicional Missa de la Diada del patró de Catalunya i beneeix les roses del claustre
25 abr. 17:

Amb l'estàtua de Sant Jordi molt sol·licitada i fotografiada pels assistents, incloent els Mossos d'Esquadra, va tenir lloc, un any més, la Diada del patró de Catalunya. Com és tradició, l'acte va reunir personalitats polítiques i eclesials a la tradicional Missa i a la benedicció de les roses.


més informació
Processó al Cor de Maria en el 50è aniversari de la construcció de l'església de Tàrrega
25 abr. 17:

En el programa de celebracions commemoratives del 50è aniversari de la construcció de l'església del Cor de Maria de Tàrrega, organitzada per la Junta de la Barriada del Cor de Maria, la nit del 22 d'abril se celebrà una processó pels carrers de la gran barriada targarina, que en moltes façanes lluïen la imatge de la Mare de Déu.


més informació
Sessions sobre gustar, sentir i escoltar el barroc al Miracle: 28 d'abril-1 de maig
24 abr. 17:

El retaule major del Miracle és una obra d’art de primer ordre, realitzat pel tallador vigatà Carles Morata i daurat pel solsoní Antoni Bordons. El retaule de factura tardana, bastit quasi fora de temps (oficialment, el 1758), és la culminació del barroc a Catalunya. Tanmateix, no és sols una obra estèticament bella, sinó que conté un relat fàcilment identificable, que lliga perfectament amb el missatge de l’aparició de la Mare de Déu el 3 d’agost de 1458.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 28

Celebració de l’1 de maig a l’Arxidiòcesi de Barcelona, amb el lema "No qualsevol treball sinó un treball decent". Organitza: delegació de Pastoral Obrera de l’Arquebisbat de Barcelona. Hi intervindran: Albert Recio, professor d’Economia aplicada, i Toni Parrilla, professor del Centre Cruïlla. 19 h., parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 29, Barcelona

Dissabte, 29

20è Sopar Solidari a benefici de l’ONG Proactiva Open Arms, amb el lema "Ajudem a salvar vides humanes". 20 h., Parròquia de Sant Bernat Calbó, Reus. Més informació: tel. 977 756 415

Diumenge, 30

Conferència Pasqual. A càrrec del: fra Octavi Vilà, pare abat del Monestir de Santa Maria de Poblet. 19 h., Església del Monestir de Sant Josep i Santa Anna, germanes carmelites descalces, c. del Carme, 2, TarragonaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.