Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
23 oct. 17:

El divendres 20 d'octubre passat, al vespre, es van iniciar els actes de celebració de la beatificació del 109 màrtirs claretians. El primer acte, que va reunir la família claretiana, fou una vetlla de pregària presidida pel superior general dels Missioners Claretians, el pare Mathew Vattamattam, al Santuari del Cor de Maria de Barcelona.


més informació
Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
23 oct. 17:

El cardenal Angelo Amato, prefecte de la Congregació per a les Causes dels Sants i en representació del papa Francesc, ha presidit aquest dissabte al matí a la basílica de la Sagrada Família la beatificació del 109 màrtirs claretians. Aquesta és la primera beatificació que es fa a la Sagrada Família des que va ser consagrada el 2010. També és la beatificació més nombrosa de màrtirs d'una sola congregació religiosa.


més informació
Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
23 oct. 17:

Aquest diumenge al matí s'han tancat els actes de beatificació dels 109 màrtirs claretians amb una missa d'Acció de Gràcies al Santuari del Cor de Maria de Barcelona. L'Eucaristia ha estat presidida pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, i concelebrada amb el superior general dels Missioners Claretians, el pare Mathew Vattamattam, dotze bisbes claretians d'arreu del món que han participat en la beatificació i seixanta sacerdots.


més informació
Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
23 oct. 17:

Davant la situació política que es viu en aquests moments a Catalunya, el rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, Armand Puig, ha publicat un escrit titulat Persona i idees


més informació
L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
23 oct. 17:

L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF) va inaugurar el dia 19 d’octubre el curs acadèmic 2016-2017, acte que va comptar amb la lliçó inaugural a càrrec del Dr. Daniel Palau i Valero, prevere del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, sobre el tema Elements configuradors de la reflexió pastoral. La Càtedra de teologia pastoral Arquebisbe Josep Pont i Gol.


més informació
Javier Sánchez, community manager d'iMision: "La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli"
23 oct. 17:

Els equips directius, de pastoral i els professors de religió de l’Arxidiòcesi de Tarragona han estat convocats, per tercer any consecutiu, per la delegació diocesana de Pastoral de Joventut a una trobada formativa presidida pel senyor arquebisbe, Mons. Jaume Pujol. La formació, que va comptar amb la participació d’una quarantena de persones, va tenir lloc el dia 17 d’octubre al Centre Tarraconense El Seminari.


més informació
Primera trobada entre capellans de joves
23 oct. 17:

La setmana passada la Pastoral de Joventut va organitzar la cinquena trobada amb els capellans que treballen amb joves. Com a les darreres ocasions, el cardenal arquebisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella, hi va acudir, aquest cop acompanyat dels bisbes auxiliars Mons. Sergi Gordo i Mons. Antoni Vadell, que van aprofitar l’ocasió per presentar-se personalment.


més informació
La Mare de Déu pelegrina de Fàtima es troba a Barcelona
20 oct. 17:

La imatge de la Mare de Déu pelegrina de Fàtima va arribar el dissabte 7 d’octubre a Barcelona per commemorar el centenari de les aparicions.


més informació
Claretians de tot el món i familiars dels màrtirs participaran en la beatificació dels 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família
20 oct. 17:

Aquest cap de setmana claretians de tot el món participen en la beatificació de 109 màrtirs claretians que es farà dissabte 22 d'octubre al matí a la basílica de la Sagrada Família de Barcelona. Els actes començaran aquest divendres al vespre amb una vetlla de pregària al Santuari del Cor de Maria de Barcelona i s'acabaran diumenge amb una Missa d'Acció de Gràcies també al Cor de Maria.  més informació
"La capacitat femenina de donar, entregar i ser vida transformarà el món i l'Església"
19 oct. 17:

Aquest dilluns 16 d'octubre s'ha celebrat l'acte d'inauguració de curs del centre d'estudis Cristianisme i Justícia, amb la participació de la teòloga brasilera Maria Clara Lucchetti Bingemer. Bingemer, una de les pioneres entre les dones dedicades a la teologia, va assegurar que en un món enfrontat a tants problemes econòmics, polítics i socials, "la dona pot ser una protagonista important en processos de canvi", tant a la societat com a l'Església.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.