• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

_NEWSARCHIVE

_FILLDATA

_BUSCADOR

_DATE  _DATEFROM  _DATEFORMAT   _DATETO  _DATEFORMAT

_WORDS 

_SECTION 


150 anys de la parròquia de Sant Josep de Mataró
25 . 18:

El diumenge 20 de maig passat es va commemorar els 150 anys de la fundació de la parròquia Sant Josep de Mataró. Va ser el 1868 quan el bisbe de Barcelona, Mons. Pantaleó Montserrat, va segregar de la parròquia de Santa Maria de la mateixa ciutat la meitat occidental del municipi.


_SEE_MORE
Falset distingeix a la comunitat de Carmelites de la Caritat amb el títol de Filles predilectes de la vila
24 . 18:

L’església parroquial de Santa Maria de Falset va acollir el diumenge, dia 13 de maig passat, una missa de comiat i acció de gràcies pels 168 anys de presència i servei al poble.


_SEE_MORE
El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
24 . 18:

L’assemblea anual de l’Apostolat del Mar, presidida per Mons. Antoni Vadell i amb l’assistència del delegat Mn. Ricard Rodríguez-Martos i de 30 membres de la delegació, es va celebrar el passat 18 de maig a Stella Maris, al Moll de Sant Bertran. L’acte va començar amb una pregària i, a continuació, el bisbe auxiliar de Barcelona va adreçar unes paraules de salutació, en nom propi i del sr. Cardenal, a tots els assistents,  amb els quals es van anar presentant.


_SEE_MORE
Jornada de Pastoral de les escoles de la FEP
24 . 18:

La tradicional Jornada de Pastoral de les escoles de la Federació d'Escoles Parroquials (FEP) va tenir lloc el 22 de maig passat amb la presència de Mons. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona al Centre Salesià Martí-Codolar, de Barcelona. Un acte on no hi ha faltat el vicepresident de la FEP, Carles Armengol amb la presentació del document “Canviar el consum, canviar la vida: una proposta educativa i pastoral” a partir de l’Encíclica del Papa Francesc “Laudato si’”.


_SEE_MORE
L’Esplai de Penelles celebra el 20è aniversari de la seva creació a la parròquia
24 . 18:

L’Esplai “La Freixa” de Penelles van celebrar el 19 de maig els 20 anys de la seva fundació, amb el lema “20 anys fent esplai...20 anys compartint”. Durant tota aquella jornada es van dur a terme un seguit d’activitats on els protagonistes van ser els infants, els joves i les famílies de Penelles.


_SEE_MORE
Lluís Martínez Sistach: "Tenim un problema polític que cal resoldre amb diàleg"
23 . 18:

El cardenal Lluís Martínez Sistach ha fet seves aquest dilluns 21 de maig les crides que es fan darrerament, des de l'Església, a ser homes i dones de concòrdia en el difícil moment social i polític que viu Catalunya. En una entrevista al programa El Mirador de l'actualitat de Ràdio Estel en què el tema principal ha estat el gran projecte de les Grans Ciutats, nascut l'any 2014 a Barcelona, l'arquebisbe emèrit ha reivindicat la vigència "de l'encíclica de Pau VI Ecclesiam Suam, dedicada al diàleg", per assegurar que "l'Església fomenta el diàleg i ha de dir que, com que el problema és polític, s'ha de solucionar amb diàleg polític".


_SEE_MORE
Acte de lliurament de premis del 18è Concurs Bíblic de Catalunya per a Universitaris
23 . 18:

El dijous 8 de maig passat, als locals de la seu de Càritas Diocesana de Terrassa que es troben al carrer Duran i Sorts 11 de Sabadell, va tenir lloc l'acte de lliurament dels Premis de la 18a edició del Concurs Bíblic de Catalunya per universitaris que, enguany, portava el lema "Feliços els qui treballen per la Pau" (Mt 5,9).  L'entrega de premis tingué lloc a Sabadell perquè el SAFOR, participava en el Concert de Celebració del 50è Aniversari de la Universitat que va tenir lloc al teatre La Faràndula de Sabadell.


_SEE_MORE
Mor a Alacant Emilio Coloma, persona molt vinculada amb la figura del Beat Francesc Castelló
23 . 18:

La Comissió Pro Canonització del Beat Francesc Castelló, així com les confraries de la Setmana Santa de Lleida, han rebut amb tristesa la notícia de la mort sobtada, el vespre del dissabte 12 de maig passat, a Alacant d’Emilio Coloma Aracil que havia estat durant molts anys (1998-2006) president de la Junta Major de Germandats i Confraries d’aquella ciutat i alhora president de la confraria de la Santa Cena.


_SEE_MORE
Els bisbes de Catalunya es troben amb més de 1.200 joves a l'Aplec de l'Esperit
22 . 18:

El 19 i 20 de maig de 2018, cap de setmana de Pentecosta, es va celebrar a Tortosa i Sant Carles de la Ràpita una trobada de joves catòlics de les deu diòcesis amb seu a Catalunya i Mallorca.


_SEE_MORE
Lliurament de premis del Concurs Bíblic al bisbat de Terrassa
22 . 18:

El dissabte 19 de maig passat va tenir lloc el lliurament de premis de l’edició d’enguany del Concurs Bíblic que organitza cada any el Grup Avant de Terrassa de la Federació de Cristians de Catalunya.


_SEE_MORE
_PAGE   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.