Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Comença la segona edició del curs Alpha a l’arxidiòcesi de Tarragona
18 gen. 18:

Prop de tres-centes persones han iniciat aquesta setmana passada, del 10 al 13 de gener, la segona edició del curs Alpha a l’arxidiòcesi de Tarragona impulsat per la Delegació diocesana de pastoral de joventut.


més informació
Es renova la tradició centenària de la Festa de Sant Antoni Abat
18 gen. 18:

El matí del dia 17 de gener els targarins celebraren la festa de Sant Antoni Abat, continuant així una tradició de més de set segles en el temple fundat pels Antonians, presidint la plaça que porta el seu nom. Segons les cròniques es una església bastida en temps del rei Jaume II per la Confraria de Sant Antoni. Una confraria fundada per la pagesia targarina sota un privilegi reial donat a Tarragona el 20 de novembre de 1319.


més informació
S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
17 gen. 18:

Aquest 15 gener ha tingut lloc l’acte d’obertura del procés diocesà sobre un presumpte miracle atribuït a la intercessió de la beata Madre Carmen del Niño Jesús González Ramos, fundadora de les Germames dels Sagrats Cors sota la presidència del cardenal arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella.


més informació
Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
17 gen. 18:

Des d'aquest dimecres 17 de gener fins divendres, ponents de nombrosos centres acadèmics d’Europa (Itàlia, França, Espanya, Alemanya i Rússia) i d’Amèrica del Nord (EUA i Mèxic) reflexionen des d’un punt de vista humanístic sobre el maig del 68 francès, el seu correlat als Estats Units i les seves repercussions a nivell internacional. Què va ser el 1968? Una lectura 50 anys després és el títol del Congrés Internacional que organitzen l’Ateneu Universitari Sant Pacià (AUSP) i la Universitat de Barcelona (UB), amb la col·laboració del Pontifici Comitè de Ciència Històrica (PCSS) del Vaticà, que se celebra a l’Aula Magna de l’AUSP i al Paranimf de la UB.


més informació
Lleida: Cloenda del cicle de Nadal i lliurament dels premis dels concursos de pessebres
17 gen. 18:

El bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, acompanyat per la regidora de Cultura de la Paeria i tinent d’alcalde Montse Parra i pel president de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes Àngel León i tota la junta directiva de l’entitat, va presidir el matí del diumenge 14 de gener en l’Auditori Enric Granados, l’acte de Cloenda del Cicle de Nadal 2017.


més informació
Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
17 gen. 18:

Ha mort Ramon Vila-Abadal, antic monjo de Montserrat, als 93 anys. El dijous 11 de gener passat es va celebrar el funeral al tanatori de Torelló. Nascut a Barcelona l'any 1924 i veí de Vidrà, va passar una llarga etapa com a monjo de Montserrat, des de 1941 i fins al 1971.  


més informació
L’economia ha de recuperar valors cristians
17 gen. 18:

Cada cop l’home és més consumidor i menys persona. La convivència humana es deshumanitza i ja no tenim el dret al treball, que ens dignifica. La globalització d’un sistema econòmic que es mostra dominat per l’afany de lucre ha convertit el treballador en mercaderia, ha generalitzat la precarització i ha augmentat en milers de milions els exclosos. Ahir al Palau Macaya es va cloure el seminari sobre la doctrina social de l’Església, un cicle organitzat per Cristianisme i Justícia, Justícia i Pau i la Fundació Joan Maragall que ha volgut recordar que els principis ètics que proposa l’Església s’han de recuperar, també en l’àmbit econòmic, si no volem un futur deshumanitzat.


més informació
Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
17 gen. 18:

Partint del document preparatori del proper sínode sobre els joves, les jornades reflexionaran sobre com millorar l'acolliment dels joves. Els responsables d'algunes iniciatives i alguns teòlegs oferiran les seves intervencions a Castelldaura, a Premià de Dalt, els dies 23 i 24 de gener.


més informació
Neix la primera missatgeria ecològica i sostenible de Lleida: Missatgeria amb Cor
17 gen. 18:

L'empresa generarà llocs de treball d'inserció, per a persones residents a les Llars del Seminari de Lleida i altres persones en situació de vulnerabilitat.


més informació
Temps d’Església repassa l’actualitat de la diòcesi de Girona
17 gen. 18:

El programa inclou el lliurament del guardó Pro Ecclesia et Pontifice a l’artista Domènec Fita o el tradicional Aplec del Ninou al santuari de la Mare de Déu del Collell, entre d’altres.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.