Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
16 mar. 18:

Cada any, el diumenge més proper a Sant Josep, les diòcesis catalanes celebren el Dia del Seminari, que aquest any té com a lema “Apòstols per als joves”, en sintonia amb la preparació del Sínode dels Bisbes del proper mes d’octubre sobre “Els joves, la fe i el discerniment vocacional”. El Dia del Seminari se celebra des de l’any 1935 amb l’objectiu de suscitar vocacions sacerdotals mitjançant la sensibilització, dirigida a tota la societat, i particularment a les comunitats cristianes. Aquesta Jornada ens convida a resar pels seminaristes i a col·laborar en la seva preparació per al sacerdoci. Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar d’aquest esdeveniment.


més informació
L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
16 mar. 18:

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), que representa 400 escoles concertades on s’eduquen més de 255.000 alumnes atesos per 19.400 professors, es demarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març a Barcelona per la plataforma Som escola.


més informació
El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
16 mar. 18:

El dissabte 17 de març a les 11 h., tindrà lloc l’acte inaugural de l’Espai dels Àngels al Monestir de les Avellanes. Es tracta d’una exposició permanent creada per Fina Armengol i formada per gairebé 5.000 figures d’àngels de diferents tipologies, procedents de 21 països i realitzades en 15 materials diferents.


més informació
Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
16 mar. 18:

Coincidint amb la recent publicació en català de les Cartes espirituals de sant Ignasi de Loiola, que han estat traduïdes pel P. Joan Ribalta SJ, aquest dimecres 14 de març s'ha fet a Barcelona un diàleg sobre política i espiritualitat, amb Josep Rambla, jesuïta i expert en espiritualitat ignasiana i Santi Torres, responsable de publicacions de Cristianisme i Justícia i màster en ciència política per la UPF.


més informació
Els seminaristes de les diòcesis catalanes celebren conjuntament el Dia del Seminari
16 mar. 18:

Aquest cap de setmana, coincidint amb la festivitat de Sant Josep, se celebra el Dia del Seminari. El dilluns 19 de març la celebració reunirà els seminaristes dels tres seminaris que hi ha a Catalunya en una jornada esportiva i celebrativa.


més informació
El Bisbat de Lleida organitza la primera trobada de Ministres Extraordinaris de l'Eucaristia
15 mar. 18:

La Casa de l'Església-Acadèmia Mariana acollirà el proper 17 de març la primera trobada de Ministres Extraordinaris de l'Eucaristia del Bisbat de Lleida. Aquesta iniciativa està destinada a laics que exerceixen aquest ministeri a les parròquies del Bisbat de Lleida.


més informació
La processó de Divendres Sant a la Seu d'Urgell convida a la participació ciutadana
15 mar. 18:

La Parròquia de Sant Ot, les diferents confraries de la ciutat que participen en la Processó de Divendres Sant i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell han fet una invitació a tots els ciutadans i feligresos de la ciutat a participar a la Processó de Divendres Sant. D'aquesta manera, les persones que ho desitgin podran participar-hi activament encara que no estiguin vinculades directament a cap associació o confraria de la Processó. El Casal Parroquial i l’Espai Ermengol – Museu de la Ciutat disposen d’una llista d’inscripcions dels diferents passos i els Armats, a la qual es poden incorporar en els dies abans de la processó.


més informació
18è Concurs Bíblic de Catalunya per a universitaris
15 mar. 18:

El Servei d’Assistència i Formació Religioses a la Universitat Autònoma de Barcelona (servei conjunt del Bisbat de Terrassa i de la UAB) conjuntament  amb la Federació de Cristians de Catalunya-Grup Avant de Terrassa, organitza el Concurs Bíblic de Catalunya per a universitaris, destinat a totes les realitats d’àmbit universitari a tot l'Estat espanyol.  A més d’un mitjà formatiu és una iniciativa, que complementa del Concurs Bíblic tan arrelat a les escoles, que compleix 33 anys i que des de fa 18 anys ha arribat a la universitat amb la voluntat d'ajudar els universitaris a descobrir i enamorar-se de la font de vida que es troba a la Bíblia.  


més informació
Torna el retaule de Sant Josep Oriol a Barcelona
15 mar. 18:

El Retaule de Sant Josep Oriol tindrà, un any més, la Basílica de Santa Maria del Pi i com l’escenari de la representació, que tindrà lloc el 17 de març a les 21.00 h. Enguany serà la 22a edició, la qual compta amb una novetat principal, el nou decorat de l’escenografia del presbiteri, una diferència que marcarà aquesta nova edició del retaule.


més informació
L’hostatgeria de Montserrat ofereix un recés quaresmal d’un dia per a joves
15 mar. 18:

El proper dissabte 24 de març, de 10 a 18.00 h, el Monestir de Montserrat convida nois i noies de 20 a 35 anys a un dia de recés per preparar-se per viure la Pasqua amb més intensitat. El P. Antoni Pou, monjo de Montserrat, organitza aquesta jornada, que té com a objectiu elaborar i integrar les vivències personals quotidianes i els reptes de la nostra societat a la llum de l’Evangeli.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.