Diumenge, 20 d'Agost de 2017

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Pregàries davant la barbàrie terrorista a Barcelona
18 ago. 17:

Des de l'Agència Cristiana de Notícies Flama expressem el nostre rotund rebuig cap a actes de violència com l'ocorregut a Barcelona aquest dijous, 17 d'agost. Condemnen la barbàrie d’aquest atemptat terrorista, i el menyspreu al dret a la vida de les persones. Encomanen les víctimes mortals a la misericòrdia de Déu, i preguen intensament pels ferits, pels familiars i amics de tots els afectats. 


més informació
Joan M. Pujals: "Mn. Muntanyola és el poeta de l’esperança, l’esperança en la recuperació de l’Església i en la reconstrucció del país"
28 jul. 17:

"El meu somni d’infant, menut i ros, a l’espluguina placeta d’En Canós". Amb aquest vers descrivia Mn. Ramon Muntanyola l’indret de la seva localitat, l’Espluga de Francolí, on aquest dijous 27 de juliol ha estat l’escenari de presentació del llibre Dia vindrà. Antologia poètica de mossèn Ramon Muntanyola (Publicacions Abadia de Montserrat). La seva edició ha anat a cura de l’exconseller Joan Maria Pujals i s’emmarca en els actes del centenari. La presentació ha anat a càrrec del P. abat de Poblet, Dom Octavi Vilà, que ha estat acompanyat de l’autor del llibre, Joan M. Pujals. A més, també han intervingut el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i l’alcalde de l’Espluga de Francolí, David Rovira. 


més informació
La peregrinació diocesana de Terrassa visita Ciudad Rodrigo
27 jul. 17:

El dimarts 25 de juliol a la tarda la peregrinació diocesana de joves de Terrassa va arribar a Ciudad Rodrigo. Els joves van ser molt ben acollits pel delegat de Joves i pel rector del Seminari. Després de visitar la ciutat i de sopar va tenir lloc una vetlla de pregària a la catedral, presidida pel bisbe auxiliar de Terrassa, Salvador Cristau.


més informació
Riudoms clausura la celebració dels 400 anys de la parròquia
27 jul. 17:

Aquest dimarts 25 de juliol, solemnitat de Sant Jaume Apòstol, titular de la parròquia de Riudoms, ha tingut lloc la cloenda dels actes amb motiu del quart centenari de la seva església parroquial. Una missa d’acció de gràcies seguida d’un acte cultural de poesia i música a càrrec de Glòria Coll i el quartet de violoncels Du Pré i els parlaments finals han donat per clausurat aquest any de celebració que ha comptat amb nombrosos actes.


més informació
M. Paloma García, nova superiora general de la Congregació de les Mares de Desemparats i Sant Josep de la Muntanya
27 jul. 17:

Sota el lema "Convocades per escoltar l’esperit", el dia 22 de juliol passat, en el marc del XXIè Capítol General de la Congregació de les Mares de Desemparats i Sant Josep de la Muntanya, ha estat escollida superiora general de la Congregació la M. Paloma García, de Sant Josep.


més informació
La catedral d'Urgell restaura els elements més antics
27 jul. 17:

Aquest dimecres van quedar inaugurades les obres de restauració de la catedral i el claustre de Santa Maria d’Urgell, en un acte que es va celebrar a l’església de Sant Miquel –que forma part del conjunt catedralici– i que va acollir les autoritats i els Amics del Museu, així com nombrós públic de la Seu d’Urgell i de la comarca.


més informació
El cardenal Omella visita les Darderes
26 jul. 17:

El cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, entre les visites pastorals per la Diòcesi, aquesta setmana s’ha aturat a la comunitat de les Franciscanes Missioneres de la Nativitat, altrament conegudes com Darderes. Va ser una visita durant la qual les va instar a mantenir la mirada oberta i entregada a la seva vocació.


més informació
La Romeria dels Fanalets de Sant Jaume omple Lleida de llum
26 jul. 17:

El bisbe de Lleida, Salvador Giménez, acompanyat de les autoritats locals, ha assistit aquest dimarts 25 de juliol a la tradicional Romeria dels Fanalets de Sant Jaume, que recorre els carrers del centre de la capital del Segrià. Els infants han portat els seus fanalets per il·luminar el camí, com també ho han fet el conjunt de gegants de Lleida, que han sortit amb el seu guarniment per a la processó. Prèviament, el bisbe de Lleida ha presidit la celebració de l'Eucaristia a la parròquia de la Mare de Déu del Carme.


més informació
Sant Jaume torna a presidir un dels altars de Santa Maria de Cervera
26 jul. 17:

L’Associació d’Amics del camí de Sant Jaume de Cervera, en veure gairebé acabades les obres d’un tram del camí que passa pel mig de la ciutat i per davant de Santa Maria, ha volgut tornar a entronitzar el sant, que ja hi havia estat però que va quedar destrossat per la guerra civil.


més informació
Una nova entitat gestionarà el patrimoni cultural de Santa Maria de Mataró
26 jul. 17:

El patrimoni cultural de la basílica parroquial de Santa Maria de Mataró serà gestionat per una entitat constituïda per aquesta parròquia mataronina i l’Arquebisbat de Barcelona.més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dissabte, 29

Concert a benefici de Càritas parroquial de Berga. A càrrec de: La Melanza Ensemble. 19 h., església de Sant Joan, Berga

Diumenge, 30

Recital per a violoncel, guitarra i cant en el marc dels 50 anys de la fundació del monestir de Solius. A càrrec de: Els Dos Lets, Raúl Hernández "Ralet" (guitarra i veu) i Joan Palet (violoncel). 19.30 h., Església del Monestir de Solius

Dilluns, 31

Trobada d'animadors de cant per a la litúrgia (Dies: del 31 de juliol al 5 d’agost). A càrrec de: Marc Díaz.  Montserrat. Més informació: tel. 938 777 766; a/e: trobadescant@abadiamontserrat.net; www.trobadesanimadorsdecant.caAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.