Dilluns, 22 de Setembre de 2014
Maurici i els seus companys, màrtirs

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Agenda
22 set. 14:

Dilluns, 22

20.00 h., Construint futur. 50è aniversari del Col·legi Sant Pau de Reus. Biblioteca Xavier Amorós, c. Escorxador, 1, Reus.

Dimarts, 23

19.30 h., Vigília de la Mercè. Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona.

Dimecres, 24

10.30 h., Solemnitat de la Mare de Déu de la Mercè a Barcelona. Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona.


més informació
Ràdio Estel i Catalunya Cristiana pelegrinen a Roma i participen en l'audiència del Papa Francesc
19 set. 14:

Un centenar de persones han fet tota aquesta setmana un pelegrinatge a Roma, organitzat pel Club Més Amics amb motiu dels 20 anys de Ràdio Estel i els 35 del setmanari Catalunya Cristiana. L'expedició, presidida pel cardenal Lluís Martínez Sistach i gestionada per Rut Travel, va començar dilluns a la nit amb la travessia en vaixell de Grimaldi Lines des de Barcelona fins al port de Civitavecchia. Entre aquest dimecres a la tarda i dijous al matí, el grup ha visitat les quatre basíliques majors: Sant Pere del Vaticà, Santa Maria la Major, Sant Pau Extramurs i Sant Joan del Laterà (catedral de Roma).


més informació
La Federació de Cristians de Catalunya ens apropa a la història del nostre país
19 set. 14:

La Federació de Cristians de Catalunya (FCC) organitza un curs d'història, que tindrà lloc dos dijous de cada mes. A través d’aquestes sessions, la FCC realitza un dels seus objectius, com és el de promoure l'amor a Catalunya. Un dels elements que caracteritza la nació és la història comuna, que enclou el passat, el present i es projecta cap el futur en funció d’una destinació comuna. Estimar la nostra pàtria, comporta no només viure amb responsabilitat el seu present i amb consciència d’un futur comú, sinó també conèixer-ne el passat, que ens ha configurat com a poble, valorar-lo i estimar-lo.


més informació
El Director General d'Afers Religiosos es reuneix amb l'alcalde de Salt per analitzar la diversitat religiosa
19 set. 14:

El director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, va visitar aquest 18 de setembre l’ajuntament de Salt (Gironès), on va mantenir una reunió amb l’alcalde, Jaume Torramadé, per analitzar conjuntament la diversitat religiosa amb què compta aquest municipi. Posteriorment, juntament amb l'alcalde i el consol general del Marroc a Girona,  Brahim Baddi, van visitar l'estat de les obres de la mesquita que promou amb aportacions privades l’entitat Comunitat Islàmica Imam Malik. L’edifici en construcció ocupa un solar de 932 metres quadrats, al polígon industrial de la localitat, a la cantonada dels carrers Vilablareix i Rigoberta Menchú. La comunitat Imam Malik va néixer de l’agrupació de diferents entitats islàmiques preexistents a la zona. 


més informació
Un nou prevere i un nou diaca al servei de l’Església que és a Girona
19 set. 14:

Aquest diumenge 21 de setembre, l’Església gironina està d’enhorabona. A les 6 de la tarda, a la Catedral de Girona, el bisbe Francesc Pardo ordenarà de prevere al diaca Mn. Pere Narbon i també de diaca, camí dels presbiterat a Manel Masvidal.


més informació
El bisbe Novell vol obrir una casa per acollir dones amb embarassos no desitjats
19 set. 14:

El bisbe de Solsona, Xavier Novell, proposa la creació d'una casa "o un petit bloc d'apartaments" per acollir dones "que desitjarien tirar endavant l'embaràs però que sense ajuda no s'hi veuen amb cor". En ple debat sobre la polèmica modificació de l'actual legislació sobre l'avortament, el prelat diu que cal "derogar una llei injusta" i "avançar vers la total protecció de la vida humana i vers el suport econòmic i social de les dones que es troben davant d'un embaràs imprevist". Per tal que el projecte es materialitzi, afegeix, és necessari un grup de persones voluntàries per fer funcionar l'espai d'acollida.


més informació
En defensa dels més dèbils
19 set. 14:

"Aquest cap de setmana tindran lloc en diferents ciutats de l'Estat una sèrie d’actes, promoguts per la societat civil, a favor de la vida humana. En aquest context, el Comitè Executiu de la Conferència Episcopal Espanyola, reunit en sessió ordinària, vol fer sentir la seva veu una vegada més, com sempre ha fet en qualsevol conjuntura social i política, per recordar el valor sagrat de la vida humana, des de la concepció fins a la seva fi natural.


més informació
Taizé envia joves a diferents països
19 set. 14:

Amb vista a la gran trobada que tindrà lloc a Taizé a l'agost de 2015, la comunitat vol aprofundir i reflexionar al costat de joves de tot el món sobre la nova solidaritat que podria unificar més la humanitat, creant una fraternitat universal. Per donar-li forma a aquesta reflexió, des del mes de juliol s'estan enviant petits equips de joves a diferents països en «petites fraternitats provisionals», per pregar, visitar els cristians de les diferents esglésies i ajudar en projectes socials. Són iniciatives temporals amb una durada d'algunes setmanes en què participen joves, no germans de la comunitat.


més informació
El claretià Joan Bové ja és sacerdot
19 set. 14:

El dissabte 6 de setembre passat, a la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls, fou ordenat sacerdot el missioner claretià Joan Bové. L'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, va glossar la vocació del P. Joan Bové, que ja va respirar la vida cristiana en el caliu de la família. Els seus bons pares han fet un gran regal a l’Església i als PP. Claretians.


més informació
Les persones amb discapacitat tenen menys accés a la salut, educació i oportunitats de realització personal
19 set. 14:

Reconèixer que la societat ha de ser l'espai de realització plena de les persones, d'oportunitats de desenvolupament per les persones de totes les edats, ha estat una de les principals conclusions de la "Trobada Llatinoamericana pels drets i la participació socioeclesial de les persones amb discapacitat", acord que beneficiaria el percentatge creixent de persones amb discapacitat existents a la regió, la més desigual del món, segons dades de la Comissió Econòmica per Amèrica Llatina (CEPAL).


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 19

 

21.30 h., Concert dedicat a 14 compositors tarragonins. Catedral Metropolitana de Tarragona.


Dissabte, 20


10.15h.,Benedicció i descoberta de la Plaça Rosa Deulofeu.  Jardí d'Illa, c/ Calàbria 262, Barcelona.


Diumenge, 21


18.00h., Ordenació de diaca i de prevere a la catedral. Girona.

Mn. Oriol in memoriam (+)
Patrocinat per Fundació Dr. Albert Bonet
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.