• Istanbul acollirà la primera Cimera Mundial Humanitària
  • S'inicien les obres de restauració del campanar gòtic de Vilagrassa
  • Retirat el cartell "La vida dels immigrants és important", col·locat amb motiu de la visita del Papa
  • Representació de la vida i passió de Santa Eulàlia a la catedral de Barcelona
  • "Ajuda a l'Església Necessitada és com una mare per als cristians de Síria i l'Iraq
  • Avui comença la Quaresma
  • Forcadell critica la gestió de la crisi dels refugiats i reivindica "l'Europa solidària" que "no es resigna"
  • El papa Francesc: "Un missioner de la misericòrdia consola, no jutja"
  • El papa Francesc envia els Missioners de la misericòrdia
  • El Programa Mundial d'Aliments envia menjar als sirians que fugen de la violència d'Alep

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Papa Francesc: ''Si volem misericòrdia, comencem a fer-la nosaltres"
11 feb. 16:

Aquest Dimecres de Cendra, el papa Francesc ha dedicat la catequesi de l'Audiència General, pronunciada a la plaça de Sant Pere, al sentit bíblic del Jubileu. El Pontífex ha explicat que cada 50 anys, en el dia de l'expiació, tenia lloc un gran esdeveniment d'alliberament. Consistia en una mena d'indult general pel qual es cancel·laven els deutes i es restituïa la terra als seus propietaris. La idea central és que la terra pertany a Déu i ha estat confiada als homes com a administradors.


més informació
El Programa Mundial d'Aliments envia menjar als sirians que fugen de la violència d'Alep
10 feb. 16:

El Programa Mundial d'Aliments de l'ONU (PMA) ha anunciat que ha començat a distribuir de manera urgent menjar a les persones desplaçades per la recent escalada de violència a Alep, al nord de Síria. Els subministraments han arribat en combois des de Turquia i, en els dies que vénen, seran repartits entre unes 21.000 persones que necessiten ajuda humanitària per poder sobreviure.


més informació
Avui comença la Quaresma
10 feb. 16:

Avui, Dimecres de Cendra, comença el temps de Quaresma, durant el qual els cristians ens preparem per a la Setmana Santa. És un temps litúrgic important, que ens convida a aturar-nos i a dedicar un temps a la reflexió i la pregària. Amb tot, com assenyala el jesuïta Nubar Hamparzoumian, que treballa en la pastoral de joves a Barcelona, "aquests temps forts litúrgics no acostumen a coincidir amb el millor moment acadèmic o professional per aturar-nos, i si no prestem atenció no ens assabentarem que Jesús mor a la creu per nosaltres".


més informació
Forcadell critica la gestió de la crisi dels refugiats i reivindica "l'Europa solidària" que "no es resigna"
10 feb. 16:

El Grup de Treball Estable de les Religions (GTER), Creu de Sant Jordi 2015 i primera entitat catalana a celebrar la Setmana Mundial per l’Harmonia Interconfessional des del 2010, ha commemorat aquest dimarts 9 de febrer, al Parlament de Catalunya, la 6a edició de la trobada interreligiosa amb motiu de la Setmana Mundial de l’Harmonia Interconfessional, fent visible el compromís compartit de les comunitats religioses amb els refugiats.


més informació
El papa Francesc: "Un missioner de la misericòrdia consola, no jutja"
10 feb. 16:

"Un missioner de la misericòrdia carrega sobre les seves espatlles el pecador, el consola amb la força de la compassió". Aquestes paraules les va pronunciar el dimarts 9 de febrer el papa Francesc, durant el seu discurs amb motiu de la Trobada dels Missioners de la Misericòrdia aplegats al Vaticà.


més informació
Més de 2.500 experts en l'àmbit jurídic i sanitari signen la Declaració per l'abolició mundial dels ventres de lloguer
10 feb. 16:

El Parlament de Romania debatrà els propers mesos un projecte de llei sobre la reproducció humana. Davant d'aquest esdeveniment, experts tant nacionals com internacionals i diversos mitjans s'han expressat contra aquesta iniciativa, "una iniciativa que veu una porta oberta a la pràctica, cada vegada més habitual, de la maternitat subrogada, i que en realitat és un maquillatge a l'explotació de la dona i al tràfic de persones", segons ha denunciat Women of the World Platform a través d'un comunicat.


més informació
Àngel Miret: "Els refugiats a Europa segueixen un camí que no té com a fita ni Espanya, ni Portugal, ni França, ni els països del sud"
10 feb. 16:

L'Agència Cristiana de Notícies FLAMA va conversar amb el coordinador del Comitè Operatiu d'Ajuda als Refugiats de Catalunya, Àngel Miret. Segons Miret, "es va despertar la consciència i la preocupació dels refugiats arran de la fotografia d'aquell nen sirià mort a la platja. La majoria de refugiats que hi ha a Catalunya són ucraïnesos i no pas sirians. A l'Àfrica hi ha molts refugiats, per exemple a països com Eritrea, Somàlia, Mali o Nigèria. Cal tenir present que hi ha molts països amb conflictes bèl·lics i amb conflictes civils que fan que la gent hagi de fugir.


més informació
El papa Francesc envia els Missioners de la misericòrdia
10 feb. 16:

"No sigueu rígids, manifesteu la maternitat de l'Església". Amb aquestes paraules, i en el marc d'aquest Any Jubilar, el papa Francesc ha encoratjat els gairebé 800 missioners de la misericòrdia que aquest dilluns 8 i dimarts 9 de febrer s'han trobat a Roma per ser "enviats" a cada diòcesi en tant que "signes de com el Pare acull tots els qui estan a la recerca del seu perdó".


més informació
Representació de la vida i passió de Santa Eulàlia a la catedral de Barcelona
10 feb. 16:

L’Altar Major de la catedral de Barcelona torna a esdevenir el màgic escenari on es recrea la vida de Santa Eulàlia. Damunt la cripta on descansen les seves despulles, l’Esbart Ciutat Comtal ofereix a la ciutat una visió dansada de la vida i passió de la copatrona de Barcelona. La professió de la seva fe cristiana, els martiris que va patir, i la seva mort i posterior glorificació en temps dels romans, prenen vida a través de la coreografia de Lluís Calduch Ramos, director de l’Esbart Ciutat Comtal, i de la música de Francesc Cassú i Jordi. Les funcions seran el dissabte 13 de febrer a les 21.00 h, i diumenge 14 de febrer a les 16.45 h. Entrada gratuïta per ordre estricte d’arribada.


més informació
"Ajuda a l'Església Necessitada és com una mare per als cristians de Síria i l'Iraq
10 feb. 16:

Ajuda a l'Església Necessitada (AEN) ha convidat tots els cristians del món a viure el Dimecres de Cendra, dia de pregària, dejuni i abstinència, especialment per la pau als països més castigats de l'Orient Mitjà: Síria i l'Iraq.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dijous, 11

19.30 h, Conferència sobre "Autenticitat i comunicació". Institut d’Estudis Ilerdencs.

Divendres, 12

19.00 h., Eucaristia en el dia del Dejuni Voluntari. Església de Sant Antoni de Pàdua, Tarragona.

Diumenge, 14

Conferència quaresmal amb el tema "El nom de Déu és misericòrdia". Organitzen Basílica de la Puríssima Concepció de Barcelona i Parròquia de Sant Francesc de Sales. A càrrec de Mons. Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. 19.00 h. c. Aragó, 299, Barcelona.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.