Dilluns, 25 de Juliol de 2016
Jaume, apòstol

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La Setmana del Llibre en Català batrà rècords
25 jul. 16:

La Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc del 2 a l'11 de setembre a l'avinguda de la Catedral, batrà rècords en l'oferta de llibres i de publicacions en català, amb 63 mòduls, un 17,5% més que l'any anterior, i 150 expositors (28% més) entre llibreries, segells editorials i institucions.


més informació
"Amoris laetitia": Acompanyar, discernir i integrar la fragilitat
25 jul. 16:

Us oferim la síntesi del 6è capítol de l'encíclica del papa Francesc Amoris laetitia.


més informació
El Síndic insta a actuar perquè no hi hagi cap obstacle per a l'accés als serveis sanitaris dels infants estrangers
25 jul. 16:

El Síndic de Greuges de Catalunya ha recomanat al Departament de Salut que garanteixi de forma clara el dret d'assistència sanitària, primària i especialitzada, de tots els menors d'edat que viuen a Catalunya. D'acord amb la Llei, l'exercici d'aquest dret no està condicionat a la documentació identificativa o d'empadronament que aportin els interessats ni a l'obtenció de la targeta sanitària que ho acrediti.


més informació
Teatre interactiu com a eina per disminuir el patiment a Papua Nova Guinea
25 jul. 16:

A les zones altes de Papua Nova Guinea, cada any centenars de persones moren o han de desplaçar-se arran del conflicte tribal. La violència contínua ha estat la causa que moltes persones fugissin de les seves llars i que pobles sencers quedessin desserts. El CICR procura reduir les conseqüències humanitàries d'aquesta violència mitjançant la promoció de principis bàsics d'humanitat en les comunitats locals i amb els portadors d'armes.


més informació
AI: "l'Iran posa en perill la vida de persones empresonades per motius polítics en negar-los atenció mèdica"
25 jul. 16:

Segons un nou informe d'Amnistia Internacional publicat aquest 18 de juliol,  les autoritats iranianes juguen cruelment amb la vida dels presos de consciència i altres presos polítics, en negar-los la deguda atenció mèdica, amb greu risc de mort i discapacitat permanent o altres danys irreversibles per a la seva salut.


més informació
Amnistia Internacional denuncia discriminació per nacionalitat en la resolució de sol·licituds d'asil a Espanya
25 jul. 16:

L'organització acusa l'Oficina d'Asil i Refugi del bloqueig d'expedients de sol·licitud d'asil d'algunes nacionalitats. És el cas de l'Amira(nom fictici), una activista líbia que porta dos anys esperant una resposta. "Necessito sentir que no sóc un número", diu després de fugir del seu país per les amenaces que rebia com a defensora dels drets de les dones i, en particular, per les seves crítiques a la Llei Islàmica (Shari'a).


més informació
Els tresors de Sixena
25 jul. 16:

Les relíquies de Lleida queden de moment blindades. A Aragó, molt nerviosos, estan fent pressió perquè la jutgessa ordeni comissar-les a la força, una acció per a la qual el darrer vistiplau l'ha de donar el Ministeri de l'Interior.


més informació
La Caixa finança 31 projectes contra la pobresa infantil
25 jul. 16:

L'Obra Social La Caixa aportarà finançament en 31 projectes d'entitats catalanes implicades en la lluita contra la pobresa infantil i l'exclusió social. Se'n podran beneficiar 12.000 infants i joves de fins a 17 anys i implicarà una inversió de 750.000 euros només a Catalunya.


més informació
Assistència del Clínic i Sant Joan de Déu a refugiats en camps grecs
25 jul. 16:

Un total de 44 professionals de l'hospital Clínic i de l'hospital Sant Joan de Déu es desplaçaran, a partir del mes d'agost i durant mig any, a diversos camps de Grècia per prestar assistència sanitària als refugiats que hi ha en aquest país.


més informació
Gairebé 3.000 refugiats i immigrants han mort intentant creuar el Mediterrani des de començaments d'any
25 jul. 16:

L'Organització Internacional per a les Migracions (IOM) posa xifres al drama del Mediterrani. Gairebé 3.000 refugiats i immigrants han mort intentant creuar el mar des de començaments d'any. Això són 15 persones al dia. Mai des que va començar la crisi de refugiats hi havia hagut tants morts en menys de set mesos.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 22

Concert d’orgue dins del XXXVI cicle "Els orgues de Catalunya". A càrrec de: Miquel González. 20 h, Castelló d’Empúries

Dissabte, 23

Conferència sobre "El monestir de Sant Miquel de Fluvià, una joia del romànic". A càrrec de: Joaquim Tremoleda. 20 h, sala d’exposicions de l’Abadia de Sant Miquel de Fluvià

Diumenge, 24

Concert d’orgue. Organitza: Associació Catalana de l’Orgue. A càrrec de: Joan Castillo. 18.30 h, Parròquia de Santa Maria, MontblancAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.