Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Recordant els oblidats de la Mina
2 mai. 16:

La Mina va ser dijous protagonista d’un acte que tenia un únic destinatari però que va acabar convertint-se en un reconeixement a tot un barri, el lliurament del premi Memorial Joan XXIII per la Pau 2015, de la Universitat Internacional de la Pau, a Josep Maria Monferrer, escolapi i pedagog i un dels referents de la lluita per la dignitat de la Mina i per la preservació de la seva memòria històrica.


més informació
"És una crisi de solidaritat i no de xifres"
2 mai. 16:

La crisi dels refugiats, com s’anomena el major èxode de persones d’ençà de la Segona Guerra Mundial, “és una crisi de solidaritat i no de xifres”. Aquestes són paraules de la representant de l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats (Acnur), Francesca Friz-Prguda, durant la seva visita ahir a la ciutat de Barcelona, convidada pel Consell Audiovisual de Catalunya (CAC).


més informació
Itàlia deté quatre terroristes islàmics que tenien com a objectiu el Vaticà
29 abr. 16:

Quatre extremistes islàmics detinguts a Itàlia planejaven atemptar, entre d'altres objectius, contra l'ambaixada d'Israel a Roma i el Vaticà durant l'Any de la Misericòrdia, segons va confirmar ahir el ministre de l'Interior italià, Angelino Alfano. 


més informació
El Papa reivindica compartir "el protagonisme de l'Esperit" en "una Església de discussions i resistències"
29 abr. 16:

El Papa ha dit aquest dijous que, encara avui com ahir, "hi ha en l'Església resistències contra les sorpreses de l'Esperit". Francesc ha aclarit que, "davant les situacions noves, ell ens ajuda a superar-les i a anar endavant, amb seguretat i pel camí de Jesús".


més informació
El Papa demana que el lucre no impedeixi la investigació de les malalties rares
29 abr. 16:

El Sant Pare ha rebut en audiència, aquest divendres al matí al Vaticà, els participants de la III Conferència Internacional de Medicina Regenerativa, que porta com a títol "Com la ciència, la tecnologia, la informació i la comunicació tindran un impacte en la societat". Francesc ha agrait aquesta trobada dedicada a les malalties rares que afecten a milions de persones a tot el món, "perquè a aquests pacients moltes vegades no se'ls para la deguda atenció, atès que no s'entreveu un retorn econòmic a les inversions fetes en favor seu".


més informació
L'ens de control financer del Vaticà està en ple funcionament
29 abr. 16:

"L'any 2015 marca el funcionament efectiu de l'Autoritat d'Informació Financera (AIF) del Vaticà". Així ho ha indicat, aquest dijous 28 d'abril, el president del consell directiu de l'AIF, René Brulhart, amb el director Tommaso di Ruzza, durant la presentació del balanç 2015 del Vaticà. Ha afegit que gràcies a això "es va intensificar la cooperació de l'autoritat vaticana competent amb les contraparts internacionals per combatre les activitats financeres il·lícites".


més informació
Dia de la mare: dones, mares, refugiades
29 abr. 16:

Cada dia centenars de dones es veuen obligades a fugir de les seves llars per la violència, la guerra, la persecució o les catàstrofes naturals. Al drama de la fugida, en moltes ocasions s'hi suma la responsabilitat de cuidar els seus fills o parents vulnerables, dels quals solen fer-se càrrec a l'exili. Ser mare i refugiada no és una tasca fàcil. Aquí et presentem algunes històries de dones de tot el món que estan aconseguint tirar endavant les seves famílies i construir-se un futur.


més informació
L'aposta de Càritas per l'economia solidària mostra que és possible crear ocupació amb una "ètica amiga de la persona"
29 abr. 16:

A pocs dies del Primer de Maig, Dia Internacional dels Treballadors, la Confederació Càritas rendeix comptes de la intensa activitat desenvolupada per les 70 Càritas Diocesanes de tot el país en un dels eixos prioritaris de la seva resposta a la pobresa, la desigualtat i l'exclusió: la inserció laboral de les persones en situació més precària.


més informació
Defensors del poble d'arreu del món fan una crida perquè es posi fi a les vulneracions de drets de refugiats i migrants
29 abr. 16:

La segona de les quatre sessions del seminari Reptes Actuals dels Drets Humans, organitzat pel Síndic de Greuges de Catalunya aquest 26 d'abril i que ha reunit al Saló del Tinell de Barcelona prop d'un centenar de defensors del poble i experts en drets, s'ha caracteritzat per la condemna d’una gran majoria al tractament deshumanitzat de persones migrants i refugiades en les polítiques migratòries de la Unió Europea.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dissabte, 30

XXII Cicle de Música per la Solidaritat. Concert n. 3 amb Genís Mayola i el Quartet Ítaca, que interpretaran obres de diferents autors. Aportació solidària: 6 euros. Organitza: Associació per l’Altre Cor Cremat de Barcelona-Ajut al 4t Món. 19 h., A la Capella de la Presentació-Palau de Bellafila (c/ Bellafila 4, rere l’Ajuntament-Pl. Sant Jaume)

Diumenge, 1

Festivitat de Sant Josep Obrer. Eucaristia pels malalts. 12 h., Santuari de Sant Josep de la Muntanya (av. Sant Josep de la Muntanya 25)

Dilluns, 2

Conferència sobre "El sínode de la família". A càrrec de: Mons. Joan Enric Vives, arquebisbe d’Urgell. 18 h., Escola Catequètica, Ribes de FreserAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.