Dimecres, 31 d'Agost de 2016
Ramon Nonat, religiós

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Sor Lucía Caram “Estem patint una crisi que ha expulsat moltíssima gent del sistema”
1 set. 16:

Sor Lucía Caram. Monja dominica. No deixa indiferent. Molesta i intenten fer-la callar o l’estimen a morir. Establerta a Manresa, provinent de l’Argentina. És una ment oberta, una veu reivindicativa i una veu que demana un canvi en les estructures de l’Església, la política i la societat. Lluitadora incansable. Multipremiada. Avui a Autèntics.cat parlarem de la seva conferència Maleïda crisi, beneïda oportunitat. 


més informació
El bisbe de Dallas, prefecte del nou Dicasteri per als Laics, la Família i la Vida
1 set. 16:

El papa Francesc ha nomenat l'irlandès Kevin Joseph Farrell, fins ara bisbe de Dallas (EUA), prefecte del nou Dicasteri per als Laics, la Família i la Vida


més informació
Bisbes catòlics i confessions cristianes d'Europa animen a viure amb responsabilitat el Dia per la Cura de la Creació
1 set. 16:

 «Temps per a la Creació. Resem junts per apreciar i cuidar el do de la Creació». Aquest és el lema i l'exhortació adreçada a tots els cristians europeus, davant la celebració de la Jornada Mundial de Pregària per la Cura de la Creació, que se celebra aquest dijous, com cada 1 de setembre.


més informació
QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES I NO OBLIDEU ELS QUE NO PODEN GAUDIR D'UNS DIES DE DESCANS
29 jul. 16:

L'AGÈNCIA CRISTIANA DE NOTÍCIES FLAMA.INFO DESITJA A TOTS ELS LECTORS I SUBSCRIPTORS UNES BONES VACANCES. MANTINGUEM VIVA LA FLAMA DE LA NOSTRA FE BEN ARRELADA A L'ESGLÉSIA I A CATALUNYA.


més informació
Declaren Bé Cultural d’Interès Nacional l’església de la Sang de Lleida
29 jul. 16:

La Generalitat ha declarat Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN) l’església de la Sang de Lleida (Segrià), en la categoria de monument històric, i també ha aprovat delimitar-ne l’entorn de protecció.


més informació
Mallorca també tindrà la Magic Line de Sant Joan de Déu el 2017
29 jul. 16:

La Magic Line, la mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables, creua el mar i arriba fins a Mallorca. El proper 14 de maig de 2017 se'n celebrarà la primera edició en terres mallorquines.


més informació
Formar-se en un clic
29 jul. 16:

Cristianisme i Justícia presenta, de cara al nou curs, un espai de formació virtual que pretén compartir la reflexió social i teològica del centre amb tots aquells que no poden assistir presencialment als cursos.


més informació
Ajuda a l'Església Necessitada exposa fotos de la persecució a la fe, del 19 al 25 d'agost
29 jul. 16:
La fundació pontifícia Ajuda a l'Església Necessitada (AIN) presenta aquest any al Meeting di Rimini una exposició amb el títol "La vostra resistència és martiri, rosada que fecunda". El Meeting de Rimini per l'amistat entre els pobles es realitza a la ciutat italiana del mateix nom, que està situada a la costa de l'Adriàtic i és organitzat pel moviment Comunió i Alliberament. Reuneix cada any, des de 1980, centenars de milers de persones amb temes relacionats amb el diàleg i el coneixement cap a les diverses realitats culturals del món. AIN des de fa 70 anys documenta el martiri cristià a tot el món, i del 19 al 25 d'agost tindrà un estand de 400 metres quadrats amb fotos de la persecució anticristiana al món.

més informació
Mare Agnès, protectora del patrimoni cristià a Síria
29 jul. 16:
Als 65 anys, la libanesa Fadia Laham, més coneguda com la mare Agnès, és la protectora de la comunitat i el patrimoni cristians a Síria. La religiosa ha intervingut en l'alliberament de diversos religiosos segrestats per Al Nusra (branca local d'Al-Qaida) i ha posat fora de perill al Líban les icones, manuscrits i llenços del monestir de Sant Jaume el Mutilat, entre d'altres. Avui continua la recerca d'objectes robats que els traficants ofereixen als col·leccionistes occidentals. L'anomenen la monja proAsad, i en canvi assegura que van ser els rebels de l'Exèrcit Lliure Sirià (ELS) els que li van salvar la vida i la van ajudar a escapar de les amenaces de mort d'Al Nusra.

més informació
Amnistia Internacional assegura que a Catalunya no es tenen "totes les garanties necessàries de respecte als drets humans" per aprovar que la policia faci servir pistoles elèctriques
29 jul. 16:

Amnistia Internacional valora positivament algunes de les conclusions aprovades pel Parlament, que poden contribuir a evitar un mal ús de les pistoles elèctriques i reduir el seu potencial lesiu, com són la formació especifica, continuada i segons estàndards de drets humans; la limitació del temps de descàrrega o garantir un reconeixement mèdic a totes les persones que rebin una descàrrega. Malgrat això, AI assenyala que el Grup de Treball del Parlament no ha tingut en compte algunes de les recomanacions del Comitè Europeu de Prevenció de la Tortura i de les directrius derivades dels Principis Bàsics de Nacions Unides sobre l'ús de la força i les armes de foc pels funcionaris encarregats de fer complir la llei


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 29

Concert d’orgue. Organitza: Associació Catalana de l’Orgue. A càrrec d’Eudald Dantí. 22 h, Parròquia de Sant Salvador, El Vendrell

Dissabte, 30

Cicle de concerts "Música als monestirs". A càrrec del cor de Barcelona Ars Nova. 22 h, Monestir de Santa Maria, Ripoll.

Diumenge, 31

Cicle de concerts "Música als monestirs". A càrrec del cor de Barcelona Ars Nova. 19 h, antic Monestir de Sant Pere de les Puel·les, c. Lluís el Piadós, 1, BarcelonaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.