• Disponible el vídeo de l'acte Cristians pel Dret a Decidir
  • Totes les notícies publicades queden arxivades a les carpetes corresponents

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La Sagrada Família presenta a Palma una exposició itinerant sobre la Basílica
22 jul. 14:

La Junta Constructora de La Sagrada Família inaugura el proper dia 28 de juliol a Palma de Mallorca una exposició sobre el temple, la seva història i el seu futur. L'exposició mostra l'arquitectura de Gaudí i el missatge religiós de la Basílica de la Sagrada Família. Gaudí i la Sagrada Família està emmarcada en l’any Campins-Gaudí, el qual celebra el centenari de la restauració de la Catedral de Mallorca per part de Gaudí. La iniciativa pretén reconèixer l’impuls reformador del Bisbe Campins i donar a conèixer Gaudí com a creient.


més informació
El Seminari Conciliar de Barcelona acollirà la 24a Trobada Estatal de la Pastoral del Sord
22 jul. 14:

L’exhortació Evangelii Gaudium ha animat nombroses delegacions de pastoral a viure l’Evangeli amb alegria. Sota aquest propòsit, el departament de pastoral del sord de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) ha organitzat la XXIV Trobada estatal que tindrà lloc del 24 al 28 de juliol al Seminari Conciliar de Barcelona. Seran quatre dies per enfortir la fe i ser millors testimonis cristians per viure l’Evangeli amb alegria en el món del silenci.


més informació
La Parròquia de Tàrrega cedeix un edifici per destinar-lo com a habitatge a persones amb problemes
22 jul. 14:

L'edifici es troba situat al centre de la ciutat de Tàrrega i consta de quatre pisos diferents: dos habitatges tipus loft amb un sol espai sense divisió, un tercer de dues habitacions i un quart d’una habitació. El conveni signat per la Parròquia i l’Associació Alba, estableix que la dació s’efectuarà a partir de l’1 de setembre i tindrà una durada de 15 anys per un preu mínim per tal d'assumir les despeses que comporta el propi edifici per la Parròquia. Tot i que el titular de l'edifici serà la Parròquia de Tàrrega, l'Associació Alba, serà l’entitat que s’encarregarà de gestionar l’allotjament i assistència de les persones que habitaran en aquests pisos.


més informació
Una religiosa irlandesa mort en l'avió que es va estavellar a l'est d'Ucraïna
22 jul. 14:

Una religiosa de la Societat del Sagrat Cor (RSCJ), molt apreciada per la seva missió desenvolupada a Sidney, ha estat una de les 297 víctimes que feien aquest trajecte i que tornava a Austràlia després d'una estada a Europa.


més informació
"L'alegria de l'Evangeli, una alegria missionera"
22 jul. 14:

El Pontifici Consell per als Laics organitzarà del 20 al 22 de novembre de 2014, el tercer congrés mundial dels moviments eclesials i de les noves comunitats, el tema del qual, basat en l'Exhortació Apostòlica del Papa Francesc ''Evangelii Gaudium'', és: ''l'alegria de l'Evangeli, una alegria missionera''. A l'esdeveniment, que tindrà lloc al Pontifici Col·legi Internacional Maria Mater Ecclesiae de Roma (Itàlia), participaran els delegats de les associacions internacionals amb més difusió del món, tant les ja reconegudes com les que es troben en constant diàleg amb aquest dicasteri.


més informació
Projecte per accedir a les biblioteques més importants del món
22 jul. 14:

Gràcies a les noves tecnologies i al compromís de les Obres Missioneres Pontifícies, l'aïllament i les escasses oportunitats culturals d'una petita illa del Pacífic han estat superades. A les illes Fiji, en el Seminari Regional del Pacífic a Suva, els seminaristes s'han trobat amb una sorpresa agradable. A la biblioteca del seminari s'han catalogat i posat a disposició dels estudiants els textos i materials d'estudi d'uns 19.000 catàlegs de centres d'estudi i biblioteques de tot el món. Un recurs d'un valor inestimable.


més informació
Llançà dedica un dia contra la leucèmia
22 jul. 14:

El proper diumenge 27 de juliol tindrà lloc a Llançà una jornada solidària contra la leucèmia a benefici de la Fundació Josep Carreras. La jornada consta d’un conjunt d’activitats relacionades amb l’esport i l’oci.


més informació
Els alts preus dificulten l’accés a nous fàrmacs i a les millors proves de VIH
22 jul. 14:

Els alts preus segueixen sent un gran obstacle per l'accés als nous medicaments contra el VIH i a les proves de mesurament de la càrrega viral –la millor manera de controlar si el tractament funciona correctament–, segons dos informes presentats per l’organització mèdic-humanitària Metges Sense Fronteres (MSF). L’ampliació del tractament per aconseguir arribar a més persones que ho necessiten, així com garantir el seu èxit aconseguint la supressió del virus, requereix accions coordinades entre països per aconseguir que aquestes eines crítiques siguin més assequibles.


més informació
Catalonia Sacra posa en funcionament una ruta per descobrir les esglésies de les valls d'Àneu
22 jul. 14:

El projecte de difusió del patrimoni cultural de l'Església Catalonia Sacra continua apostant per fer rutes guiades amb un fil argumental, que expliquin la història del seu patrimoni. El dissabte 26 de juliol s'estrenarà la nova ruta «Sants, homes i misteris: les esglésies de les valls d'Àneu» proposada des del Bisbat d'Urgell i que permetrà conèixer les esglésies de Sant Pere de Burgal, Sant Pere de Sorpe i Sant Joan d'Isil. La ruta començarà a les 10 del matí i s'allargarà fins a les 5 de la tarda. Aquesta és la segona ruta Catalonia Sacra proposada des del Bisbat d'Urgell. La primera ruta «Les parroquials de la Vall d'Aran» es va estrenar el juliol de 2013 i s'ha anat oferint regularment o sota demanda.


més informació
Una setantena d’infants participen a les Catecolònies del Bisbat de Solsona
22 jul. 14:

Una setantena d’infants i joves, provinents de tot el Bisbat de Solsona i alguns de fora, acompanyats d'un equip de vint monitors catequistes, celebraren les Catecolònies 2014 del 6 al 13 de juliol passat a la Guardia Lada, a la comarca de La Segarra. Abans, del 2 al 6, els vint-i-dos infants més grans van començar una ruta de muntanya pel Solsonès.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dijous, 24

 

22.00 h., "Música Vocal a la Catalunya Medieval". Monestir de Pedralbes, Baixada del Monestir, Barcelona.

 

Divendres, 25

 

20.00 h., Sant Jaume ve de Galícia. Institut d’Estudis Ilerdencs, Lleida.


Dissabte, 26

 

18.00 h., Solemnitat del Sagrat Cor. Passeig de la Vall d'Hebron 256, Barcelona.

Mn. Oriol in memoriam (+)
Patrocinat per Fundació Dr. Albert Bonet
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.