• Reviu els moments més emotius de la celebració del 10è aniversari de FLAMA.INFO
  • FLAMA, 10 anys fidels a l'Evangeli i a Catalunya
  • Mor Xavier Colomer, president de Nuestros Pequeños Hermanos
  • A Mauritània l'esclavatge segueix heretant-se

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


''La unitat s'aconsegueix caminant junts"
27 gen. 15:

El Papa Francesc va reunir-se aquest dilluns 26 de gener a la Sala del Consistori del Palau Apostòlic Vaticà, amb els participants del col·loqui ecumènic de religiosos i religioses, promogut i organitzat per la Congregació per als Instituts de Vida Consagrada i les Societats de Vida Apostòlica, en ocasió de l'Any de la Vida Consagrada.


més informació
Mor Xavier Colomer, president de Nuestros Pequeños Hermanos
27 gen. 15:

El President de la Fundació Nuestros Pequeños Hermanos (NPH), Xavier Colomer, ha mort aquest dimarts 27 de gener, després d'una dura batalla contra el càncer. En un comunicat, NPH destaca la seva gran personalitat, noblesa, humanitat, entusiasme, positivisme i compromís, sobretot amb Haití, on va conviure amb les desigualtats socials i les atrocitats humanes que pateixen els infants.


més informació
“Cal plantejar-se la importància de la Resurrecció de Crist que representa el nucli d’una nova manera de viure la fe cristiana”
27 gen. 15:

El dijous 22 de gener passat es va dur a terme a l'Institut d’Estudis Vallencs de Valls  la conferència titulada: “Creure en temps d’increença”, a càrrec del Dr. Salvador Pié, professor d’eclesiologia per la Facultat de Teologia de Catalunya i rector de Santa Maria del Mar de Barcelona. La conferència estava emmarcada dintre el cicle anual de conferències: “Espais de Diàleg: Les grans qüestions de la vida” organitzat per l’Institut d’Estudis Vallencs (IEV) i la parròquia de Sant Joan Baptista de Valls. El rector de la Parròquia de Sant Joan Baptista, Mn Josep Bofarull, va ser l’encarregat de presentar el conferenciant destacant la seva carrera acadèmica i el seu pas com a professor a la Universitat Gregoriana de Roma.


més informació
La indiferència, tema clau del Missatge del Papa per a la Quaresma de 2015
27 gen. 15:

Aquest dimarts 27 de gener, al matí, a l'Oficina de premsa de la Santa Seu, Giampietro Dal Toso, secretari del Pontifici Consell ''Cor Unum'' ha il·lustrat el contingut del Missatge del Papa Francesc per a la Quaresma de 2015, explicant que el seu tema central és la indiferència, un argument ja abordat en diverses ocasions pel Papa que ha parlat de la ''globalització de la indiferència'', com va fer també el cardenal Pietro Parolin, Secretari d'Estat en el seu discurs davant l'ONU el mes de setembre passat, quan va equiparar la indiferència a l'apatia que de vegades és ''sinònim d'irresponsabilitat''.


més informació
Més de 250 persones celebren la Jornada mundial dels migrants
27 gen. 15:

El diumenge 25 de gener la Parròquia de Santa Madrona del Poble-sec va reunir més de 250 persones de diverses procedències i edats per celebrar, diocesanament, la Jornada mundial dels migrants sota el lema “Tu tens la clau de la convivència”. La trobada va començar amb la benvinguda de Mn. Josep M. Jubany, delegat de Pastoral Social de Barcelona, que va explicar que la celebració era fruit de la tasca que realitza el col·lectiu eclesial «Caminem junts en la diversitat», format per persones i comunitats que promouen una pastoral multicultural, oberta i integradora.


més informació
A Mauritània l'esclavatge segueix heretant-se
27 gen. 15:

El fenomen de l'esclavitud a Mauritània torna a estar al centre de debat, després que el conegut activista Biram Ould Dah Ould Abeid, hagi estat condemnat a dos anys de presó per organitzar una manifestació il·legal contra aquesta pràctica. Els esclaus de la Mauritània del segle XXI són, sobretot, pastors i camperols a les regions rurals, i servents domèstics a les zones urbanes. Quan una mare és esclava, els fills no tenen escapatòria, ja que hereten aquesta desgràcia.


més informació
Les esglésies assaltades de Niamey s'organitzen per recuperar la normalitat
27 gen. 15:

Cadires llogades i taules com altars. D'aquesta manera s'han organitzat algunes esglésies de Niamey, al Níger, on el 16 i 17 de gener diferents parròquies catòliques i protestants van ser atacades per manifestants contraris a les caricatures del profeta Mahoma. Les comunitats assaltades han celebrat l'eucaristia d'aquest diumenge sense ornaments litúrgics i s'han arranjat amb l'ajuda dels fidels, per seguir amb la tradició i nodrir-se d'esperança.


més informació
Sant Sadurní d'Anoia recull més de 32.000 ampolles per ajudar al Tercer Món
27 gen. 15:

El dissabte 10 de gener passat tingué lloc la recollida d’ampolles buides de cava que organitza la parròquia de Sant Sadurní d'Anoia amb la col·laboració dels voluntaris, l’Agrupament Escolta i Grups de Joves. S’han recollit 32.400 ampolles entre Sant Sadurní i Sant Llorenç d’Hortons.


més informació
Les agressions governamentals contra activistes estan a l'alça al Vietnam
27 gen. 15:

Les autoritats vietnamites haurien d'aturar immediatament la violència contra activistes de drets humans, els quals, en els últims mesos, estan patint assalts de manera continuada, exigeix Human Rights Watch (HRW). Durant aquest gener, diferents bloguers crítics amb el govern han estat atacats i colpejats per agents de paisà, pràctiques que, segons l'entitat, estan a l'alça al país asiàtic. "Malgrat les agressions, assetjaments i amenaces, els bloguers i activistes continuen parlant. Necessiten i mereixen el suport internacional".


més informació
El Teatre del Centre Parroquial de Sarrià ja està inaugurat
27 gen. 15:

El 17 de gener passat l'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, el conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, van presidir la gala d'inauguració del Teatre del Centre Parroquial de Sarrià. Aquesta festa va cloure un període de tres anys de reformes gràcies a les quals el vell teatre del Centre Parroquial ha esdevingut un nou equipament cultural al servei del barri i de la ciutat, obert a les persones i entitats dedicades a les arts escèniques i als col·lectius que treballen en el món social.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimarts, 27

19.00 h., Roger Schutz, lluita i contemplació. C/ Roger de Llúria 13, Barcelona.

Dimecres, 28

20.00 h., La Shoah entre absolu et relatif et entre particularisme et universel. Sala d'actes de la Facultat de Teologia, c/ Diputació 231, Barcelona.

Dijous, 29

18.00 h., “El fet religiós en la pintura i l’escultura catalana (s. XVIII-XX)”. Balmesiana, c. Duran i Bas, 9, Barcelona.

Patrocinat per Fundació Dr. Albert Bonet
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.