Dimarts, 6 d'Octubre de 2015
Bru, prevere
  • L’Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós rebrà el premi Cassià Just que atorga la Generalitat
  • "Hem de complir amb els refugiats per dignitat humana"
  • S'organitza una Jornada dedicada al Dia Mundial del Treball Decent
  • L'Acció Catòlica Obrera celebra la 62a Jornada General
  • El Banc dels Aliments necessita 25.000 voluntaris per al Gran Recapte
  • Papa Francesc: ''Déu sempre vol construir ponts; som nosaltres els que construïm murs"
  • Noves sessions sobre Doctrina Social de l'Església a la Federació de Cristians de Catalunya
  • Crònica del 1r. Congrés del Laïcat a Catalunya. Poblet 2 i 3 d'octubre de 2015
  • “Els laics han de ser la veu de l’Evangeli, comunicar-lo amb alegria en totes les etapes de la vida"

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


“La Xarxa Laïcat XXI pretén ser un dinamitzador de les comunitats”
6 oct. 15:

Un dels membres del nucli fundador del Congrés del Laïcat XXI a Poblet, Josep Folguera i Obiol (Barcelona, 1955) ha estat entrevistat durant el Congrés per l’Agència Cristiana de Notícies FLAMA. Josep Folguera ha treballat com a director d’empresa del sector industrial, però des de fa un temps s’ha entregat en el treball d’organització del laïcat en l’Església. Es va formar en Ciències Religioses a l'ISCREB de Barcelona, a causa de la seva implicació de laic en l’Església i la voluntat de formació. La formació és una altra de les característiques del Laïcat XXI. En l’entrevista s’ha abordat la idea original del Congrés, la implicació dels laics en l’Església, els reptes del laïcat i la seva continuïtat en el futur.


més informació
El Magisteri del papa Francesc disponible en línia i en català
6 oct. 15:

L'Oficina d'Informació de l'Opus Dei a Catalunya i Andorra ha editat en format digital la catequesi del papa Francesc sobre la família de les audiències dels dimecres entre el 10 de desembre de 2014 al 16 de setembre de 2015. El text està disponible en format e-Pub i per a mòbil per descarregar en dispositius electrònics i també en línia. Allhora, l'Oficina d'Informació de l'Opus Dei a Catalunya i Andorra també ha publicat una guia per seguir el Sínode que se celebra fins el 25 d'octubre a Roma a través d'internet.


més informació
Arquebisbe de Tànger: "M'indigna tenir un govern que considera que la seva política de fronteres és perfecta"
6 oct. 15:

Aquest dilluns 5 d'octubre, l’església del Sagrat Cor dels jesuïtes ha acollit la inauguració del curs de Cristianisme i Justícia amb un èxit rotund de participants. Molts fidels i molts integrants i dirigents d’ONG, entre els quals el director d’Oxfam Intermón. Després d’una presentació a càrrec de Xavier Casanovas, director de Cristianisme i Justícia, i d’un vídeo de presentació de les múltiples tasques del centre, va pronunciar una conferència Santiago Agrego, franciscà, arquebisbe de Tànger.


més informació
El Concurs Bíblic de Catalunya arriba a la 31a edició
6 oct. 15:

El Concurs Bíblic de Catalunya, organitzat pel Grup Avant de Terrassa de la Federació de Cristians de Catalunya, arriba a la 31a edició, i com sempre el que pretén és ajudar les noves generacions en el coneixement de la Bíblia i en la trobada, personal i lliure, amb la persona de Jesucrist. El tema d'enguany és "Valors/Virtuts per créixer com a persones".


més informació
Descrèdit i atacs contra defensors de drets humans a Veneçuela
6 oct. 15:

Un atac armat recent contra un defensor de drets humans i el seu fill de 9 anys en un assalt a casa seva, a Caracas, ha de ser una crida d'atenció al govern veneçolà per assegurar immediatament la protecció dels defensors i defensores de drets humans, ha afirmat Amnistia Internacional.


més informació
Jornada de portes obertes a la basílica de la Sagrada Família
6 oct. 15:

Un any més, la Basílica de la Sagrada Família obre les seves portes a tothom. Concretament, 30.000 persones podran visitar de manera gratuïta l’obra magna de Gaudí els propers 23, 24 i 25 d'octubre en diferents torns, entre les 16.00 i les 20.00 h.


més informació
Kenya: Mestres en vaga, classes buides i milions d'estudiants a casa
6 oct. 15:

Dos mesos després de la reobertura de les escoles a Kenya, els bancs de les classes segueixen buits. La falta d'acord sobre l'augment dels salaris entre el govern i el sindicat de mestres està causant una vaga indefinida dels docents.


més informació
Papa Francesc: "Déu ha creat l'ésser humà per estar alegre i per compartir el camí amb una altra persona"
6 oct. 15:

Aquest diumenge 4 d'octubre , el papa Francesc va presidir a la basílica de Sant Pere la celebració Eucarística amb la qual va donar inici al Sínode dels Bisbes sobre la vocació i missió de la família en l'Església i en el món contemporani. En la seva homilia, va comentar els textos bíblics que la litúrgia presentava aquest 27è diumenge del Temps Ordinari, i assenyalà que ''aquestes lectures se centren en tres aspectes: el drama de la soledat, l'amor entre l'home i la dona, i la família''.


més informació
Festa Major del Santuari Diocesà de Fàtima a Tàrrega
6 oct. 15:

El 4 d'octubre passat, el Santuari Diocesà de Fàtima de Tàrrega organitzà els actes de la seva Festa Major. Des de el seu campanar s’anunciaren les festes amb un repic de campanes i cants dedicats a la Mare de Déu. S’oficià una missa presidida per mossèn Joan Carreres, capella custodi del Santuari. Durant l'homilia ressaltà les virtuts i quantitats de festes dedicades a la Mare de Déu senyalant que Catalunya és un territori de Santuaris, la devoció a la Mare de Déu de la qual va unida a l’autèntica fe”.


més informació
Sembla que l'Iraq vol posar fi al fenomen d'expropiacions d'immobles dels cristians exiliats
6 oct. 15:

El govern iraquià adoptarà un paquet de mesures dirigides a tutelar les propietats immobiliàries dels cristians que han deixat el país per tal d'impedir que les seves cases i els seus terrenys canviïn il·legítimament de propietari durant la seva absència. Així ho ha anunciat el pinistre iraquià de Justícia, Haidar al-Zamili, en un comunicat que revela alguns detalls de la norma.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimarts, 6

17.00 h.,"Deu anys de Vida Diocesana". Residència Sacerdotal Sant Josep Oriol, Barcelona.

Dimecres, 7

20.30 h., "L'Evolució de les Càritas Parroquials". Centre recreatiu de Vilallonga del Camp.

Dijous, 8

19.00 h., Acte de lliurament del V Memorial Cassià Just. Palau de la Generalitat de Catalunya.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.