Diumenge, 4 de Desembre de 2016
Sant Joan Damascè, prevere i doctor

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Exposició sobre Anselm Albareda, cardenal, català i universal
5 des. 16:

L'església de Santa Maria de Badalona acull des del passat divendres una exposició sobre la figura i el pensament d'aquest cardenal que va mantenir un lligam molt fort amb la ciutat. La mostra s'inaugura coincidint amb els 50 anys de la seva mort.


més informació
Pregària i record per als familiars i amics difunts
5 des. 16:

L'arquebisbe de Barcelona Mons. Joan Josep Omella, presideix, epr primera vegada, un funeral en memòria dels barcelonins que ens han deixat en els sis primers mesos de l'any.


més informació
Evangelitzar online
5 des. 16:

Tres comunitats parroquials de la provincia de lleida engeguen el projecte 'Comunitat ATR' amb el qual es vol fer difusió del missatge de l'Evangeli per les xarxes socials.


més informació
La Bíblia, centre d'una mostra a la catedral de Lleida
5 des. 16:

La sala d'exposicions de la Catedral de Lleida acull una exposició on la Bíblia és el centre. Els visitants podran conèixer de prop el significat i la trascendència que ha tingut, té i tindrà el llibre més llegit i traduït de la història.


més informació
El Papa recorda Charles de Foucauld
5 des. 16:

En finalitzar la seva homilía a la Casa de Santa Marta del passat dijous, el Sant Pare va tenir unes paraules de record molt especials per a Charles de Foucauld missioner francès assassinat a Argèlia fa cent anys.


més informació
El papa Francesc aposta per posar fi a l'esclavitud dels nens soldats
2 des. 16:

El Vídeo del Papa arriba a la seva edició de desembre amb "Nens ​​soldats", que busca conscienciar sobre l'esclavitud que pateixen els menors d'edat. Grans expectatives per a les causes que vénen el 2017.


més informació
El Papa demana als estudiants que siguin responsables de la realitat en la qual viuen i artífexs del futur
2 des. 16:

"Qui té el do de poder estudiar també té una responsabilitat de servei per al bé de la humanitat, i ser estudiant en un país diferent del propi permet mirar el món des d'una altra perspectiva i obrir-se sense por a l'altre i al divers. Això porta els estudiants, i els que els reben, a ser més tolerants i hospitalaris", va expressar el papa Francesc aquest dijous 1 de desembre al matí en rebre els participants en el 4t Congrés Mundial de la pastoral per als estudiants internacionals, organitzat del 28 de novembre al 2 de desembre a Roma pel Consell Pontifici per a la Pastoral dels Emigrants i Itinerants.


més informació
El director de cine Martin Scorsese visita el papa Francesc
2 des. 16:

El Papa va rebre dimecres passat en audiència privada Martin Scorsese, el director de la cinta Silence. Es tracta de l'adaptació d'una novel·la sobre la persecució que va patir un grup de jesuïtes al Japó del segle XVII.


més informació
Missa d'Acció de Gràcies per la visita del Papa
2 des. 16:

Un any després de la visita del Sant Pare a la República Centreafricana encara se sent viva la seva estada i els missatges d'esperança que Francesc va deixar a la zona.


més informació
Oriol Domingo: "El nivell de sensibilitat i coneixement dels periodistes sobre el fet religiós és molt baix"
2 des. 16:

Oriol Domingo i Pamies (Barcelona) va estudiar les carreres de Dret i de Periodisme i va formar part del Grup Democràtic de Periodistes en la clandestinitat durant la transició. Segon en el primer premi de Serra d'Or per escriptors joves. Premi IRES (Institut de Reinserció Social). Premi de Periodisme Ciutat de Barcelona. Ha treballat, sobretot, al Diario de Barcelona i El Correo Catalán, ja desapareguts, i a La Vanguardia. Des del setembre del 2002 es dedica a la crònica (informació i opinió) d’afers religiosos. Des del setembre del 2008, escriu el blog "In saecula saeculorum". Des de l'Agència Cristiana de Notícies Flama li hem fet una entrevista, la sisena d'un seguit d'espais dedicats a persones compromeses amb la societat des de diferents àmbits.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 2

Concert benèfic de Nadal. La recaptació íntegra anirà destinada a la campanya "Posa-li el xumet", del projecte diocesà Llar Natalis, que acull dones gestants en risc d’exclusió social. Organitza: Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona. A càrrec del: Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral. 19 h., Catedral de Tarragona

Dissabte, 3

Presentació del Manual de bioètica dels joves. Organitzen: delegació de Pastoral de Joventut i de Pastoral Familiar del Bisbat de Solsona. A càrrec del: Dr. Ferran Garcia-Faria, metge de l’Associació de Metges Cristians de Catalunya. 10 h., Seminari de Solsona.
Més informació i inscripció gratuïta: joventut@bisbatsolsona.cat

Diumenge, 4

Missa d’Acció de Gràcies per la canonització del bisbe Manuel González. 12.30 h., Catedral de TarragonaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.