Dilluns, 6 de Juliol de 2015
Maria Goretti, verge i màrtir
  • Presentada a Tarragona la 'Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres sanitaris'
  • Una ràdio per fer veure que allò que defensa Boko Haram no és l'islam
  • "L'encíclica Laudato si' ens convida a un nou estil de vida"
  • El web de Sant Joan de Déu 365 Batecs, Premi Civisme 2015
  • La guerra de Síria i la misèria empenyen els infants a treballar
  • "La manca de fons ens fa retallar les ajudes alimentàries als refugiats sirians"
  • Girona acollirà la cerimònia de beatificació de tres germanes màrtirs de les Religioses de Sant Josep
  • La presidència litúrgica, a estudi a Montserrat
  • El Vaticà destaca les oportunitats que el turisme ofereix a l'evangelització
  • La revista "Radar Social", disponible a la Federació de Cristians de Catalunya

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


La Catedral de Girona acollirà la cerimònia de beatificació de tres germanes màrtirs de les Religioses de Sant Josep
3 jul. 15:

La Catedral de Girona serà escenari, el proper 5 de setembre, de la cerimònia de beatificació de les tres germanes màrtirs de l’Institut de Religioses de Sant Josep de Girona. L'acte tindrà una significació especial per a les comarques gironines, ja que són les primeres beatificacions que es faran al territori.


més informació
El web de Sant Joan de Déu 365 Batecs, Premi Civisme 2015
3 jul. 15:

El web 365batecs.org de Sant Joan de Déu ha estat reconegut aquest dimecres, 1 de juliol, amb el Premi de Civisme 2015 als Mitjans de Comunicació en l'àmbit d'Internet. El guardó, atorgat pel Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, reconeix aquelles produccions que hagin sobresortit pel tractament dels valors de civisme i que hagin exercit un determinat impacte social. La plataforma ofereix prop de 300 vídeos per reflexionar sobre la realitat de persones que es troben en una situació vulnerable.


més informació
Presentada a Tarragona la 'Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres sanitaris'
3 jul. 15:
El director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, i la directora general d’Ordenació i Regulació Sanitàries, Roser Vallès, han presentat aquest divendres 3 de juliol a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona la Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres sanitaris. La publicació, en format electrònic, ha estat iniciativa de la Direcció General d’Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions Institucionals i és fruit de la col·laboració amb la Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitàries del Departament de Salut. Així mateix ha comptat amb l’assessorament de la sociòloga Clara Fons, experta en diversitat religiosa, i el metge internista Joan Padrós.

més informació
El Vaticà destaca les oportunitats que el turisme ofereix a l'evangelització
3 jul. 15:

"Mil milions de turistes, mil milions d'oportunitats" és el títol del missatge amb motiu de la Jornada Mundial del Turisme 2015 publicat pel Pontifici Consell per a la Pastoral dels Emigrants i Itinerants. El document se centra en les oportunitats i desafiaments que l'increment massiu del turisme representa per a la societat contemporània.


més informació
La guerra de Síria i la misèria empenyen els infants a treballar
3 jul. 15:

El conflicte i la crisi humanitària de Síria han empès una quantitat alarmant i cada cop més gran d'infants a treballar per sobreviure, en molts casos sotmesos a explotació. Això és el que han alertat les organitzacions defensores dels menors UNICEF i Save The Children en un estudi presentat aquests dijous, 2 de juliol. "A mesura que la situació de les famílies esdevé més desesperada, els infants treballen per la seva supervivència. Tant a Síria com als països veïns, s'estan convertint en els principals actors econòmics", han afirmat.


més informació
L'editorial EDEBÉ presenta 'Murs de llum', un nou projecte didàctic per a les classes de religió
3 jul. 15:

L’obra pictòrica de l’artista targarí Josep Minguell a l’església de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega (Urgell), sovint anomenada la Capella Sixtina catalana, ja és a l’abast dels alumnes d’ESO amb un propòsit didàctic i com a material digital interactiu. Xavier Timoneda, coordinador del projecte i editor d'Edebé, ha presentat aquest dimecres 1 de juliol, des de la Fórmula Estel de Ràdio Estel, el nou projecte. “Tota la història que Déu ens ha donat per nosaltres ens ha d’il·luminar”, ha assegurat l’editor.


més informació
La infància perduda a les plantacions de cafè
3 jul. 15:

El 25% de la població peruana, 7.700.000 persones, viu en condicions de pobresa, sobretot a les zones més rurals del país. La situació és encara més greu per al milió d'habitants que es troben en situació de pobresa extrema, els quals viuen amb menys d'un dòlar al dia. Davant aquest panorama, moltes llars no tenen prou recursos per fer front a les despeses més bàsiques, de manera que molts infants, amb l'ànim d'ajudar les seves famílies, passen tot el dia treballant en feines de tota mena. En fer-ho, perjudiquen el seu futur.


més informació
Càritas Diocesana de Tarragona demana llaunes i embotits per a Cafè i Caliu
3 jul. 15:

Càritas ha engegat una campanya de recollida de llaunes d’aliments, conserves i embotits per al projecte Cafè i Caliu de Tarragona. Tot i que moltes empreses i particulars donen suport a aquest projecte amb les seves donacions, el gran consum diari d’entrepans fa necessari incrementar la petició d’aquests productes en concret. L’any passat es van servir 34.591 esmorzars. Càritas demana la generositat d’entitats i particulars per aconseguir que les més de cent persones que diàriament arriben a Cafè i Caliu puguin ser ateses amb la mateixa qualitat que fins ara. El servei no tanca a l’estiu.


més informació
La Sagrada Família instal·la les taquilles dins del recinte per facilitar la convivència entre el turisme i el barri
3 jul. 15:

 

La Junta constructora ha traslladat, aquest dijous 2 de juliol a la nit, a l’interior del recinte de la Basílica les taquilles de venda d’entrades. D’aquesta manera, les cues de venda d’entrades s’iniciaran a l’interior del recinte per tal que es redueixi l’impacte que aquestes tenen en la via pública. La Junta ha dut a terme aquesta acció just abans de l’agost per tal de facilitar la convivència durant la temporada alta de visitants a la ciutat. Les noves taquilles estaran actives a finals del mes de juliol.


més informació
“Hem d’avançar en el pensament social cristià per orientar l’activitat de la nostra societat cap a la Doctrina Social de l’Església”
3 jul. 15:

S’engega el II Simposi UNIJES de Pensament Social Cristià, organitzat per l'IQS i ESADE. “Es tracta de trobar espais de reflexió conjunta amb la voluntat que es vagi repetint. Cadascú aporta la seva especialitat i els participants s’enriqueixen amb gent d’altres àmbits”, explica el P. Llorenç Puig, delegat de la Companyia de Jesús a Catalunya, segons informa el web de l'Arquebisbat de Barcelona.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 3

21.00 h., 5è festival de música antiga dels Pirineus. Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell.

Dissabte, 4

20.00 h., Sponsa Christi. Vestició i professió monàstica al segle XVIII. Monestir de Sant Pere de les Puel·les, Barcelona.

Diumenge, 5

12.00 h., Kantoriana, abocar-se a la memòria. Església La Pietat de Vic.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.