Dissabte, 29 d'Abril de 2017
Santa Caterina de Sena, verge i doctora

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Creixen els abusos i la violència contra els menors a Colòmbia
2 mai. 17:

Segons les xifres oficials, a Colòmbia cada 120 minuts es difon una notícia d'abusos sexuals. De cada deu casos, set de les víctimes són nens.


més informació
Un nou estudi sobre l’estat del racisme a Catalunya alerta sobre la seva diversificació i normalització
2 mai. 17:

Un any més –i en van 8!– SOS Racisme Catalunya publica un informe que analitza l'estat del racisme a Catalunya. És un document únic que recull l’estudi dels casos de discriminació racista atesos al Servei d’Atenció i Denúncia per a víctimes de racisme i xenofòbia i l’anàlisi de temes que consideren cabdals per analitzar la situació del racisme al nostre país. Enguany volen destacar la criminalització de la venda ambulant no autoritzada, desmuntar els tòpics de la persona que pateix racisme, la "burodiscriminació" i la situació dels menors: els "mena" i als CIE.


més informació
Justícia i Pau denuncia les violacions de Drets Humans a Cambodja
2 mai. 17:

Des de Justícia i Pau denuncien amb preocupació la situació de violacions de drets humans que s'està vivint a Cambodja i que està afectant particularment els drets de llibertat d'expressió, associació i reunió.


més informació
El conflicte a l'Afganistan deixa més de 2.000 víctimes només en el que va d'any
2 mai. 17:

La Missió d'Assistència de les Nacions Unides a l'Afganistan (UNAMA) ha instat totes les parts en el conflicte a prendre mesures immediates per protegir millor els civils a causa de l'elevat nombre de baixes d'aquesta població.


més informació
El Papa canonitzarà el fundador de les Calassàncies
28 abr. 17:

El papa Francesc canonitzarà el 15 d'octubre el beat espanyol Faustino Míguez, fundador de l'Institut Calassanç Filles de la Divina Pastora, en una cerimònia que se celebrarà a la basílica de Sant Pere.


més informació
El Papa demana a l'Acció Catòlica contagiar amb passió l'alegria de la fe
28 abr. 17:

El papa Francesc ha rebut aquest dijous 27 d'abril a l'Aula Sinodal els participants en el II Congrés Internacional de l'Acció Catòlica, que des d'avui i fins a l'1 de maig es realitza a Roma centrat en el tema "Acció Catòlica és missió amb tots i per a tots".


més informació
Papal Foundation: "Ajudar al progrés material i espiritual especialment als països en desenvolupament"
28 abr. 17:

El papa Francesc ha rebut aquest dijous 27 d'abril els membres de la Papal Foundation, l'associació caritativa catòlica nord-americana que col·labora amb la Santa Seu i que està realitzant la seva peregrinació a Roma aquests dies. El Sant Pare ha agraït el treball de la Fundació i els ha animat "a donar testimoni d'esperança i reconciliació en un món marc per a la violència".


més informació
Ets calumniat i perseguit per ser cristià? El Papa et diu què has de fer
28 abr. 17:

En una nova Missa a la Casa Santa Marta, el papa Francesc ha ofert aquest dijous 27 d'abril, Festivitat de la Mare de Déu de Montserrat, algunes claus sobre com respondre davant les calúmnies i les persecucions que tots els cristians pateixen en algun moment de la seva vida: sent "testimonis de l'obediència".


més informació
El papa Francesc ja ha posat rumb a Egipte
28 abr. 17:

El papa Francesc ha estat aquest divendres al matí a l'aeroport Leonardo da Vinci, a Fiumicino, a les 10.40. Allà ha saludat diverses autoritats i ha sortit rumb al Caire en el vol AZ400 de l'Aribus 321 d'Alitalia, que s'ha enlairat a les 11.05. És el seu 18è viatge internacional i cap al 27è país visitat.


més informació
Se celebren tres anys de la canonització de sant Joan Pau II i sant Joan XXIII
28 abr. 17:

Fa tres anys, el 27 d'abril de 2014, el papa Francesc va declarar sants sant Joan Pau II i sant Joan XXIII durant una Missa concelebrada per més de mil pastors entre cardenals, bisbes i sacerdots, incloent-hi el Pontífex emèrit Benet XVI, i davant uns 800.000 pelegrins.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 28

Celebració de l’1 de maig a l’Arxidiòcesi de Barcelona, amb el lema "No qualsevol treball sinó un treball decent". Organitza: delegació de Pastoral Obrera de l’Arquebisbat de Barcelona. Hi intervindran: Albert Recio, professor d’Economia aplicada, i Toni Parrilla, professor del Centre Cruïlla. 19 h., parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 29, Barcelona

Dissabte, 29

20è Sopar Solidari a benefici de l’ONG Proactiva Open Arms, amb el lema "Ajudem a salvar vides humanes". 20 h., Parròquia de Sant Bernat Calbó, Reus. Més informació: tel. 977 756 415

Diumenge, 30

Conferència Pasqual. A càrrec del: fra Octavi Vilà, pare abat del Monestir de Santa Maria de Poblet. 19 h., Església del Monestir de Sant Josep i Santa Anna, germanes carmelites descalces, c. del Carme, 2, TarragonaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.