Dijous, 17 d'Abril de 2014
Anicet, papa i màrtir

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


"La Caixa" acorda amb la Generalitat reforçar la seva acció social a Catalunya
16 abr. 14:

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el president de ”la Caixa” i de la Fundació ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat aquest dimarts 15 d'abril a Barcelona un acord que preveu la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social, educativa, científica, mediambiental i cultural per al 2014.


més informació
El patiment de Jesús a la Creu reflecteix el dolor de la humanitat
16 abr. 14:

El patiment de Jesús a la creu que reflecteix el dolor de la humanitat i representa la resposta divina al misteri del mal que tant costa d'entendre, ha estat el tema de la catequesi del Papa Francesc durant l'audiència general d'aquest Dimecres Sant en la qual la litúrgia presenta la història de la traïció de Judes i Crist passa a tenir un preu.''Aquesta acció dramàtica -ha explicat el pontífex- marca l'inici de la Passió de Crist, un camí dolorós que tria amb llibertat absoluta. Ell mateix ho diu clarament: "Jo dono la meva vida. Ningú me la pren: La dono per mi mateix. Tinc poder de donar i poder per tornar-la a prendre'. El camí de la humiliació comença així, amb aquesta traïció, com si estigués en el mercat: aquest val 30 denaris. Jesús emprèn el camí de la humiliació fins al final ''.


més informació
Se celebra el Centenari del Centre Parroquial d'Argentona amb un Aplec de Sardanes
16 abr. 14:

El proper diumenge 27 d'abril, Festivitat de la Mare de Déu de Montserrat, se celebrarà el 1r. Aplec de Sardanes d'Argentona amb motiu del centenari del Centre Parroquial de Sant Julià d'Argentona. Hi haurà ofrena floral a la Mare de Déu de Montserrat, interpretació de nou sardanes amb la cobla Maricel, s'estrenarà una sardana escrita expressament per commemorar aquesta efemèride, exhibició de punts lliures i sardana de lluïment, arrossada, xocolatada amb malindros i balls vuitcentistes.


més informació
Les Germanes Hospitalàries i Sant Joan de Déu organitzen una Challenge de curses solidàries al Baix Llobregat
16 abr. 14:

La Congregació de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús, Província Canònica de Barcelona, i l’Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu, Província d’Aragó–Sant Rafael, s’han unit per posar en marxa una Challenge de curses solidàries del Baix Llobregat. L’objectiu de la iniciativa és promoure la solidaritat al conjunt de la societat mitjançant la col·laboració amb els projectes que es desenvolupen a través de la Fundació Benito Menni de Germanes Hospitalàries i de l’Obra Social Sant Joan de Déu. Així, a través de la quota d’inscripció dels participants, cada cursa dóna suport a un projecte relacionat amb la salut mental, la infància hospitalitzada, la recerca biomèdica o la discapacitat.

                                                                                


més informació
Medalla d’Honor de la Ciutat de Terrassa a Màrius Heras, impulsor del Concurs Bíblic
16 abr. 14:

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va presidir el dimarts, 1 d'abril passat, l'acte de lliurament de la Medalla d’Honor de la Ciutat a Màrius Heras, en reconeixement a la seva trajectòria com a figura destacada de l’associacionisme cristià a la ciutat. A mitjans dels 80 va impulsar, juntament amb Maria Iribarren, el concurs bíblic, que encara se celebra anualment a tot Catalunya amb la participació de desenes de milers d’escolars. L'acte va tenir lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament de Terrassa i va comptar amb l’assistència de la Corporació Local.


més informació
La Fundació Joan Maragall atorgarà beques per contribuir a formar futurs intel·lectuals cristians arrelats en la fe eclesial
16 abr. 14:

La Fundació Joan Maragall vol suscitar vocacions de joves cristians que vulguin treballar en el camp del diàleg entre la fe cristiana i qualsevol dels àmbits de la cultura (tant en el camp de les ciències experimentals com en el de les ciències socials o de les humanitats) i ajudar-los a formar-se intel·lectualment. Per aconseguir-ho, l’entitat pretén dotar amb mínim 6.000€ de beca. Les sol·licituds hauran de ser presentades en català abans de, 22 de maig a la secrearia de la FJM.


més informació
Descobert un retaule gòtic de Cabanyes al Museu Nacional d'Art de Catalunya
16 abr. 14:

Recentment ha estat descobert un retaule gòtic de finals del segle XV procedent de Sant Cebrià de Cabanyes, que des de 1956 es conservava als magatzems del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), a Montjuïc (Barcelona). El retaule formava part de la col·lecció particular de l’industrial barceloní Maties Muntades, comte de Sants, que el deuria adquirir a finals del segle XIX. És té constància que al 1884 aquesta joia del gòtic català encara era a la parròquia de Sant Fost de Campsentelles, però després ja se li va perdre la pista. Al MNAC només sabien que era un retaule dedicat a sant Cebrià però no s’ha sabut que provenia de Cabanyes fins que l’any passat l’historiador de l’art Jaume Barrachina el va poder identificar tot estudiant uns inventaris antics. Barrachina és l’actual director del Museu del castell de Peralada i ho va comunicar al rector i al vicari de Sant Fost, que a la vegada ho han fet saber al CES Amics de Cabanyes.


més informació
Celebració de la Missa Crismal a la Catedral de Terrassa
16 abr. 14:

El dimarts dia 15 d'abril el Bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, va presidir la Missa Crismal a les 11.00h a la Catedral del Sant Esperit. Van concelebrar Salvador Cristau, Bisbe auxiliar, Jaume Traserra, Bisbe emèrit de Solsona, i 80 preveres, assistits per 5 diaques i acompanyats pels seminaristes de la diòcesi, amb una gran assistència del poble fidel.


més informació
Càritas Puigcerdà ofereix accés lliure i gratuït a Internet
16 abr. 14:

A partir d’aquest mes d’abril, Càritas Diocesana de Puigcerdà cedirà les seves instal·lacions per tota aquella persona desocupada que necessiti utilitzar un ordinador o la xarxa wifi del centre.


més informació
França aporta a l'ONU proves de tortures a Síria
16 abr. 14:

Noves proves revelen la pràctica de tortures per part del règim de Bashar al-Assad, a Síria. França ha presentat al Consell de Seguretat de les Nacions Unides un informe amb milers de fotografies de gran duresa que mostren cadàvers amb evidents signes de maltractament i tortura.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Patrocinat per Fundació Dr. Albert Bonet
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.