Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


El Papa demana als universitaris: "Il·luminar la cultura actual amb un renovat humanisme"
18 gen. 18:

L'última activitat que el papa Francesc va realitzar el dimecres 17 de gener va ser la visita a la Universitat Catòlica de Santiago, on l'esperaven joves estudiants entusiastes i un grup d'infants, al costat de 1.200 exponents del món acadèmic. El pontífex argentí va destacar amb la seva visita els 130 anys de vida d'aquesta institució, "entrellaçada amb la història de Xile", ha expressat.


més informació
"Què faria Crist en el meu lloc?", la contrasenya que el Papa va revelar als joves
18 gen. 18:

Davant 40.000 joves presents a l'esplanada del Santuari Nacional de Maipú, a Xile, el papa Francesc va manifestar la seva preocupació pels que "es queden sense bateria" i perden "el senyal" amb el món.


més informació
El papa Francesc es reunirà a Perú amb 270 infants que van patir abandó i violència
18 gen. 18:

El proper 19 de gener, el papa Francesc es reunirà a l'alberg "El Principito", a Puerto Maldonado (Perú), amb uns 270 nens i adolescents -alguns dels quals són orfes- i que van patir l'abandonament, l'assetjament i la violència familiar.


més informació
El Vaticà demana diàleg per resoldre el conflicte entre Catalunya i l'Estat
18 gen. 18:

El secretari d’Estat de la Santa Seu, el cardenal Pietro Parolin, ha demanat en una entrevista a Catalunya Cristiana amb motiu del número 2.000, diàleg per resoldre el conflicte entre Catalunya i l'Estat. "El que fa l’Església és recordar uns principis i uns valors i animar les parts perquè continuïn parlant i escoltant-se”, ha indicat.


més informació
Presentació de "Visions del Cristianisme Oriental" de Sebastià Janeras a la Llibreria Claret
18 gen. 18:

Del 18 al 25 de gener arreu del món se celebra la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians. És una iniciativa conjunta de les diverses Esglésies cristianes (catòlics, ortodoxos, protestants...) que se celebra cada any i que promou actes i pregàries conjuntes entre les diverses comunitats cristianes per afavorir la unitat i el diàleg ecumènic. Entre els diversos actes que se celebren a Catalunya, el dimarts 23 de gener l’Editorial Claret presenta el llibre de Sebastià Janeras “Visions del Cristianisme oriental” a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret (Roger de Llúria, 5. Barcelona), a les 19.00 h.


més informació
Comença la segona edició del curs Alpha a l’arxidiòcesi de Tarragona
18 gen. 18:

Prop de tres-centes persones han iniciat aquesta setmana passada, del 10 al 13 de gener, la segona edició del curs Alpha a l’arxidiòcesi de Tarragona impulsat per la Delegació diocesana de pastoral de joventut.


més informació
La Facultat Blanquerna signa un conveni amb Jesuïtes Educació
18 gen. 18:

La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport ha signat un conveni marc de col·laboració amb la Fundació Jesuïtes Educació.


més informació
Esperança per a un futur millor
18 gen. 18:

Seguidament us adjuntem la nota final després de la trobada dels bisbes de la Coordinadora de les Conferències Episcopals per a l'Església a Terra Santa i l'Assemblea de Bisbes Catòlics de Terra Santa amb les comunitats cristianes a Jerusalem, Betlem, Emaús i Gaza i el Patriarcat Llatí que han fet del 13 al 18 de gener.


més informació
Es renova la tradició centenària de la Festa de Sant Antoni Abat
18 gen. 18:

El matí del dia 17 de gener els targarins celebraren la festa de Sant Antoni Abat, continuant així una tradició de més de set segles en el temple fundat pels Antonians, presidint la plaça que porta el seu nom. Segons les cròniques es una església bastida en temps del rei Jaume II per la Confraria de Sant Antoni. Una confraria fundada per la pagesia targarina sota un privilegi reial donat a Tarragona el 20 de novembre de 1319.


més informació
Toc d'atenció del Fòrum Econòmic Mundial a Espanya, per la tensió amb Catalunya
18 gen. 18:

El Fòrum Econòmic Mundial (FEM), que reuneix cada any a Davos (Suïssa) els principals actors i analistes globals, ha situat aquest any com un dels riscos mundials del 2018 la situació interna a Espanya, per la no resolució dels conflictes amb Catalunya. El FEM es mostra preocupat per les tensions que aquesta situació sense sortida pot generar, i la compara amb altres situacions conflictives de la UE, com la de Polònia. És tot un toc d'atenció. D'aquesta manera es desprèn de l'informe de Riscos Globals del 2018, que el Fòrum ha fet públic aquesta setmana, just abans del començament de la cita anual, que tindrà lloc del 23 al 26 de gener.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.