• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

_NEWSARCHIVE

_FILLDATA

_BUSCADOR

_DATE  _DATEFROM  _DATEFORMAT   _DATETO  _DATEFORMAT

_WORDS 

_SECTION 


El Banc Vaticà presenta el seu balanç anual 2017
25 . 18:

La Santa Seu va difondre aquest dimarts 22 de maig el balanç anual 2017 de l'Institut per a les Obres de Religió (IOR), també conegut com a Banc Vaticà, en el qual es posa de relleu els esforços per assegurar que totes les inversions es realitzin en coherència amb l'ètica catòlica.


_SEE_MORE
150 anys de la parròquia de Sant Josep de Mataró
25 . 18:

El diumenge 20 de maig passat es va commemorar els 150 anys de la fundació de la parròquia Sant Josep de Mataró. Va ser el 1868 quan el bisbe de Barcelona, Mons. Pantaleó Montserrat, va segregar de la parròquia de Santa Maria de la mateixa ciutat la meitat occidental del municipi.


_SEE_MORE
"La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
24 . 18:

Dedicant la missa matutina a la Casa Santa Marta al "noble poble xinès" que aquest dijous 24 de maig celebra a la Mare de Sheshan, Maria Auxiliadora, el papa Francesc exhorta distanciar-nos de les riqueses que ens sedueixen i ens fan esclaus.


_SEE_MORE
Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679
24 . 18:

El nou reglament general de protecció de dades comença a aplicar-se aquest 25 de maig.


_SEE_MORE
Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
24 . 18:

El papa Francesc va dirigir un discurs als bisbes italians en l'obertura de la LXXI Assemblea General de la Conferència Episcopal Italiana (CEI), que tenen lloc al Vaticà del 21 al 24 de maig amb el tema "Quina presència eclesial en el context comunicatiu actual".


_SEE_MORE
Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
24 . 18:

El proper dilluns 28 de maig donarà inici a Roma l'Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies (OMP).


_SEE_MORE
Falset distingeix a la comunitat de Carmelites de la Caritat amb el títol de Filles predilectes de la vila
24 . 18:

L’església parroquial de Santa Maria de Falset va acollir el diumenge, dia 13 de maig passat, una missa de comiat i acció de gràcies pels 168 anys de presència i servei al poble.


_SEE_MORE
El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
24 . 18:

L’assemblea anual de l’Apostolat del Mar, presidida per Mons. Antoni Vadell i amb l’assistència del delegat Mn. Ricard Rodríguez-Martos i de 30 membres de la delegació, es va celebrar el passat 18 de maig a Stella Maris, al Moll de Sant Bertran. L’acte va començar amb una pregària i, a continuació, el bisbe auxiliar de Barcelona va adreçar unes paraules de salutació, en nom propi i del sr. Cardenal, a tots els assistents,  amb els quals es van anar presentant.


_SEE_MORE
Jornada de Pastoral de les escoles de la FEP
24 . 18:

La tradicional Jornada de Pastoral de les escoles de la Federació d'Escoles Parroquials (FEP) va tenir lloc el 22 de maig passat amb la presència de Mons. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona al Centre Salesià Martí-Codolar, de Barcelona. Un acte on no hi ha faltat el vicepresident de la FEP, Carles Armengol amb la presentació del document “Canviar el consum, canviar la vida: una proposta educativa i pastoral” a partir de l’Encíclica del Papa Francesc “Laudato si’”.


_SEE_MORE
L’Esplai de Penelles celebra el 20è aniversari de la seva creació a la parròquia
24 . 18:

L’Esplai “La Freixa” de Penelles van celebrar el 19 de maig els 20 anys de la seva fundació, amb el lema “20 anys fent esplai...20 anys compartint”. Durant tota aquella jornada es van dur a terme un seguit d’activitats on els protagonistes van ser els infants, els joves i les famílies de Penelles.


_SEE_MORE
_PAGE   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.