Dimarts, 24 d'Octubre de 2017
Sant Antoni Maria Claret, bisbe
  • "Informe de violació de drets civils i polítics a Catalunya. Setembre i octubre 2017"
  • Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
  • P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
  • Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
  • Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
  • L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
  • Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
  • Javier Sánchez, community manager de iMision: «La xarxa té necessitat de Déu i de l'Evangeli»
  • Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
  • El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Primeres jornades de "les basíliques històriques de Barcelona"
24 oct. 17:

 

Les Basíliques Històriques de Barcelona són un patrimoni encara en gran part desconegut que forma part del patrimoni cultural de l'Arquebisbat de Barcelona de gran riquesa i interès.


més informació
Papa: "L'amor als diners és una idolatria que mata i porta a una cobdícia sense fi"
23 oct. 17:

El papa Francesc ha fet una forta denúncia sobre aquells que viuen només pels diners i per posseir béns, que és una "idolatria que mata" molts infants. Francesc ha al·ludit els temps actuals, en què hi ha "tantes calamitats, tantes injustícies", i ha desitjat que s'apropin a Déu i que "no adorin el déu diners".


més informació
Papa Francesc a joves: "Que ningú us robi l'alegria i la joventut que us caracteritza"
23 oct. 17:

En un videomissatge a un fòrum de joves que se celebra aquests dies al Canadà, el papa Francesc anima a no aixecar murs i a no deixar-se robar l'alegria i l'esperança. "No aixequeu murs de divisió, no aixequeu murs de divisió!", els demana als joves.


més informació
El Papa anuncia un Mes Missioner Extraordinari per a l'octubre del 2019
23 oct. 17:

Per a l'octubre de 2019, el papa Francesc ha anunciat un Mes Missioner Extraordinari per despertar el compromís de la missió ad gentes i transformar en mode missioner la pastoral ordinària, escapant del cansament, el formalisme i l'autopreservació. La proposta i les motivacions del Pontífex estan contingudes en una carta que va dirigir al cardenal Fernando Filoni, prefecte de la Congregació per a la evangelització dels pobles, difosa per l'Oficina de premsa de la Santa Seu.


més informació
Papa Francesc: "Ciència i coneixement han de caminar junts"
23 oct. 17:

El mateix dia en què el papa Francesc va rebre en audiència al Vaticà Teòfil III, Patriarca grecoortodox de Jerusalem, va mantenir també una breu trobada amb una delegació de la Universitat de Tel Aviv.


més informació
P. Vattamattam sobre els 109 màrtirs claretians: "No estem parlant de mites, sinó de persones concretes"
23 oct. 17:

El divendres 20 d'octubre passat, al vespre, es van iniciar els actes de celebració de la beatificació del 109 màrtirs claretians. El primer acte, que va reunir la família claretiana, fou una vetlla de pregària presidida pel superior general dels Missioners Claretians, el pare Mathew Vattamattam, al Santuari del Cor de Maria de Barcelona.


més informació
Beatificats 109 màrtirs claretians a la Sagrada Família: "L’amor sempre venç l’odi"
23 oct. 17:

El cardenal Angelo Amato, prefecte de la Congregació per a les Causes dels Sants i en representació del papa Francesc, ha presidit aquest dissabte al matí a la basílica de la Sagrada Família la beatificació del 109 màrtirs claretians. Aquesta és la primera beatificació que es fa a la Sagrada Família des que va ser consagrada el 2010. També és la beatificació més nombrosa de màrtirs d'una sola congregació religiosa.


més informació
Omella en l'Acció de Gràcies per la beatificació: "Cap dificultat o persecució pot prendre'ns l'alegria"
23 oct. 17:

Aquest diumenge al matí s'han tancat els actes de beatificació dels 109 màrtirs claretians amb una missa d'Acció de Gràcies al Santuari del Cor de Maria de Barcelona. L'Eucaristia ha estat presidida pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, i concelebrada amb el superior general dels Missioners Claretians, el pare Mathew Vattamattam, dotze bisbes claretians d'arreu del món que han participat en la beatificació i seixanta sacerdots.


més informació
Escrit de Mn. Armand Puig: "Persona i idees"
23 oct. 17:

Davant la situació política que es viu en aquests moments a Catalunya, el rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, Armand Puig, ha publicat un escrit titulat Persona i idees


més informació
L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós de Tarragona inaugura el curs acadèmic 2017-2018
23 oct. 17:

L’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF) va inaugurar el dia 19 d’octubre el curs acadèmic 2016-2017, acte que va comptar amb la lliçó inaugural a càrrec del Dr. Daniel Palau i Valero, prevere del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, sobre el tema Elements configuradors de la reflexió pastoral. La Càtedra de teologia pastoral Arquebisbe Josep Pont i Gol.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimarts, 24

Seminari sobre "Els fonamentalismes. Increment i amenaces". A càrrec de Jaume Botey. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dies: 24 i 31 d’octubre i 7, 14, 21 i 28 de novembre. Lloc: c. Roger de Llúria, 13, Barcelona. Hora: de 19 a 20.30 h

Dimecres, 25

Inauguració oficial del curs 2017-2018 de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. Lliçó inaugural sobre “In spiritu et virtute Liturgiae. De Romano Guardini a Joseph Ratzinger”. Lloc: Aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: a les 10 h, celebració de l’Eucaristia; a les 11.15 h, acte acadèmic.

Dijous, 26

Inauguració del curs 2017-2018 del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya. c/ Casp, 49, Barcelona, 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.