Dissabte, 1 de Novembre de 2014
Tots Sants

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Oxfam Intermón denuncia el creixement de milionaris i l'augment de la desigualtat extrema
31 oct. 14:

La crisi segueix accentuant les desigualtats econòmiques. Els rics són més rics, i els pobres encara més pobres. Les 20 persones més adinerades d'Espanya posseeixen avui tant com el 30% de la població amb menys recursos. En una escala més alta, l'1% dels més rics de l'Estat Espanyol generen la mateixa quantitat d'ingressos que el 70% dels ciutadans. Això és el que denuncia Intermón Oxfam, en l'informe "Iguals: acabem amb la desigualtat extrema", presentat aquest dijous a més de 50 països.


més informació
El 8 de desembre naixerà una aplicació de mòbil per combatre la fam
31 oct. 14:

La Secretaria d'Estat Vaticana i el Govern italià han creat una aplicació, amb la qual serà possible distribuir el menjar que no es consumeixi, per tal d'evitar el malbaratament alimentari i ajudar les persones que viuen en situació de vulnerabilitat. A través d'aquesta iniciativa sense precedents, serà possible establir un pont de contacte directe i immediat entre els que tenen més menjar del necessari i els més necessitats.


més informació
Congrés Internacional de Pastoral de les Grans Ciutats
31 oct. 14:

El proper 24 de novembre començarà a Barcelona la segona etapa del Congrés Internacional de Pastoral de les Grans Ciutats, organitzat pel Cardenal i Arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez-Sistach. L'acte central del Congrés serà el proper dimarts 25 de novembre, a les 19.30h, a la basílica de la Sagrada Família. Les invitacions gratuïtes es poden recollir entre el 10 i el 21 de novembre al Seminari Conciliar de Barcelona (C. Diputació, 231). 


més informació
"Els cristians no hem de restar aliens al procés que viu el poble català i amb tranquil·litat hem d'escollir l'opció millor per al bé de Catalunya"
31 oct. 14:

Aquestes paraules les va pronunciar aquest dimecres, el bisbe de Girona, Francesc Pardo, durant l'homilia de la Missa solemne de la Festivitat de Sant Narcís, patró de Girona, celebrada a la basílica de Sant Feliu, tot recordant el comunicat elaborat fa unes setmanes pel Consell Pastoral Diocesà. Concelebraren el bisbe emèrit, Carles Soler i més de vint preveres assistits per tres diaques. Hi eren presents l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, acompanyats de regidors. També una àmplia representació de les corporacions i institucions locals, territorials, polítiques, militars i de les forces i cossos de seguretat. Els fidels omplien totalment l'amplia nau basilical on s'havien instal·lat diverses pantalles per facilitar el seguiment de la celebració.


més informació
Més de 25.000 persones de tot l’Estat en situació de vulnerabilitat tindran oportunitats de millora i ocupació
31 oct. 14:

L'Obra Social ”la Caixa” ha concedit ajudes per valor de més de 4,8 milions d’euros a 194 projectes de tot l’Estat espanyol destinats a fomentar la inclusió sociolaboral de persones discapacitades o en situació de vulnerabilitat mitjançant projectes que reforcin les capacitats de les persones i s’adaptin a les necessitats de les empreses. Aquesta aportació correspon a la quarta convocatòria 2014 del Programa d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials que impulsa anualment l’Obra Social ”la Caixa” i que aquest any preveu destinar més de 16 milions d’euros a les set convocatòries en què es diversifica.


més informació
"Una passejada per la música monàstica", última audició
31 oct. 14:

El Servei d'Arxius de la Federació Catalana de Monges Benedictines oferirà, el proper divendres 21 de novembre, l'última audició de cant gregorià "Una passejada per la música monàstica", amb la col·laboració del grup femení Auditexaudi i del cor masculí Schola Gregoriana de Catalunya. Després d'un any recorrent diferents indrets del Principat, aquesta serà la darrera representació, la qual tindrà lloc a l'Església de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès.


més informació
La Diputació de Lleida desvincula l'entrega del fragment de Pere de Benavarri de la unitat de la col·lecció del Museu Diocesà
31 oct. 14:

La lletrada de la Diputació de Lleida, Chari Rodríguez, ha precisat que la taula gòtica de Pere Garcia de Benavarri que la Diputació de Lleida ha entregat a la seu del Tribunal Superior de Justícia d’Aragó (TSJA) no forma part de la col·lecció en litigi del Museu Diocesà de Lleida.


més informació
Els catequistes acompanyants del creixement de la fe
31 oct. 14:

Del 24 al 26 d'octubre passat, s’han celebrat les VII Jornades de Formació per a Catequistes a Andorra la Vella organitzades pel Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i les Illes Balears (SIC). La Jornades de Formació per a Catequistes es van inaugurar el divendres 24 de d’octubre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella presidides per l’Arquebisbe-bisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives i amb la presència de la Cònsol Major de la Parròquia, Rosa Ferrer; el Director del Secretariat Interdiocesà de Catequesi, Mn. Joan M. Amich i el Delegat de Catequesi d’Urgell i Vicari de Pastoral, Mn. Antoni Elvira, entre d’altres.


més informació
"Santa Teresina animà tota l’Església a seguir un camí d’infància espiritual"
31 oct. 14:

Organitzat per la Delegació de Peregrinacions del Bisbat de Solsona i en la festivitat de Sant Francesc d’Assís, tingué lloc el Pelegrinatge Diocesà al Santuari de Santa Teresina de Lleida. Mn. Josep M. Vilaseca, rector i arxiprest de Tàrrega, acompanyà el grup de 56 peregrins d’arreu del bisbat solsoní.


més informació
El Palau Güell celebra el 30è aniversari de la seva declaració com a Patrimoni Mundial per la UNESCO
31 oct. 14:

El Palau Güell, de titularitat de la Diputació de Barcelona, vol celebrar la seva inclusió a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO amb tota la ciutadania. Per aquesta raó, l'edifici es podrà visitar gratuïtament totes les tardes de diumenge fins al mes de gener. Aquesta iniciativa s'afegeix a les jornades de portes obertes que ja s'ofereixen cada primer diumenge de mes.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 31

22.00 h., Pregària estil Taizé. Carrer de Villarroel 81, Barcelona.

Dissabte, 1

10.30 h., Novena de la Mare de Déu del Claustre. Catedral de Tarragona, Tarragona. 

Diumenge, 2

Missa pels fidels difunts als diferents Bisbats de Catalunya.

Dilluns, 3 

19.30 h., Preguntes i respostes entorn al misteri de Déu. Casal Loiola, Barcelona. 

Mn. Oriol in memoriam (+)
Patrocinat per Fundació Dr. Albert Bonet
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.