Dijous, 23 de Febrer de 2017
Sant Policarp, bisbe i màrtir

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Una pausa per al cinema espiritual, amb Mn. Peio Sánchez: "Allò que de debò importa"
23 feb. 17:

Arriba als cinemes la darrera pel·lícula de Paco Arango, que barreja la màgia amb la vida quotidiana, compromesa amb els nens amb càncer. Com ja és habitual, us deixem aquí la crítica de Mn. Peio Sánchez.


més informació
Més d'un milió de nens en risc de mort per fam a la Banya d'Àfrica i al Iemen
23 feb. 17:

Prop d'1,4 milions de nens corren el risc imminent de morir per desnutrició aguda el 2017 davant l'amenaça de fam a Nigèria, Somàlia, el Sudan del Sud i el Iemen, segons ha advertit el Fons de l'ONU per a la Infància UNICEF.


més informació
L'Església demana "consciència i acció" pels milers de víctimes de la contaminació atmosfèrica a l'Índia
23 feb. 17:

Divuit mil indis moren cada dia per causes directes o indirectes de la contaminació atmosfèrica; i l'enverinament progressiu de l'aire sol estar relacionat amb el canvi climàtic. Així ho afirma un nou estudi publicat a la revista The Lancet que ha generat un intens debat a l'Índia, en el qual participen tant la societat civil com l'Església Catòlica.


més informació
Juan Ángel Artiles, missioner claretià a Timor Oriental des del 2013: acompanyant un país jove
23 feb. 17:

Timor Oriental és un país jove. El 1999 aconsegueix per via de referèndum la independència d’Indonèsia i ha de començar la seva història amb molts entrebancs. Juan Ángel Artiles és claretià i des del 2013 du a terme la seva missió en aquest país. "Quan va marxar, Indonèsia ho va destruir tot i va deixar el país tal com l’havia trobat. En 10 dies hi va haver una destrucció sistemàtica del 80% de les infraestructures del país", explica.


més informació
Joves La Salle Catalunya aplega 500 persones a la trobada LA CLAU
23 feb. 17:

Aquest cap de setmana 18 i 19 de febrer s’ha celebrat a Barcelona la 7a Trobada La Clau de Joves La Salle Catalunya. Enguany ha estat la més multitudinària, ja que hi han participat 500 persones. L'escola La Salle Comtal ha aplegat aquesta edició amb motiu de la celebració dels 40 anys del seu “Splai” Taula de Joves Comtal i els 20 anys del grup 7DE9 Joves La Salle Comtal.


més informació
51.506 visitants van poder beneficiar-se el 2016 d’alguna modalitat d’entrada gratuïta a la catedral de Girona
23 feb. 17:

La catedral de Girona va concedir l’any 2016 l’entrada gratuïta a 51.506 persones, xifra que representa el 22,4% -gairebé una quarta part- del total de visitants, segons dades publicades en la Memòria relativa al 2016. Els col·lectius que s’han pogut acollir a les diverses modalitats de gratuïtat de la visita, són persones amb disminucions psíquiques o físiques; persones en procés d’inserció laboral, social o escolar; grups i persones a través de convenis amb institucions, associacions o fundacions; així com grups d’alumnes procedents de centres educatius de la diòcesi de Girona, visitants dels diumenges i els menors de 7 anys.


més informació
Es presenta el document "El fet religiós en la Catalunya del futur. Drets humans, reconeixement i cooperació"
22 feb. 17:

Aquest dimarts 21 de febrer va tenir lloc, al Parlament de Catalunya, la presentació del document El fet religiós en la Catalunya del futur. Drets humans, reconeixement i cooperació. És un document impulsat i elaborat per 17 entitats i institucions religioses en el qual exposen la seva idea sobre quin model de laïcitat hauria de regir la Catalunya del futur i quin model de relacions de cooperació hauria d'establir-se entre l'Administració i les confessions religioses amb presència al nostre país. La sala era plena de gom a gom.


més informació
El Papa recorda que "acollir migrants és un deure"
22 feb. 17:

El Papa ha assegurat aquest dimarts, en rebre els participants en el VI Fòrum Internacional Migració i Pau, que "acollir, protegir, promoure i integrar els migrants forçats és un deure de justícia, civilització i solidaritat".


més informació
L'informe anual d'Amnistia Internacional denuncia el retrocés global dels drets humans i l'expansió del discurs de la por per part dels dirigents polítics
22 feb. 17:

Els polítics que recorren a la retòrica tòxica i deshumanitzadora del "nosaltres contra ells" estan creant un món més dividit i perillós, ha advertit Amnistia Internacional en presentar aquest 22 de febrer la seva avaluació anual de la situació dels drets humans al món. En l'informe La situació dels drets humans al món, l'organització presenta una anàlisi exhaustiva de l'estat dels drets humans que abasta 159 països. 


més informació
El pla per a la immigració obre la porta als refugiats
22 feb. 17:

La consellera Dolors Bassa es compromet a pactar noves polítiques amb les entitats locals i la ciutadania. La Generalitat acusa l'Estat d'enviar persones refugiades a Catalunya sense avisar.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dimecres, 22

XXIII marxa de la solidaritat. La recaptació d’aquesta Marxa es destinarà a finançar el projecte de construcció de quatre aules per a batxillerat a Antananarivo (Madagascar). Organitza: Mans Unides Tarragona. 9.30 h., Auditori del Camp de Mart, Tarragona. Més informació: http://tarragona.mansunides.org

Dijous, 23

Diàleg "Les dones de la Bíblia. La pervivència d’uns relats", amb motiu de la publicació del llibre Les dones de la Bíblia, de la col·lecció
“Cristianisme i Cultura”. A càrrec de: Mar Pérez, autora de dos capítols del llibre; Núria Iceta, patrona de la Fundació Joan Maragall i editora de l’Avenç i Ramon Prat, director de l’Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida (IREL). 19.30 h., sala d’actes de l’IREL, Lleida

Divendres, 24

VI seminari d’estudi sobre el catecumenat, amb el tema "Completar la iniciació cristiana: adults que demanen la confirmació". Organitzen: delegacions diocesanes del catecumenat de Catalunya i les Illes Balears i Secretariat Interdiocesà de Catequesi. A càrrec de: Mn. Antoni Vadell, vicari episcopal i delegat de catequesi de Mallorca. De 10.30 a 14 h., Sala Sant Jordi del Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Més informació i inscripcions: tel. 933 021 041Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.