Diumenge, 25 de Setembre de 2016
Dalmau Moner, religiós i Sant Nicolau de Flue

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Queixes al Papa pels nomenaments del bisbe Omella
11 oct. 16:

Cristianisme Segle XXI avisa Francesc que l'arquebisbe actua en contra dels grans reptes de l'Església catalana.


més informació
L'Arquebisbe de Barcelona, present en el pregó de la Mercè
26 set. 16:

Juan José Omella considera que cal participar amb alegria i com una acció més per integrar-se a la ciutat


més informació
Celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer
26 set. 16:

L' AFATE, l’Associació de Familiars d’Alzheimer de les Terres de l’Ebre, també es va sumar als actes preparats pel Dia Mundial contra l'Alzheimer.


més informació
Nou impuls del papa Francesc a la comunicació de l'Església
26 set. 16:

El nou estatut de la Secretaria per a la Comunicació significa el canvi més important per a la prseència de l'Església al món


més informació
L'Arquebisbat de Tarragona estrena pàgina web
26 set. 16:

El Departament de Mitjans de Comunicació ha creat la pàgina web «Església de Tarragona» a la qual es pot accedir directament a través de l’enllaç www.esglesiadetarragona.cat.


més informació
Llar Betània: esperança, oportunitat i canvi
26 set. 16:

Càritas Diocesana de Barcelona dóna a conèixer els projectes i treballs de la Llar Betània, una projecte educatiu destinat a l'ajut integral a dones en situació penitenciària. 


més informació
La misericòrdia com a inspiració i motor de la nostra acció
26 set. 16:

El proper 5 d'octubre tindrà lloc la inauguració del nou curs de l'Escola de Formació del Voluntariat de Càritas Diocesana de Barcelona a càrrec de Mons. Joan Josep Omella, arquebisbe metropolità de Barcelona.


més informació
"Amb misericòrdia, podem arribar a la PAU"
26 set. 16:

L’Església Ortodoxa Romanera conduirà el dimarts 4 d’octubre a les 20 hores a l’Auditori Enric Granados la XV Pregària Interreligiosa per la Pau.


més informació
Lleida commemora el 80è aniversari del martiri del Beat Francesc Castelló
26 set. 16:

La capital del Segrià, a punt per e retre homenatge al beat Francesc Castelló en el 80è aniversari del seu martiri


més informació
El Papa demana als periodistes que no converteixin la seva tasca en "una arma de destrucció"
23 set. 16:

El papa Francesc ha rebut aquest dijous 22 de setembre, en audiència a la sala Clementina, el Consell Nacional del Col·legi de Periodistes italians, als quals va exhortar a buscar la veritat i els va demanar que no converteixin aquesta professió "en una arma de destrucció de persones o pobles" o que no alimentin pors davant els canvis o fenòmens com la immigració forçada per la guerra o la fam. "El veritable treball o la missió del periodista és arribar al més proper a la veritat dels fets i no dir o escriure coses que se sap que no són veritat", ha subratllat.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Divendres, 23

Missa de Santa Tecla, presidida per Mons. Jaume Pujol, arquebisbe de Tarragona. Organitza: Capítol de la Catedral de Tarragona. 10 h., Catedral de Tarragona

Dissabte, 24

Ruta guiada a peu per conèixer elements amb valor entorn de l’alfara de carles (baix ebre). Organitza: Dertosa Sacra. De 9 a 14 h.,  De l’església gòtica de Sant Julià –a prop del castell– cap a l’ermita de Santa Llúcia –a tocar de l’antiga fàbrica de paper–, fins a l’ermita de Santa Maria Magdalena, al costat mateix de les fonts del Toscà. L’Alfara de Carles. Més informació i reserves: tel. 693 720 202; a/e: reserves@cataloniasacra.cat

Dilluns, 26

Eucaristia per la festivitat dels patrons de la medicina, Sant Cosme i Sant Damià. Presidida per mossèn Joan Costa. 20 h., Parroquia de la Mare de Déu de Betlem (Carrer del Carme, 2, Barcelona)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.