Divendres, 28 d'Agost de 2015
  • Cristianisme i Justícia posa en marxa vuit guies de treball
  • "L'anhel de transformar la realitat social dels nostres barris"
  • Assassinats dos religiosos ucraïnesos
  • Presentat el Congrés Internacional sobre Ramon Llull
  • 59 candidatures opten als XII Premis Francesc Candel de suport a les bones pràctiques envers la immigració
  • "Els cristians, compromesos amb el futur de Catalunya i la seva gent"
  • La Universitat Catalana d’Estiu programa dues jornades d’entitats cristianes
  • Bisbes xinesos protesten contra la lleva de creus cristianes dels santuaris
  • Salvador Giménez Valls, nou bisbe de Lleida
  • La Fundació Pere Tarrés farà 12 casals per a infants en situació vulnerable a l’agost

Arxiu de noticies

Ompli els diferents camps pels quals vol establir el seu criteri de cerca.

Cercador

Dates  des de  (dd/mm/aaaa)   fins  (dd/mm/aaaa)

Paraules 

Secció 


Agenda
31 ago. 15:

Dissabte, 1 d’agost

Mes d'exercicis. Cova de Sant Ignasi. Camí de la Cova, Manresa.

Divendres, 14

22.00 h., El Misteri de la Selva. Parròquia de Sant Andreu de la Selva del Camp.

Divendres, 21

Recés d'estiu. Monestir de Sant Pere de les Puel·les.més informació
QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES I NO OBLIDEU ELS QUE NO PODEN GAUDIR D'UNS DIES DE DESCANS
31 jul. 15:

L'AGÈNCIA CRISTIANA DE NOTÍCIES FLAMA.INFO DESITJA A TOTS ELS LECTORS I SUBSCRIPTORS UNES BONES VACANCES. MANTINGUEM VIVA LA FLAMA DE LA NOSTRA FE BEN ARRELADA A L'ESGLÉSIA I A CATALUNYA.


més informació
L’apostolat del mar, "Stella Maris", necessita més voluntaris per oferir ajut espiritual i humà als tripulants
31 jul. 15:

Per al delegat diocesà de l'Arquebisbat de Tarragona per a l’apostolat del mar, Mn. Raimon Mateu, els voluntaris són, als ulls dels mariners, els àngels que els esperen a cada port. Són els qui en moments de tràngol o problemes s’ocuparan de trobar-los solucions. "Ens calen més persones que vulguin dedicar el seu temps lliure a atendre aquells que, per poder donar una vida millor als seus familiars, posen la seva en perill solcant els mars del món", explica.


més informació
El risc de pobresa afecta el 21% de la població catalana
31 jul. 15:

L'Institut d'Estadística ha fet públiques les dades sobre ingressos a les llars del país. El risc de pobresa va afectar el 20,9% de la població de Catalunya el 2014, i va augmentar 1,1 punts respecte de l'any anterior (19,8% el 2013). Aquesta taxa se situa per sota de la mitjana espanyola (22,2%) i per sobre de la de la UE-28 (16,6% el 2013). Cal tenir present que l'enquesta del 2014 recull els ingressos de les llars al llarg de l'any anterior, el 2013.


més informació
El campament de refugiats més gran de l'Orient Mitjà compleix tres anys
31 jul. 15:

Mentre que el campament jordà de Za'atari es prepara per complir el seu tercer any, l'Agència de l'ONU per als Refugiats acaba d'informar que s'ha registrat un increment en el nombre de persones que busquen refugi en campaments d'arreu del país. Segons ha revelat l'ACNUR, les condicions de vida del més de mig milió de refugiats que viuen en zones urbanes a Jordània són cada vegada més difícils, i com a conseqüència ha augmentat la població dels campaments.


més informació
L'ONU exhorta a combatre la impunitat en els casos de tràfic de persones
31 jul. 15:

Els criminals venen les persones per diners. La majoria de les seves víctimes són dones i nenes vulnerables, que sovint són sotmeses a explotació sexual. Això és el que ha denunciat aquest dijous, 30 de juliol, el secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon, en un missatge del Dia Mundial contra el Tràfic de Persones. El mandatari ha explicat que les víctimes cauen en els enganys i les falses promeses de treballs millor remunerats dels traficants.


més informació
10.000 nens africans amb deformacions congènites tenen dificultats per tractar-se
31 jul. 15:

Cada any, arreu dels països de l'Àfrica oriental, neixen prop de 10 mil infants amb el llavi superior tallat pel mig i amb deformacions al paladar, un problema congènit que en pot afectar el desenvolupament. Segons l'ONG internacional Medical and Research Foundation, aquest tipus de malformacions sorgeixen durant l'embaràs i s'associen amb factors genètics. Molts no tenen diners per tractar-se.


més informació
El gospel i l’orgue, units per primer cop a Montserrat de la mà dels Messengers i de l’organista de Sant Lambert de Münster
31 jul. 15:

El dissabte 8 d'agost, a les 21.00 h, tindrà lloc el concert més innovador d’aquesta cinquena edició del Festival Internacional Orgue de Montserrat. Per primer cop, l’orgue de Montserrat farà un salt cap a la contemporaneïtat: el mestre Tomasz Adam Nowak, organista titular de Sant Lambert de Münster, improvisarà sobre cants espirituals gospel interpretats pel popular grup Messengers. Aquest concert també es podrà seguir en directe per les TV de la Xarxa de Comunicació Local i per Montserrat RTV. L’entrada a la Basílica de Santa Maria serà lliure.


més informació
50 infants del Raval visiten Verdú i Montornès de Segarra
31 jul. 15:

Aquest dijous 30 de juliol, una cinquantena d'infants del barri del Raval de Barcelona de 3 a 13 anys, acompanyats de les monges de l’Associació Missionera de la Caritat Mare Teresa de Calcuta, visitaren les localitats lleidatanes de Verdú i de Montornès de Segarra.


més informació
Colons jueus cremen una casa i maten un infant d'encara no dos anys
31 jul. 15:

Un infant d'un any i mig ha mort després que, suposadament, extremistes jueus han cremat la casa on vivia a la localitat de Nablus, al nord de Cisjordània. Segons l'agència de notícies palestina Maan, diversos colons van llançar còctels molotov contra el domicili i van fer pintades en què es podia llegir "venjança" i "llarga vida al messies". Justament el dimarts passat el tribunal suprem d'Israel va ordenar demolir dos edificis construïts il·legalment a l'assentament de Bet El.


més informació
Pàgina   <<  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  >>  
Agenda

Dissabte, 1 d’agost

Mes d'exercicis. Cova de Sant Ignasi. Camí de la Cova, Manresa.

Divendres, 14

22.00 h., El Misteri de la Selva. Parròquia de Sant Andreu de la Selva del Camp.

Divendres, 21

Recés d'estiu. Monestir de Sant Pere de les Puel·les.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.