Divendres, 30 de Setembre de 2016
Jeroni, prevere i doctor

Contacti amb FLAMA

Per poder enviar notícies, material didàctic o d’altres comunicacions, pot fer-ho mitjançant el següent correu electrònic: 


Suggeriment
Per poder enviar un suggeriment, ompli els següents camps. Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom (*)

Cognoms (*)

E-Mail (*)

Telèfon

Comentari (*)


Llei de Protecció de Dades

Com a conseqüència del registre com a client en els serveis prestats sota la URL www.flama.info i segons la Llei Orgànica 15/1999, l’usuari accepta que les dades personals que per ell siguin facilitades o es facilitin en el futur a FLAMA.INFO, seran incorporades a un fitxer d’USUARIS que seran propietat i responsabilitat de FLAMA.INFO.

Les dades així registrades podran ser utilitzades par a la realització d’estadístiques, la remissió de publicitat i altres promocions comercials mitjançant correu electrònic o qualsevol altre mitjà anàleg, de FLAMA.INFO.

El titular de les dades tindrà en tot moment el dret d’accedir als fitxers automatitzats, podent exercitar també els drets de rectificació, cancel·lació i oposició en els termes recollits en la legislació de protecció de dades. Amb aquesta finalitat, el titular de les dades haurà de remetre per conducte fefaent una carta firmada pel titular de les dades, amb indicació de la seva adreça adjuntant còpia del seu Document Nacional d’Identitat, al domicili a dalt indicat, a fi de remetre-li FLAMA.INFO la confirmació de la seva actuació conforme a la seva sol·licitud.
Agenda

Dijous, 29

Presentació del llibre La joia de l'Evangeli: Paraules que demanen mans, de Marià Moreno i Sara Blasi. Hi intervindran: P. Jesús Renau, jesuïta, professor de Teologia Espiritual a l'ISCREB i autor del pròleg; Ignasi Garcia, coordinador del Capítol de Barcelona fundació Centesimus Annus - Pro Pontifice; Domingo Sugranyes, president de la fundació Centesimus Annus - Pro Pontifice i Marià Moreno i Sara Blasi. 19 h., Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret (C.Roger de Llúria, 5 -08010, Barcelona).

Divendres, 30

Eucaristia d’acció de gràcies, presidida per Mons. Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona, amb motiu dels 600 anys de la fundació del monestir de Sant Jeroni de la Murtra. 20 h., Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, Camí de Sant Jeroni de la Murtra, s/n, Badalona

Dissabte, 1

XII vetllada cultural: "Bella i solemne", dins dels actes de cloenda del 75è aniversari del retorn de les relíquies dels sants màrtirs a Cardona. Conferència sobre "La creu gòtica dels Sants Màrtirs". A càrrec de: la Dra. Montse Barniol. 21 h., Cripta dels Sants Màrtirs, CardonaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.