• Presentada a Tarragona la 'Guia per al respecte a la diversitat de creences als centres sanitaris'
  • Una ràdio per fer veure que allò que defensa Boko Haram no és l'islam
  • "L'encíclica Laudato si' ens convida a un nou estil de vida"
  • El web de Sant Joan de Déu 365 Batecs, Premi Civisme 2015
  • La guerra de Síria i la misèria empenyen els infants a treballar
  • "La manca de fons ens fa retallar les ajudes alimentàries als refugiats sirians"
  • Girona acollirà la cerimònia de beatificació de tres germanes màrtirs de les Religioses de Sant Josep
  • La presidència litúrgica, a estudi a Montserrat
  • El Vaticà destaca les oportunitats que el turisme ofereix a l'evangelització
  • La revista "Radar Social", disponible a la Federació de Cristians de Catalunya

Contacti amb FLAMA

Per poder enviar notícies, material didàctic o d’altres comunicacions, pot fer-ho mitjançant el següent correu electrònic: 


Suggeriment
Per poder enviar un suggeriment, ompli els següents camps. Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom (*)

Cognoms (*)

E-Mail (*)

Telèfon

Comentari (*)


Llei de Protecció de Dades

Com a conseqüència del registre com a client en els serveis prestats sota la URL www.flama.info i segons la Llei Orgànica 15/1999, l’usuari accepta que les dades personals que per ell siguin facilitades o es facilitin en el futur a FLAMA.INFO, seran incorporades a un fitxer d’USUARIS que seran propietat i responsabilitat de FLAMA.INFO.

Les dades així registrades podran ser utilitzades par a la realització d’estadístiques, la remissió de publicitat i altres promocions comercials mitjançant correu electrònic o qualsevol altre mitjà anàleg, de FLAMA.INFO.

El titular de les dades tindrà en tot moment el dret d’accedir als fitxers automatitzats, podent exercitar també els drets de rectificació, cancel·lació i oposició en els termes recollits en la legislació de protecció de dades. Amb aquesta finalitat, el titular de les dades haurà de remetre per conducte fefaent una carta firmada pel titular de les dades, amb indicació de la seva adreça adjuntant còpia del seu Document Nacional d’Identitat, al domicili a dalt indicat, a fi de remetre-li FLAMA.INFO la confirmació de la seva actuació conforme a la seva sol·licitud.
Agenda

Divendres, 3

21.00 h., 5è festival de música antiga dels Pirineus. Catedral de Santa Maria, La Seu d’Urgell.

Dissabte, 4

20.00 h., Sponsa Christi. Vestició i professió monàstica al segle XVIII. Monestir de Sant Pere de les Puel·les, Barcelona.

Diumenge, 5

12.00 h., Kantoriana, abocar-se a la memòria. Església La Pietat de Vic.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.