Dilluns, 2 de Maig de 2016
Atanasi, bisbe i doctor

Contacti amb FLAMA

Per poder enviar notícies, material didàctic o d’altres comunicacions, pot fer-ho mitjançant el següent correu electrònic: 


Suggeriment
Per poder enviar un suggeriment, ompli els següents camps. Els camps amb (*) són obligatoris.
Nom (*)

Cognoms (*)

E-Mail (*)

Telèfon

Comentari (*)


Llei de Protecció de Dades

Com a conseqüència del registre com a client en els serveis prestats sota la URL www.flama.info i segons la Llei Orgànica 15/1999, l’usuari accepta que les dades personals que per ell siguin facilitades o es facilitin en el futur a FLAMA.INFO, seran incorporades a un fitxer d’USUARIS que seran propietat i responsabilitat de FLAMA.INFO.

Les dades així registrades podran ser utilitzades par a la realització d’estadístiques, la remissió de publicitat i altres promocions comercials mitjançant correu electrònic o qualsevol altre mitjà anàleg, de FLAMA.INFO.

El titular de les dades tindrà en tot moment el dret d’accedir als fitxers automatitzats, podent exercitar també els drets de rectificació, cancel·lació i oposició en els termes recollits en la legislació de protecció de dades. Amb aquesta finalitat, el titular de les dades haurà de remetre per conducte fefaent una carta firmada pel titular de les dades, amb indicació de la seva adreça adjuntant còpia del seu Document Nacional d’Identitat, al domicili a dalt indicat, a fi de remetre-li FLAMA.INFO la confirmació de la seva actuació conforme a la seva sol·licitud.
Agenda

Dissabte, 30

XXII Cicle de Música per la Solidaritat. Concert n. 3 amb Genís Mayola i el Quartet Ítaca, que interpretaran obres de diferents autors. Aportació solidària: 6 euros. Organitza: Associació per l’Altre Cor Cremat de Barcelona-Ajut al 4t Món. 19 h., A la Capella de la Presentació-Palau de Bellafila (c/ Bellafila 4, rere l’Ajuntament-Pl. Sant Jaume)

Diumenge, 1

Festivitat de Sant Josep Obrer. Eucaristia pels malalts. 12 h., Santuari de Sant Josep de la Muntanya (av. Sant Josep de la Muntanya 25)

Dilluns, 2

Conferència sobre "El sínode de la família". A càrrec de: Mons. Joan Enric Vives, arquebisbe d’Urgell. 18 h., Escola Catequètica, Ribes de FreserAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta pàgina és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments. © Copyright www.flama.info· Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.