• Regina Coeli: "Jesús, el Bon Pastor sana totes les nostres ferides"
  • El papa Francesc celebra el seu sant convidant als pobres de Roma a prendre un gelat
  • El papa Francesc ordena 16 nous sacerdots
  • El cardenal Joan Josep Omella anima l'arxidiòcesi de Barcelona a «sortir a les perifèries»
  • Apareixen pintades en diversos monuments del nucli històric de Montblanc
  • "Acte vergonyós i antidemocràtic", l'arrest d'una anciana religiosa missionera
  • El 23 d'abril, representació de la Consueta de Sant Jordi a la Catedral de Girona
  • L’abstracció geomètrica d’Enrique Asensi arriba al Museu de Montserrat

Metges Sense Fronteres organitza l'exposició ‘Testimonis de l’oblit #2’

Metges Sense Fronteres presenta l'exposició ‘Testimonis de l’oblit #2’ que té lloc al Palau Robert de Barcelona. Es tracta d’una mostra fotogràfica que recorre quatre catàstrofes humanes oblidades a través de la lent de Juan Carlos Tomasi i la ploma dels escriptors Martín Caparrós, Santiago Roncagliolo, Laura Restrepo i Manuel Rivas.

Redacció, 17 18

‘Testimonis de l’oblit #2’ pretén traure a la llum alguns dels conflictes i drames humans contemporanis més tràgics, fixant el focus en aquells llocs que poques vegades capten l’atenció dels mitjans de comunicació. Territoris Palestins Ocupats, Níger, Etiòpia i Colòmbia són les quatre zones per les quals transiten les cròniques dels reporters, elaborades entre juny i novembre de 2014 amb un enfocament literari i donant prioritat als grans oblidats de les tragèdies: les víctimes. Aquests retrats de l’horror quotidià són un al·legat contra la indiferència, una aposta pel compromís amb els éssers humans que viuen sotmesos a la violència, la malaltia i l’exclusió extrema als racons abandonats del món.

La mostra, que es presenta per primera vegada a Barcelona, es podrà visitar de manera gratuïta fins al proper 1 de juliol a la Sala 4 Cotxeres del Palau Robert.        

                                                                                                                                                                             


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

_OPTIONS:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dilluns, 23, Sant Jordi, patró de Catalunya

Missa amb motiu del 4rt aniversari del traspàs de Mn. Antoni M. Oriol Tataret. Presidirà Mn. Joan Costa. Parròquia de Betlem (C/ Carme, 2) de Barcelona, 20.00 h.

Dimecres, 25

TROBADA GENERAL DELS EQUIPS DE LA MARE DE DÉU AMB EL LEMA “SERVINT AMB ALEGRIA”. Organitza: Equips de la Mare de Déu de Catalunya i Menorca. Lloc: Col·legi La Salle, Av. de la Salle, 20, Reus. Hora: de 10 a 18.30 h

Dijous, 26

VETLLA DE SANTA MARIA A MONTSERRAT, PRESIDIDA PER MONS. FRANCESC PARDO, BISBE DE GIRONA. Lloc: Basílica de Santa Maria, Montserrat. Hora: a les 21 h, prevetlla; a les 22 h, vetllaAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.