Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

El tenor Mark Padmore i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana actuen junts al cicle Palau Grans Veus

Aquest dimecres, 14 de març (Sala de Concerts, 20.30 h), el tenor Mark Padmore actuarà amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana en un concert corresponent al cicle Palau Grans Veus. Els intèrprets estaran acompanyats pel reconegut pianista Julius Drake, en la que serà la primera col·laboració entre el reconegut tenor i el Cor. Padmore, un dels liederistes més estimats a Barcelona, torna en aquesta ocasió amb un dels seus repertoris favorits, Britten i Schubert.

Palau de la Música Catalana, 14 març 18

La primera part del concert estarà dedicada a Franz Schubert amb un recull d’obres que són un resum del talent i l’evolució del compositor vienès. La segona part estarà centrada en la figura de Benjamin Britten, un dels compositors anglesos més rellevants del segle XX, de qui s’oferirà el cicle Winter words, amb poemes de Thomas Hardy, estrenat amb la veu de Peter Pears i Britten al piano l’any 1953, i The ballad of Little Musgrave and Lady Barnard, una peça carregada d’expressivitat.

Aquest concert mostra l’estreta col·laboració entre Padmore i el Palau i estreny els lligams entre el cantant i la institució, després de cloure el maig del 2017 el projecte de llarg recorregut iniciat la temporada 2014-15. Un projecte dedicat als cicles de lieder Die schöne Müllerin, Schwanengesang i Winterreise de Schubert, oferts en temporades consecutives i protagonitzats amb gran èxit pel cantant anglès acompanyat pel pianista Paul Lewis. Va ser una iniciativa més d’acord amb l’objectiu del Palau de la Música Catalana d’oferir un discurs artístic propi amb els millors intèrprets internacionals.

Els èxits més recents de Mark Padmore inclouen personatges com el capità Vere de Billy Budd de Britten o Peter Quint de The turn of the screw del mateix Britten, motiu pel qual aquest repertori al Palau de la Música Catalana dedicat al compositor britànic revesteix també un interès especial. El tenor és estret col·laborador de grans directors, com Rattle, Gardiner, Christie o Herreweghe. El 2016 va ser escollit vocalista de l’any per la revista «Musical America» i dos anys abans distingit com a doctor honoris causa per la Universitat de Kent. És director artístic del Festival de Música d’Estiu de St. Endellion, a Cornualla.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.