Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

Cloenda del Cafè Familiar a la Parròquia de Tàrrega

El diumenge 11 de març passat es va concloure amb la Missa de la Comunitat celebrada a la Parroquial de Sta. Maria de l’Alba de Tàrrega, el Cafè Familiar. Una Eucaristia presidida pel rector Josep Maria Vilaseca, acompanyat del diaca Joan Novell, amb la presència dels infants que fan la catequesi acompanyats dels seus pares i la feligresia targarina.

Josep Castellà per a Flama.info/Foto: Salvador Cos, 14 març 18

El Cafè Familiar és una nova proposta iniciada el curs passat com a segona via a la catequesi tradicional, el qual inclou trobades el diumenge amb pares i fills cada quinze dies. Els infants en arribar es separen dels pares per rebre la catequesi.

Els pares s'acullen en una sala, tot formant tres grups. Es comença compartint l’esmorzar, de manera que van fent amistat entre ells. A cada taula hi ha dues persones de l’equip, el qual està format per pares i mares de família.

Després es fa una xerrada tractant temes que porten a reflexionar sobre “Quin és el sentit de la vida”, “Busques la felicitat?”, “És possible perdonar?”, “Com curar les ferides de la vida”... on el contingut final és trobar en Jesucrist el veritable sentit de tot. Així s’intenta apropar els pares a l'inici de la fe cristiana. En acabar es comparteixen en grup les preguntes sobre el tema tractat on ells expressen lliurament la seva opinió. Seguidament tots ells s’apleguen a la missa major de les dotze.

L’equip valora molt positivament aquesta proposta ja que és una gran oportunitat de conèixer els pares als quals se’ls ofereix en el seu moment assistir al Curs Alpha. En aquest sentit hi ha alguns pares del Cafè Familiar que aquest any ja estan participant als sopars Alpha.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.