Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

El papa Benet XVI: "Hi ha continuïtat entre el meu pontificat i el de Francesc"

El papa emèrit Benet XVI va negar en una carta que el papa Francesc sigui "només un home pràctic, que no té particular formació teològica o filosòfica". Ho va fer en agrair al prefecte de la Secretaria per a la Comunicació, Darío Edoardo Viganò, l'enviament de la col·lecció "La Teologia del papa Francesc", un compendi d'onze llibres escrits per teòlegs de fama internacional, a càrrec de Roberto Repole, president de l'Associació Teològica Italiana.

AICA, 13 març 18

"Celebro aquesta iniciativa, que vol oposar-se i reaccionar al neci prejudici segons el qual el papa Francesc seria només un home pràctic, que no té particular formació teològica o filosòfica, alhora que jo hauria estat únicament un teòric de la teologia, que hagués comprès poc sobre la vida concreta d'un cristià d'avui ", va escriure Benet XVI a la carta a monsenyor Viganò.

"Els petits volums - va afegir Benet XVI - mostren amb raó que el papa Francesc és un home de profunda formació filosòfica i ajuden, per tant, a veure la continuïtat interior entre els dos pontificats, si bé amb totes les diferències d'estil i temperament".

La col·lecció, editada per la Llibreria Editora Vaticana (Lev), es va presentar el, dilluns 12 de març, en una conferència de premsa a la Sala Marconi del Palau Pius, a Roma. Fins ara s'han signat acords per a la distribució de la col·lecció en anglès, espanyol, francès, portuguès, polonès i romanès.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.