• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

El Campello acull una nova trobada de directors de la Inspectoria Maria Auxiliadora

Durant els dies 8 i 9 de febrer, en la casa salesiana del Campello, es va dur a terme la segona reunió del curs 2017/18 en una trobada que reuneix als directors salesians i laics de les diferents presències i als membres del Consell Inspectorial.

Salesians, 13 18

La trobada va començar durant la tarda del dijous amb un temps d'oració i diàleg sobre l'atenció i la cura dels germans majors. L'endemà, l'ex inspector Cristóbal López, va presidir les laudes i l'Eucaristia, li va acompanyar en la concelebració tot el consell inspectorial i el conseller regional per a la Regió Mediterrània, Stefano Martoglio. En la seva homilia, molt sentida, Cristóbal va donar gràcies a Déu per tots els germans de la inspectoria i va recordar a Sor Eusebia Palomino, en el dia de la seva festa.

A continuació, el conseller regional, va presentar la consulta per al nomenament del següent inspector, a la qual va seguir un entranyable comiat per part dels germans al que fins ara ha sigut el seu inspector i qui prendrà possessió del càrrec d'arquebisbe de Rabat el proper 10 de març.

A partir de les 12 hores va començar un diàleg obert sobre la realitat inspectorial: aspectes positius, necessitats, reptes, descripció del perfil que hauria de tenir el nou inspector, etc. Van seguir unes informacions sobre diferents cursos formatius oferts per la inspectoria.

Entre altres informacions, els directors van tractar temes de l'actualitat del Postnoviciat, Escoles, Plataformes Socials i Economia, a més d'algunes concrecions sobre el Projecte Inspectorial de Formació.

Els dies previs, 7 i 8 de febrer, es va reunir en la mateixa casa salesiana, el nou consell inspectorial, comptant amb la participació de l'ex inspector Cristóbal López, qui va aprofitar per acomiadar-se.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

_OPTIONS:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.