Dissabte, 24 de Febrer de 2018
Sant Montà i els seus companys, màrtirs
  • El Papa conclou els seus exercicis espirituals i agraeix al predicador per les seves reflexions
  • El papa Francesc mantindrà un col·loqui amb dos joves de Gàmbia durant la visita a una Parròquia romana
  • Jornada Mundial de la Joventut: El Papa desitja que els joves caminin de la mà de Maria
  • La basílica de la Sagrada Família estrena el repertori de Quaresma i Pasqua del carilló
  • Amnistia Internacional alerta de "les polítiques d'odi" implantades arreu del món
  • Càritas: La fam causa estralls a Veneçuela
  • Més de 400 civils morts en cinc dies al feu rebel de Guta
  • Cada dues setmanes mor una llengua al món
  • La població immigrada torna a créixer després de quatre anys
  • Catalonia Sacra promou una quarantena d'actes per divulgar el patrimoni cultural de l'Església

El Campello acull una nova trobada de directors de la Inspectoria Maria Auxiliadora

Durant els dies 8 i 9 de febrer, en la casa salesiana del Campello, es va dur a terme la segona reunió del curs 2017/18 en una trobada que reuneix als directors salesians i laics de les diferents presències i als membres del Consell Inspectorial.

Salesians, 13 febrer 18

La trobada va començar durant la tarda del dijous amb un temps d'oració i diàleg sobre l'atenció i la cura dels germans majors. L'endemà, l'ex inspector Cristóbal López, va presidir les laudes i l'Eucaristia, li va acompanyar en la concelebració tot el consell inspectorial i el conseller regional per a la Regió Mediterrània, Stefano Martoglio. En la seva homilia, molt sentida, Cristóbal va donar gràcies a Déu per tots els germans de la inspectoria i va recordar a Sor Eusebia Palomino, en el dia de la seva festa.

A continuació, el conseller regional, va presentar la consulta per al nomenament del següent inspector, a la qual va seguir un entranyable comiat per part dels germans al que fins ara ha sigut el seu inspector i qui prendrà possessió del càrrec d'arquebisbe de Rabat el proper 10 de març.

A partir de les 12 hores va començar un diàleg obert sobre la realitat inspectorial: aspectes positius, necessitats, reptes, descripció del perfil que hauria de tenir el nou inspector, etc. Van seguir unes informacions sobre diferents cursos formatius oferts per la inspectoria.

Entre altres informacions, els directors van tractar temes de l'actualitat del Postnoviciat, Escoles, Plataformes Socials i Economia, a més d'algunes concrecions sobre el Projecte Inspectorial de Formació.

Els dies previs, 7 i 8 de febrer, es va reunir en la mateixa casa salesiana, el nou consell inspectorial, comptant amb la participació de l'ex inspector Cristóbal López, qui va aprofitar per acomiadar-se.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dissabte, 24

RECÉS DE QUARESMA AMB EL TEMA “ABRAÇA EL TEU PASSAT PER VIURE EL PRESENT”. A càrrec de: Gna. Conxa Adell. Lloc: Monestir de Sant Pere de les Puel·les, c. Anglí, 55, Barcelona. Hora: 10 h

Diumenge, 25

TROBADA ANUAL DE LA RENOVACIÓ CARISMÀTICA DE CATALUNYA AMB EL LEMA “LA MULTITUD DELS CREIENTS TENIEN UN SOL COR I UN MATEIX ESPERIT (Ac 4,32a)”. Organitza: Renovació carismàtica catòlica en l’Esperit de Catalunya. A càrrec de: Mons. Joan Enric Vives, arquebisbe d’Urgell. Lloc: La Balmesiana, c. Duran i Bas, 9, Barcelona. Hora: 9.30 h

Dilluns, 26

CONFERÈNCIA QUARESMAL AMB EL TEMA “COM L’EXERCICI DE LA CARITAT ENS CONVERTEIX”. A càrrec de: testimonis de voluntariat de “Cafè i Caliu”, Càritas parroquial, de la presó, “Llar Natalis” i donant menjar a persones sense sostre. Lloc: Església parroquial de Sant Francesc d’Assís de Tarragona. Hora: 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.