• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

El 70% dels alumnes de la Fundació Pere Tarrés que cursen els certificats de professionalitat troben feina després dels seus estudis

Donar un gir a la seva carrera, estudiar una professió de futur o acreditar determinades competències professionals poden ser algunes de les motivacions per cursar un certificat de professionalitat. Aquesta formació, a més, permet obtenir una titulació oficial reconeguda dins del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals. És, per tant, una titulació que permet a les persones que la cursen demostrar que poden desenvolupar una activitat laboral atorgada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i reconeguda pel Servicio Público de Empleo Estatal,  i poder-se moure lliurament pel mercat laboral tant a nivell estatal com europeu.

Fundació Pere Tarrés, 13 18

Durant el curs 2016-2017 la Fundació Pere Tarrés va formar a 950 alumnes a través dels 45 certificats de professionalitat que va impartir durant el curs 2016-2017. Del total d’alumnes, el 69,63% dels alumnes van aconseguir trobar una feina relacionada amb els estudis cursats. Un d’aquests casos d’èxit va ser la Yasmina, alumna del certificat de professionalitat de Promoció per a persones amb discapacitat, qui ens explica que “estic molt contenta perquè després de cursar aquests estudis ara estic col·laborant en el mateix centre on vaig fer les pràctiques” i destaca que “m’ha obert moltes possibilitats per al meu futur”.

Els objectius dels alumnes d’aquests cursos són molt diversos. Van des de joves que busquen obtenir un títol oficial fins a persones d’edats més elevades que volen ampliar la seva formació acadèmica, canviar de professió o especialitzar-se en un àmbit concret obtenint un títol oficial que ho acrediti. L’edat mitjana es troba entre els 30 i els 50 anys.

La Fundació Pere Tarrés ofereix els certificats de professionalitat totalment subvencionats en les àrees de serveis a la comunitat i atenció a les persones, àmbit sociosanitari, gestió i educació ambiental. Amb més de 60 anys d’experiència, la clau se centra en la formació integral de la persona. S’utilitza una metodologia que combina una part teòrica i una part pràctica realitzada en les entitats del sector. Els formadors tenen una àmplia trajectòria docent i professional. Un cop assolits els objectius de la formació l’alumne adquireix coneixements, habilitats i actituds que acrediten una intervenció social i atenció a les persones de qualitat i molt focalitzada en el desenvolupament d’un ofici. Les unitats de competències dels certificats de professionalitat es poden reconèixer als cicles formatius, fet que permet a l’alumne continuar un itinerari formatiu més llarg. L’àmplia borsa de centres de pràctiques facilita que l’alumne demostri les competències adquirides en la part teòrica i afavoreixi la seva inserció laboral.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

_OPTIONS:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.