• L'Església peruana realitzarà una col·lecta per ajudar al poble veneçolà
  • La Fundació Maurí de la Garriga exposa l’evolució de la devoció de les capelletes itinerants
  • La Sagrada Família estrena audioguies en llenguatge de signes
  • 125.000 irlandesos més es registren per votar sobre referèndum de l'avortament
  • Nota de la Plataforma d’Entitats Cristianes amb els immigrants
  • Papa Francesc: "La injustícia d'explotar el treball és pecat mortal"
  • Preocupa al Sant Pare la crisi de vocacions a l'Església italiana
  • Assemblea General de les Obres Missionals Pontifícies a Roma
  • El bisbe Vadell, amb l’Apostolat del Mar
  • Justícia condemna a un sacerdot argentí a 25 anys per abusos contra menors

Jornada del Malalt i celebració de la festa de la Mare de Déu de Lourdes

Un any més, la celebració de la Jornada del Malalt, amb motiu de la festa de la Mare de Déu de Lourdes, s’ ha celebrat el diumenge dia 11 de febrer a moltes parròquies de la diòcesi d'Urgell. Com cada any, una representació de la Junta de l'Hospitalitat diocesana de la Mare de Déu de Lourdes s'ha fet present a les celebracions, a Lourdes, amb motiu dels 160 anys de les aparicions de la Mare de Déu a Sta. Bernadeta.

Bisbat d'Urgell, 13 18

A la parròquia de St. Ot de la Seu d’ Urgell, ja el divendres dia 9, a la residència de l’ hospital de la ciutat, es va fer aquesta bonica celebració anticipada i preparada per la Gna. Visitació Lorenzo, Delegada diocesana de la pastoral de la salut. En aquesta celebració que fou presidida per Mn. Manuel Pal, capellà de l’ hospital i concelebrada per Mn. Ignasi Navarri, Rector de la parròquia, s’ administrà el sagrament de la unció dels malalts a una cinquantena llarga de malalts.

El diumenge dia 11 a l'església de Santa Magdalena, presidida per Mn. Ignasi Navarri, Rector de la parròquia i Consiliari de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes i concelebrada per Mn. Xavier Parés, és va fer la ja tradicional celebració parroquial de la festa, organitzada conjuntament pels membres de l’ Hospitalitat parroquial de la Mare de Déu de Lourdes i pels membres de l’ equip parroquial de la pastoral de la salut.

Mn. Ignasi en la seva homilia, a partir dels textos de la litúrgia del diumenge VIè durant l’ any, va reflexionar sobre la gran predilecció de Jesús pels malalts i el gran signe de credibilitat que l’ Església ofereix a la societat i al món quan està al costat dels malalts. El Santuari de Lourdes, sota la mirada maternal de la Mare de Déu és una escola de tendresa i d'entrega als malalts. “Quan estava malalt em vau visitar”, ens diu Jesús. I Maria a Lourdes ens recorda i aquest és el lema pastoral d'enguany del Santuari: “Feu tot el que Ell us digui”.

Durant la celebració Mn. Navarri i Mn Parés van administrar el Sagrament de la Unció dels Malalts i, en acabar, es va fer una petita processó per dins de l'Església, cantant l’ Ave de Lourdes i venerant la medalla de Mare de Déu de Lourdes.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

_OPTIONS:

MONOGRÀFIC
Agenda

Dijous, 24

"Gaudete et Exultate". Mn. Joan Costa parlarà de la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc. Tindrà lloc a la seu de la Federació de Cristians de Catalunya. C/ Calàbria, 273-275 Entresòl 4a, Barcelona. Hora: 18.30 h. Gratuït.

Presentació del llibre "Maria. Trenta-un santuaris" del periodista Àngel Rodríguez. Participiran Mn. Martirià Brugada, el bisbe Francesc Pardo i el mateix autor del llibre. Llibreria Empúries de Girona (Av. Álvarez de Castro, 6, Girona). Hora: 19.30 h.

Divendres, 25

La Nit dels Testimonis. Organitza: Ajuda a l'Església Necessitada. Lloc: Església de Sant Vicenç de Sarrià, Barcelona. Hora: 20.00 h.

Dissabe, 26

Assemblea diocesana del bisbat de Lleida. Lloc: Casa de l’Església, Acadèmia Mariana, Lleida. Hora: 9 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.