Dissabte, 24 de Febrer de 2018
Sant Montà i els seus companys, màrtirs
  • El Papa conclou els seus exercicis espirituals i agraeix al predicador per les seves reflexions
  • El papa Francesc mantindrà un col·loqui amb dos joves de Gàmbia durant la visita a una Parròquia romana
  • Jornada Mundial de la Joventut: El Papa desitja que els joves caminin de la mà de Maria
  • La basílica de la Sagrada Família estrena el repertori de Quaresma i Pasqua del carilló
  • Amnistia Internacional alerta de "les polítiques d'odi" implantades arreu del món
  • Càritas: La fam causa estralls a Veneçuela
  • Més de 400 civils morts en cinc dies al feu rebel de Guta
  • Cada dues setmanes mor una llengua al món
  • La població immigrada torna a créixer després de quatre anys
  • Catalonia Sacra promou una quarantena d'actes per divulgar el patrimoni cultural de l'Església

Jornada del Malalt i celebració de la festa de la Mare de Déu de Lourdes

Un any més, la celebració de la Jornada del Malalt, amb motiu de la festa de la Mare de Déu de Lourdes, s’ ha celebrat el diumenge dia 11 de febrer a moltes parròquies de la diòcesi d'Urgell. Com cada any, una representació de la Junta de l'Hospitalitat diocesana de la Mare de Déu de Lourdes s'ha fet present a les celebracions, a Lourdes, amb motiu dels 160 anys de les aparicions de la Mare de Déu a Sta. Bernadeta.

Bisbat d'Urgell, 13 febrer 18

A la parròquia de St. Ot de la Seu d’ Urgell, ja el divendres dia 9, a la residència de l’ hospital de la ciutat, es va fer aquesta bonica celebració anticipada i preparada per la Gna. Visitació Lorenzo, Delegada diocesana de la pastoral de la salut. En aquesta celebració que fou presidida per Mn. Manuel Pal, capellà de l’ hospital i concelebrada per Mn. Ignasi Navarri, Rector de la parròquia, s’ administrà el sagrament de la unció dels malalts a una cinquantena llarga de malalts.

El diumenge dia 11 a l'església de Santa Magdalena, presidida per Mn. Ignasi Navarri, Rector de la parròquia i Consiliari de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes i concelebrada per Mn. Xavier Parés, és va fer la ja tradicional celebració parroquial de la festa, organitzada conjuntament pels membres de l’ Hospitalitat parroquial de la Mare de Déu de Lourdes i pels membres de l’ equip parroquial de la pastoral de la salut.

Mn. Ignasi en la seva homilia, a partir dels textos de la litúrgia del diumenge VIè durant l’ any, va reflexionar sobre la gran predilecció de Jesús pels malalts i el gran signe de credibilitat que l’ Església ofereix a la societat i al món quan està al costat dels malalts. El Santuari de Lourdes, sota la mirada maternal de la Mare de Déu és una escola de tendresa i d'entrega als malalts. “Quan estava malalt em vau visitar”, ens diu Jesús. I Maria a Lourdes ens recorda i aquest és el lema pastoral d'enguany del Santuari: “Feu tot el que Ell us digui”.

Durant la celebració Mn. Navarri i Mn Parés van administrar el Sagrament de la Unció dels Malalts i, en acabar, es va fer una petita processó per dins de l'Església, cantant l’ Ave de Lourdes i venerant la medalla de Mare de Déu de Lourdes.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dissabte, 24

RECÉS DE QUARESMA AMB EL TEMA “ABRAÇA EL TEU PASSAT PER VIURE EL PRESENT”. A càrrec de: Gna. Conxa Adell. Lloc: Monestir de Sant Pere de les Puel·les, c. Anglí, 55, Barcelona. Hora: 10 h

Diumenge, 25

TROBADA ANUAL DE LA RENOVACIÓ CARISMÀTICA DE CATALUNYA AMB EL LEMA “LA MULTITUD DELS CREIENTS TENIEN UN SOL COR I UN MATEIX ESPERIT (Ac 4,32a)”. Organitza: Renovació carismàtica catòlica en l’Esperit de Catalunya. A càrrec de: Mons. Joan Enric Vives, arquebisbe d’Urgell. Lloc: La Balmesiana, c. Duran i Bas, 9, Barcelona. Hora: 9.30 h

Dilluns, 26

CONFERÈNCIA QUARESMAL AMB EL TEMA “COM L’EXERCICI DE LA CARITAT ENS CONVERTEIX”. A càrrec de: testimonis de voluntariat de “Cafè i Caliu”, Càritas parroquial, de la presó, “Llar Natalis” i donant menjar a persones sense sostre. Lloc: Església parroquial de Sant Francesc d’Assís de Tarragona. Hora: 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.