Dissabte, 24 de Febrer de 2018
Sant Montà i els seus companys, màrtirs
  • El Papa conclou els seus exercicis espirituals i agraeix al predicador per les seves reflexions
  • El papa Francesc mantindrà un col·loqui amb dos joves de Gàmbia durant la visita a una Parròquia romana
  • Jornada Mundial de la Joventut: El Papa desitja que els joves caminin de la mà de Maria
  • La basílica de la Sagrada Família estrena el repertori de Quaresma i Pasqua del carilló
  • Amnistia Internacional alerta de "les polítiques d'odi" implantades arreu del món
  • Càritas: La fam causa estralls a Veneçuela
  • Més de 400 civils morts en cinc dies al feu rebel de Guta
  • Cada dues setmanes mor una llengua al món
  • La població immigrada torna a créixer després de quatre anys
  • Catalonia Sacra promou una quarantena d'actes per divulgar el patrimoni cultural de l'Església

Un nen demana en la seva Primera Comunió donatius per una Casa d'Acollida i rep 7.000 euros

En Rubén té 9 anys i viu a la Pobla de Vallbona (València). En comptes de regals per a la seva Primera Comunió, va demanar donatius per ajudar a un projecte de Mans Unides a l'Índia per millorar una casa que acull actualment 60 nenes d'entre 4 i 18 anys a l'Índia, a la ciutat de Guwahati. Ha obtingut 7.000 euros, segons informa Religión Confidencial.

Redacció, 13 febrer 18

Aquest "regal" ho va demanar el nen en una carta als seus familiars i amics demanant-los aquesta col·laboració solidària, amb l'ajuda de la seva mare. A la carta explicava per què no volia regals i, en canvi, preferia donatius per a la gent que necessita els diners per viure.

"Gràcies a Déu tinc tot el necessari, així és que he pensat que si volíeu fer-me un regal per aquest dia, podeu donar-li molt més fruit, fent una donació anònima per un projecte de Mans Unides en el qual estic col·laborant", va escriure el nen.

La mare va enviar per WhatsApp a tots els convidats la carta manuscrita d'en Rubén i el tríptic de Mans Unides amb el projecte que havia triat, juntament amb les dades del dia i l'hora de la celebració i el posterior convit.

La mare ha explicat que aquesta iniciativa del seu fill l'ha agafat "prestada" d'alguns dels seus cosins, que al seu dia van donar els regals de la Primera Comunió.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dissabte, 24

RECÉS DE QUARESMA AMB EL TEMA “ABRAÇA EL TEU PASSAT PER VIURE EL PRESENT”. A càrrec de: Gna. Conxa Adell. Lloc: Monestir de Sant Pere de les Puel·les, c. Anglí, 55, Barcelona. Hora: 10 h

Diumenge, 25

TROBADA ANUAL DE LA RENOVACIÓ CARISMÀTICA DE CATALUNYA AMB EL LEMA “LA MULTITUD DELS CREIENTS TENIEN UN SOL COR I UN MATEIX ESPERIT (Ac 4,32a)”. Organitza: Renovació carismàtica catòlica en l’Esperit de Catalunya. A càrrec de: Mons. Joan Enric Vives, arquebisbe d’Urgell. Lloc: La Balmesiana, c. Duran i Bas, 9, Barcelona. Hora: 9.30 h

Dilluns, 26

CONFERÈNCIA QUARESMAL AMB EL TEMA “COM L’EXERCICI DE LA CARITAT ENS CONVERTEIX”. A càrrec de: testimonis de voluntariat de “Cafè i Caliu”, Càritas parroquial, de la presó, “Llar Natalis” i donant menjar a persones sense sostre. Lloc: Església parroquial de Sant Francesc d’Assís de Tarragona. Hora: 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.