Dijous, 18 de Gener de 2018
Santa Prisca
  • El papa Francesc arriba a Temuco en el seu tercer dia de visita a Xile
  • El Papa a Xile encoratja a ser artesans d'unitat i derrotar tota violència
  • El papa Francesc es reuneix per sorpresa amb víctimes d'abusos sexuals a Xile
  • El papa Francesc es troba a Xile amb el bisbe més ancià del món
  • S’obre la causa de la fundadora de les Franciscanes dels Sagrats Cors
  • Reflexió humanística del maig del 68 i les seves conseqüències internacionals
  • Mor Ramon Vila-Abadal, mà dreta de l'abat Escarré de Montserrat
  • L’economia ha de recuperar valors cristians
  • Joves, fe i vocació, a les Jornades Castelldaura
  • Visites a joves en favor del diàleg i la reconciliació a Terra Santa

Papa Francesc: "Si la pregària no es fa amb valentia no és cristiana"

A la Missa matinal celebrada a la Casa Santa Marta del Vaticà, el papa Francesc ha parlat aquest divendres de la importància de pregar bé i ha subratllat que "si l'oració no és valenta no és cristiana".

ACIprensa, 12 gener 18

El papa Francesc ha recordat els relats evangèlics de la curació d'un leprós i d'un paralític en què tots dos resen amb valentia. "Sempre, quan ens acostem al Senyor per demanar alguna cosa, s'ha de partir de la fe i fer-ho en la fe: 'Jo tinc fe en que tu pots sanar-me, jo crec que tu pots fer això'", va dir en l'homilia.

El Papa ha demanat llavors no resar com "lloros" i sense "interès" en el que es demana, sinó demanar al Senyor que "ens ajudi en la nostra poca fe" perquè "la voluntat fa trobar una solució" i fa "anar més enllà de les dificultats".

"Valentia per acostar-se al Senyor quan hi ha problemes. Moltes vegades es requereix paciència i saber esperar els temps, però no defallir, anar sempre endavant. Però si amb fe m'acosto al Senyor i dic: 'Si tu vols, pots donar-me aquesta gràcia', i després com potser aquesta gràcia no ha arribat m'oblido...".

El papa Francesc va posar d'exemple a la mare de Sant Agustí, Santa Mònica, que "va plorar tant" per la conversió del seu fill. Va tenir "valentia per desafiar al Senyor", per "posar-se en joc".

 "La pregària cristiana neix de la fe en Jesús i va sempre amb la fe més enllà de les dificultats. Una frase per portar-la avui en el nostre cor que ens ajudarà és la del nostre pare Abraham, al qual li va ser promesa l'herència, és a dir, tenir un fill als 100 anys".

"Diu l'apòstol Pau: 'Creieu' i amb això va ser justificat. La fe 'es va posar en camí': fe i fer tot per arribar a aquesta gràcia que estic demanant. El Senyor ens ha dit: 'Demaneu, i Déu us donarà'. Prenguem aquesta Paraula i tinguem confiança, però sempre amb fe, i posant-la en joc", ha dit el Papa.

"Aquest és el coratge que té la ració cristiana. Si una oració no és valenta no és cristiana", ha repetit de nou.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dijous, 18

CONFERÈNCIA SOBRE “ÓSCAR ROMERO I LA TEOLOGIA DELS POBRES”. Organitza: Fundació Joan Maragall. A càrrec del: cardenal Gregorio Rosa Chávez, bisbe auxiliar de Sant Salvador (El Salvador). Lloc: Auditori de la Fundació Joan Maragall, c. València, 244, 1r, Barcelona. Hora: de 19 a 21 h

Dissabte, 20

150è ANIVERSARI DE LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS. CONFERÈNCIA SOBRE “LES MISSIONERES CLARETIANES A REUS 1867-2017: UN RECORREGUT HISTÒRIC”. A càrrec de: Carmen Bernal. Lloc: Arxiu Municipal de Reus, c. Sant Antoni Maria Claret, 3, Reus. Hora: 10.30 h

Dilluns, 22

"LA DOCTRINA SOCIAL DE L'ESGLÉSIA I LA SOLUCIÓ DELS PROBLEMES SOCIALS". Parlarà: Concepció Huerta, Llicenciada en Teologia. Membre del SEDASE (Seminari de Doctrina i Acció social de l’Església) de la facultat de Teologia de Catalunya. Lloc i hora: Sala parroquial Mn. Joan Vinyeta de Vilafranca del Penedès, de 9 a 2/4 d’11 de la nit. Entrada lliure.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.