Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

Papa Francesc: "Si la pregària no es fa amb valentia no és cristiana"

A la Missa matinal celebrada a la Casa Santa Marta del Vaticà, el papa Francesc ha parlat aquest divendres de la importància de pregar bé i ha subratllat que "si l'oració no és valenta no és cristiana".

ACIprensa, 12 gener 18

El papa Francesc ha recordat els relats evangèlics de la curació d'un leprós i d'un paralític en què tots dos resen amb valentia. "Sempre, quan ens acostem al Senyor per demanar alguna cosa, s'ha de partir de la fe i fer-ho en la fe: 'Jo tinc fe en que tu pots sanar-me, jo crec que tu pots fer això'", va dir en l'homilia.

El Papa ha demanat llavors no resar com "lloros" i sense "interès" en el que es demana, sinó demanar al Senyor que "ens ajudi en la nostra poca fe" perquè "la voluntat fa trobar una solució" i fa "anar més enllà de les dificultats".

"Valentia per acostar-se al Senyor quan hi ha problemes. Moltes vegades es requereix paciència i saber esperar els temps, però no defallir, anar sempre endavant. Però si amb fe m'acosto al Senyor i dic: 'Si tu vols, pots donar-me aquesta gràcia', i després com potser aquesta gràcia no ha arribat m'oblido...".

El papa Francesc va posar d'exemple a la mare de Sant Agustí, Santa Mònica, que "va plorar tant" per la conversió del seu fill. Va tenir "valentia per desafiar al Senyor", per "posar-se en joc".

 "La pregària cristiana neix de la fe en Jesús i va sempre amb la fe més enllà de les dificultats. Una frase per portar-la avui en el nostre cor que ens ajudarà és la del nostre pare Abraham, al qual li va ser promesa l'herència, és a dir, tenir un fill als 100 anys".

"Diu l'apòstol Pau: 'Creieu' i amb això va ser justificat. La fe 'es va posar en camí': fe i fer tot per arribar a aquesta gràcia que estic demanant. El Senyor ens ha dit: 'Demaneu, i Déu us donarà'. Prenguem aquesta Paraula i tinguem confiança, però sempre amb fe, i posant-la en joc", ha dit el Papa.

"Aquest és el coratge que té la ració cristiana. Si una oració no és valenta no és cristiana", ha repetit de nou.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.