Dilluns, 18 de Desembre de 2017
Sant Sant Rufus i sant Zòsim, màrtirs
  • Més innovació en la formació de futurs mestres de religió
  • Nota de Justícia i Pau de Catalunya amb motiu de les eleccions al Parlament de 21 de desembre de 2017
  • Oxfam Intermón denuncia que augmenta la violència contra les dones al llac Txad
  • Nigèria: El drama dels desplaçats a causa de Boko Haram
  • Sant’Egidio: “Per Nadal afegeix un lloc a taula”
  • Celebracions nadalenques que presidirà el papa Francesc
  • El papa Francesc rep al Vaticà a Evo Morales
  • L’advent, la solidaritat i les eleccions al Parlament de Catalunya, temes centrals de les glosses dominicals
  • Eucaristia a la Sagrada Família amb motiu del 150è aniversari de l'Hospital Sant Joan de Déu
  • Més de la meitat dels infants al Sudan del Sud pateixen pel conflicte

Bisbes dels Estats Units destinen més de 3 milions de dòlars per projectes a Amèrica Llatina

Els bisbes catòlics dels Estats Units destinaran al voltant de 3,2 milions de dòlars per finançar 183 projectes pastorals i solidaris a Amèrica Llatina i el Carib.

ACIprensa, 7 desembre 17

En un comunicat difós aquesta setmana, la Conferència de Bisbes Catòlics dels Estats Units (USCCB) va assenyalar que el Subcomitè per a l'Església a Amèrica Llatina "va atorgar gairebé 3,2 milions de dòlars en subvencions per 183 projectes pastorals a la regió per 2018 ".

Aquests projectes, van indicar els bisbes, busquen "enfortir i donar suport al treball pastoral de l'Església a Amèrica Llatina i el Carib".

Mons. Eusebi Elizondo, Bisbe Auxiliar de Seattle i President del Subcomitè per a l'església a Amèrica Llatina, va destacar que "cada any la generositat dels catòlics als Estats Units és transformada en programes que nodreixen la fe dels nostres germans i germanes en Amèrica Llatina i el Carib".

"Aquesta generositat sosté la fe de moltes persones marginades i vulnerables, com els migrants i víctimes de desastres naturals".

Entre els projectes figuren tres a Haití, que busquen ajudar els esforços de l'Església Catòlica per la reconstrucció al país, després del pas de l'huracà Matthew el 2016, i del devastador terratrèmol de 2010.

També es finançaran projectes d'assistència a migrants en països com Equador i Xile, ja que "la inestabilitat en algunes zones d'Amèrica Llatina ha resultat en un major nombre de migrants dins de la regió provinents de països com Veneçuela, Colòmbia i Haití".
Altres projectes subvencionats per l'episcopat nord-americà inclouen la formació en seminaris i en comunitats religioses, sosteniment de ministeris sacerdotals i entrenament de lideratge per a laics.

Les donacions, va explicar la USCCB, es financen amb la Col·lecta anual per a l'Església a Amèrica Llatina, que es realitza el quart diumenge de gener de cada any, en moltes diòcesis d'Estats Units.

Per saber més sobre el treball que realitza la USCCB a Amèrica Llatina i els molts projectes que finança, es pot clicar AQUÍ.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Dilluns, 18

VETLLADA-CONCERT DE NADAL. L’aportació voluntària dels assistents anirà destinada a la Marató de TV3 d’aquest any. Organitzen: Cors i Orquestra dels Amics de la Catedral de Tarragona. A càrrec del: Cor infantil Estels, el Cor de Joves i el Cor i Orquestra dels Amics de la Catedral. Hora: 19.30 h

Dijous, 21

CICLE “DIÀLEGS DE PEDRALBES”. Sessió sobre “Espiritualitat ecològica”. Dirigit i presentat pel: Dr. Francesc Torralba. Hi intervindran: Lluc Torcal i Josep M. Mallarach. Lloc: Monestir de Pedralbes, Barcelona. Hora: 19 h

Divendres, 22

VETLLA DE NADAL. Organitza: delegació de pastoral de joves del bisbat de Lleida. Lloc: parròquia de Sant Andreu, Lleida. Hora: 20.00 h.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.