Dissabte, 17 de Març de 2018
Sant Patrici, bisbe
  • Conviden al papa Francesc a visitar Pakistan
  • Recull de les cartes dominicals dels bisbes de Catalunya
  • L'escola concertada es desmarca de la manifestació convocada aquest dissabte 17 de març per Som escola
  • Jesús Martínez, campaner: “La millor manera de protegir les campanes com a patrimoni és obrir-lo al públic”
  • El Monestir de les Avellanes inaugura l’Espai dels Àngels
  • Política i espiritualitat, a partir de la lectura de les cartes de sant Ignasi
  • La Fundació Pere Tarrés beca més de 8.000 infants en situació vulnerable perquè participin en activitats de lleure
  • Campanya Amb tu, una flor fa primavera del Gremi de Floristes a favor de Sant Joan de Déu
  • Onze líders mundials alerten sobre la crisi de l'aigua: cada gota compta
  • La Santa Seu condemna un bisbe acusat d'abusos sexuals

Bisbes dels Estats Units destinen més de 3 milions de dòlars per projectes a Amèrica Llatina

Els bisbes catòlics dels Estats Units destinaran al voltant de 3,2 milions de dòlars per finançar 183 projectes pastorals i solidaris a Amèrica Llatina i el Carib.

ACIprensa, 7 desembre 17

En un comunicat difós aquesta setmana, la Conferència de Bisbes Catòlics dels Estats Units (USCCB) va assenyalar que el Subcomitè per a l'Església a Amèrica Llatina "va atorgar gairebé 3,2 milions de dòlars en subvencions per 183 projectes pastorals a la regió per 2018 ".

Aquests projectes, van indicar els bisbes, busquen "enfortir i donar suport al treball pastoral de l'Església a Amèrica Llatina i el Carib".

Mons. Eusebi Elizondo, Bisbe Auxiliar de Seattle i President del Subcomitè per a l'església a Amèrica Llatina, va destacar que "cada any la generositat dels catòlics als Estats Units és transformada en programes que nodreixen la fe dels nostres germans i germanes en Amèrica Llatina i el Carib".

"Aquesta generositat sosté la fe de moltes persones marginades i vulnerables, com els migrants i víctimes de desastres naturals".

Entre els projectes figuren tres a Haití, que busquen ajudar els esforços de l'Església Catòlica per la reconstrucció al país, després del pas de l'huracà Matthew el 2016, i del devastador terratrèmol de 2010.

També es finançaran projectes d'assistència a migrants en països com Equador i Xile, ja que "la inestabilitat en algunes zones d'Amèrica Llatina ha resultat en un major nombre de migrants dins de la regió provinents de països com Veneçuela, Colòmbia i Haití".
Altres projectes subvencionats per l'episcopat nord-americà inclouen la formació en seminaris i en comunitats religioses, sosteniment de ministeris sacerdotals i entrenament de lideratge per a laics.

Les donacions, va explicar la USCCB, es financen amb la Col·lecta anual per a l'Església a Amèrica Llatina, que es realitza el quart diumenge de gener de cada any, en moltes diòcesis d'Estats Units.

Per saber més sobre el treball que realitza la USCCB a Amèrica Llatina i els molts projectes que finança, es pot clicar AQUÍ.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

Agenda

Divendres, 16

Concert: El teclat alemany. Obres de Bach, Mozart i Brahms. Eudald Buch, piano. Església de Santa Cecília de Montserrat. Activitat gratuïta (cal inscripció, tel. 93 877 77 45), 16.00 h.

Dissabte, 17

DIA DE RECÉS EN TEMPS DE QUARESMA. Església de Sant Pere de Castellet. Pantà de Foix. De 10.30 h a 13.30 h. L'assistència al Recés és lliure, no cal avisar abans, tan sols ser puntuals per començar a les 10'30 h. En aquesta ocasió, si voleu podeu portar-vos el dinar i després posarem en comú el recés fins les 17.00 h. Per a més informació: Mn. Valentí 93 898 00 51.

Dimecres, 21

SEGON CICLE DE DIÀLEGS “TEOLOGIA I PENSAMENT LAIC”. Sessió sobre “El paper del treball en el sentit de la vida, en la perspectiva de les noves revolucions tecnològiques”. Organitzen: Fundació Joan Maragall i Obra Social “la Caixa”. Dies: 14 i 21 de març i 4 i 11 d’abril. Ponents: Albert Cortina i Ferran Sáez. Moderadora: Núria Terribas. Lloc: Palau Macaya, Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.